Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Sorozatban harmadszor is megverte a Szolnok az Albát, így döntőbe jutott

Három év után jutott újra fináléba az Olaj.

NHSZ-Szolnoki Olajbányász - Arconic-Alba Fehérvár 99-86 (22-22, 25-23, 29-22, 23-19)

Rájátszás, elődöntő, 4. mérkőzés.
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Benczur Tamás, Montgomery-Tóth Cecília, Makrai Márton (Hartyáni Zsolt)

Szolnok: Jovanovic 17/6, Eads 15/3, Lukács 18/6, Thomas 9/3, Wiggins 17. Csere: Sebők -, Kiss D. -, Révész 4, Durham 5, Pongó 8/6, Rudner 3/3, Pallai 3/3.

Alba Fehérvár: Chambers 26/15, Kass -, Barnett 16/6, Philmore 4, Dickey 23. Csere: Vojvoda 14/6, Balogh -, Takács Mi. 3/3, Kiss B. -.

Ahogy arra számítani lehetett, a bravúros győzelem után teltház fogadta az NHSZ-Szolnoki Olajbányászt, az Arconic-Alba Fehérvár elleni elődöntő negyedik mérkőzésén. Az Olaj-szurkolók legnagyobb örömére a csapat motorja Révész Ádám visszatért, az Albánál azonban Anthony Roberts nem volt ott a keretben.

Dickey és Barnett szerzett összesen öt pontot a mérkőzés elején, a hazai szurkolók először Jovanovic kosarának tapsolhattak. Philmore dobott be két büntetőt, Eads zsákolt hatalmasat, Wiggins pedig már egy pontra hozta fel az Olajt (6-7). Dickey és Chambers orvosolta ezt, Jovanovic egy tempót is a helyére küldött, Eads pedig újra megrángatta a gyűrűt, ezzel utolérte ellenfelét a Szolnok. Jovanovic mozdította el egy kisebb kihagyás után 10-10-ről az eredményt, de Barnett és Vojvoda is berámolt egy triplát (12-16). Wiggins négyből három büntetőt dobott be – amit valószínűleg minden szolnoki szurkoló aláírt volna előre -, Chambers kettőből kettőt, Rudner Vojvoda kettesére felelt három ponttal. A negyed végén némi büntetőzés és Pongó-ziccer által egyenlített az Olaj, 22-22-ről várták a folytatást a csapatok.

A negyed első percében felváltva adták el a csapatok a labdát, végül az egyik ilyet Pallai büntette meg egy saroktriplával, Dickey faulttal együtt is betalált, a plusz egyet ugyan kihgayta, de Barnett jókor volt jó helyen, ő már nem rontotta el a 2+1-et. Ez nyilván valóan nem nyerte el Oliver Vidin tetszését és időt kért, a visszatérő Révész Ádám szerzett két pontot, Chambers egyet a vonalon hagyott (27-28). Vojvoda és Chambers két-két pontjával próbált elszakadni az Alba ellenfelétől, de Dustin Thomas ezt nem hagyta. Wiggins zsákolásával 34 pontnál utolérte ellenfelét a Szolnoki Olajbányász, Alejandro Zubillaga időt is kért. Dickey zárta le a fehérvári rossz sorozatot, azonnal jött a válasz Thomastól, de Dickey Wigginst is megverte lábbal. A negyed hátralévő részében többnyire fej-fej mellett haladtak a felek, ugyan Eads és Jovanovic kosaraival négy pontra egyszer ellépett az Olaj, a félidőre ebből csak kettő maradt. 47-45

Ugyan Takács Milán hármasával indult a második félidő, Jovanovic betörésével, Wiggins büntetőivel visszavette a vezetést az Olajbányász. Barnett 2+1-e nagyon kellett az Albának, Chambers hármasával átbillent a momentum a fehérváriak oldalára, Oliver Vidin időt is kért (52-54). Chamberst ezt különösen nem zavarta meg és egy újabb triplát elsüllyesztett és bár Jovanovic a 9-0-s futás után bedobott egy büntetőt, Chambersre ebben az időszakban nem volt válasz. Wiggins és Lukács gyorsan szerzett négy pontot, ezúttal Alejandro Zubillaga próbálta meg kifogni a szelet az Olaj vitorlájából. Dickey zsákolt nagyot, Pongó dobta át kintről a zónát, egy gyors kosárváltás után Chambers már a negyedik hármasát sülyesztette el. Lukács és Durham révén egy pontra jött fel a Szolnok, Pongó hármasával már a hazaiak álltak jobban. A negyed végére érezhetően elfáradt az Alba, az Olaj átrohant a vendégeken, összesen 14-0-ás futással zárták az etapot. 76-67

Chambers nem hűlt ki azért és egy újabb triplát bevágott, Eads fejezett be egy gyorsindítást, az első két percben így jelentősen nem zárkózott az Alba Fehérvár. Vojvoda nagyon messziről volt pontos, Philmore értékesített két büntetőt, Dickey sokadik esélyből egy pontra hozta fel a vendégeket (78-77). Wiggins kosara után Alejandro Zubillaga időt kért, Lukács zsákolt, Chambers büntetett meg egy eladott labdát. Eads hármasával 6 pontra nőtt a Szolnok előnye négy perccel a vége előtt, Jovanovic és Lukács viszont ezt már hétre növelte, így időt kellett kérnie az Albának. Innen azonban már a hazaiak extázisban játszottak, a vendégeknek esélye sem volt fordítani, a Szolnok nyert és 3-1-es eredménnyel döntőbe jutott. 99-86

98 hozzászólás

98
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
44 Comment threads
54 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
49 Comment authors
moldi56O1GRózsabimbóDudiBolyongó Recent comment authors
O1G
Olvasó

Gratula a csapatomnak, megérdemelten jutottunk tovább!
Akik Voját szidják azoktól kérdezném: Lukács átigazolása és jelleme teljesen rendben van? (Szerintem rendben van, félreértés ne essék)
Csak érdekel, hogy a kaposvári születésű és 6 klubban megfordult Voja rászolgált az árulózásra, mert annyi megnyert cím után egy harmadik féltől nem hozzánk igazolt, de Luxi teljesen oke, hogy fehérvári születésűként és nevelésűként, közvetlenül a riválishoz igazolt?
Szerintem nagyon primitív szidni ilyen döntésekért a játékosokat…

Rózsabimbó
Olvasó

Újra bajnok lesz az Olaj, újra bajnok lesz az Olaj, újra bajnok lesz az Olaj, az Olajnál nincsen jobb jobb jobb!!!!
Hajrá Olaj!!!! /
Nyugi, csak szórakozok!/

Bolyongó
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak, ez a csata népszerűsítette a kosárlabdát, sok gyermek kap kedvet,hogy szeretett sportágukat tanulja ! Nagy kár, hogy az M4 nem volt ebben partner !
A csapatok példát mutattak küzdésből, hozzáállásból, akkor is vitte őket a szívük előre őket, amikor már lépni is alig tudtak. Az Olaj megérdemelten jutott a döntőbe, nagy csata lesz, de történjen bármi, mindörökké OLAJ! Az Alba előtt emelem kalapom, méltó ellenfelek voltak!

Bolyongó
Olvasó

Sziasztok ! Valaki tudja a döntő játéknapjait ? Köszönöm !

ferrroil
Olvasó

Gratulálok a csapatnak,ez már az az Olaj, amelyiket a szezon elejétől szerettem volna látni.Persze ehez kellett egy telitalálat az edzői posztra.

Madison
Olvasó

Ez az, hajrá a döntőben is!

Olajheart2
Olvasó

29 assziszt a 13mal szemben! Beszédes mutató! Vidin mester tényleg megérkezett mint edző, sőt berúgta az ajtót! A reménytelenségből újra hitet adott! Még leírni is hihetetlen a bajnoki finálé egyik résztvevője az Olajbányász!! Gratulálok a Csapatnak és a stábnak! Örökké Olajbányász ❤️????

xixo
Olvasó

Berúgta az ajtót, igen, de ehhez kellett neki egy meghívó Csősztől, nem magától sétált erre valószínűleg

Marillion
Olvasó

Szolnoki szurkoló sporttársaim én már amikor még nem indultatok be már akkor is azt mondtam itt hogy oda nem kell más csak egy karakteres edző aki ha kell “felpofozza” a társaságot…a sikeresebb időszakért! Megérkezett, rendet tett…Kutya kemény bajnoki finálé lesz…a kosárlabda ünnepe az lenne ha 5 meccs lenne belőle…garantált full nézőtér lesz oda vissza! Még olyan “szaga” is van a döntőnek hogy idegenben is lehet oda vissza vendég győzelem! Azt külön jó olvasni hogy olyan edző került Szolnokra is aki a nemzetközi indulást külön kihangsúlyozta mielőtt aláírt! Mindkét csapatnak a döntö ben végig sérülésmentes full játékoskerete legyen! Mit is írhatnék… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Ezek a szerb edzők tudnak valamit.Korábban is említettem,hogy a Partizán volt irányítóját Bogdanovicot az edzője Dusko Vujosevic kis híján megfojtotta,mert nem azt csinálta amit kért tőle.Pedig már akkor 20 ponttal is vezettek,de nála nem ez volt a lényeg.

lujo
Olvasó

Gratulálok a Szolnoknak! Tökéletes a forma időzítés, mintahogy a Falconál is. Kiváló döntőnek nézünk elébe.

Rouge
Olvasó

Nem tudom… én a legelejétől úgy éreztem,
hogy több van ebben a csapatban
mint amit az alapszakaszban mutatott…
sokkal több.

És Vidin mester vezetésével a játékosok kihozták magukból a maximumot,
ezért nagy-nagy GRATULA!

Egy arany és minimum egy ezüst:
… a 2023/24-es év legeredményesebb csapata
a SZOLNOKI OLAJBÁNYÁSZ!

Parus major
Olvasó

Ha egy zálogház, vagy nemesfémkereskedő szemszögéből nézzük, akkor igen. De ha téged ez boldoggá tesz, legyen a Szolnok a legeredményesebb, nekünk az is elég, ha bajnokok leszünk.

Dudi
Olvasó

Ebben most egyet kell Hát, akkor ismét 1 Falco-Szolnok döntő!
Szuper jó döntőt minden szurkolónak!!!
Persze Falco arannyal.????????

milanka487
Olvasó

Szerintem mindkét csapatot óriási gratuláció illeti!
Elképesztő elődöntő volt!
Sok sikert az Albának a szezon végéig!

Wilson
Olvasó

Gratulálok a Szolnok csapatának a továbbjutáshoz, izgalmas döntőt kívánok és várok!

Vulcano
Olvasó

Then there were two…

Freebulletz
Olvasó

Szép volt, srácok! Roberts nélkül is sokáig tartottuk magunkat, volt szív. Szépen haltunk meg.
Most pár nap pihenő és nézzünk előre a bronzért.

Aztán a szezon végén meg Simon és Balássi fundálják ki, hogy miért ez lett a vége. Talán van szemük.
Innentől CSAK Marci miatt nyerjen a Falco, hogy legyen bajnok, megérdemelné.

Gratulálok az Olajnak! Neked is Milivoj. Thomast nagyon megkedveltem.

Milivoj
Olvasó

Nekem nincs miért, én csak kiabáltam 🙂
De köszönöm, korrekt tőled, sok sikert a bronzmeccsen, bár ott a Zetének szurkolok…, aztán jövőre kezdődik egy új bajnokság, remélem, hogy itt a kommentszekcióban egy normàlisabb, kultúráltabb hangnemben tudjuk ütköztetni a véleményünket. Egyébként kell egy jó Alba jövőre is, ilyen tekintetben szurkolok is nektek, sok sikert a jövőben

milanka487
Olvasó

Meg elvileg Philmore is sérülten játszott!
Jó csapat az Alba, én jövőre simán megtartanám Philmoret (ha egészséges nagyon jo a pali) illetve Chamberst, és melléjük két jó légiós….

Freebulletz
Olvasó

1+1-et írt alá tavaly, szóval akár maradhat is.

milanka487
Olvasó

Ő a Philmore vagy a Chambers?

Freebulletz
Olvasó

Philmore

Parus major
Olvasó

Gratulálok! Megérdemelten jutottatok tovább. Szóljon a kosárlabdáról a döntő, ne a balhéról. Most azt mondom ebben benne van az öt meccs. Várom a szombatot.

russelalba
Olvasó

Gratulálok Szolnokra! Úgy gondolom nincs szégyenkezni valónk. 6-(7) emberes rotációval bronzért menni kimondottan jó teljesítmény. Jövőre meg kell próbálni magyarokból erősíteni. Szombaton bronzmeccs, kell a győzelem a kupainduláshoz. Mégegyszer grat Szolnokra. Hajrá Alba!

Heindrich
Olvasó

A döntőben ellenfelek leszünk , nem ellenségek! Sérülésmentest kívánok mindkét csapatnak.

nazol
Olvasó

Nem igazán tudok mit mondani…

Talán az első Olaj döntő lesz, ami előtt azt mondom, hogy nem igazán érdekel ha kikapunk.
Vagyis de, amennyiben Szombathelyen az 5. meccsen 94-93 állásnál buzzerünk lesz a bajnoki címért, de kiperdül a gyűrűből. Mert akkor az összes ártatlan fókabébit lemészárolom, valamint 20 ezerért vedelek be Koccintósból boroskólát, amit az orromon hányok ki bánatomban.

Összeálltunk, csapat vagyunk, küzdeni fogunk!

Hajrá Olaj!

Kovács Krisztián
Olvasó

Azért az is profi, hogy az egész szezonban nulla, indiszponált Balogh, az Alba facebook oldalán egy egyébként helytálló szurkolói véleményre röhögö emojival reagál 😀

Freebulletz
Olvasó

El bírnád már engedni őket baszki?

Kovács Krisztián
Olvasó

Nem, hátha a pressing jó hatással van a teljesítményükre

Wilson
Olvasó

Eddig én megvédtem és továbbra is tartom, hogy használható csereemberek lennének Kassal egyetemben ha nagyobb teher alatt fejlődnének viszont ez amit írsz tényleg elég hitvány és amatőr.

Freebulletz
Olvasó

Azért most Vidin Rudnert és Pallait sem rakta be 4-5 percnél többet. Kassnak és Baloghnak meg muszáj volt játszaniuk idén.

CsakaSopron
Olvasó

A párharc előtt 3-1 et tippeltem, de nem a Szolnoknak. Elképesztő milyen átalakuláson mentek át Vidinnel, minden gratulációt megérdemelnek (az M4 is hogy ebből a párharcból mindössze 1 meccset adtak…), pedig mindegyik jó meccs volt
Sok sikert mindkét csapatnak a döntőben illetve a bronzmeccsen!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az amatőr szurkolók, mint én, ezt a párharcot úgy látták, hogy az Olajnak meccsről meccsre nagyobb esélye lesz, mert 10 embert forgat. Erről a fehérvári szakértők hallani sem akartak. Megnéztem. A 2.fehérvári meccs első negyede óta egy negyedet sem tudtak nyerni. Ez 7 negyed+a hosszabbítás. Gondolom nem azért mert elfáradtak.

Wilson
Olvasó

Én egy embert nem lattam aki ezzel az általános igazsággal ne értett volna egyet, Roberts kiesésével pedig ez csak harvanyozottan igaz így a 7 negyedből ez mindjárt 4, mit akarsz ezzel bizonygatni?

Milegyenaz
Olvasó

Én nem vagyok szakértő, de mint “albas” itt is leirtam már a szezon elején, ekkora paddal esélytelen, az is csoda, hogy idáig jutottunk…Mondjuk, ha lenne egy olyan dijazas, hogy a legkisebb rotációval legtovább eljutó csapat azt tuti megnyernénk:)

Wilson
Olvasó

Igen én is ezt érzem éreztem szezon elejétől kezdve pláne mikor Szöszi is azt mondta köszi srácok ennyi volt. Igazából ez a szezon olyan mint a voláné az alapszakasz eredmény volt túlzó és kicsit abba ringatott minket h lehet akár így is de a végére csak kijott h ebben a keretben csak ennyi volt.

Milegyenaz
Olvasó

Hát ott sokszor volt szerencsénk…Roberts kiesése betett…és így már 5 az a 6.

Kissadam91
Olvasó

Valakinek meg van Eads blokkja felvételen?

Názáleti Blájen
Olvasó

Ez a csapat a döntő eredményétől függetlenül hőssé vált. Szezon elején szerintem ezt az év zárást senki sem gondolta volna és elegedett lett volna.

Milivoj
Olvasó

Elég hullámzó meccsen a végére sikerült felőrölni az 5 emberes Albát, teljesen megérdemelten jutottunk tovább. A meccs jelenete az volt, amikor Jovanovics méteres hátrányból lefutotta a nem lassú Chamberst és előrevetődve a háta mögött visszahúzva adott gólpasszt Lukácsnak…, ezt a mentalitást szeretjük és ma (is) mindenki szívét-lelkét kitette a pályára. Ami a döntőt illeti, szerintem 3 éve több esélyünk volt, pedig akkor se volt sok…., DE(!) most nem Potocnik, hanem VIDIN mester ül a padon és biztos vagyok benne, hogy meg fog húzni több váratlan dolgot is…, ha 3 sima meccsen lesz bajnok a Falco, akkor is jár a kalapemelés… Olvass tovább »

Milivoj
Olvasó
Bulldozer
Olvasó

Vidin azt mondta az első meccs után, hogy tudja, képesek ők jobban játszani. Ezt átültetni, hogy ugyanazok a játékosok kihozzák ezt magukból… Ezt akarta látni.

Piffinger
Olvasó

Ahogy anno írtam,
Ehhez a csapathoz egy olyan ember kellett, aki érti a nyelvüket.
Ő pedig nem más, mint Vidin mester.
Ezekben a játékosokban ott volt az X.
Jovanovic megérkezett és nagyon sokat kezdett hozzápakolni a csapat teljesítményéhez.
De még mindig hiányzott a megfelelő kommunikáció.
Majd megérkezett Vidin!!!

Azért örülök az ő személyének, mert teljesen új színt és dinamizmust hozott a bajnokságba.

Talán korai, de ezt a csapatot valajogy meg kellene tartani jövőre.

EZ MOST A CSAPAT! HAJRÁ OLAJ! HAJRÁ SZOLNOK!

Milivoj
Olvasó

Nem tudjuk egyben tartani és ha marad a mester, akkor talán jobb is lesz úgy…,ha Vidin marad (márpedig egyre valószínűbb), akkor egyedül Jovanovicsra tart igényt, a másik 3 légióst kizárólag (tehát Pórtól függetlenül) ő akarja kiválasztani…, én hiszek a szemének…, de az igaz, hogy a végére mind a 4 amcsi légióst megkedveltük, átérezték, hogy itt a kosárlabda nemcsak egy játék, hanem annál sokkal több

Piffinger
Olvasó

Igen. Ez részemről is sejthető.
Utópisztikusan is állok hozzá.
Bár nekem Eads favorit, de lehet, hogy vele is nehéz…
Vidin lehet vissza kanyarodik a délszláv iskolához?
Reméljük a szponzorizáció is lelkesebb lesz egy nemzetközi kupával…

Milivoj
Olvasó

Igen, valószínűleg ez (délszláv vonal) lesz az irány, de azt tudom, hogy határozott elképzelései vannak, hogy milyen játékosokból és hogyan kell csapatot építeni…, nem tudom, hogy a magyar magban lesz-e változás, de ha igen, akkor sem véletlenül jön majd az az új ember

milanka487
Olvasó

Az új ember alatt kire gondolsz?

Milivoj
Olvasó

Nem gondolok senkire, de az borítékolható, hogy kis mértékben ugyan, de a magyar magban is lesz változás és aki jön, az kifejezetten Vidin kérésére/egyetértésével érkezik, vagyis pontosan tudja, hogy mire és hogyan akarja használni, nem azért jön, hogy meglegyen a létszám

milanka487
Olvasó

Én azt hallottam hogy Krivacsevics érkezik a Falcobol…

Milivoj
Olvasó

Sokmindent hallok én is, nyilván már megkezdődött mindenhol a jövő évi csapat tervezése, én például Filipovity Stefant és az egyik u23-as szintén Honvédost hallottam, de ezek max. csak puhatolózás szinten lehetnek még, attól is sok függ például, hogy ki lesz a kieső

WSreborn
Olvasó

Szèp volt srácok, férfimunka volt!
Egy kib@szott jó csapatot gyűrtünk le vér verejtékkel.
Megvan a nemzetközi kupa indulás! Ennek külön örülök, mivel Vidin korábban már mondta, hogy csak akkor tárgyal a jövőről, ha nemzetköziben indulunk.
Grat az Albának is nagyot küzdöttek!
Jöhet a jutalomjáték!!!
Hajrá Olaj!!!

Szegedi kék
Olvasó

Hatalmas gratuláció Szolnokra! Megérdemelten jutottatok tovább. Itt Szegeden egyre “neccesebb” a helyzetünk, de remélem bennmaradunk! Hajrá Szeged!

donnarumma
Olvasó

Jobb volt az Olaj. Megérdemelték.
Gratulálok

p.borisz
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak,de csak egy mehetett tovább. Őszintén örülök, hogy az Olaj lett az ellenfelünk a döntőben, nagyon jó lett a csapategység a fináléra.Teljesen kiszámíthatatlan egyelőre,hogy alakul a végjáték, mindkét gárda a végsőkig fog küzdeni,ez az egy 1000% !Szerintem az idei évben nagyon frankó összecsapások jönnek még 😉
Legyen minden meccs sportszerű, sérülésmentes és ne a rigókról szóljon.Hajrá Falco,küzdjetek a bajnoki címért!

mindenmentes
Olvasó

Nincs más dolgunk, mint gratulálni Szolnokra, megérdemeltétek! Szerintem ez így egy izgalmasabb döntő lesz, bár nagyon fáj ezt kimondani.. a kupa megnyerése számomra meglepő volt az Olajtól, a bajnoki címen már nem lepődnék meg. Viszont az egyértelmű, hogy ennél jobb Csapatot kell építenünk a jövőben! Előttünk a két csapat modellje, amiből tanulnunk kell, akik a magyarokra hosszútávon építenek. Hajrá Alba!

Johnyx
Olvasó

Gratulálok, megilleti a Szolnok a döntőt, van a keretben elég magyar is. Pihenjétek ki magatok aztán kezdődjék a mindent eldőntő 3-5 mérkőzés sorozat!
Hajrá Falco!

csakazete
Olvasó

Gratulálok Szolnokra, abszolút megérdemelten jutottatok a döntőbe!
Legyetek méltó ellenfele a címvédőnek, és izgalmas harcos meccseket kívánok a továbbiakban!

Zalaboy
Olvasó

Gratula Szolnokra! Méltó ellenfele lesz a Falconak. Kicsit azért bánom, hogy nem tartott 5 meccsig, nekünk jól jött volna egy szerdán is játszó fáradt Alba.

Bulldozer
Olvasó

CSAPAT-pont
LUKÁCS-pont
Ez egy nagyon nagy mentés és menetelés ebben a szezonban. Óriási fejlődés, sok izgalommal és győzelmekkel. Pont jó így…
Talán az i-re is fel lehet tenni a pontot…de nagyon nehéz lesz. Bár a kiképzés nem volt rossz. A csapaton és Vidinen nem múlik.
Gratulálok minden játékosnak a kosármeccsért.

WestChampi
Olvasó

Ja amúgy velem is vannak bajok, és hivhattok fóbiásnak:

100-at neki -t elöször úgy értettem, sárga gecik…. 😀 :’)

WSreborn
Olvasó

Azt más dallammal szoktuk :-))))))
Nem nagyon foglalkoztunk ma a Falcoval, nekünk az Alba mégiscsak az ősi ellenség

Basketoni
Olvasó

Áruló nem leszek….szolnok elnyerte a legsötétebb szurkolótábor címet! A játékvezetők pedig végig asszisztálták a szolnoki cséplőgépek ámokfutását és csak minden negyedik fault-ot fújták be…Az előző meccs utolsó támadásánál 10 mp-ig állt a szolnoki játékos a gyűrű alatt….

Kopi70
Olvasó

Igazi gyűlöletgombóc vagy! Gratulálok! Még jó hogy az Alba szurkolóinak nagy része nem ilyen!

Bazinga
Olvasó

Ne irj már ökörségeket, nem kellett volna leadni a 22 pontos előnyt, aztán nincs miről beszélni. Grat a Szolnoknak.

nazol
Olvasó

Kell zsepi?

Basketoni
Olvasó

Ettől függetlenül, a Szolnok nem érdemtelenül jutott tovabb

WestChampi
Olvasó

Kezdésként egy kis froclizás: Gabika, tudod ilyen az, aki megérkezett edzőként, nem az amit te képzelegtél. Kupaarany, bajnoki döntő. Vidin magasan a legjobb edző Magyarországon. A spanyol maximum jó pedagógus, Szrecsko, Lazic (bocs Szabesz) szint. Jó játékosokat igazolnak, aztán be van dobva a gyeplő közéjük. Ezért nyertünk tavaly szegényesebb rotációval. Ugyanakkor sok fehérvári nem értett velem egyet, de az idő nem hazudtolt meg engem. Edző+rotáció+csapatmunka+jó védekezés+ Lukács bizonyítási vágya = Olaj win. Ezt vártam, ez is lett. Sok sikert szombaton, úgy vélem a két legjobb csapat fogja a csatát vívni. Rakok be egy merész tippet: Szerintem Eads fog kapni valamelyik… Olvass tovább »

Kovács Krisztián
Olvasó

Eads flop Szili ellen szerintem is lesz

mindenmentes
Olvasó

Egyetértek: Zubillaga nagyon jó pedagógus, nagyon jó ember, de azt a tűzet, ami az Olajban pl. megvan, ami kívülről is látszik rajtuk, nem tudja elültetni a játékosainkban. Ettől függetlenül én továbbra is szívesen látom, ha képes (lehet) bajnoki címeket hozni.

Freebulletz
Olvasó

Báne sem volt egy hawaii tűzhányó, mégis hozta a címeket. Egyik edző ilyen, a másik olyan. Azt mondják aki nagy tűzzel ég az előbb-utóbb kihúny. Szerintem az Albának ilyen edző a “stílusa”, mint Zubillaga.

Wilson
Olvasó

Pontosan, éppen ezért felesleges is serpenyőbe helyezni őket ki a jobb, pláne egy ilyen párharc után mert nem összemérhető ki milyen keretből játékosokból gazdálkodik. Most nyilván, hogy az Olaj tovabbjutott könnyű azt kijelenti, hogy jobb edző de Zubillagatol se várjunk csodát, mint ahogy fordított esetben Vidintol sem.
Nekem ez a Vidin kicsit a kormendi görög edzőre emlékeztet nem jut eszembe a neve…
Szval ez az összehasonlítás teljesen felesleges és értelmezhetetlen olyan mint mikor James-et mérik Jordan-hez. Röviden mindegyik jó edző véleményem szerint.

Kovács Krisztián
Olvasó

Van párhuzam, de Vidin komolyabb taktikailag mint a ciprusi

Milivoj
Olvasó

Maximum a fizimiskájuk lehet hasonló, más azért nem, mert ilyen kaliberű edző még nem ült magyar csapat kispadján…, és ezt nem én mondom, hanem egy másik élvonalbeli edző szájából hangzott el akkor, amikor idejött és még semmit nem tett le az asztalra

Freebulletz
Olvasó

Nézzük meg mit tol egy full szezonnal, és azzal a csapattal amit vele építenek.

Twin Peaks
Olvasó

Aztán jön a Falco, és átgázol rajtuk mint a vonat…
Nagyon izgi…

Kovács Krisztián
Olvasó

Nemhiszem… jó kis döntő lesz.

Kopi70
Olvasó

Valószinűleg az Alba is igy gondolta….

csakazete
Olvasó

Pontosan ezt akartam írni, hogy az Alba is ezt hitte!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Twin!
Add össze az idei helyezési számokat
Olaj MK:1
Bajnokság 1 vagy 2
Ha átgázol rajtunk a Falco sem rossz szezon. Különösen a Szarvasos időszakból nézve.

Twin Peaks
Olvasó

Abszolút egyetértek! Nem mondtam, hogy nem nektek szurkolok!

Twin Peaks
Olvasó

Félre ne értsetek, másra sem vágyom, minthogy ne így legyen!
De ezt a falcot senki nem veri meg háromszor, az tuti! De sok szerencsét hozzá!
Nekem ez a párharc volt a döntő..

nyolcmegnyolc
Olvasó

Twin!
Amikor láttad (ha láttad) SzGabi idején vergődni az Olaj, gondoltad, hogy Fehérváron -22-ről nyernek, amikor az Alba 109-et dob, vagy, hogy PO meccsen 3x egymás után verik az Albát?

Savariás
Olvasó

Kupagyőzelem és minimum bajnoki ezüst…..hmm…..gratula Szombathelyről!

Kovács Krisztián
Olvasó

Gratulálok a Szolnoknak, megérdemelt továbbjutás, csapatmunka volt! Vidin zseni. Gratulálok annak az 5-6 embernek is nálunk a szezonhoz, akik letettek egy komoly teljesítményt az asztalra egész szezon során! Nagyon remélem jövőre, Baloghot, Kasst nem látom Alba mezben, ez a két ember mind védő mind támadó oldalon hatalmas mínusz, halvérűek, kosár IQ 0. 22-23 éves játékosok, kurvára nem fiatalok a profi sportban, csak kicsiny országunkban. Megmérettettek és gyengének találtattak. Rotáció nélkül ez nem megy.

“Úgy érezem, hogy a fejlődési folyamatnak nem részesei, az U23-as szabály haszonélvezőinek egyes szereplői”

Hajrá Alba!

Wilson
Olvasó

Alapvetően egyetértenék a fiatalok (Balogh, Kass) kiszórásával de kit hoznál helyettük hasonló ár érték arányban?!

Wilson
Olvasó

+Takácsék

Kovács Krisztián
Olvasó

Nem tudom kik lejáró szerződésűek, de az esetlegesen elérhetőek közül egyébként Meleg Gergő lenne talán aki elérhető. Esetleg egy Maronka kölcsönjáték. És mindenképp lenne európai légiós.

Xero
Olvasó

Gratulálok a Szolnoknak. A jobb jutott tovább. Az 5 emberes Albának – bár jobban tartották magukat mint vártam – de nem volt esélye.

Kovacs
Olvasó

Elég komoly döntő van kilátásban!

Maestro Pantelic
Olvasó
KD
Olvasó

Hát ha esetleg igazoltok Malagából????

piros710321
Olvasó

Most majd Jovanovic veri be a végén! És megint az arénában nyer a Szolnok!

WestChampi
Olvasó

Eads közelebb áll Perryhez clutchban, ha már okosat akartál volna mondani.
Na mindegy, majd legközelebb, lényeg a fóbia.

piros710321
Olvasó

Lehet, hogy közelebb áll, attól még Jovanovic veri be a végén! Erőlködj csak!

Mendez
Olvasó

Elég magabiztosnak tűnsz piroska.
Ha esetleg nem így lesz és valaki majd emlékeztet erre akkor meg jössz majd a nagyképű Falcosok kártyával.
Inkább a csapatoddal foglalkozz ennyit, nehogy csúnya vége legyen ennek az amúgy sem szép szezonotoknak.
Jó szurkolást mindenkinek a döntőre!

p.borisz
Olvasó

Te csak arra figyelj,ki ne zúgjatok… 😉

WSreborn
Olvasó

Abban a döntőben mi voltunk az esélyesek most nem…..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés