Connect with us

Bajnokság

Sopron KC – Zalakerámia ZTE KK

Foghíjas lesz a ZTE kerete.

Sopron KC - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 24. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, szombat, 18:00
V.: Kapitány G., Fodor A., Major Á.

Sopron: Elmore - Thompson - Fazekas - Borisov - Padgett.

ZTE: Duren - Donaldson - Bonifert- Vuko- Szabó.

A soproniak legutóbb a Falcótól kaptak ki , míg a zalaegerszegiek egy szoros mérkőzést veszítettek el a Pécs ellen. A két gárda novemberi összecsapásán a Sopron tudott nyerni.

Kosztasz Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: A Zalaegerszeg egy olyan csapat, amely jobb, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat. Három kiváló amerikaival rendelkeznek, akik egy az egy elleni szituációkat nagyon jól használják ki és abból rendre jól dobnak, fejeznek be támadásokat. A három magasemberük Szabó, Vuko és Glenn nagyon jól játszanak a palánk alatt. Mellettük ott vannak a magyarok, akik jól teljesítenek. Ez olyan mérkőzés lesz, melyen nagyon fontos, hogy az egyes szituációkat, az egy-egyeket jól védjük. A lepattanókat meg kell szereznünk, ezt próbáltuk fejlesztetni, jobbá tenni már az előző mérkőzésen is. Támadásban a saját játékunkat kell játszanunk és jól kell járatnunk a labdát. Szeretnénk az alapszakasz utolsó mérkőzését megnyerni, de azt is szeretném, ha élveznék a mérkőzést a játékosaim és picit felszabadultabban játszanának. Egy jó mérkőzést akarunk játszani, tisztelünk minden csapatot a bajnokságban.

Heinrich Róbert, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Azt gondolom, hogy a Sopron nem véletlenül került be a rájátszásba. Egy jó szerkezetű, jól összerakott csapatról beszélünk. Játékuk során jól használják ki az adottságaikat, ami ezáltal sokszínű támadásokat eredményez, így nehéz ellenük védekezni. Megpróbáljuk megoldani, hogy a védekezésünk jó legyen és egy jó mérkőzést tudjunk játszani, amin ha van esélyünk, akkor akár meg is nyerhetjük. Sajnos több sérültünk van; Antóni Csanád arcüreggyulladás miatt nem tud részt venni a holnapi mérkőzésen, Polster Attilát sérv gyanúval vizsgálják, neki az eredmények fejleményében dől el játéka, míg Glenn-nek a tegnap délutáni edzésen kifordult a bokája, de remélhetőleg vállalni tudja a játékot.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
heraklithLaBe Recent comment authors
LaBe
Olvasó

Csanáddal és Attillával sem vesztünk sokat. Sajnos. Hajrá ZTE!

heraklith
Olvasó

Tök mindegy, hogy ki hiányzik. Ez is egy orbitális cumi lesz, ahogy a többi.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés