Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – Zalakerámia ZTE KK

A ZTE ellen mászna ki a gödörből a Sopron.

Sopron KC - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 19. forduló
Sopron, NOVOMATIC Aréna, szombat, 17:00.
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Györfy Rúben, Sörlei Attila (Forrai Sámuel)

Sopron: Joseph - Jones - Valerio-Bodon - Barnett - Durham

Zalaegerszeg: Trice - O'Reilly - Polster - Smith - Osztojics.

A 2023-ban még nyeretlen Sopron azt a Zalaegerszeget fogadja a 19. fordulóban, amely 6 győztes mérkőzés után maradt alul a Kaposvár ellen idegenben. A két csapat ősszel remek mérkőzést vívott, akkor a ZTE 94-87-re nyert hazai pályán.

Kosztasz Flevarakisz, Sopron KC: Az előző két mérkőzésen, a Paks elleni hazai, valamint az oroszlányi összecsapáson a mutatott játék elmaradt attól, amiben bíztam, ám többen is bajlódtak kisebb, nagyobb sérüléssel, és az, hogy nem mindig tudott teljes létszámmal edzeni a társaság, azért az edzésmunka minőségén is érződött. Ahhoz, hogy nyerjünk, nagyon fontos lesz, hogy kevés labdát eladva ne engedjük a ZTE-nek a rohanós, gyors játékát játszani, támadásban pedig csapatként kell kosárlabdázni, keményebben, határozottabban játszani, mint tettük azt a két legutóbbi mérkőzésen, egy győzelem sokat lendítene rajtunk.

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: Nem sikerült jól az előző mérkőzésünk, ez egy hosszú szezon során persze benne van a pakliban, remélhetőleg jobban fogunk játszani az újabb idegenbeli mérkőzésünkön. Egy gyors csapattal játszunk, atletikusak, tranzíciós játékuk kiemelkedő, fontos lesz, hogy okosan támadjunk, eladott labdák nélkül, mert ezeket kihasználja a Sopron. Az előző mérkőzésen ránk nem jellemző módon keveset járt a labda, ebben javulnunk kell, valamint faultproblémák elkerülése is döntő lesz. Nehéz meccs lesz, a Sopron formája csalóka, de szeretnénk javítani. Németh Ákos még mindig nem 100%-os, a többiek remélhetőleg bevethetőek lesznek szombaton.

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
KanguBencur2021gabor77Kaposkosár KKKheraklith Recent comment authors
Bencur2021
Olvasó

Nagyon jo a kozvetites

gabor77
Olvasó

Ne úgy volt, hogy az M4+ adja a meccset???

Kangu
Olvasó
gabor77
Olvasó

Köszi megvan, második félidőt már közvetíti.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Én most a ZTE szurkolók!
Hajrá Zete!

Bobby666
Olvasó

Hajrá ZTE, hajrá Török Robi!

Pojaca
Olvasó

Az én 2 csapatom egymásnak feszűl! Győzzön a jobb! 45-55 re tenném az esélyeket.

Borbély Lajos
Olvasó

+ Az a fránya lepattanózás.
Hihetetlen, hogy nem lehet erre rávenni a gárdát. Nagyon kevés csapatot sikerül ebben a mutatóban felülmúlni. Most elég hosszú a kispad ahhoz, hogy legyen a játékosoknak erre is erejük.
Frászt lehet attól kapni, mikor a “spilerek” rendszeresen mellmagasságban kapják el a labdát. Bár ha rosszmájú akarok lenni, akkor pl. az ALBA abban fáradt el a második félidőre, hogy az elsőben brutálisan szedték mindkét palánk alatt a lepattanókat (a valóságban kevés embert forgatott Zollner a rohanós-letámadásos játékukhoz-azt gondolom)…

heraklith
Olvasó

Hát igen a lepattanózás…. a Kecskemét az egyetlen csapat, amelyik kevesebb lepattanót szed nálunk. Ha ebben tudnánk fejlődni az sokat számítana.

Borbély Lajos
Olvasó

Hajrá Kékek (Mindkettőnek szól)! A baj az, hogy Sopron győzelemre tippelek, de hajrá ZTE. P. Attila szedje össze magát, ha nem akar úgy járni, mint anno pl. Velkey, Kis Raul, stb. A dobások mostanában elfogadhatóan mennek, ezért nagy gratula. Van még egy kis ideje arra, hogy a hárompontos dobáson kívül pl. a betöréseket is megpróbálja. Jó példa erre anno Moha esete: nem nagyon ment neki, de kritikus helyzetekben nekiveselkedett, melyek vége általában hatalmas esés lett, de így is a legtöbbször csak faultolni tudták. Összességében igen hasznos volt ez az akkor csapatnak. Na, ezt kellene megpróbálni Attilának is, hogy sokoldalúbb legyen… Olvass tovább »

bbzte
Olvasó

Az biztos, hogy jó meccs lesz.
Az is biztos, hogy kék-fehér csapat fog nyerni.
Az nem biztos, hogy a végén örülni fogok.
De az biztos, hogy: HAJRÁ ZTE!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés