Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Stabil csapatot építenek Oroszlányban

Beck Ferenc a BB1-nek nyilatkozott a szakmai stábról és a további erősítésekről is.:

:

Az idei szezonban sikerült az OSE Lions régóta dédelgetett álma, miután megnyerte a B-csoportot, és ezzel megváltotta a tagságát az élvonalba. A Veszprém másodszori legyőzése óta még nem telt el sok idő, ám az már most egyértelmű, hogy egy stabil, az élvonalban bennmaradó csapatot szeretnének építeni a bányászvárosiak. Nem kívánnak pofozógépek lenni.

– Ez volt a célunk évek óta, ezért nagyon sokat számított ez a siker – mondta Beck Ferenc, az OSE Lions korábbi játékosa, jelenlegi elnöke a BB1.hu-nak. – Szeretnénk stabilan bennmaradni az A-csoportban ezek után, hogy kiharcoltuk a feljutást. Ez hosszú távon meghatározná Oroszlány és a szomszéd városok kosárlabdáját. Minden törekvésünk az, hogy egy városi összefogással, tartósan benntartsuk a csapatot, nem szeretnénk liftezni a két osztály között. Nem véletlenül alakítottuk ki úgy már az idei évi csapatot is, hogy egy esetleges feljutás esetén együtt lehessen tartani a társaságot, hiszen mindenkinek kétéves szerződése van.

Mint mindenhol, Oroszlányban is terveznek további erősítéseket, ám konkrétumokról még nem tudott a klub elnöke honlapunknak beszámolni. Akárcsak az esetleges új játékosokról, úgy a szakmai stábról is a jövő hét után döntenek.

– Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire élénk a játékos piac. Nyitott szemmel vagyunk. Természetesen tervezünk további erősítéseket, de még nagyon friss a helyzet, hiszen nemrég ért véget a Veszprém elleni második meccsünk. Gőzerővel dolgozunk egyébként, hogy ezeknek a kérdéseknek minél előbb pont kerüljön a végére. Most még az ünneplésnek van itt az ideje. Jövő héten lesz egy városi nagyon ünnepség, majd lesz egy testületi ülésünk. Egyelőre kicsit még szeretnénk élvezni az öröm pillanatait. Majd ezt követően születhet döntés ezekben a kérdésekben – zárta szavait.

Fotó: Oroszlány Sport Egylet Facebook oldal

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszL.P.Hadnagy zoltánHajráKörmendHajráVasCsakÉn Recent comment authors
Hadnagy zoltán
Olvasó

Mindenki nyugodjon le a p…ába bent fog maradni az Ose a nagyok között!!

CsakÉn
Olvasó

A régi neved miért nem volt jó???

Hadnagy zoltán
Olvasó

Ezzel névvel regisztráltam ide amikor megújult a BB, a régin BB -n meg simabal volt……Vagy te mást tudsz mesélj kérlek!?

bányász
Vendég
bányász

Ha én Zoli lennék nyilván nem venném fel a dolgot és nem írnék ide, hogy azt mutassam én vállalom a nevem, viszont Emőke meg fújd meg más embereket takar. Nem tudom, de ez így elég nagy bukónak tűnik…:)

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Parádés öngólt lőttél, Zoltán. Hogy miért, azt nem magyarázom el, tudod te azt jól.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Azért ezt a csapatot Oroszlányban ugyancsak meg kell erősíteni, toldozni-foldozni ahhoz, hogy a biztos bent maradás egyáltalán szóba kerülhessen…
Ha nem az ilyenkor kötelező agyonünneplések közbeni mámorban (vagy másnaposan) tekintik meg az illetékesek az év bármelyik meccsét, akkor rá fognak jönni arra, hogy ez egy lelkes ÁMÁTŐR társaság… 🙁
SZERETLEK titeket! 😉

CsakÉn
Olvasó

Neked miert kell állandóan fikazni Zoltán?

L.P.
Olvasó

Majd megoldja az Elnök meg a csapat vezetése. Elvégre a szezont is megoldották, és ebben az idényben ez volt a feladat.

bányász
Vendég
bányász

Hajrá OSE!

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Maradjatok ám bent!
MTE!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés