Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Sporttörténelmi mérkőzés Sopronban

A város először ad otthont kerekesszékes válogatott találkozónak.:

:

Sporttörténelmi mérkőzésre kerül sor július 20-án, szombaton 11 órától Sopronban, a Novomatic Arénában: a város először ad otthont kerekesszékes válogatott találkozónak.

Nagy Tamás, az utóbbi két évben a kerekesszékes bajnokságot megnyerő Soproni Tigrisek elnöke, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége kerekesszékes bizottságának tagja arról tájékoztatta lapunkat, hogy július 20-án 11 órától, valamint 14.30-tól a C-csoportos Európa-bajnokságra készülő magyar kerekesszékes kosárlabda válogatott két edzőmérkőzést játszik Csehország csapatával.

A válogatott szövetségi kapitánya, s egyben a Tigrisek csapatának vezetőedzője Magyar András. Az ő irányításával készül válogatottunk a július 29-én Szófiában kezdődő C-csoportos Eb-re, amelyen a házigazda bolgárok és a portugálok mellett az edzőmeccsekre Sopronba érkező, és a szakágban elvileg a mieinknél jóval előrébb járó cseh csapat szerepel majd.

Az együttesnek havi rendszerességgel voltak összetartásai Székesfehérváron, az MKOSZ edzőközpontjában.

A két, július 20-i félkészülési találkozó előtti napokban Sopronban készül Magyar András együttese – írta a hunbasket.hu.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés