Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Streetball: Mák-os győzelem Nyíregyházán

Közel 70 csapat vett részt.:

:

Közel 70 csapat részvételével, remek időben rendezték vasárnap Nyíregyházán a streetballt – írja beszámolójában a Hunbasket.

Nemcsak a megyeszékhely egyesületei körében volt népszerű a rendezvény – érkeztek csapatok Záhonyból, Újfehértóról, Miskolcról, és volt egy erdélyi alakulat is az indulók között. Feltehetően sokat “dobott” az indulói létszámon, hogy a megyei szövetség átvállalta az induló csapatok nevezési díjainak felét, a kenguru korosztály versenye pedig – ahogy minden helyszínen – ingyenes volt.

Örömteli, hogy a helyi Kosársulinak köszönhetően jóval több leány és női csapat nevezett, mint az előző években, sőt a nagy érdeklődéssel kísért dobóversenyek egyikének, jelesül a tripladobó viadalnak a döntőjébe bejutott egy ifjú hölgy, aki végül – egyébként igazolva, hogy méltán lett finalista – a második helyet szerezte meg a színvonalas döntőben.

A felnőtt férfi mezőnyben a hírek szerint némi szerencsével a Mák csapata győzött.

A rendezvényen természetesen jelen voltak a megyei szövetség vezetői, valamint díjat adott át az élvonalba feljutó Hübner-Nyíregyháza Blue Sharks ügyvezetője, a kosárcsukát az NB I B piros csoportjában a bajnoki cím megnyerésével s a feljutás kiharcolásával szögre akasztó dr. Mohácsi Máté.

Szombaton, június 26-án Oroszlány ad majd otthont az idei sorozat harmadik rendezvényének. Nevezni csütörtök, azaz 24-e éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.

Fotó – Streetball Challenge Hungary facebook

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés