Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Studer meglepődött, mennyire bírta a tempót Szekszárd

Előbbre lépnének az októberben rajtoló bajnokságban.:

:

A magyar válogatott és az Atomerőmű KSC Szekszárd irányítója, Studer Ágnes adott interjút a BB1.hu-nak. Szerinte idén előrébb juthat az együttes, ami többek közt a csapaton belüli jó kémiának lesz köszönhető. 

– Úgy gondolom, hogy első meccsnek nagyon jól sikerült, már ki is elemeztük, videóztunk és megnéztük a hibákat. megbeszéltük azt is, hogy védekezésben mit kell kijavítani. Három hete edzünk együtt a lányokkal, ehhez képest nagyon jó volt az összhang, főleg, hogy ez tényleg még csak az első meccs volt. Meg is lepődtünk, az öltözőben beszéltünk is róla, hogy fizikálisan milyen jól bírtuk, mert a felkészülés ezen szakaszában sokkal jobban el szoktunk fáradni. Ezt összegezve azt kell mondjam, nagyon jó állapotban vagyunk ebben a szakaszban és nagyon jól halad a felkészülésünk. 

fotó: hunbasket.hu

Az idei csapatnál megint azt érzem, mintha egy igazi család lennénk. Bár Theodoreán Alexandra most hiányzott a 3×3-as válogatottbeli elfoglaltsága miatt, valamint Erica McCall még nincs itt. Volt pár csapatösszetartásunk, ahol nagyon jól érezzük magunkat. Az új lányok is hamar beilleszkedtek, szerencsére ők sem visszahúzódóak. Szerintem ebben a szezonban ez egy nagyon összeérett csapat lesz

– mondta a remek irányító.

Studer egyértelművé tette, nem lennének elégedettek a tavalyi helyezéssel.

– Bízom benne, hogy ebben a szezonban sikerül előrébb lépnünk a tavalyi 5. hely után. Már most látom a csapaton, hogy nagyon sokat fejlődtünk és nagyon remélem, hogy a legjobb négy közé minimum be tudunk jutni. Úgy érzem, ennek van realitása. Az Európa-kupában is jó lenne tovább menetelni, mint tavaly, de ez nyilván nem ilyen egyszerű történet. Mi mindent meg fogunk tenni – mondta.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
csocsaTorpedó Recent comment authors
Torpedó
Olvasó

Mikor virágzik a repce,akkor kell ott lenni ahol.Még egy szar év és irány a süllyesztő.Erre tessék figyelni s a nézőszámra is!”Leghűségesebb” drukkerek kincset érnek…..

csocsa
Olvasó

Megérkezett Mr. Fóbia.???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés