Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Streetball: Kezdésnek kiváló

Kiváló időjárás mellett kezdetét vette a 29. szabadtéri kosaras évad.:

:

Szombaton a Népligetben, kiváló időjárás mellett kezdetét vette a 29. szabadtéri kosaras évad, a streetball szezon – írja beszámolójában a hunbasket.hu.

Hogy régen – tavaly szeptemberben – volt utoljára, azt jelezte, hogy a különböző kategóriákban, korosztályokban összesen közel 100 csapat nevezett. A szervezők figyeltek az egészségügyi előírások betartására. Rendkívül színvonalasak voltak a különböző ügyességi versenyek, többek között a zsákoló viadal, és igen népszerű volt a kísérleti jelleggel, a rendezvénysorozat keretében először meghirdetett egy-egy elleni 1VS1 bajnokság, amelyet Tarján Izsák nyert.

A legnépesebb kategória a férfi +23-as volt, amelyre több mint 10 csapat nevezett. Az utánpótlás korosztályokban szép számmal képviseltették magukat a “hazaiak”, azaz a Kőbányai Darazsak ifjú kosarasai, de érkeztek csapatok az ország különböző tájairól is, így többek között Szolnokról, Ceglédről, Kaposvárról, Sopronból és Körmendről.

Akik éppen nem játszottak, pihentek, ők – ha volt kedvük – színvonalas zenei vagy egyéb sportbemutatókat – karate, zumba – tekinthettek meg.

A sorozat második rendezvényére vasárnap kerül sor Nyíregyházán, nevezni csütörtökön éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.

Fotó – Streetball Challenge Hungary

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
bakiba Recent comment authors
bakiba
Olvasó

Majd 30 év után voltam kint újra azt eseményen. A gyerek miatt, ők indultak. Nem szimpatizálok a kosárlabda ezen módjával, de elismerem, hogy jópofa szórakozás. A Városligeti jégpálya eseménye volt az emlékeimben, ezért is óriási csalódás volt az egész. A helyszínnek egy előnye van: fás, nem tűz a nap oda. De: nem egyenes a talaj, van egy homorú ív benne, és persze a szokásos kisebb-nagyobb egyenetlenségek. A palánkok ócskák, egy homokkal töltött moslékos vödör tartotta őket. Vállalhatatlanul igénytelen volt minden. A színpadon beszélő ember 100 mondta ki, hogy játszasz. Így: játszasz. És senki nem szólt neki, hogy hékás. Szerencsére 2… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés