Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Subotic hosszútávú szerződést kötött a Szolnokkal

Megtartotta egyik legjobbját az Olajbányász.

  •   :

:

Bojan Subotic a Szolnoki Olajbányász játékosa marad – jelentette be Csősz Tamás, a klub ügyvezető igazgatója.

– Bojan Subotic a mögöttünk hagyott szezonban csapunk meghatározó játékosa volt. Kiemelkedő teljesítménye, lelkesedése, szenvedélye, munkamorálja és emberi tulajdonságai révén igazi vezérré, példaképpé vált Szolnokon – mondta Csősz Tamás.

Az ügyvezető hozzátette: Külön öröm, hogy két évre sikerült megállapodnunk Bojannal.

– Nem lehet más a célunk, mint hogy az Olajbányász továbbra is a magyar bajnokság meghatározó klubja legyen. Erős csapatot szeretnénk építeni, azt gondolom, hogy Bojan szerződtetésével nagyon fontos lépést tettük céljaink elérése felé.

Már várja a közös munkát Bojan Subotic is, aki honlapunknak is jelezte: örömmel maradt a Tisza partján.

– Boldog vagyok, hogy visszajöhetek Szolnokra és rendkívül büszke, hogy még két évig az Olaj-család tagja lehetek. Köszönöm a vezetőségnek a bizalmat, a szurkolóknak a véget nem érő támogatást, mindent meg fogok tenni azért, hogy a csapatunk az elkövetkezendő időszakban még az ideinél is nagyobb sikereket érjen el! Hajrá Szolnok, hajrá Olaj!

  •   
30 hozzászólás

30
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
JR.BenitezRougeRolandMarillionp.borisz Recent comment authors
Rouge
Olvasó

Subotic marad, Juhos megy…ez eddig két szuper igazolás.

Csak így tovább.

JR.Benitez
Olvasó

Üdv újra köztünk Rouge

p.borisz
Olvasó

Kár, hogy marad, el tudtam volna nálunk képzelni, nagyon jó játékos😁 Esetleg Badzimot átvehetnénk, ha már Okorn mester jól ismeri…🤣🤣🤣
Alakul az Olaj, jövőre is jó meccsek lesznek remélem.
Hajrá Falco 💛🖤

Marillion
Olvasó

Mi inkább nézzünk körül a nagyvilágban….és különben is Badzim is szeret Szolnokon játszani…úgyhogy mindenki ott jó ahol van!

Roland
Olvasó

Van tartása és gerince!!! Nem a Szilitek aki pénzért bárkit elárul.

Zsarkov
Olvasó

Badzimnak spanyol elsőligás ajánlata is van…, de lehet, hogy a Falcohoz megy…😀

milanka487
Olvasó

Olajra mennyi esély van?

Zsarkov
Olvasó

Szerintem semmi, kizárt, hogy bármelyik topligával versenyképes ajánlatot tudnánk adni, de nem is cél a – számunkra – irreális igények kielégítése

Stockalone
Olvasó

Ezek szerint lesz lóvé Szolnokon is. Akkor jövőre is izgalmas bajnokságnak nézünk elébe, remélem.
Hajrá Falco!

Zsarkov
Olvasó

Jól érezte magát az egész család, közel van Belgrád, jó a közösség, kiváló az edző, imádta a hangulatot, nem rossz a zseton sem…,minek ment volna 1-2 ezer EUR pluszért az ismeretlenbe!? Viszont akkor 3 új légiós érkezik, de a két legnagyobb erősítés már megvan…, CSAK AZ OLAJ!

Olajheart2
Olvasó

Még Badzim esetleg maradhatna🙏

Zsarkov
Olvasó

Szerintem is, de Potocnik szerint szükség van bizonyos fokú fluktuációra a sikerességhez…, imádtam Badzimot, de a csapat szempontjából Subotic sokkal fontosabb

Olajheart2
Olvasó

Akkor lehet hogy valóban 3 új légiós érkezik!

Olajheart2
Olvasó

Nagyon örülök! Cakarun Subotic kettős garancia a megalkuvást nem ismerő küzdelemre, imádom a délszláv kosárlabdát! Örülök Bojan! Legyen jövőre is jó csapata a szolnoki Olajnak❤🖤

Marillion
Olvasó

Egyetértek…magam is már az 50-et elhagytam….a Drazsen Petrovics….Kukoc…Dino Radja…Vlade Divac…Aleksandar Djordjevics…Predrag Danilovics…Stb…a teljeség igénye nélkül,még sorolhatnám a neveket napestig…délszláv kosárlabdán nöttem fel….Ui. Itthon meg Predrag Pavlovics volt a legnagyobb kedvencem abból a korszakból….Szolnokra én is hasonlókat kívánok…ez a közös érdeke a Magyar férfi kosárlabdázásnak is!

Olajheart2
Olvasó

Fantasztikus kosárlabdázók akiket felsoroltál.. A maiak közül Nikola Jokic, Bogdan Bogdanovic, Milos Teodosic nagy kedvenceim! Ajánlom figyelmedbe Once Brothers című filmet! Aki szereti a délszláv kosárlabdát kötelező, most hirtelen nem tudom hányszor néztem meg az évek alatt!

Marillion
Olvasó

Nagyon köszi…szégyen vagy nem de erről a filmről nem is hallottam eddig….hát most tuti hogy rákeresek…és igen…a te felsorolásod meg a következő…arany generáció!

Olajheart2
Olvasó

Dehogy szégyen. Majd írd meg a véleményedet, érzéseid a filmről ha megnézted és van kedved.

Piffinger
Olvasó

Hvala Bojan!!!

Dallas
Olvasó

Valaki írta az Óvodai kiiratkozást,akkor is abban bíztam hogy hazamennek a bajnokság végén és ezért kellett az a kiiratkozás 🙂 Tegye fel a kezét aki ezt írta,elfelejtettem a nevét xD
Büntetés : 30 fekvötámasz !
Most !!!

szolnokbasket
Olvasó

Jelentkezem, én voltam az aki össze-vissza zagyvált.Elköszöntek mindenkitől és nem úgy,hogy szeptemberben találkozunk.(nem 6 éves a kisebbik lánya, hogy suliba menne)
Súlyos hiba volt ezt a következtetést levonnom, sorry.
Árnyékban kell csinálnom a fekvőt vagy napon?Amíg válaszolsz bemelegítek.😎

Dallas
Olvasó

Az azonnalítékezö bíroság Dallas rangídös főügyész vezetésével úgy döntöt az ügy súlyoságára,és a közrend-és nyugalom megzavarására alkalmas tények ismeretében hogy az öszinte-részletes beísmerő vallomása és a bünténytény súlyára való öszinte megbánásának köszönhetöen felmenti a vádpont alól,és illetve mellékbüntetésként egy üveg hideg sör-ill. üditö elfogyasztására bünteti,amit a vádlotnak önerőböl kell támagatni.
Fellebezésnek helye nincs

🙂

szolnokbasket
Olvasó

Köszönettel elfogadva!🍻

SárgaPárna
Olvasó

Fura, hogy egy ilyen jó játékos marad Szilverhelyen…

fanaticfantastic
Olvasó

Majd vesztek mást. Amúgy,8+8 több mint 3+1. Még a mulatós zenekar is több. Csíkos gatya… Hallgathatod még az Omegától az ezüst esőt. Roggyant!

WSreborn
Olvasó

Falco sört ne felejtsetek el küldeni a bíróknak szeptemberben, olcsóbb mint a benzinkúton megvenni…

Marillion
Olvasó

Nem mindig a helyezés nyom a latban! Szolnok nem rossz hely igaz keveset tartózkodtam ott egyhuzamban…de nálam semmi gond…

Pbask
Olvasó

Gratula, én elfogadtam volna jövőre nálunk 🙂
Nagy fegyvertény hogy 2 légiós is marad a mostani tengelyből. Főleg magasposzton,amiben kiemelkedtetek a mezőnyből idén szerintem.

Milo
Olvasó

Na ennél nem nagyon van jobb hír! Hatalmas fegyvertény, hogy megtudtuk tartani. Még 3jó légiós és nem lesz gond. Hajrá Olaj!

milanka487
Olvasó

A lehető legjobb hír!
Megtartottuk a tavalyi bajnokság legjobb négyesét!
Újra összeáll a Cakarun-Subotic duo!
Még 3 jó légiós és nem lesz baj!
(Remélem még az egyik Badzim! :))

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés