Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sulovics bízik a szebb folytatásban

Azt mondja, lehetne öt, talán hat győzelmük is, de a szerencse is elkerülte a Szegedet.:

:

Az alapszakasz fele eltelt a férfi kosárlabda NB I/A csoportjában, a Naturtex-SZTE-Szedeák három győzelemmel és tíz vereséggel áll fél távnál. Andjelko Mandics együttese a Falco elleni hazai vereséggel zárta az elmúlt évet, a gárda centerével, Nenad Suloviccsal a Délmagyar beszélgetett.

– Több problémánk is akadt a meccs előtt. Nekünk szűkös keretünk van, amelyet sérülések sújtottak, és ne feledjük, négy nap alatt a második meccsünket kellett lejátszanunk – kezdte Sulovics. – Mindezek ellenére 30–35 percen keresztül egy jobb csapat ellen nagyon jól küzdöttünk, és helytálltunk. Vereségünkben nagy szerepet játszott Boltics kipontozódása, ezt követően elkövettünk néhány hibát, amit egy jó csapat, mint a Falco, azonnal megbüntet. Nekünk túl sok volt egyszerűen ez a terhelés, amelyet az elmúlt időszakban kaptunk, rengeteg energiánkba került, hogy ilyen szoros meccset játsszunk a Sopronnal és a Falcóval, elfáradtunk a meccs végére.

Kiemelném, hogy nagyon fontos volt nekünk, hogy egy olyan borzasztó meccs után, mint amit a TF Budapest vendégeként játszottunk, sikerült javítanunk, és nem mentünk még mélyebbre.

Az alapszakasz felénél a tizenharmadik helyen áll a Naturtex. A tíz vereség közül több is igen szoros csatában született, viszont a tényen ez nem változtat, csupán három győzelmet számlál a gárda, és így fordulhat 2019-re.

– Hiszek a csapatunkban! Lehetne öt, talán hat győzelmünk is, de a szerencse is elkerült bennünket az alapszakasz első felében, talán ebből is több lesz majd az idény második részében. Nincs mit szépíteni, nem volt egy szép félévünk, de bízom abban, hogy szebb folytatás vár ránk, már csak azért is, mert jóval több hazai meccsünk lesz az alapszakasz második részében – zárta szavait Sulovics.

Fotó: Nyugat.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés