Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Stefan Pot is marad Szombathelyen

Egy évvel hosszabbított.:

:

Gráczer György így értékelte szerb légiós megtartását: Örömmel jelenthetem be, hogy újabb ismerős arc marad Szombathelyen. Stefannak több lehetősége is volt, de végül minket választott. Irányítónk újabb 1 szezonra írt alá.

Pot az előző szezonban 42 tétmeccsen húzta fel magára csapatunk mezét, ezek közül 41-en kezdőként lépett pályára. A 2022/23-as szezonban átlagban 25.3 percet játszott és ezalatt átlagban 11,4 pontot és 3,9 lepattanót szerzett.

82 hozzászólás

82
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
66 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
WombatO1GzterulezRoyCannibal Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Szerintem túlsúlyos és emiatt újra le fog sérülni. Kívánom persze hogy ne legyen igazam, és remek szezont fut.

O1G
Olvasó

Még egy játékos aki Csoki előtt lesz és kiveszi a kezéből a labdát.
Még mindig tartom, hogy fejlődése szempontjából neki egy középcsapatban vezérnek lenni nagyobb előrelépés lett volna, mint itt jó esetben epizódszereplőnek. De ne legyen igazam!
Remélem sokat fejlődik akkor az edzéseken, az kb magasabb színvonalú lesz, mint 1-2 NB1-es meccsük…

zterulez
Olvasó

A posztján magasnak számít, főleg egy átlagos magyar csapathoz képest, akik előszeretettel igazolnak 180 cm-es játékosokat irányítónak. Kifejezetten kellemetlen ellene játszani, legalábbis mi mindig szenvedtünk ellene, ráadásul ha máskor nem is, de a Zete ellen mindig megtalálta a dobóformáját is. Emiatt nincsenek kellemes emlékeim róla.

Marillion
Olvasó

Stefan köszönjük az újabb szezont…az első év a beilleszkedés volt, az újabb meg egy stabilabb veszélyesebb karakter lesz az ellenfelekre!

Soós Sándor
Olvasó

Jó látni a sok irigynek a vergődését. Mindenkinek adott lenne, hogy felépítésen egy évekig top szinten játszó csapatot de sok minden hiányzik hozzá. Zalaegerszegen nagyon kinyílt a csipa mióta elértek nagy nehezen egy 4. helyet. Foglalkozzatok Ostojiccal talán ő is ugyan annyi pénzért írt alá….

Vulcano
Olvasó

Jó hát éveken át tartó playout után náluk már az is eredmény hogy a Körmend csak 50-et var rájuk a bronzmeccsen.

heraklith
Olvasó

Kb. annyit költ Szombathely városa a csapatra, mint az Alba, Körmend és ZTE összesen. A TAO-ról nem is beszélve. Máshogy nem is tudná megtartani a légiósait. Amellett hogy lerabolják a használható magyarokat, ezzel az ellenfeleket gyengítve, ez is egy jó taktika. Példátlan az a magyar kosárlabdaban, hogy egy csapat gyakorlatilag az összes légiósának a drasztikisan megemelkedő költségét a következő szezonban is vállalják, úgy hogy emelett még a legdrágább magyarokat is megveszik. Főleg akkor előnyös ez, ha egyébként minőségi szakmai munka hiányában az építkezés nem menne. Nem bonyolult ez, csak mérhetetlen mennyiségű pénz kell hozzá. Nem is lenne ezzel gond, ha… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Bár nagy a verseny a zalai kotonszökevények közt, főleg közted és Pojaca között de ezzel a hozzászólással kanyarban előzted őt a fórum balfasza címért folytatott harcban.

Vulcano
Olvasó

Ja meg valaki közpénzből 4 bainoki címet nyer zsinorban valaki meg 50 ponttal kap ki a bronzmeccsen egy kisvárostól.
Mondjuk nem akarok gonosz lenni, mert ha valami akkor ez teljesítmény. Ezt tênyleg nem sokat csapat csinálta meg eddig. Szóval ha úgy vesszük a Falco és a Zte is történelmet írt idén.

Hmafino1
Olvasó

Azért maradjunk annyiban,hogy nagy balfasz vagy te, komám!

KD
Olvasó

Rossz hírem van: jártam Zeg-en, semmivel sem jobbak az útjaitok, mint Szhelyen, pedig Ti ős-fideszes város vagytok. A többi jelzett kiadás pedig a teljes tájékozatlanságodat támasztja alá, ugyanis a korházak, iskolák már rég állami fenntartásúak, azok állapotával kapcsolatosan fordulj Pintér miniszterhez, esetleg állj be a sztrájkoló pedagógusok közé. A szakmai munkáról inkább ne beszéljünk, ha valahol nem volt, az Egerszeg volt az elmúlt években. A költségvetésekről esetleg ha tudnál valami konkrétumot is mondani, nem pedig a levegőbe beszélni, mert így a kormány mintájára hergelésnek jól hangzik, de a valóságtartalma kevés. Hogy a cikkhez is legyen valami: Pot szerintem kiváló játékos,… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

Szaladj neki kis barátom mégegyszer, de előtte olvass utána hogy milyen oktatási és egészségügyi intézményeket tart fenn az önkormányzat!
Mielőtt legközelebb ilyen fellengző okoskodásba kezdesz, előtte tájékozódj egy kicsit. Ma már gyorsan megy ez és úgy nem csinálsz hülyét sem magadból.

KD
Olvasó

Látom megfogtad a lényeget, de azért várom azoknak az iskoláknak és korháznak a felsorolását, amit az önkormányzat tart fenn Szhelyen.?

Marillion
Olvasó

Akkor én is csak annyit…mert látom fidesz fanatikus vagy te is tűzön és vízen át, hogy éppen egy Fideszes városvezetéssel valahogy nem értem miért törődnek jobban a kosárlabdával….itt Szombathelyen meg ellenzékiben évről évre megy ez! Szándékosan föl nem fogod a témát! De különben is miért vagy/tok itt…ez nem is az Egerszegi kosárlabdáról szól! Azt meg kifejezetten furcsállom hogy éppen Egerszegről aggodnak a Szombathelyiek mindennapjai miatt!

Mendez
Olvasó

Egy kórház tényleg jól jönne már Mordorba, jó nagy pszichiátriával a magadfajta agyhalottak számára.
Még a szezon előtt kezdjétek el kezeltetni magatokat, mert októbertől már a gumiszoba vár csak rátok az 50 pontos mészárlások után.
????????????

Marillion
Olvasó

Nektek nem mindegy meg a többieknek is itt hogy mit és hogyan csinálnak nálunk itt Szombathelyen! A város lakossága nem nélkülöz a Falco miatt…legalább is sem lakossági fórumokon sem a városháza postaládájába nincs lincs hangulat! Szálljatok már le rólunk…mindenkinek nektek is van saját csapat azzal kéne foglalkozni! Engem sem érdekel melyik település hogy tartja fent a csapatát!

heraklith
Olvasó

Az én pénzemet is verítek, nem csak a városét.
A hozzászolásom meg csak a tájékoztatást szolgálja.

Vulcano
Olvasó

Kétlem, hogy te az akciós kannásbor utáni áfán kívül bármilyen adót is befizetnél a költsêgvetésbe.
Esetleg köszönd meg, hogy mi tényleges adófizetők éveken keresztül támogattuk azt jatékos, edző és pénztemetőt, amit úgy hívnak, hogy Zalakerámia Zte KK.
Kicsit nagynak érzém ezt a kabátot egy kiizzadott 4. hely után annak fényében hogy a Falco 13-0-ás mérleggel keni falhoz olyan szinten a csapatodat, hogy az egerszegi gyógyszertárak rekordbevételt könyveltek el annyi elmebeteg lett nálatok ez idő alatt.

KD
Olvasó

Ha már itt tartunk, akkor a NER-es focicsapatotok miért költi az én adóforintjaimat, ráadásul még a BL legjobb 16 csapata közé sem jutottatok be?
⚽️?
Még mindig várom a konkrétumokat, mondjuk a költségvetések összehasonlítását. Ne erölködj, nyilván csak a levegöbe beszélsz, a “tájékoztatásod” olyan, mint a Kormányzati Tájékoztatási Központté, nincs sok köze a valósághoz.

Roy
Olvasó

Mielőtt teljesen szétszednek érdekelne hogy honnan tudod mennyit keresnek a légiósaink. Ha van konkrétumod ne tartsd magadba mindenkit érdekel nyugi. Ja nem 🙂 Amúgy meg szerintem te is csak egy irigy megsavanyodott ember vagy aki rákapott egy dologra és annyira mondja hogy már maga is elhiszi hogy igaza van. Én közel 25 éve járok Falco meccsre és a mai napig lenyűgöz ahogy egy átlagos csapatból Magyarország egyik legprofibb klubját hozták létre. És hogy ez pénzbe kerül nem kérdés de a mai világba mi nem? De hiába van pénzed ha nincs profi munka a háttérbe lásd (és itt írhatnék csapatokat de… Olvass tovább »

Hmafino1
Olvasó

Ez így van ahogy leírtad. De ennek a sötét zalainak ugysem jut el az agyáig. Az irígység beszél belőle.

heraklith
Olvasó

Jó-jó, de ezzel te sem tudtad egyik tényt sem cáfolni.

Wombat
Olvasó

Nézzük a tényeket: 1. Azt tudod esetleg, mennyit költ az Alba, a Körmend és a ZTE külön-külön? Azt állítod, Szombathely összesen ennyit. Gondolom, rendelkezel mind a négy csapatról ilyen információkkal. Ha nem, akkor az a tény, hogy ez csak hangulatkeltés a részedről. 2. Miért állítod, hogy a Falco költségvetésében csak 10% a külső szponzorok aránya (hiszen azt írod, 90%-ban közpénzből…)? Láttál erről bármilyen dokumentumot, vagy nyilatkozatot? Ha nem tudod alátámasztani az állításod, akkor ez szintén hangulatkeltés. 3. Szombathely nem tart el sem kórházat, sem iskolát (minden állami, vagy egyházi fenntartású), az útjaink viszont nem rosszabbak, mint Fehérváron, Körmenden és Zalaegerszegen.… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

Segítek, mert látom ez nem az erősséged. Nyilvános adat az is hogy a városok mennyit költenek a csapatra, illetve az is, hogy mennyi TAO-t kapnak.
A többinek is olvass utána!

Wombat
Olvasó

Nézd, állításokkal te dobálóztál itt. A kérdés, hogy te utánanéztél-e előtte? Ha igen, tudnád-e igazolni itt azokat, amiket írtál? Ha csak azzal terelsz, hogy mi nézzünk valaminek utána, ahelyett, hogy bizonyítanád, ami elvileg téged igazolna, akkor az felér egy beismerő vallomással.

A 2. pontban feltett kérdésemre is válaszolhatnál ugyanígy, azt valamiért elfelejtetted.

heraklith
Olvasó

Önkormányzati támogatások:
Körmend:10 millió
Alba: 116 millió
ZTE: 100 millió
Falco: 300 millió

TAO+ egyéb támogatás:
Körmend: 119 millió
ZTE: 91 millió
Alba: 143 millió
Falco: 139 millió

Az egyéb forrásokat most hagyjuk.

Nyilvános adatok.

Xero
Olvasó

A Tao-t ugye “elméletileg” nem lehet a felnőtt csapatra költeni, szóval nem tudom ez hogy jön ide.
Az önkoris pénzzel sem tudom mit akarsz. Nem k. mindegy, hogy közvetlenül az önkormányzat adja, vagy az állam egy “közvetítő cégen” keresztül?
Mennyit bírtok ezzel foglalkozni..? Ha valami nem a Falco hibája, az a finanszírozási forma, mert az eredményeket bőven odatette..

Wombat
Olvasó

Köszi a számokat, tudsz te, ha rákényszerülsz. Sajnálom, hogy a 90% / 10% arányt nem sikerült a hangulatkeltésen túl hoznod.

Ha igazad lenne, akkor az azt jelentené, hogy alig néhány 10 millió forint származik szponzori pénzekből, illetve jegybevételből összesen (hiszen 90% közpénzre “verjük a nyálunkat”). Nem érzed ezt kicsit távolinak a realitástól? Nem lehetséges, hogy egyszerűen a siker hozza magával a népszerűséget támogatói szinten is?

Pojaca
Olvasó

Ez mindenkinek jó hír, bár a szombathelyiek csak azt hiszik, jelentem: ismerve, levédekezve!
Úgy látszik jobbra nincs pénzük, ez mindenkinek jó! Pot Pista se köllött sehova, az hogy több lehetősége volt, csak marketing Gyurcitól!

Mendez
Olvasó

????
13-0

Vulcano
Olvasó

???

Marillion
Olvasó

Vergődés!

Xero
Olvasó

Ezzaz!
Nagyon örülök!??
Akkor már csak Szilit várjuk… ?

WSreborn
Olvasó

Nem meglepő, jó szezonja volt

Heindrich
Olvasó

Ez remek hír!

Motoros
Olvasó

Legalább nem 6 milkát kért,mint SilverBenőőő?
Olcsójános????

JR.Benitez
Olvasó

Gecsemő???

Vulcano
Olvasó

A Silver után Csabi jön nem Benő?

Bobby666
Olvasó

Robogós! ” Einstein ezt mondta: “Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és közben azt várni, hogy az eredmény más legyen.” Magadra ismersz furulya? Miért jó ez neked? Tudom rántsak rá meg egyek banánt..:) Lehet, hogy akiket folyamatosan provokálsz kiröhögnek e-miatt: de én még mindig bízok abban, hogy végre összeszeded magad és nem nyomod full-ba a kretént! Hajrá vasi kosárlabda!

Marillion
Olvasó

Ki hívott megint ide? Neked nem mindegy hogy ki és mennyit és mennyiért? Nem te fizeted! Fóbiás agybeteg!

Savaria
Olvasó

Nagyon örülök a maradásának, Pongóval tökéletes irányító párost fognak alkotni, két különböző stílust képviselve.
Egészen ritka, hogy egy csapat kettő, ilyen magas irányítóval rendelkezzen, de tekintve a játékrendszerünket, ez számunkra rendkívül optimális.
A jelenlegi kerettel is már mi lennénk a bajnokság elsőszámú esélyesei, de kíváncsian várom hogy ki lesz a ,kirakós utolsó darabja’.

Basketballfan1985
Olvasó

Utolsó darabja??? Tehát majd akkor igazoltok 5. légióst amikor már kiestetek a BL-ből? Akkor a szokásos lesz a felállás: Amikor taknyosra lettetek szopatva a hozzátok hasonló büdzséjű nemzetközi csapatok által, akkor megint játszhatjátok a falu bikáját a szemétdombon.

Savaria
Olvasó

Megkeseredett, frusztrált, szánalmas bohóc vagy…:)

ChampWest?
Olvasó

Javaslom keress rá a csoportban lévő csapatok büdzséjére, nyílvános.
Easter egg: Görög csapaté lehet max azonos, többi köröket ver ránk.
Fogyaték.

Vulcano
Olvasó

Hansonló költsêgvetésű csapatok, mint a Dijon, Zaragoza, Strasbourg, Aek.
Ja várj őket mind levertük, valakit oda-vissza?

ChampWest?
Olvasó

Leírni is szürreális.
Ennyi beteg elmét.

Noname
Olvasó

Írjál még!!?
Jól szórakozunk?

Stockalone
Olvasó

Csapatod hol van? Ja…

Marillion
Olvasó

Egy újabb Falco fobiás! Neked is csak ugyanazt a kérdést….nem mindegy hogy mit kivel és hogyan stb…? A te csapatoddal mi a helyzet nem azzal kéne foglalkozni?

Motoros
Olvasó

A szerb D’artagnan????
Alakul a Fa?kéz? kc.
LOL????

Noname
Olvasó

Sírjál paraszt!?

Motoros
Olvasó

Örülök h tükörbe néztél????

Marillion
Olvasó

És te néztél fajbarom?! Megszültek de rájöttek idővel hogy kár volt hasztalan veled csak a létszámot tölteni…de már megbánta anyád az is biztos!

ChampWest?
Olvasó

1; legalább a nemzetet sikerült végre eltalálnod ?
2; látom megint savanyú a ?
3;

comment image

Motoros
Olvasó

Mondtam már, h maradj az ovis futóbiciklidnél, erős ez neked????

Marillion
Olvasó

Még te beszélsz arról hogy ki milyen itt? Neked még bölcsődés szinten sincs a színvonalad!

Vulcano
Olvasó

A Fakéz KC 3-szor verte falhoz a csapatodat a döntőben?

Motoros
Olvasó

Igen bazsika, 10x. meg tövig kapta be a bránert????
??????????

Vulcano
Olvasó

A Körmendtől??

Motoros
Olvasó

Mindenkiét szeretitek????
????

Vulcano
Olvasó

Szóval mindenkinek sikerült csak a Körmendnek nem?
De szar csapat lehet ez a Körmend.

Cannibal
Olvasó

Hallod homokos te hülyébb vagy mint a sárgapárna. Téged nem szégyellnek Körmenden? Nem szoktam védeni a falcót, de pont neked jönni az ezüsttel kurva gáz.

Marillion
Olvasó

Te barom számolgasd csak az érmeidet! Ahányszor a Falcoval a döntőbe jutottatok annyiszor szoptatok! Tudom szar lehet ezekre visszaemlékezni! De te még ahhoz is agybeteg vagy hogy ezek tudatában lekapcsold itt magad!

Marillion
Olvasó

Ritka hűlye “ember” vagy te! Persze aki agybeteg az gondozásra szorul/na…

Vulcano
Olvasó

Na a kémiával nem lesz gond?
Pedig hányan mondták év közben, hogy leggyengébb láncszem stb.
Én akkor is kiálltam mellette, pont mint Milos mellett és szerencsére mind kétszer igazam lett?
Üdv újra itt Stefan❤️

ChampWest?
Olvasó

Egerszeg ellen amit lenyomott playoffban (28 pont- 7 gólpassz – 7 lepattanó), illetve ahogy hozzáállt a döntőhöz (plusz játékban is nagyon megérkezett) tiszteletet parancsoló. Nagyon jó igazolás!
Faca na.

Vulcano
Olvasó

Hát igen. Ezért nem kell pár rosszabb meccs után légiósokat elzavarni.

ChampWest?
Olvasó

marilion positive content

Noname
Olvasó

Szuper!
Akkor még jöhet egy hármas plusz Brown novemberben csatlakozik a csapathoz és kész a keret.

Basketballfan1985
Olvasó

Így van, meg még nézzétek meg a piacot hogy kit lehetne még kivásárolni a szerződéséből, esetleg Hangát a Zvezdától.
Ja és a híresen fantasztikus szombathelyi nevelés mellett már másodjára kellett u23-as játékost igazolni, Somogyi tavalyelőtt, most Tanoh Dez….
Undorító pénzeszsák összevásárolt mocskos banda vagytok.
Emlékszem hogy okádtátok a szart a szolnokra anno, most meg ugyanazt csináljátok.
Szerintem a kirakatcsapatoknál kártékonyabb dolog nincs egy sportra nézve…..

ChampWest?
Olvasó

elgurult a gyógyi
példádnál haladva leundorító pénzeszsákoztad a csapatodat, amit mocskosnak tartasz?

Basketballfan1985
Olvasó

Ezt ha kifejtenéd……???

Suns
Olvasó

Add ki magadból minden fájdalmad, meglátod, utána jobb lesz 🙂

Vulcano
Olvasó

Véget ért az akció a kőbányaira?
Levették műsorról a mi kis falunkat?
Vagy mi váltotta ki ezt a frusztrációt?

Noname
Olvasó

Fáj???

Marillion
Olvasó

Még még még ennyi nem elég! Más sportágban nálunk nagyobb kirakat csapatok is vannak ebben az országban csak szólok infarktusod előtt! Szintén terem sportágak: Csak 3 csapatot: Győri Audi ETO Kc…Telekom Veszprém…Pick Szeged…Ezeknél a kluboknak minden évben bajnoki cím + BL négyes döntők a játékoskeretük meg aztán minde szezonra tényleg tele világsztárokkal…UI. Ők szerinted vajon mekkora költségvetéssel működnek hogy folyamatosan elit szintet tartanak fenn…

O1G
Olvasó

Kovács Beni sem szombathelyi. Talán egerszegi, de az biztos hogy Monacóból hozta haza a Falco.
BL szintű csapatot pedig sajnos itthon nem tudsz csak nevelni, ahhoz bizony pénz is kell…

murphy
Olvasó

Zachnek 9 hónap kiesést mondtak áprilisban,az is optimális esetben szerintem. Kb februárra jöhet rendbe,novembernek nincs realitása sajnos.

Noname
Olvasó

Sokkal előbb rendben lesz!
Már a rehab megy.

murphy
Olvasó

Persze hogy az megy,az rögtön a műtét után kezdődik. Nyújtani kell óvatosan a szalagot,vissza kell erősíteni az izmokat,stb.

Emőkefan
Olvasó

januárban

ChampWest?
Olvasó

??? ????

Zsííírkirály! Jó lesz olyan csapatért drukkolni, akik nem csak új arcokból állnak. Marcival jó kis duó lesz. BL előnyről nem beszélve.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés