Connect with us
Hirdetés

3x3

Streetball: Nyíregyháza újra nyertes

A következő rendezvény házigazdája Oroszlány lesz.:

:

Tökéletes, ideális streetball-időben, összesen 9 pályán rendezték a jubileumi 15. streetballt Nyíregyházán.

A különböző korosztályokban, kategóriában összesen 65 csapat küzdött a győzelmekért, helyezésekért. A fiataloknál – U12, U14 – sok volt a kiélezett, szoros csata. A helyi utánpótlás szép számú együttessel képviseltette magát, de például a fővárosból is érkeztek csapatok, U12-ben például óbudai “házidöntőre” került sor.

A játéknapon szép forgalmuk volt a pályák közelében működő kávézóknak, cukrászdának, részben a játékosok hozzátartozói miatt, de sokan voltak, akiket magával ragadott a szabadtéri kosaras kavalkád.

A zsákolóverseny roppant látványos volt, a győztes a levegőben 360 fokos fordulatot tett, s úgy húzta a labdát a gyűrűbe, ezzel vitte el a “pálmát”.

Az élvonalba tavaly feljutó, s magabiztosan bennmaradó helyi férfi gárda ügyvezetője, Mohácsi Máté is kilátogatott a rendezvényre, amelyen a centerpályán rendezett Continental üzleti kupa is igen kemény küzdelmet, színvonalas mérkőzéseket hozott.

Két szellemes csapatnév is elismerést kapott: a szervezők az A gyűrűk urai, az Instagram-közönség pedig a Noob Ballers Associaton (NBA) elnevezést tartották a legviccesebbnek.

Most hosszabb szünet következik a streetballon. A következő rendezvény házigazdája Oroszlány lesz, június 25-én, amelyre már lehet nevezni a www.streetballnet.hu oldalon.

Fotó: Streetball Hungary facebookÚ
Forrás: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés