Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopronban nyert másodszor az Oroszlány

A második negyedben robbantott az újonc.

Sopron KC - OSE Lions 61-82 (15-18, 16-27, 21-20, 9-17)

Bajnokság, 6. forduló
Sopron, Novomatic Aréna
V.: Földházi Tamás Péter, Török Róbert, Goda László (Bodrogváry Iván József)

Sopron: Pitts 8, Supola 13/3, Jones 4, Rivers 3/3, Carter 8. Csere: Thompson 21/3, Molnár 4, Takács -, Élő -, Fazekas -, Werner -, Scholl -.

OSE: Illés 16/6, Abell 12, Zsíros 3/3, Rizvic 19/6, Bozsovics 16. Csere: Washington 5, Demeter -, Mohácsi 9/9, Garamvölgyi -, Hayes 2, Kucsora -, Anda -.

Rizvic kosarával indult a találkozó, majd Jones talált be a hazaiaknál. Ekkor Illés és Zsiros is bevágott egy-egy hármast, a kettő között pedig Supola dobott egy ziccert. Abell duplája után ellépni látszottak a vendégek (5. perc: 6-14), de Thompson egymaga szerzett zsinórban 5 pontot. Ezután ugyanannyit dobott mindkét csapat, az OSE kezdte jobban az első negyedet 15-18).

A második játékrészt Mohácsi nyitotta egy hármassal, amire Jones válaszolt, majd Abell köszönt be. Fokozatosan lépett el az Oroszlány, majd Bozovics kosarának köszönhetően már 10 volt közte (17. perc: 19-29). A hazaiak főként Thompson játékára támaszkodtak, míg a vendégeknél mindig volt valaki, aki előre tudott lépni, így ezt a játékrészt 11 ponttal nyerte meg az OSE, a félidőre pedig 14 pontos fórral mehetett (31-45).

A fordulás után zsinórban 6 pontot dobott az Oroszlány, ami azt jelentette, hogy már 20 volt a különbség. A negyed derekáig egyik csapat sem mozdult el erről, majd Thompson kosaraival feljött 14-re a Sopron, Sebastjan Krasovec pedig időt kért (26. perc: 48-62). A kis pihenő után megszerezte első pontjait a friss szerzemény, Washington is. Több percig nem tudtak a gyűrűbe találni a felek, majd Supola zárta le a negyedet két büntetővel (52-65).

6-0-val kezdte a záró játékrészt a vendég csapat, majd 5-öt dobott zsinórban a hazai csapat, az Oroszlány pedig időt kért. Jót is tett a frissítő a piros-feketéknek, főleg Illésnek, aki először egy triplát, majd egy duplát is a helyére küldött. Ezúttal Sabáli Balázs volt kénytelen szünetet kérni (35. perc: 57-76). Carter nagyot küzdött a festékben, két kosarat is szerzett egymás után. A hátralevő perceket remekül kontrollálta az Oroszlány, amely megszerezte második győzelmét a bajnokságban.

fotó: oselions.hu

35 hozzászólás

35
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
26 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
ArturoSomogy011darius96Muszka7909gulyasszabolcs00 Recent comment authors
Realitás
Olvasó

Soproni játékosok? Sokan nem nagyon vannak igazi született soproniak. Nem ezért van az utánpótlás? Akik meg egy fasz amcsival megbuktatják a saját főnöküket? Azok remélem soha nem lesznek családos emberek mer a végén ez lesz a nevelési elvük. Mindenki hibázik de annak nem ez a módja hogy megbuktatjuk a vezető edződt. Aztán ki fog irányitani? Sterbenz? Mondvacsinált helye van, vagy egy élő bálint? Aki talán a nevét el tudja mondani helyesen. Egyszerű egy valakire ráhúzni a balhét. A civil életben nem a főnök szava dönt? Ott is meg szokták buktatni a főnököt? Vicc

Csapajev
Vendég
Csapajev

https://www.peticiok.com/nem_kerunk_a_mindigo-bol

Írja alá minél több kosárszurkoló és terjesszétek a környezetekben ezt a petíciót!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Nálunk is megy, iratjuk! #mindigoout

SKChamp
Olvasó

Cserelhetunk edzot, alapjaban logikus is lenne csak par eve egyszer mar ugyanugy nem jott be.. a kerdes hogy Sabinak mennyire volt lehetosege jobb legiosokat valasztani, mennyire volt “naluk nincs jobbra penzunk” szitu.
Mindenesetre edzocserenek csak ugy van ertelme ha legalabb Pitts is megy. Kulonben hatalmas szivas az uj edzonek.
Jonesnal is jo kerdes hogy mit varhatunk tole – a csaladi probenak ellenere vissza kellett jonnie, ez sztem hiba volt, nem lepne meg ha nem lenne tul motivalt.
Mindenesetre Pitts menjen mar ma.. az a legfontosabb.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Gratulálok Oroszlány erről van szó 💪!

darius96
Olvasó

Ez így NB-II lesz! Jó úton járunk ha ez a cél. Komolyan, takarodjon most már mindenki.. Teljes megújulást!! Ha ehhez 1 év B csoport kell, akkor legyen! A Kecskemét is megcsinálta. Erre már nem lehet mit mondani.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Korrekt, hogy a Sopron csak ellenünk nem buktatott edzőt…

darius96
Olvasó

Neked is csak ennyi jön le az egészből.. Gratulálok!!

ldd
Olvasó

Gratula Oroszlányba !
Látjátok ezért nem kell a játékvezetéssel foglalkozni …

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Amúgy jogos. Nem bírózni, szurkolni. Nem tudom a soproni lelátót, de hogy ma hazait csináltunk, az tény. Lesz ez jobb Sopronban!

Realitás
Olvasó

Kívülről komoly mentális problémák vannak. Én nem a SAbit hibáztatnám, inkább a háttér vezetőség munkáját. Mintha elmenne olyan dolgokra a pénz aminek köze nincs a kosárlabdához. Amig megy a haverság spanolas? Addig nem lesz ez igy jó. Élő apuka nem ciki a fiát igy látni mint szülő? Életében nem tudott kosárlabdázni ott néha gondolkodni is kell. Egy utánpótlás fiatal lásd a viktort már most ezerszer jobb nála. A szakmai stáb nem a kispadon dől el hanem a háttérben. Erőnlét? Haggyuk. Horváth szabi szerintem mindent megtesz.A tűz a szenvedély nem sokaknál van meg. Amig egy játékos önző a pályán? Az mit… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

“Emlékszem, Sopronban!”
Öt éve itt indultunk el egy úton. Ma itt zengett újra az oroszlányi tábor. Minden nagyképüség nélkül, itthon voltunk. És akkor most egy sör Papa Joe-nál. 😉

pbask
Vendég
pbask

Így kell ezt! A játékosoknak is oda kell állni a jó ügy mellé,minél több emberhez jusson el médián keresztül,amit ezek megmernek csinálni! Remélem ezzel elindul egy buktatás!
#respectSzili
comment image

baltazar
Olvasó

Óriási gratuláció jár Oroszlányba!
Üde színfoltjai vagytok az idei bajnokságnak.
A soproniakat pedig nagyon sajnálom.
Profinak mondott játékosok nem játszhatnának így büntetlenül…

bippa1
Olvasó

Gratulálok az oroszlányi csapatnak és szurkolóinak!Egy jó edzőbuktató mérkőzés volt.Sabáli meg pár légiós csere,mert nagy bajban leszünk!

bippa1
Olvasó

Sabáli Balázs, vezetőedző: Nem fogom a mérkőzést elemezni, mindenki látta és van véleménye, nekem is. Ez a mai teljesítmény, az én személyem ellen szólt. Le fogunk ülni a vezetőséggel, mert változások kellenek. Vállalom a felelősséget, de sajnálom, hogy így alakult, már az elején elrontottuk az egész szezont. Szerintem a napokban meg fog jelenni egy hivatalos tájékoztatás a továbbiakról

Aramis
Vendég
Aramis

Nem a szakmai stáb választ légióst?
Sabáli, Bencze egy kutya.
Egyik sem vállalja, hogy melléfogott ezen a téren.
Gusztustalanok.

sopronfan
Vendég
sopronfan

Sabáli elismerte hogy melléfogott

Tupen69
Olvasó

Vagy álljon fel Sabáli.. vagy küldjünk el legalább 3 légióst.. hozzunk helyettük magyarokat akár a b csoportból vagy az ifiből. Aztán bizonyítsa be hogy milyen edző azzal hogy bennt maradunk az A csoportban. De beleszarok légiósokkal kiégett motiválatlan magyarokkal ennek így semmi értelme!! A közönség büszke lenne ha 20-30al kikapnánk az oroszlánytól, ha a pályán 20éves srácok vért izzadva küzdenének! Márpedig ilyen eredményre ők is képesek lennének! Végre lenne egy ok amiért ide jönnek a fiatal tehetséges magyarok! Mert lehetőséget kapnak!! De ez így szégyen a vezetőségnek a szurkolóknak és a városnak is!

Puntigamer
Olvasó

Tisztelt Szurkoló társaim szerte az országban!
Kérlek titeket hogy a soron következő fordulóban menjünk be a pályára a kezdés előtt egy perccel és üljünk le a kezdőkörbe!!!!
Tiltakozzunk a nézhetetlen, élvezhetetlen közvetítés ellen!!!
Kérjük vissza a saját stábunkat (olajtv, mtetv, hungarysport, stb…)
Ha nem teszünk semmit a nyakunkon marad ez a szó szerint mindigfos….
XXI.századot írunk
Még egyszer kérek minden kosár szerető szurkoló magyar béközepest, családot, diákot, nyugdíjast hogy üljünk le a pályára meccskezdéskor Szolnokon, Pécsen, Kaposváron, Szhelyen, Körmenden, Fehérváron, Zegen stb….
Valaminek történnie kell!!!
Addig is Egészségetekre!

SopronKCfan
Olvasó

Sabáli: “Napokban ki fog jönni egy hivatalos közlemény”
Új edzőnk lesz. Sokak örömére. Csak közben remélem pár játékos is megy. Mert ha csak Ő,az semmit nem fog megoldani.

Skcforever
Olvasó

😅😅😅😅😅😅😅😅😅

24es
Vendég
24es

Külön gratuláció Illés Máténak Paksról!

sobis
Olvasó

FELELŐSSÈGRE VONÀS?
nb1b-s jàtèkosok szivatjàk az SKC-t!
Teljes klubàtalakìtàst!

zetomee
Olvasó

Gratulálok az oroszlányi csapatnak és szurkolóinak! A többit meg látta mindenki…

sopronfan
Vendég
sopronfan

Kiesünk?

SopronKCfan
Olvasó

🤷‍♂️

Downtown
Vendég
Downtown

Gratula Oroszlanynak!

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Bravó Oroszlány !!!

Csapajev
Vendég
Csapajev

Sabálinak alighanem kakukk….

SopronKCfan
Olvasó

Viheti magával a bandáját. Pojbiccsal az élen. Évek óta csak elrakják a pénzt, csapat meg evickél a mélyvízben. Lehet jobban járna a csapat, ha kiesik és magyarokkal küzdene. Sok ember felnyitná a szemét.

SopronKCfan
Olvasó

Gratulálok az Oroszlánynak! Szurkolóiknak tisztelet és jó utat hazáig! Köszönjük a Sopron rigmust a meccs végén. Mi meg… Na mind1
Majd más megmondja helyettem. Szebb folytatást. Hajrá Sopron!

zetekosarak
Olvasó

Kedves szurkolótársaim! Ne hagyjuk, hogy egy ilyen szart letoljanak a torkunkon! Ezt így nem lehet! Ha nem korrekt velünk az MKOSZ, akkor teljes bojkott! Kérlek bennetek, hogy ezért a minőségért ne fizessetek! Valaki már megkérdezhetné Szalai Úrat, hogy mi a fene ez az egész? Ki kapja a befolyt összeget? Ki fogadta el, hogy ilyen élvezhetetlen minőségű közvetítést adjanak? A XXI. században, ahol rengeteg sporteseményt nézhetünk ez így elfogadhatalan!

Red ball
Olvasó

Helyesírásból egyes!!! A “Szalai” az kisbetű….így ni: szalai

Muszka7909
Olvasó

👍

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés