Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Stárics a lejáró szerződésű magyarokról és a felemás érzéseiről is beszélt

A ZTE ügyvezetője hosszabb interjút adott a klub honlapjának.:

:

– Felemás érzéseim vannak – nyilatkozta a ZTE honlapjának Stárics Kornél. Jól kezdtük a szezont, erőn felül is teljesített a csapat.

Az ügyvezető azt mondta, hogy a bajnokság előtt az első nyolc hely valamelyikének a megszerzését tűzték ki célul.

– Ezt jelenleg is tartjuk, de azt el kell ismerni, hogy az utóbbi időben nem úgy jöttek az eredmények, ahogy elterveztük. Azt számoltuk, ha a hazai mérkőzéseinket hozzuk, akkor be tudunk jutni a felsőházba. Ez a terv borult fel a két hazai vereséggel. Ezeket idegenbeli győzelmekkel tudjuk “visszahozni”, szeretnénk már Körmenden győzni. Ebben a szezonban bárki képes bárhol nyerni, több példát is tudnék mondani erre. Bízom benne, a szurkolóink belehajszolnak minket egy idegenbeli győzelembe, és megmarad az esély a felsőházra.

Stárics elmondta, Andrij Agafonovval azért van már a következő szezonra is szerződése a klubnak, mert időben elakarták kezdeni a csapatépítést a következő szezonra.

– Rendkívül jó játékost, és nagyon jó embert ismertünk meg benne. Ez a két dolog együttesen eredményezte azt, hogy mellette döntsünk. Viszonylag könnyen megegyeztünk vele. A magyar bajnokságban ritka az ilyen, hogy már a szezon elején megegyezünk a következő szezonra egy légióssal – tette hozzá.

Bencze Tamásnak van, Szabó Zsoltnak még nincs szerződése a következő szezonra – Fotó: Zsu

A ZTE ügyvezetője beszélt azokról a magyar játékosokról, akiknek nyáron lejár a szerződése. Kis Raul, Doktor Péter és Szabó Zsolt helyzete “lóg a levegőben”.

– Meglátjuk, hogy kivel tudunk megegyezni, és milyen csapatot tudunk felépíteni – mondta.

Szóba került a szombati örökrangadó is.

– Ez mindig egy más mérkőzés, mint a többi csapat ellen. Jóval nagyobb erőbedobás kell tőlünk, hogy egyáltalán az esélye meglegyen a győzelemnek. Ha védekezésen tudunk javítani, agresszívak leszünk, és könnyű kosarakat tudunk dobni a letámadó védekezés ellen, akkor lehet esélyünk – mondta.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ZTE ZOLIPortik TamásArtur Doki Recent comment authors
Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Nagyon sok ember szemébe akkor lenne igazi ügyvezető ha végre olyat mondana ami igazi férfi munkára vall… 5.szezon, de gyanítom a 6.is úgy indul, hogy 8 be kell jutni…kicsit uncsi…

ZTE ZOLI
Olvasó

Nagyon igazad van, de kicsit helyesbítenék! …Nagyon uncsi…. ?

Artur Doki
Olvasó

Kis Raul…gondolom,hogy aggódhatnak az egerszegi szurkerek…)))

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés