Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A második félidőben állva hagyta a ZTE-t a Sopron

Esélye sem volt a zalaiaknak. Azonban a kupáról a soproniak is lemaradnak.

Sopron KC – Zalakerámia ZTE KK 77-54 (16-21, 15-9, 35-8, 11-16)

Bajnokság, 13. forduló
Sopron, Novomatic Aréna
V.: Praksch P. Á., Tőzsér D. K., Farkas G. (dr. Gincsai J. P.)

SKC: McGill 23/12, Myers 16/12, Q. Ford 2, Sitku 1, Montgomery 21. Csere: Takács N. 12/12, Halász 2, Werner -, Fazekas -, Diggs -.

ZTE: Parks 11/6, Guyton 8, Polster -, Barnett 11/3, Holton 6. Csere: Wilson 6, Németh Á. 5/3, Csuti 5/3, Horti 2, Bonifert -, Révész -.

A Sopron KC a kupaszereplés reményében fogadta a Zalakerámia ZTE KK-t az élvonal 13. fordulójának utolsó mérkőzésén.

Három perc alatt két-két ponttal kezdtek a felek, Myers triplája aztán vezetést ért a Sopronnak, amit Montgomery támadópattanó utáni zsákolása erősített meg. Barnett dupla plusz büntetője után Csuti triplája rögtön előnyt jelentett a vendégeknek. Támadásról támadásra változott a vezető kiléte: egyszer a ZTE, máskor a Sopron tudhatott magáénak minimális előnyt. A kilencedik percbe érve ismét a Zete vezetett egyetlen ponttal (12-13), amit Csuti két büntetője növelt háromra. Az állás 14-15-nél lett ismét nagyon szoros, Parks két hajrábeli triplája viszont a legjobbkor jött a vendégeknek, akik 21-16-os vezetéssel zárták az első negyedet.

A második negyed negyedik percéig tartott ki a zalai vezetés: 7-2-vel kezdte ezt a tíz percet az SKC, és egyenlített. Wilson két büntetője újra a vendégeknek jelentett előnyt, majd Guyton is betalált akcióból. Montgomery zsákolt, McGill triplát dobott – eddig tartott a ZTE-vezetés, már a hazaiaknál volt a fór (28-27). McGill egy kettest is jegyzett, Wilson révén azonban egyenlített a Zete. A félidő utolsó percében McGill egyik büntetője talált utat a gyűrűbe, ezzel alakult ki a 31-30-as állás.

A szoros első félidőt lehengerlő soproni nyitás követte: a harmadik negyed első hét percét 28-2-re(!) nyerték meg a házigazdák. A húsz fölé kúszó különbség Takács harmadik triplájával lett meg, de még utána is nőtt a differencia. A harmadik negyedet 35-8-ra nyerték meg a hazaiak, ezzel gyakorlatilag el is döntötték a meccset.

A negyedik etapban jobban jött ki a lépés a ZTE-nek, de ez csak arra volt elég, hogy a hajrában meglegyen az esélye a különbség húsz alá csökkentésére. Nem sikerült: 77-54 a vége.

A soproni győzelem viszont nem ér kupaindulást: a többi pályán olyan eredmények születtek, ami miatt már az SKC-nak sincs esélye a legjobb nyolcba kerülni az első 13 forduló eredményei alapján.

Fotók: Bálizs Zsuzsa

69 hozzászólás

69
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
36 Comment threads
33 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
40 Comment authors
MarillionEmőkefanzsotiNotorius NaftalinusZeg Recent comment authors
zsoti
Olvasó

szégyeljék magukat a játékosok hogy ilyen produkciót nyújtanak ennyi pénzért.máshol meg a minimálbérért megszakadnak.hajrá ZTE!

Notorius Naftalinus
Olvasó

Teljesen igazad van. Az elszállt fizetésekkel lehetne már valamit kezdeni Szövetség szinten, mert lassan azok raknak össze király csapatot akikre rászakadt a bank. ?

Notorius Naftalinus
Olvasó

Nagyon nagy gondok vannak a csapat körül, de azt azért undorítónak tartom a ,,B,, közép részéről, hogy idegenben az ellenfelet búzdítják. Értem ezalatt az SKC rigmust. Az meg megint elárul valamit rólunk hogy -30-nál Büdös Vasi rigmus jut eszébe a zete tàbor szónokainak. Nekem se tetszett a jàtèk, de egy rossz szó nem hagyja el meccs közben a számat. Kicsit gondolkodjunk már el azon, hogy milyen véleményt alkotnak rólunk hazai/idegen játékosok, UP korosztály és miért nem hajlandóak ide jönni egyes emberek. Valószínű te se mennél olyan helyre dolgozni ( világ összes pénzéért sem) ahol leköpnek, fújognak, öltözőbe rohangálnak, fenyegetnek stb…… Olvass tovább »

Emőkefan
Olvasó

Respect!!

Minden6ó
Olvasó

Ki kell esni, hogy eltakarodjanak a politikai ingyenélők!

Notorius Naftalinus
Olvasó

Ki lehet esni, DE akkor hogyan tovább?
Kevesebb szponzor, néző, támogatás (város), u20 szábály, u23 szabály, légiós szabály. (Pár dolog a sok tényező közül).
Ha kiesünk lesz -e feljutás NB1/A-ba valaha is, vagy Honvéd leszünk. Nyíregy hány évet töltött B-ben? Nem gondolom, hogy hamar vissza kerülnénk sajnos. :/
Kell a megtisztulás DE kiesés nélkül!
Mindenki végezze azt amihez ért, én is azt csinálom amihez értek, és nem mást.
Hajrá ZETE! ?

MAFCdrukker
Olvasó

Úgy tudom, hogy baráti a viszony az egerszegi és a soproni csoportok között, talán mert közösek a színeik és a riválisaik. Így az SKC-rigmus szerintem nem csapatuk ellen, hanem a soproni fanatikusoknam szólhatott a tisztelet jeléül, és a csapatok eredményeitől független. A vasiak szidása is lehetne valami közös pont-keresés a zegiektől, tudtommal a soproniak sem szeretik a Körmendet, Falcot (és a Haladást sem). Ettől még persze nem lesz szebb, udvariasabb, a többség szemében pozitívabb dolog. Azon kívül nem tudom, mennyire járnak soproni csoportok kosárra (akiknek ezek a rigmusok szólhattak), a ’17/18-as szezonban eljöttek hozzánk vagy százan, két éve Oroszlányban is… Olvass tovább »

Notorius Naftalinus
Olvasó

Lehet barátkozni ezzel nincs semmi gond. 🙂 Csak furán jön le, mikor -20-30 pont a differencia. Ilyenkor fontosabbnak tartom a saját csapatomat bíztatni mintsem nekiállni SKC-t kiabálni meg Büdös Vasizni. ?
Boldog Karácsonyt mindenkinek, remélem a kevesebb bejglit eszünk mint a Körmend és sikerül megtalálni a helyünket ismét! ??

Beniben
Olvasó

Számomra a gyalázatos szereplésnél is megdöbbentőbb, hogy egyeseknek még ez is belefér és nem lépi át az ingerküszöbét ez a szarnak is csak jóindulattal nevezhető fos! Artúr szavaival élve, most kéne összezárni és véleményt formáli kissé radikálisabb formában is! Soha nem éreztem még a 37 év alatt – mióta követem ezt a csapatot, szinte minden fronton – hogy morálisan ekkora szakadèk lenne a klub és a szimpatizánsai közt! Sajnos a politika is mély sebet mart ebbe a “kapcsolatba”, ami nem hegged be rövid idő alatt…pláne a szakma ilyen szintű lábbal tiprása okán sem! Eljutott arra a szintre a Klub, hogy… Olvass tovább »

Feffo-ZTE
Olvasó

A kulcsszó a politika: amíg nem egy, hanem több olyan ember van a csapat körül (kispadon is akár), akiket a politika tesz oda és tart ott, addig itt szakmaiság nem lesz, csak ugyan jóindulatú, de eszement és hozzá nem értő kapkodás. Ez most épp 500 millió forintnyi adófizetői pénzen. Kellemes(ebb) ünnepeket!

Zetesziv
Olvasó

Ennyi ott a pont. Csak sajnos egyes emberekről lepörög minden a hatalom melletti elfogultság miatt. Szégyeljétek magatokat.

Emőkefan
Olvasó

A politika Szombathelyen is megjelent és próbál éket verni a Falcó és az emberek közé. A megyei napilapban/ kormány lap/ megjelennek olyan cikkek, hogy a szegények elől veszi el a pénzt az önkormányzat. Évekig amíg a jobb oldali vezetés volt, addig nem volt probléma.

zterulez
Olvasó

Egy jó kis tűntetés esetleg?

Beniben
Olvasó

Egy üres szektor a hétfői meccsen többet érne…

Zetesziv
Olvasó

Bocsi de egyes szurkolói csoportnak ez ünnep egy Körmend ZTE meccs bár mi is lesz a vége a lényeg ott voltunk.

Notorius Naftalinus
Olvasó

Ez a komment kitünően megmutatja, hogy mi a fontos nektek fő szurkolóknak (gondolom az vagy). 🙂

Zeg
Olvasó

Kellemes Ünnepeket
Már nem egyszer említettem, hogy nem tüntetés kellene ide, hanem egy teljesen üres csarnok a következő hazai meccsen…
Ezt kellene megszervezni valakinek…

Zetesziv
Olvasó

Teljessen egyet értek veled!

Zetesziv
Olvasó

Van még valaki akinek még mindig tetszik az idei szezon. Valamelyik szurkolói csoportnak esetleg? Talán még tapsoltak is tegnap ugye. .

Minden6ó
Olvasó

Sajnos még van egy két félkegyelmű aki szerint az elmúlt 2-3 év bukdácsolása az 5-6 hónapja itt lévő Puskásék hibája.Gondolom az önkormányzatnak így át lenne a legjobb ha elvinné a balhét Stárics meg maradhatna várva a 110.győzelmét…

Holló
Olvasó

Teljesen egyértelmü,hogy az elmúlt évek dilettáns munkájának a beteljesedése az idei szezon. A tavalyi évben kaptak a döntéshozók egy utolsó jelet,hogy ez így ebben a formában nem jó. Nagyon nem…de még volt egy Berény. Puskás podcastben elmondta,hogy a magyar magot Stárics alakította ki…Értitek az elmúlt évek gyalázata után Stárics még ilyen kérdésekben döntéseket hozhatott ? Mi ez??? Milyen amatőrségre vall az,hogy úgy jön edző és szakmai igazgató,hogy más alakítja a magyar magot??? Szerintem ez egy profi klubnál nem így működik. Sokan,akik szakmát hibáztatják tehát Artúrt és Cizmicet azoknál a magyar mag kialakítása nem a szakmához tartozik?? Stáricsnak nem,hogy döntéseket nem… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Vajon melyik csapat végzett az elmúlt 10 évben legtöbbször play-out helyen az A-csoportban?

MAFCdrukker
Olvasó

Többféle lebonyolítási rendszer volt, illetve egyszer nem hirdettek eredményt. De ha az utolsó két csapatot számítjuk ide minden évben, és a csonkaszezon helyett a ’10/11-es idényt számoljuk, akkor az alábbi listát kapjuk (zárójelben a győztes playoutok/13. helyek; tényleges kiesések=következő idényben B): ZTE 4 (3;0) MAFC 4 (1;1) Nyíregyháza 3 (1;1) DEAC 2 (1;1) JKSE 2 (1;1) Vasas 1 (1;1) – 1+1=1? Igen, bennmaradtak, majd visszaléptek. Sopron 1 (1;0) Szeged 1 (1;0) TF 1 (0;1) Salgótarján 1 (0;1) A listán látszik, hogy a Zete a playoutkirály, csak ők tudtak egynél többet nyerni. Kieső csak 7 alkalommal volt, háromszor nem változott a… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Erről van szó, értesz mindent.

Feffo-ZTE
Olvasó

Lesz-e vezető csere?

zterulez
Olvasó

Hogy egy klasszikust idézzek: “Boldog Karácsonyt!”

SárgaPárna
Olvasó

Kérek mindenkit maszturbáljunk egyet közösen Stárics, Puskás és a ZTE emlékéreee…..
Imádkozzunk az Úrhoz, hogy jövőre a jászberényi tábor ne szurkolja la a kék-fehér hadseregeeeeeeeet…..
Ámeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

Marillion
Olvasó

Mikor mered vállalni a beszólásaiddal együtt a személyiségedet is? Szokták mondani aki éjjel legény az legyen nappal is az! Nagy a fantomarc egy fórumba regisztrálással!

ztekosar
Olvasó

Ismételten egy teljesen értékelhetetlen teljesítmény. Mutapcic több mint egy hónapja dolgozik a csapattal, ehhez képest egy értelmezhető figuránk nincs felállt védelem ellen, 15 másodperc telik el folyamatosan pumpálással a támadóidőből, mire egyáltalán a palánk felé nézünk. Holton igazolásakor azt mondták, az, hogy nem tradicionális center lehetőséget ad egy gyorsabb kosárlabdára. Az eredmény: 3 pont gyorsindításból. Gratulálok a taktikai magasiskolához. Harris legalább a fizikai paramétereiben kiemelkedő volt centerposzton, ha másra nem is, lepattanózásra lehetett használni. Montgomery ma azt csinált a palánk alatt, amit csak akart. Wilson továbbra is értékelhetetlen, irányító nélkül meg nehéz játszani ezt a játékot. Az a pláne, hogy… Olvass tovább »

Zetesziv
Olvasó

Hogyan képzeled te azt hogy lemondanak az extra fizetésről.

Milenko
Olvasó

Minden egyes forduló után csak magunkat tudjuk ismételni. Már ez is unalmas, csak úgy, mint a vereségeink.
Karácsony ellenére is most durva leszek: szopjátok le magatokat, aztán basszátok is szájba!
Ezek után akiben még maradt egy minimális önbecsülés, az lemond a fizetése 50 %-arol, és az utolsó leheletig küzd a bennmaradásért.
Akinek ez nem tetszik az már most húzzon el a vérvörös picsába!

JólnézünkMIKI
Olvasó

Mutapcsics-Heinrich együtt 124 éves, Puskás láthatóan nincs képben, Baki újonc, Debreczeni testépítő?
Hétfőn MTE- ZTE!

Holló
Olvasó

Stárics-Balaicz és a többiek hány évesek Főnök? 🙂

Pojaca
Olvasó

Az első félidő védekezése rendben volt, kevés tiszta dobóhelyzet lett engedve a Sopronnak. 2. Félidő teljes szétesés, KO, a Sopron dobásai elkezdtek ülni, 25-2 volt, lett belőle 35-8 a 3. negyedben. A 4.negyed már érdektelen volt, a Sopron is azt várta, hogy vége legyen. Ez a csapat nem képes tartósan jó játékot nyújtani. Horti ezúttal kicsit megvédeném, legalább akart nagyon, a képzettségbeli hiány mellett. Guytonon látszódott a teljes érdektelenség, mintha tudná, hogy ő megy. Parks fizikailag rendben van, de ezúttal tőle is elmaradt a ponterős játék. Barnett is átlagon aluli,csakúgy mint Wilson. Írták lejjebb hogy a Pécs ellen playoutozunk, jelenleg… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

Artúr, mielőtt elmész azért írj egy frappáns blogot arról, hogy a bérletek árát mikor és hogyan adjátok vissza! Ez a minimum, mert nektek kellene fizetnetek ezért a sz@rért.
Vagy már blog sincs? Fizu azért remélem megjött! Boldog karácsonyt!

ZTE ZOLI
Olvasó

?háziak!

Zsarkov
Olvasó

Zete-Pécs playout lesz… és a Pécs esik ki

Hobó Fan
Olvasó

Essünk ki!!!Megtisztulást!

Horvath Bela
Olvasó

A kiesett csapatok nem egyhamar szoktak felkerülni. Jó pár együttes van a Piros csoportban a régi A csoportosokból. Van egy mondás, ami bebizonyosodott a hosszú évek alatt: sokkal könnyebb és olcsóbb bennmaradni, mint kiesni, és újból visszakerülni.

MAFCdrukker
Olvasó

Így van.
Aki azt hiszi, hogy a Piros csoportot könnyű megnyerni, téved. Igaz, hogy kisebbek a költségvetések, de csak egy légiós lehet csapatonként, ez pedig nagyon megnehezíti a helyzetet. U23-as helyett U20-as szabály van, ami szintén szerkezeti változást igényel. Szponzort, szurkolót is kevésbé vonz a másodosztály, viszont minden évben szokott lenni legalább egy, abszolút bajnoki győzelemre összerakott csapat is. Nem is emlékszem olyanra, hogy valaki egyből visszajutott volna.

Dobey
Olvasó

Kecsó, előtte Sopron

HajraKapos
Olvasó

Kecskemét?

Dobey
Olvasó

Igen, mikor KSE helyett KTE lett.

Dobey
Olvasó

Bár ők nem estek ki, csak visszaléptek.

Director
Olvasó

Stárics Úr túlélt fél tucat edzőt egy maréknyi társadalmi elnökséget nagyjából 100 játékost a 6 év alatt.Balaicz polgármester úrnak eszébe nem jut leváltani.Bár lassan fél milliárdot szórt el a bábja mégis jó gazdasági szakembernek tartja… Valaki ébressze fel a városvezetőt!

Holló
Olvasó

A városvezető azt mondta, hogy milyen jó dolog,hogy a helyiek vannak és hogy a családtagjaikat is ismerik 😀 Kivácsian meghallgatnék pár helyi családot erről a bohózatról! 😀 Dusánékat,Tóth Petiékét, Szösziéket, Kecáékat…

crazybasket
Olvasó

Hűtlen kezelés..

Red ball
Olvasó

Meccset nem nézve van baj Egerszegen. Nem a vereség miatt. Mi is kikaptunk simán Sopronban. Akkor, amikor a mi kutyánk kölyke a második legjobb VAL-lal zárja a találkozót, akkor tényleg meg kell vizsgálni a légiós kontingenst. Kapjátok össze magatokat jövőre. 2022-ben odacsapni mindenkinek…az idei évet el kell engedni. Na nem azért, mert még idén találkozunk (dehogynem) 🙂 )

Holló
Olvasó

Ha én a munkahelyemen hibázom lehet másnap kirúgnak…nem csak én,hanem sok egerszegi ezzel így van. Emberek egy élet munkájával vesznek egy lakást…de lehet ahhoz is kell egy kis hitel. Vagy hitelből veszik, amit rengeteg év munkájával fizetnek vissza. Na hát itt azt látjuk, amit…töménytelen pénzszórás,a sok baromságért semmi felelősségre vonás. Undorító!! Elmentek a p…ba. Minden egerszegit szembeköptök!! Szücs Valdó miért ment el innen? Ez is a “lokálpatrióta” gondolkodás része?? Mi a büdös francot csináltok a sporttal Zalaegerszegen???? Az egerszegi kosárlabda és sport szégyenei vagytok…mind egy szálig!! Elfogytak rátok rátok a jelzők….OKÁDÉK BANDA!!!

Aranyalba
Olvasó

Bane helyett bárki ül a padon, a Sopron most ott lenne a kupadöntőn. Késői volt a feltámadás, az a nagy zakó Szegeden sokba fájt

torma
Olvasó

8 perc alatt 5 pont,5 perc alatt 2 pont.Valamelyik télikabátos néző is dobott volna ennyit random kiválasztva.Most már egyenként szólaltassatok meg mindenkit és kérdezzétek meg tőlük akarják e ezt sokkal jobban csinálni.Ha nem ,akkor hétfőtől nem akarjuk őket látni.

Minden6ó
Olvasó

Kellemes ünnepeket Stárics Kornél!A ZTE kosárlabda klub történetében még NEM volt akkora lúzer ügyvezető aki végigvitt volna 2 play outos időszakot és kiesett volna a csapattal!Érik a Történelem, de Stárics koma se Balaicz Úr nem gondolja, hogy váltani kellene!A”klub”remek érzéssel nyúlt bele az edzőváltásba.Boldog Karácsonyt az Önkormányzat kosárlabdáért felelős lelkes Fogalmatlanjainak is!

Kék-Fehér
Olvasó

Méretes csomagot kaptunk Karácsonyra 🙁 Gratulálok a Sopron csapatának! A két magyar tornyunk h+r vegye le a mezét!

heraklith
Olvasó

A porig alázott Artúrka visszafizeti a kárt (fizetését), amit okozott, aztán csendben, de nagyon gyorsan elhagyja a várost a táskahordó kisgyerekkel, meg a gyúrossal együtt.
A csapat összes tagjának meg azonnal legalább felezzük a fizetését, akinek nem tetszik az takarodik az első busszal ahova akar.
Utána őszintén remélem hogy kiesünk, aztan ha már nem lehet (értékelhető) munka nélkül fejni a várost, eltakarodik a többi ingyenélő is egytől-egyig.
Senkik vagytok!

Csippa
Olvasó

Amikor úgyy érzed, körülötted mindenki hülye, akkor nagy valószínűséggel te vagy az, nem kell ezt túl gondolni…
Szégyen volt ez a mai, a ZTE története során az egyik eddigi legnagyobb költségvetésből és még csak december van. Sovány vígasz a szurkolóiknak ( őszintén sajnálom őket), h ennél lejjebb már nem nagyon lehet süllyedni.

ZTE_KK
Olvasó

Készülhetünk a playoutra. Mutapcicot el lehet küldeni, nulla a hozzáadott értéke, ezért nem kell edzőt tartani, ezt Robival is tudjuk hozni. A bohóc Holton szintén mehet vele. Kell egy vérbeli center, aztán imádkozni, hogy valaki szarabb legyen minden idők leggyengébb ZTE-jénél a végén… vagy ki kell esni a faszba és teljes megtisztulás kell minden szinten. Nem tudom melyik lenne a jobb….Szebb jövőt ZTE!

zetomee
Olvasó

Az idényt 2 részre bontanám:
KF.e.= Kostas előtt,
KF.u.= Kostas után…

Gratulálok a csapatnak, kell még a Szeged elleni meccs és újra teljesen bent vagyunk az idényben akármilyen tervekkel.
Szomorú látni az egerszegi helyzetet, gyors kiutat kell találni belőle.
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!

Skcforever
Olvasó

Rossz volt látni ezt a Zte-t. Én nagyon bízom benne, hogy valahogy összekapják magukat, de ez már nagyon necces.
Rólunk.. első félidő borzalmas volt, utána hoztuk amit kell, nem ez volt a legjobb meccsünk, de a lényeg a győzelem, most már teljesen reális az első 5. Csak így tovább srácok!! Boldog karácsonyt mindenkinek! Skc!!

Borbély Lajos
Olvasó

35-8. No comment. Ezt a Holtont megint ki és hogyan választotta ? A ZTE centereknek szinte minden mérkőzésen több a faltjuk, mint a pontjuk. Borítékolható a kiesés.

Pbask
Olvasó

Stárics fellapozta az eurobasket free agents fülét, aztán csukott szemmel kiválasztott egyet.

GORECUBRBA
Olvasó

Pornó színész azt most nincs forgatás azt beugrott

Sajka
Olvasó

Egy régi és komoly múlttal rendelkező csapat szánalmas vergődése ez már. Egyre súlyosabbnak tűnik a válság a ZTE-nél. Pedig úgy gondolom, hogy anyagilag bőven a középmezőnyben vannak.

Pbask
Olvasó

+1.
Pedig egy jó ZTE-re is szükség van. Engem nagyon tud bosszantani hogy minden évben ilyen kóklerek rontják el több ezer ember szórakozását. Tavaly Jászberény, idén Zalaegerszeg..a folytatást ismerjük.

SopronKCfan
Olvasó

Meccsről inkább semmit nem írok, nem érdemes ezt elemezgetni, újabb győzelem, szép volt fiúk!
Egerszegi barátainknak sok erőt és kitartást, nem tudom van-e innen kiút, remélem van. Legjobbakat nektek az Újévben, maroknyi szurkolóitoknak jó utat haza, vigyázzatok magatokra!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Marillion
Olvasó

Erre én is nyomtam egyet a bal oldalra! Nagyon várnám azt az erős Falco-Mte-Skc-Zte köteléket ide a nyugati végekre! Egerszegi kosárlabda rajongók mi van már? B…tok már oda!

torma
Olvasó

Most már jó lenne ha valaki kiállna és elmondaná mi folyik itt a ZTE-nél!

lujo
Olvasó

Hát Mester, van egy ötletem kit kell elküldeni, MINDENKIT!!! SZÉGYEN, ez nem a mi csapatunk. Essünk ki a f@szba, pár év a pirosban és az ingyenélők eltakarodnak. Ja és grat Sopronba, lemostak minket.

Pbask
Olvasó

Néztem a meccset.
Kornél annyit cserélgetett, hogy a maradék csapatkémiát is sikeresen megölte a tehetségével, a légiósok lassan egymást sem ismerik, a mai dobott pontok egerszegi oldalon pl a női kosárlabda szintet súrolja.
Gratulálok szombathelyiként hogy egy patinás klubbot ilyen sikeresen sikerült lezülleszteni.
Kornél! Artúrra ne is hallgass, szerintem cserélj még egy edzőt, vagy játékost, hátha..februárig még van idő, ehhez legalább értesz.
Remélem ha Gyuri bácsi nyugdíjba vonul egyszer nálunk, nem ilyen ingyenélő semmire kellőek jönnek a helyébe.

GORECUBRBA
Olvasó

Hihetetlen gyenge szar csapat ez a zte.a play out se érdemelnék meg

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés