Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Soproni KC – Budapesti Honvéd SE

Három idegenbeli mérkőzés után játszhat újra otthon a Sopron.

Soproni KC - Budapesti Honvéd SE

Bajnokság, 10. forduló
Sopron, NOVOMATIC Aréna, szombat, 18:00.
Játékvezetők: Győrffy Pál Attila, Farkas Gábor, Major Ádám (dr. Gincsai János Péter)

Sopron: Joseph - Jones - Valerio-Bodon - Barnett - Durham.

Honvéd: Simon - Tanoh - Mijovics - Demeter - Peringer.

Október 22-e óta először léphet hazai pályán újra parkettre a Soproni KC, mely az újonc Budapesti Honvéd csapatát fogadja a 10. fordulóban.

Kosztasz Flevarakisz, Soproni KC: “Roppant veszélyes ellenfél érkezik csapatunkhoz, amelyet óriási hiba lenne lebecsülni. Nem is tesszük, tehetjük ezt, hiszen tiszteljük a Honvédot, ahogy összes vetélytársunkat. A budapesti együttesnek volt jó néhány szoros mérkőzése és két nagy győzelmet is aratott már. Egy mentálisan nagyon erős együttesről van szó, játékosai önbizalmát növelhették a korábbi bravúros győzelmei. Kulcsemberei évek óta együtt játszanak, nagyon összeszokott gárda, szervezetten tudatosan játszó ellenfél, maximális koncentrációra van szükség. Bízom a fiúkban, az elvégzett munkában és remélem, hogy újabb hazai győzelemmel örvendeztetjük meg a szurkolókat!

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: “Sopronban nem könnyű nyerni, egy jó csapatról van szó, melynek szerkezete is kiváló. Sokan tartani szoktak attól, ha egy keretben öt amerikai légiós van elveszik a csapatjáték, de ők ennek ellenére szervezett kosárlabdát játszanak. Fizikálisak, azt gondolom azokat a mérkőzéseket nyerték meg idén, ahol ebben az aspektusban dominálták mindenkori ellenfelüket. Nálunk a Kaposvár ellen kimerült a tank, nem sikerült felpörögni a Kecskemét ellen, sérülések, betegség is rövidítették amúgy sem hosszú rotációnkat, azt gondolom, hogy nyerhető mérkőzés lett volna az is, ha frissebbek vagyunk és jobban dobunk. Ezekre szükség lesz az SKC ellen is, valamit döntő fontosságú a védekezési stabilitás, kollektív csapat munka kell a bravúrhoz. Völgyi Marci közel a visszatéréshez, de valószínűleg nem holnap következik ez be, illetve kisebb sérülések és betegségek hátráltatnak minket, de a többiek sorsa a bemelegítésnél dől el.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés