Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sorozatban második győzelmét szerezte meg a Kaposvár

Végig vezetve nyertek hazai pályán a somogyiak.

Kaposvári KK – Zalakerámia ZTE KK 72-65 (19-9, 17-18, 16-16, 20-22)

Bajnokság, 15. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna
V.: Földházi Tamás Péter, Nagy Viktor, Horváth Csongor Béla (Fekete László)

Kaposvár: Krnjajszki 9/3, Plézer 2, Price 26/9, Csorvási 4, Martin 15/3. Cserék: Bogdán -, Hendlein 5/3, Puska -, Ford 11/3.

ZTE: Parks 6/3, DeCosey 23/9, Polster -, Révész 2, Holton 5. Cserék: Wilson 7/3, Bonifert 2, Németh 4, Makkos 2, Horti 14.

Quenton már rögtön a első támadásból betalált a triplavonalon túlról, majd közelről szerzett újabb kosarat (0-5). A Kaposvár első pontjait Csorvási szerezte meg büntetőkből, aztán Price is betalált, amivel 4-5-re zárkóztak fel. Később ismét Price, illetve Krnjajski volt sikeres, így a hazaiak 8-5-nél átvették a vezetést. Zalaegerszegi időkérés következett. A folytatásban rövidebb ideig megállt a pontszerzés, mígnem felváltva jöttek a kosarak. Előszőr Quenton, majd Krnjajski talált be. 13-7-nél Csorvási szerzett újabb kosarat – ezúttal belsőposztról – amivel csapata 6 pontra tudott elszakadni a tabella sereghajtójától. Ezután Price tripláján volt a sor, de ekkor már Quenton is betalált – szépítve csapata teljesítményén (16-9). A negyed hajrájába érkezve lehetett érezni, hogy a ZTE mindent megtesz, hogy közelebb férkőzzön ellenfeléhez. Keményebbé, koncentráltabbá vált védekezésük, azonban támadásaik továbbra sem voltak pontosak. A játékrész végül 10 pontos kaposvári előnnyel végződött. 19-9

Fotó: Bálizs Zsuzsa

A második felvonást Parks 2+1-es akciója nyitotta, amire hosszabb ideig nem is érkezett válasz. 4 perc alatt csupán ez az egy kosár született, majd 21-12-nél Ford talált be kaposvári oldalon és a ZTE kért időt. Visszatérve a vendégek voltak sikeresebbek – sorozatban kétszer is betaláltak – amivel 4 pontra tudtak felzárkózni (21-17). Ekkor pedig a KKK kért időt eligazításra. A folytatásban Parks dobhatott két büntetőt, melyből egyet sem értékesített. A túloldalon ugyanez a helyzet alakult ki, Martiné volt a két dobás, akinél viszont 1 betalált (22-17). Válaszként Bonifert és Makkostól jöttek pontok, amivel 1 pontra felzárkózott a Zalaegerszeg (22-21). Plézer majd Krnjajski kosarai növelték meg ismét a különbséget, amivel el is kezdődött a szokásos adok-kapok játék. A félidő hajrájához érkezve a 29-23-as állás volt olvasható a kijelzőn és Horti Bálint dobhatott két büntetőt. Ezzel csapata felzárkózott, a minimális hátrányt azonban nem tudták megtartani, tovább nyomták a kaposváriak, akik végül kilenc pontos előnnyel mehettek a nagyszünetre. 36-27

A fordulás után sem apadt el a hazai lendület, 6-0-val indított a Kaposvár, és erre érdemben nem is tudott reagálni a Zalaegerszeg. 42-27-nél magabiztos 15 ponttal vezettek a hazaiak, a találkozó pedig közepes iramban zajlott. Ekkor Horti és Quenton voltak sikeresek, amivel próbált kapaszkodni a ZTE (42-31). Quenton ismét betalált – ezúttal a hárompontosról – azonban Price ugyanennyit érő találatának köszönhetően nem tudta jelentősen felzárkózni. 50-36-nál végül a vendégek kértek időt. A folytatásban is inkább a Kaposvár irányította a mérkőzés alakulását, azonban a negyed végére a Zalaegerszeg mégis bejött tíz pont alá, 52-43-ról kezdődhetett az utolsó felvonás.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

A záró szakasz is egy gyors, hazai 4-0-val indult, az Egerszeg oldaláról pedig csupán 1 pontos válasz érkezett (56-44). Ezt követően viszont megváltozott a mérkőzés dinamikája. Míg a hazaiak nem szereztek, csupán egy kosarat, addig a vendégek sorozatban voltak sikeresek, amivel ismét 10 pontra zárkóztak fel. 61-48-nál egerszegi időkérés következett. Horti Bálint sikeres közelije ellenére is 14 pont volt a Kaposvár előnye. A mérkőzés véghajrájában azonban ismét a Horti-Quenton duó volt sikeres, amivel a vendégek a találkozó eleje óta 10 pont alá férkőztek. 67-58-nál ezért kaposvári időkérés következett. A hátralévő egy percben Holton, illetve ismételten Quenton brillírozott, amivel három pontra hozták fel csapatukat. Az utolsó másodpercekben azonban megkezdődött a taktikai faultok játéka, aminek köszönhetően a Kaposvár végül 7 pontos győzelmet aratott hazai pályán. 72-65

Fotók: Bálizs Zsuzsa

87 hozzászólás

87
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
41 Comment threads
46 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
43 Comment authors
nyolcmegnyolcDebreceni ( nem cz) DánielMike21csakazeteEresz Recent comment authors
nyolcmegnyolc
Olvasó

Mint Olaj szurkoló kérdezném.
Milyen eredményt kellene elérni a ZTE-nek, hogy a vezetőség levonja a következményeket. Furcsa, hogy 2-13-nál mindenki marad a helyén. Ha marad, akkor minden jó. Jóóóó?

Mike21
Olvasó

https://youtu.be/_q637c1JqIs Nagyszerű volt a 2001-es kisfilmet megnézni felvezetésként az Aréna kivetítőjén, igazán rá lehetett hangolódni a meccsre, köszönet mindenkinek, aki részt benne és a készítőknek is, szép munka, nagyszerű óévzárás volt. Mindig jó érzés, ezekre a felemelő pillanatokra visszagondolni, átélni újra és újra. Meg persze azokra is emlékezünk, eszünkbe jutnak ilyenkor is, akik sajnos már nincsenek velünk, köztünk. Gratulálok a tegnapi győzelemhez a játékosoknak és a szakmai stábnak is! Gyakorlatilag végig vezetve lett meg az újabb győzés (36 percen át), 16 ponttal is, kezünkben volt, mi irányítottunk, TJ fellépett Nimród helyére, pótolta, extrát játszva, be is került a forduló csapatába,… Olvass tovább »

Kováts Imre
Olvasó

Az nem tünt fel Neked sem, hogy a sikeredzőt, azaz Földi Sándort nem sikerült megszólaltatni?

Mike21
Olvasó

Miért ne tűnt volna fel?
Földi Sutyi bán kívül, Néber Doki Ronnie Nunnery, Bencze Tomi, Gémes Lecsó, Ágfalvi Misi se szólalt meg benne.
Mivel az okát nem tudom, és nem is kötötték az orromra a készítők, így ámulattal néztem, hallgattam, azokat, akik viszont visszaemlékeztek.

KKK72
Olvasó

Bár ez nem kapcsolódik a játékhoz csak közvetve. Amikor láttam a biztosági szolgálat sehova nem vezető fellépését a zete szurkolókkal szemben, hogy rábírják őket a maszk viselésére teljesen erdménytelenül akkor két dolog jutott eszemben, hogy akkor mire vegzálják a hazai szurkolókat ha néha akár italfogysztás vagy szendvics fogysztása közben lehuzzák a maszkot. Valószínű, hogy két korty vagy két falat közöt nem fogják le-fel huzogatni. A másik az már komolyabb észrevétel ha egy ilyen piti ügyben ennyire impotensek akkor mire lennének hasznnálhatók ha tényleg komolyabb rendzavarás történne? A látottak alapján semmire ! Ilyen szinten ez a megbízás szerintem felesleges pénzkidobás és… Olvass tovább »

HajraKapos
Olvasó

Sajnos jogos.

heraklith
Olvasó

Révész, Horti, Németh Ákos és Barnett fizetésből nagyjából kijött volna Dusan és Szöszi fizetése. Ha lett volna rendes szakmai vezetés és hozott volna 4 jó légióst melléjük, akkor Boniferttel és a három fiatallal lenne most egy ütős, szerethető 8-10 fős rotációnk. Sőt Artúrka árából kezdhettünk volna 5 légióssal is, de a akár a sok csere-bere árából meg most a legjobb 4 között a kupára várva is válogathatnánk hogy ki legyen az ötödik légiós. 4/5 poszt: Szöszi, Dusan, Csuti, légios (pl. Holton) 3-as poszt: Bonifert, Polster, légiós (pl. DeCosey) 1-2-es poszt: 2-3 légiós, Simó Nincs az egésznek semmi értelme, de mennyivel… Olvass tovább »

Beniben
Olvasó

Teljesen egyetértek a véleményeddel!
Ja, és ha összeadjuk a lelépési díjakat, akkor igazán gyomorforgató ez a szar!
Balfaszok!

Minden6ó
Olvasó

Az év végén bátran kijelenthető a tabellára nézve is az elmúlt esztendőt figyelembe véve a Zalakerámia ZTE KK-nak van a leggyengébb tulajdonosi köre, ügyvezetése és szakmai munkája!Több ezer szurkoló vágyálma, hogy ezek az emberek már ne hozzanak több döntést az Egészségben, Békében, Boldogságban gazdag új Évben!

Eresz
Olvasó

Szurkolóként mit lehet tenni ez ellen ?

torma
Olvasó

A szurkolóknak összefogni és demonstrációt kell szervezni a sportcsarnokhoz!

csakazete
Olvasó

Nagyon kiálltam a csapat ért, szezon elején…. Belátom, jól láttátok már akkor, és elnézést kérek amiért bármit is rátok írtam! Szomorú vagyok a ZTE miatt, nagyon szomorú…

Eresz
Olvasó

Minimum lenne hogy Klub ki ad közleményt !! Vázolják hogy most mi a terv ? Puskás mikor csomagol a szar légiósaival együtt. Nincs több türelem!!!! A klub költéseit pedig azonnal nyílvánoságra kell hozni és végre nyílt lapokkal játszani.

Debreczeni Dani is indulhat láthatóan 1 negyedet bír a csapat , 0 kondi , volt a csapatnál normális erőnléti edző nem is ebbe a tempóba játszottak.

Szabó Zsoltit remélem látta a vezetőség tegnap játszani , szerintem Horti , Révész , Németh Ákos fizuját mind megkaphata volna.

torma
Olvasó

Óriási hiba volt őt elengedni!Ezek a cipőjét sem vihetik neki!

Holló
Olvasó

Teljesen igaza van Eresznek! Én többször leírtam már Szöszit és Dusánt! Ez a kettő végzetes,katasztrófális hiba volt! Kíváncsi lennék mi ment végig ezeknek a dilettánsoknak a fejében akkor,hogy ilyen ökörségeket megcsináltak! Isszuk ennek a levét rendesen! Ha ők ketten itt vannak van két vezér magyarunk,akiket a közeg is tisztel és szeret és a pályán belül és kívül is vezérek! A jelenlegi csapatban egy ilyen sincs…teljesen máshogy alakult volna a szezon. De mint tudjuk a sportban nincs ha…

Debreceni ( nem cz) Dániel
Olvasó

Debreceni ( nem cz) Dániel 5 mérkőzés óta nincs a csapattal, ha nem vetted volna észre te fogyatékos . Annyira komikus, hogy ide jössz kamu néven és mindnekinek megmondod, hogy jöjjön/ menjen/ maradjon, megállapítod, hogy szar játékos / szar edző/ szar szakmai igazgató. Honnan ez a fantasztikus hozzáértésed öregem ? Azt nem értem miért nem te ülsz a ZTE stábjának élén, ahelyett, hogy petárdát árulsz szilveszterkor. Az én feladatkörönbe bele látsz ? Szerinted én diktálom a csapat játékának a “tempóját”? Vagy én mondom meg hányszor és hogyan edzunk ? Tudod mennyi lehetőségem volt dolgozni a sracokkal ? Hogy mióta Teo… Olvass tovább »

HajraKapos
Olvasó

Ezzel a stílussal Te sem vagy most különb, mint akiket éppen ócsárolsz. Elvileg ezek a srácok profi sportolók, tudniuk kellene kezelni az ilyen jellegű kritikákat, amit azért joggal fogalmaz meg egy-két szurkoló. Valaki túlzásba esik, de azért 2-13-as mutatónál ez érthető is. Kitartás ZTE szurkolók!

lavjaman
Olvasó

Érdes képet mutat a tabella. KKK 8. Szerintem erőben közel sem vagyunk ott, de ennek ellenére azért jó látni. Az, hogy nem indulunk a Kupában még akár jól is jöhet. Az a nagy kérdés persze, hogy hosszútávon ez a csapat hova tart? Jó légiós választás akkor 8 környéke, ha rosszul sikerül play out. Valahol ez elkeserítő.
Ford nekem még mindig botrányosan gyenge és a viselkedése is kritikán aluli.

KPSVRKK
Olvasó

Ford érthetetlenül játszik. Teljesen más, mint ahogy a szezont kezdte.
Diggs szabad, egy gyors csere sokat segítene rajtunk.

Milenko
Olvasó

Valaki írta, hogy Heinrich kell megint a padra.
A nagy lóf@szt!
A legnagyobb ingyenélő. Semmi felelősség, csak elücsörög a padon, ha néha rákényszerítik akkor 1-2 meccsen “iranyit” aztán megint vissza a kényelmes jól fizető bólogatásba.
Nyilván nem ő a fő felelős ezért az évek óta tartó vesszőfutásért, de ő az aki folyamatosan itt van, és nem látom miért? Mert az eredmény az nulla.
Még egyszer mondom nem Heinrichre akarom rákenni ezt a tragédiát, de őt se emeljük piedesztálra semmilyen szempontból.
Ugyanolyan ludas ő is ebben a szarkupacban.

HajraKapos
Olvasó

Boldog Új évet szeretnék mindenkinek kívánni, és természetesen jó egészséget is! Szeressük továbbra is ezt a remek sportot, megújulást a ZTE-nek! Hajrá Kaposvár!

KKK72
Olvasó

Ja és hol van Szikó ? A fiának a neve is eltünt az U20 csapat névsorából ?

ldd
Olvasó

Szikó fia beteg.
Lehet együtt volt a család…
Fiának, mielőbbi gyógyulást!

torma
Olvasó

Azt gondolom nincs mire tovább várni.A szurkolóknak kell elkergetni ezeket ,mert úgy látszik változás különben nem lesz.

Zeg
Olvasó

Szép napot
Ezért mondtam már nem egyszer, nem kell ide más mint egy üres csarnok a következő hazai meccsen, de mivel tudom, hogy sok a bólogató János…ezért ezt itt Egerszegen lehetetlen megszervezni…
Pedig ezt jelene inkább tenni mint az öltözőbe rohangàlni, meg fotózkodni….

4eventeVB365
Olvasó

Azért ehhez tehetség kell .. úgy tűnik a kilencedik légiós beválik .. előző 8 teljes betli. Talán Barnett menthető lenne egy rendes csapatban , Holton meg ha a posztján játszana . Oke hogy szed lepattanót mert magas , és ott van a palánk alatt, de centerjátéka az nincs . Parks 2/12 mezőnyből , 1/5 büntető … elmegy a.. emellett borzasztó kiszamithato a játéka . Wilson szintén a finggal van egy szinten egész évben .

torma
Olvasó

Wilson akkora betli,hogy a Guytonnal egyszerre kellett volna cserélni.De tovább megyek, a Baki Gergő beszállhatna mondjuk Révész helyett.

Régi motoos
Olvasó

Két hozzá szólásomat nem tettétek fel. Csak arra merek gondolni, mert volt benne politika, az tette tönkre Egerszeg kosárlabdáját. Baszari bb1

Bezse
Olvasó

Hál’isten a két “kötelező” behúzva, akárhogyan is… Így már tűrhetőbben néz ki a tabella. Kár a zegi zakóért és az ose elleni vereségért. Mindkettő nyerhető lett volna. Egyébként nem a ZTE ellen, de a playout teljesen indokolatlan. Írtam ezt tavaly is a berény kapcsán. Amelyik csapat nem képes 32(!!!) meccsen elegendő pontot összeszedni, végig csak alibizik, az ne kapjon a végén szalmaszálat. Ezzel a rendszerrel szembeköpik a másik csapatot, amelyik esetleg csak épp lemarad egy vagy két ponttal a biztos bentmaradó 12. helyről.

JólnézünkMIKI
Olvasó

DeCosey jól játszott, Horthy is.

Bezse
Olvasó

Nimrod? Eltávon ?

Kováts Imre
Olvasó

Beteg

KKK72
Olvasó

Oké beteg ! Annyira, hogy még a padra sem tud leülni, hogy lássák a többiek, hogy szeretnék a pályán lenni de hát ma nem megy de azért itt vagyok ? A rosszindulat motoszkál bennem mikor arra gondolok, hogy esetleg azért beteg mert kiváncsi nélküle mire megya csapat ? Nagyon érdekes párosítás a múltkori jó teljesítmény és a mostani betegség !
Nem győztél meg Imre !

Kováts Imre
Olvasó

Nem akartam senkit meggyőzni. Válaszoltam a kérdésre. Az infó a technikai vezetőtől származik. Nincs okom kételkedni.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Felesége például a nézőtéren volt
Hajrá Kaposvár !

Kováts Imre
Olvasó

Persze, nem a felesége a lázas beteg.

Minden6ó
Olvasó

Legyünk pozitívak!Minden idők leghulladékabb csapatkapitánya Révész szélvész ma ponterősen játszott!Lehetett látni érzi a hazai gyűrűt.

zterulez
Olvasó

Horti meg szezoncsúcsot dobott.

Zsarkov
Olvasó

Szerintem inkább karriercsúcs az…

KKK72
Olvasó

Nálunk talán élete legjobbját hozta. Sajnáltuk is, hogy elment, de úgy nézem örülnünk kell, hogy nem maradt.

egyszegedi
Olvasó

Fogalmam sincs, hogy mit vártatok / vártok Ádámtól. Az, hogy lényegesen nagyobb kabátot akartak ráadni, mint ami ráillene, aligha az ő hibája.

ldd
Olvasó

Ma sem a játékvezetés volt a döntő, de érdemes szót ejteni a sportszerűtlen hiba megítéléséről…
A múltkor Cecil, ma Nagy Viktor tévedett nagyot.
Amúgy az ifjú titánoknak… szerénység elvtársak, szerénység!
Csongor Béla, ne nézd a meccset! Azok mi vagyunk, mi fizettünk érte…
Te fütyűljél!

KKK72
Olvasó

A szebbiknemnek és a ifjú titánoknak akik úgy érzik majd ők megmutatják ki az úr a háznál talán el kellene magyarázni, hogy a kosárpálya nem színpad, hogy mindenáron a nagymonológhoz hasonló alakítást kell nekik prezentálni. Cilike alakítása is borzasztó tévedés volt de Nagy Viktoré még azt is felül múlta.

kentin
Olvasó

A leghaszontalanabb légiós statja:

2 pontos 7/1, 3 pontos 6/1, büntető 5/1,
2 eladott labda, -2 VAL.

Ja, Parks J.

Régi motoos
Olvasó

Ott voltam a ZTE első bajnoki címénél. Baján, amikor Góczán kosarával nyertünk, és a ZTE visszaszerezte a pálya előnyt, itthon fölényesen nyert, akkor a bajaiak azt monták vége a kosárlabdának a városukban, úgy lett. A Duna-parti csapat idén a Piros-csoportból is kiesik. Ez vár a ZTE-re is. Nincs egy jó képességű saját nevelésú játékos, aki fenékbe rúgná, ezt a trágya bandát. A bukásban bent van az önkormányzat is, amíg a sport bizotságban politikai alapon kerülnek be emberek, nem lehet csodálkozni, ebből adódik, hogy a klubnál is hasonló a helyzet. Ott is Fidesz haverok vannak. Valamikor megkapta a Nemzet Sportvárosa címet… Olvass tovább »

Kék-Fehér
Olvasó

Azonnali lépéseket! Minek 3 edző? Egy edző elég a Robi! Center kell! Artúr, erőnléti edző, Révész s a többi ingyenélő takarodjatok a csapattól önként! Szégyen ha kiesünk de tegyük emelt fővel! Játszanak a saját nevelések, ők még fejlődhetnek!

zterulez
Olvasó

Félidőben ránéztem az eredményre, és azt hittem, hogy véletlenül egy kézilabdameccsre kattintottam. Látom megtetszett nekik a Boston tegnapi teljesítménye: 4/42 hármasból. Majdnem sikerült egy hasonlót lehozni.

Zeg
Olvasó

Szép estét
Csak egy kérdés: Még ezek után sem lesz üres a csarnok a következő hazai meccsen?????!!!!

Beniben
Olvasó

Azt fixre veheted, hogy nem!

Captain Macko
Olvasó

Ingyenes mérközés kellene ide már ahhoz hogy ki menjen az ember.

Hobó Fan
Olvasó

Az autószerelő brigádjának ez tetszik… Szeretik a szart!Tapsolnak meg Stáriccsal fotózkodnak Nem veszik észre, hogy 1500ember tiltakozik ők mennek… A B középnek hitt fél tucat brigád a sajátjukat is elárulták.

KKKfanta
Olvasó

Elnézve ismét ezt a Zalai csapatot, sajnálom a szurkolókat. Katasztrófa a csapatuk. Légiósok szrt sem érnek.
Gratulálok a Csapatunknak! Hajrá, Oroszlányban is győzni kell!!!

KKK72
Olvasó

No azért a mi cspatunk sem valami acélos együttes ! Egy igen gyenge színvonalú meccsen nyertünk egy nagyon gyenge zete ellen, de nyertünk. A harcosságra talán de a játékra nem lehetünk büszkék mi sem.
Hát ez a teljesitmény ha merjem annak nevezni Oroszlányban nagyon kevés lesz még a tisztes vereséghez is. Ennél sokkal több kell !

Director
Olvasó

Balaicz Zoltán Úr álljon ki mint tulajdonos az önkormányzat részéről és magyarázza meg mit keres Stárics Úr a klubnál aki miatt már nem lehet normális Magyart se igazolni!

Captain Macko
Olvasó

Január első hetén jöhet a 10. légiós vagy edző váltás? K..va Gy. Barnetett lekéste a csapat buszt vagy covid?

Kaposkosár KKK
Olvasó

5 lègiossal még jobb lesz !
Hajrá Kaposvár !

Holló
Olvasó

Finoman kérdezem volt értelme edzőt váltani? Volt értelme ennyi légióst lecserélni? Eredményesebb a csapat? Jobb? NEM! Nyugodtan alszatok esténként? Van bennetek lelkiismeret? Tükörbe tudtok nézni? Sokan azt mondják B csoport kell a megújuláshoz…én ebben nem hiszek. Ha kiesünk Puskásra fognak ezek mindent rátolni. És minden megy tovább…Balaicz Zoli, Önkormányzat,Stárics álljatok ki!!! Mit csináltatok ti együtt idén?? Mi ez??? TÖRTÉNJEN MÁR VALAMI!!!

zterulez
Olvasó

Kardoskúti Gyula kell már ide, hogy helyrepofozza őket! Hát hány álmatlan éjszakát okoztak ezek az Egerszegieknek?!?!?!

Holló
Olvasó

zterulez ilyen alkalmatlan,gerinctelen,hiteltelen,lelkiismeretlen,ennyi embert arcon köpő brigád nem volt még a klub körül! A Zalaegerszegi kosárlabda szégyenei!!!

heraklith
Olvasó

Vesztesek alkotják a Zetét, az összes játékos és vezető vesztes.
Már egy hónapja meg kellett volna vonni a fizetését az összesnek, de Artúrka szerint ez nem célravezető. Inkább lapul, mint szar a fűben.
Az a legkisebb baj, hogy simán kiesünk. Ezek a kerékkötők egy évtizedre tönkrevágják a klubot.
Szánalmas vesztesek vagytok. Meddig égetitek magatokat bohócok?

zterulez
Olvasó

Azt hitte szegény bohóc, hogy volt pár nb-s meccse Dombóváron és írt pár blogot, akkor már ért egy kosárlabdaklub szakmai igazgatásához. Most azért van csendben, mert a torkán akadt az a sok szemét, amit az összes errejáró játékosügynök lenyomott a torkán. Ez a szerencsétlen meg még mosolyog is hozzá, hogy így leszoptatták a máshol eladhatatlan játékosokkal.

KPSVRKK
Olvasó

Kegyetlen színvonalú meccs volt.
De megnyertük,úgy,hogy Pricenál jobb helyen volt a labda mint Borisznál. Szerintem hiányzott a csapatból az ész és komoly volt a görcs, mert a Zetét muszály volt megverni.

Nyertünk és ez a lényeg.
Lesz jobb is, hajrá Kaposvár!

Sajka
Olvasó

Nem gondoltam volna az idény elején, amikor a felkészülési meccseket sorba nyerte a ZTE, hogy ennyire mélyre kerül.
Azonban most már látszik, hogy nagyon gyenge légiósokból és bizony roppant halovány magyar magból nem lehet csodát tenni. Ez a bosnyák edző sem egy mágus, semmivel nem jobb, mint Cizmic, sőt…

KPSVRKK
Olvasó

Elég jól olvasta a játékunkat, az első negyed után a szoros emberfogás és csapdázás ellen elfogytunk irányító-bontó játékos nélkül. Kaparta a padot a szerencsétlen ahogy játszott a csapat. Ahogy Lazic is a mienktől.

Zetesziv
Olvasó

Van még valaki? Van még váliki akinet tetszett ez a szar.Akiknek még a Gayton elküldése is jó volt, Wilson ma extra volt csak szólok nekik. Ja bocsi nem. Szánalmasak vagytok nézzétek tükörbe.

heraklith
Olvasó

Teljesen felseleges itt játékosokra fogni a vereségeket. Guyton szarta le leginkább hogy mi van, ide sem kellett volna hozni, ahogy egyiket sem a tízből vagy hányból. Wilson és Barnett is harmat gyenge.
Ezzel az új “modellel” 8 edzővel, 8 vezetővel (itt még a táskahordó is vezet valakit) égettek le magukat, de annyira amilyet még nem látott a magyar mezőny.

Kováts Imre
Olvasó

Aki látta a mérkőzést és megnézte a statisztikát, az nem mondhat mást, hogy ennél lejjebb nincs. Felnőttünk a ZTE-hez. Tragédia.

HajraKapos
Olvasó

Ez most egy ilyen meccs volt, nem kell túlzásokba esni. Minden csapatnál vannak ilyen meccsek, szerencsére a ZTE-nek se jött ki a lépés. Gratulálok a küzdésért, hajrá Kaposvár!

Kováts Imre
Olvasó

A sok gyenge meccs közül is a leggyengébb a mindenki által szarrá vert csapat ellen.

HajraKapos
Olvasó

Mindenki által szarrá vert?!? Mint pl. a Falco vagy a Szolnok által (és még lehetne sorolni az egylabdás meccseiket)? Kérem, legalább tájékozódjon az eredményekről mielőtt ilyeneket beír. Mindegy, nagyon remélem, hogy nem mi kerülünk velük össze a play-out során, mert nagyon nem lennék nyugodt. Boldog új évet, és jó egészséget! Hajrá Kaposvár!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Te megint nem vagy normális

Sztolle
Olvasó

Megint csak a jóindulat! Boldog új évet!
Szegény Imre….

Kaposkosár KKK
Olvasó

Boldog új évet minden kedves szurkolónak és a csapatnak egyaránt !!

*Z*T*E*
Olvasó

meg kell nézni a 3 légiósunk teljesítményét Holton 5pont….
Wilson 7 pont Parks 6pont 12 kísérletből…
Ez k*rva gyenge!!!
Rendet kéne tenni az öltözőben ezeknek a játékosoknak is kéne 1-2 olyan pofon mint amit Radic kapott akkor talán észhez térnek vagy önszántukból eltakarodnak ennyit az ifi is tud!

ZTEKK1979
Olvasó

Igazából a Wilson-Parks páros volt ma katasztrófa, Holton legalább leszedett 13 lepattanót.

*Z*T*E*
Olvasó

Az a baj hogy 3 negyedig nem dobott pontot Holton! Ez egy légióstól kevés!

Zetesziv
Olvasó

Az egész szar úgy ahogy van.

Rubik75
Olvasó

Először a negatívum.A mérkőzés egy női bajnokit idézet.A pozitívum,hogy csak 3 légióssal is nyerni tudtunk.

heraklith
Olvasó

Gratulálok a Kaposvárnak, megverték a bajnokság legszánalmasabb csapatát.
3 edző, szakmai vezető, technikai vezető, ügyvezető, marketing vezető…ahhoz is gyengék vagytok, hogy áramot vezessetek!

GORECUBRBA
Olvasó

Újabb szopóroller 😀

ZTEKK1979
Olvasó

Azt tudja valaki, hogy Barnett mi a p…. nem játszott? Ok, hogy nem ezen múlt, de akkor is…. Esetleg már őt is cseréljük egy igazi centerre???

zterulez
Olvasó

Covid

lujo
Olvasó

Úgy látszik Egerszegen mindig van lejjebb… Jordan miért nem játszott (nem mintha hianyozna), már őt is elküldték?

mrfox
Olvasó

Mehetünk az MB2-be de tényleg.
Mi ez már de most komolyan??
Vicc…
Majd jövőre mehetünk a Piros csoport küzdelmeire. Remélem jön majd a MAFC meg a Veszprém aztán azok is megszornak minket.

MAFCdrukker
Olvasó

Én nagyon örülnék neki, ha a MAFC újra a ZTE ellen játszanak, de úgy lenne az igazi, ha az A csoportban történne.

Kimaran
Olvasó

2-13

Egy kérdésem lenne csak.

Ti, akik ide juttattátok a klubbot, tudtok tükörbe nézni?

Legyen már végre egy kis gerinc, és tessék felállni.

Hajrá Zete!

Zetesziv
Olvasó

Hogy képzeled te ezt? Csak nem gondolod hogy felállnak a zsíros bödön mellöl. Miből lesz akkor ajándék kutya kaja stb a családnak.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés