Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Súlyos a soproni légiós sérülése, akár a szezont is kihagyhatja

A Pécs ellen már nem lépett pályára.:

:

Nem lépett pályára a Sopron KC legutóbbi, pécsi mérkőzésén a csapat remeklő amerikai irányítója, Rickey McGill és sajnos félő, hogy a szezonban már nem is fog – tájékoztat a klub honlapja.

A játékos a múlt hét második felében egy edzésen rosszul fogott talajt és érezte, hogy a térdével történt valami. A csapat orvosa megállapította, hogy Rickey McGillnek elszakadt a keresztszalagja, és a diagnózist több más vizsgálat is megerősítette, így félő, hogy a légiósra már nem számíthat ebben az évadban az SKC.

Fotó: sakc.hu/Wölfinger Béla

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
EmőkefanMarillionSKC Kingskc-brasilVulcano Recent comment authors
Marillion
Olvasó

És akkor ha megy egy csapatnak akkor mint álltalában beüt a krax! Ezt az SKC nem érdemelte! Meddig tart az átigazolási lehetőség? Az irányító poszt egy csapatnak a motorja…reméljük sikerülni fog megoldani nekik!

SKC King
Olvasó

A kérdés az, hogy Pojekék találnak-e támogatót az új igazoláshoz, mert ne feledjük, a Sopron gazdaságilag a bajnokságban a csapatok között az utolsó negyedbe tartozik. És egy új igazolás sok millióba kerül. Ha nincs rá keret, akkor azzal az állománnyal kell végig nyomni, ami van. Reméljük újabb sérült nem lesz.

Hubie Brown
Olvasó

Nem félő, hanem biztos, hogy vége a szezonjának. 8-9 hónap a felépülési ideje ennek.

Dobey
Olvasó

Jobbulást! Talán találnak egy Diggs-hez hasonló jól sikerült pótlást.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Sajnalom a Sopront, mert amilyen tragya mod indult nekik a szezon, csoda tortent ott, nem erdemelnenek ujabb balszerencset es akar benne lehetne nekik egy bombameglepetes, higy dontot jatszunk ellenuk!

Rózsabimbó
Olvasó

Ahhoz nektek be kellene jutnotok a döntőbe!
Hajrá Sopron!
Nagy a valószínűsége annak, hogy Olaj-Sopron döntő lesz!

KD
Olvasó

Bimbókám, tedd fel rá mindened!🎲☹️

B0nyi
Olvasó

Nicsak, egy szakertovel van dolgunk.

Vulcano
Olvasó

Bimbókám idén eddig 2-0 ide.🟡⚫
Ízlelgetsd.😉

skc-brasil
Olvasó

A zuhanyhiradó szerint! Ez ennyi volt !Hogy egy ilyen csapat sorsa a Ner világában 15-20 million muljon!És azt az ország nyugati felében egy Fideszes városban meg se szabadna érezni !Föleg hogy a városi berúházások dübörögnek !A város szégyene !

SKC King
Olvasó

Politikai hátszél nélkül már nem megy. Ha a politika nem akar támogatót szerezni, akkor nem megy. Már pedig Sopronban nem állnak kellő mértékben a csapat mögé, sem a helyi, sem az nagypolitika. Ad a város pénzt, de az sajnos nem elég.

Emőkefan
Olvasó

Mit vársz egy olyan város vezetéstől, aki engedte a korábbi szponzor /MKB/logóját a csarnok tetejére /cserépre/ felfesteni, a mostani szponzornak / Novomatic/ meg nem engedélyezi, pedig jelentős pénzzel szállt be a csarnok felújításába!

Bencur2021
Olvasó

nagy kár érte.., viszont várni rá az nem fér bele sajnos szerintem, ha folytatni akarják amit elkezdtek cserélni kell! ui.: igy nagyon nehéz lesz az Alba ellen.

SopronKCfan
Olvasó

Hihetetlen… Jobbulást Rickey!

Pbask
Olvasó

Ó baszki..Ez így nehéz lesz, bár ilyenkor nem könnyű jól igazolni + beilleszteni a szerkezetbe.
Jobbulást!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés