Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

Subotic és Cakarun nélkül utazik Portóba a Szolnok

Alacsony szerkezettel próbálkozhat majd az Olajbányász.:

:

Nagyvárad elleni hazai vereség igencsak megnehezíti az Olajbányász dolgát, a továbbjutáshoz immár idegenben is el kell csípne egy győzelmet. Kovács Péterék most ahhoz a Portóhoz utaznak, amelyiket a második félidei remek játékukkal tudtak felülmúlni a Tiszaligetben. A csapat szerdán délelőtt szállt repülőre, s holnap, magyar idő szerint igen későn, 21:30-tól lépnek majd pályára a portói klub sportcsarnokában – írja az olajofficial.hu, amely a hiányzókra is kitért.

Nehezíti a szolnoki szakvezető, Gasper Potocnik dolgát, hogy sem Bojan Subotic, sem pedig Marjan Cakarun nem lehet ott társaival, mivel megbetegedtek, belázasodtak. A jó hír a rosszban, hogy egyikük sem koronavírus miatt dőlt ágynak.

Rajtuk kívül Pallai Tamás is a maródiak listáját gyarapítja, a fiatal hátvéd egy kisebb bokasérülés miatt maradt Szolnokon.

Cakarun és Subotic egyaránt kulcsember, így a palánk alatti szekcióban csökken le igencsak a variációs lehetősége Potocnik mesternek. Tehát akarva-akaratlanul is alacsony szerkezetben kell megpróbálni megállítani a Porto gyors, kreatív játékát.

Akárhogy is lesz, ezúttal rendkívül sok múlik majd a kisemberek kreativitásán és ponterősségén. A csoport másik találkozóján a Legia Varsó az Oradea gárdáját fogadja.

Fotó: Szolnoki Olajbányász/Bugány János

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
DudiJR.BenitezRózsabimbóOlajheart2WSreborn Recent comment authors
Dudi
Olvasó

Sérült Cakarun, és Subotic? Sok sikert, bár ez így….a labda gömbölyű meg minden,de …..

JR.Benitez
Olvasó

Sok sikert, de ez igy gyakorlatilag mission impossible…. Meg kell próbálni 17en belül maradni. Kemény védekezés ilyen foghíjas kerettel esélytelen. Marad az extra tripla százalék mint egyetlen komoly sansz. Lehet tippelni Taiwot hány perc alatt fújják ki….

Olajheart2
Olvasó

Nem jó hírek.. féltem a Csapatot egy súlyos vereséggel.. többiek Harcoljatok! Jó h nem koronavírus ne ne ne legyen koronavírus a csapatnál ? hajrá Olaj ❤?

Olajheart2
Olvasó

Vereségtől

WSreborn
Olvasó

Akkor ez lefőtt…
Kár hogy ilyen könnyen elengedjük, ne csodàlkozzunk ha jövőre az ECben is selejtezni kell az ezüstérmesnek is.

Buborka
Olvasó

Amilyen ellenőrzések vannak a covid miatt, valószínűleg lázasan jó pár ellenőrzésen fennakadtak volna. Amúgy sem jó, ha valaki betegen játszik.

Milo
Olvasó

Értem amit mondasz, de ha tényleg lázasak, akkor semmi értelme, hogy utazzanak. Valószínű már a reptéren az első hőmérőzés után megbukna a történet. Arról nem beszélve, ha emiatt lebetegednének a többiek is. Itt egy célunk lehet, hogy valahogy 17ponton belül maradjunk. Ha ez sikerül, akkor még nincs veszve minden. De nyilván kiderül jövőhéten a Legia ellen, hogy “feladtuk” a nemzetközit, vagy tényleg annyira betegek. Mindegy, küzdeni és a pályán meghalni így is muszáj. És úgy ki is lehet kapni.

WSreborn
Olvasó

Jogos

Milo
Olvasó

Subotic és Cakarun nélkül utazik a vágóhídra a Szolnok*

Nagyon súlyos vereség lesz ebből. Taiwo, Zsír, Cummings meg Rudner lesz a 4 “magasemberünk”. Igazából a Nagyvárad elleni vereséggel kb elszállt a továbbjutásunk, de azért ez így mégis csak fájó, hogy már az indulás pillanatában eldőlt az eredmény.

moldi56
Olvasó

Így nincs semmi esély.Súlyos vereségnek nézünk elébe.Taiwo esetleg bizonyíthat.

Buborka
Olvasó

Cakarun és Subotic nélkül van esély a győzelemre?

Rózsabimbó
Olvasó

Nincs!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés