Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Soproni KC – Duna Aszfalt-DTKH-Kecskemét

Két jó formában lévő csapat csap össze Sopronban.

Soproni KC - Duna Aszfalt-DTKH-Kecskemét

Bajnokság, 12. forduló
Sopron, NOVOMATIC Aréna, szombat, 18:00.
Játékvezetők: Papp Péter, Frányó Péter, Györfy Rúben (Forrai Sámuel)

Sopron: Joseph - Jones - Valerio-Bodon - Barnett - J. Durham.

Kecskemét: Townes - Klobucar - Ivkovic - Borisov - Karahodzsics.

Ha csak a tabellából indulunk ki a forduló rangadóját Sopronban rendezik, ahol a 7-4-gyel álló SKC, az ugyanilyen mérleget magáénak tudó Kecskemétet fogadja.

Kosztasz Flevarakisz, Soproni KC:
“Egy erős csapattal találkozunk, mely nem csak, hogy jó formában, de évek óta együtt dolgozik, ez nagy előny a bajnokságban. Tavaly nem véletlenül szerepeltek jól és a nyáron még okosan is igazoltak. Örömteli, hogy az utóbbi időben a kiegészítő játékosok is sokat tettek a közösbe, nem véletlen, hogy a elmúlt 5 mérkőzésünkből 4-et megnyertünk. Nagy energiákat kell mozgósítanunk holnap, a lepattanózás kulcsfontosságú lesz a jó eredmény elérésében. Sok hárompontossal próbálkozik a Kecskemét, maximális fegyelmezettség kell ahhoz, hogy ne hagyjunk nekik üres dobóhelyzeteket. Támadásban csapatkosárlabdát szeretnénk játszani, keresni a gyorsindítási lehetőségeket, azt gondolom nagy erősségünk, hogy tudjuk mikor kell rohanni és mikor kell lassítani a meccs tempóját. Durham nem százszázalékos, remélhetőleg tudja vállalni a játékot.”

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH-Kecskemét: “A Sopron tabellán elfoglalt helye is mutatja, hogy kiváló csapatot alkotnak, hiszen ott vannak közvetlenül az élmezőny mögött. Legnagyobb erősségük a rendkívül gyors játék, nagy lendülettel mennek át lepattanóból, szerzett labdából támadásba. Ehhez persze az is kell, hogy öt amerikai játékost foglalkoztatnak, akiknek fekszik ez a rendszer. Mezőnyben jó labdakezelőik vannak, míg a magas poszton mozgékony, képzett kosárlabdázó Durham, Barnett pedig talán a liga legatletikusabb játékosa. Előzetesen a hazai csapatot tartják az esélyesebbnek, de mi ezzel nem törődünk, azért utazunk a hűség városába, hogy nyerjünk. Ezt akkor tudjuk elérni, ha az eltervezett stratégiát védekezésben és támadásban is fegyelmezetten betartjuk. Olyan játékokat kell hívnunk, megfelelően kiválasztanunk, amivel tudjuk kontrollálni a gyors támadásaikat, és nem megyünk bele a rohanásba. Bízom a csapatban, és természetesen szurkolóinkban is, hogy most is elkísérnek minket, rengeteget számít az ő támogatásuk.”

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
magister_officiorumPojaca Recent comment authors
magister_officiorum
Olvasó

Ismét győzni fogunk! Hajrá SKC!

Pojaca
Olvasó

Kötelező győzelem otthon a Kecskeméti old boys ellen!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés