Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – Zalakerámia ZTE KK

Az egyik csapat pozitív, a másik negatív szériában van.

Sopron KC - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 13. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, csütörtök, 19:00
V.: Praksch P. Á., Tőzsér D. K., Farkas G. (dr. Gincsai J. P.)

Sopron: McGill - Myers - Ford - Sitku - Montgomery.

ZTE: Parks - Guyton - Polster - Barnett - Holton.

A soproniak legutóbb idegeben tudtak nyerni a Kaposvár ellen, ami zsinórban a negyedik sikerük volt, így a tabellán a kilencedik helyen állnak. A vendégek pedig egy hajszállal maradtak alul a Szolnokkal szemben és már hat találkozó óta nem hagyhatták el győztesen a parkettát.

Kosztasz Flevarakisz, Sopron KC: Mint minden egyes mérkőzés, számunkra ez is egy nagyon fontos találkozó lesz, amely csakúgy mint a többi összecsapás, kemény lesz. Szerintem erősödtek, jobban játszanak, mint a szezon első felében és megint egy olyan csapatra kellett készülnünk, amely nagyon jó dobókkal rendelkezik, főleg a külföldi légiósaik remekelnek ezen a téren. Kihasználják az adottságaikat a mérkőzések során. Számunkra nagyon fontos lesz a védekezés, emellett a lepattanók megszerzése. Kontrollált játékra lesz szükségünk és ezáltal ez egy mentálisan nehéz mérkőzés lesz, hiszen 40 percen keresztül kell ehhez magunkat tartani. Reméljük nézőink szokásuk szerint ellátogatnak és támogatnak minket a mérkőzés során.

Emir Mutapcic, Zalakerámia ZTE KK: Egy olyan csapattal fogunk megmérkőzni, akik jó ritmusban vannak, hiszen az elmúlt négy mérkőzésükből négyet megnyertek. Jó játékosok alkotják a keretet. Fontos számunkra, hogy úgy játszunk ellenük, ahogy a Szolnok ellen tettük. Csakis akkor lesz esélyünk a győzelemre, ha jobban védjük a tranzíciós játékaikat és mi hozzuk el a lepattanókat. Kulcsfontosságú lesz még a találkozó során az egy-egy elleni védekezésünk is.

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Benibenheraklith*Z*T*E*Zeteszivzterulez Recent comment authors
*Z*T*E*
Olvasó

Légióst a kispadra vegyél!!!!

Zsarkov
Olvasó

Úgy látom, Mutapcic mester azt se tudja, hol és kivel játszottak….” Fontos számunkra, hogy úgy játszunk ellenük, ahogyan Szolnokon tettük.”

heraklith
Olvasó

Világos ugye hogy nem magyarul nyilatkozott és a BB1-es amatőrök hozták létre ezt a cikket?
Nyilván nem az edző nem tudta, hogy otthon játszott vagy nem. Értem én hogy most menő mindenkit fikázni, de ennyire ne legyünk már gyerekesek!
Szerencsétlen csóri Muatapcic tehet a legkevésbé arról a bohózatról ami itt folyik.

Minden6ó
Olvasó

Negatív széria??Tisztelt BB1!Ne legyünk álszentek!Politikai a kosárlabdával köszönő viszonyba se lévő emberek és bábszínházba való segédeik a sportban megbotránkoztató,évek óta bukdácsoló döntéseikkel stabilan play outos csapat a Zete!Itt nincs negatív széria!

royalka
Olvasó

Kedves Ádám, ha írsz valamit, akkor pontosan tedd azt. Sajnos nem az első és nem is az utolsó ilyen pontatlanság. Annyit elárulok, a kezdési időpont nem 18 óra.

Holló
Olvasó

Holnap estére nagy az esély,hogy 2-11el fogunk állni. 2-11…minden idők legdrágább Zetéjének a produkciója. Ízlelgessétek…olyan szélsebesen viszitek ezt a patinás klubot a B csoport felé,hogy a pesti gyors kutya füle hozzátok képest. Polgi bá küszöbön a B csoport és a történelmi tett…

zterulez
Olvasó

Nem fogják hagyni. Kerül,amibe kerül.

Zetesziv
Olvasó

Van egy mondás. Egészség legyen többit megvesszük. Művel van lőve így bentmaradunk majd. Nem kell izgulni.

Beniben
Olvasó

Mivel van lőve? 😂

magister_officiorum
Olvasó

Hajrá SKC! Győzni fogunk!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés