Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – Szolnoki Olajbányász

Negyven perc jó káték kell a Sopronnak, ha egyenlíteni akar.

Sopron KC - Szolnoki Olajbányász

Rájátszás, negyeddöntő, 2. mérkőzés
Sopron, Novomatic Aréna, kedd, 18:00
V.: Győrffy P. A., Nagy V., Kovács N. J.

Sopron: Elmore - Thompson - Takács N. - Borisov - Jogéla.

Szolnok: Warner - Badzim - Kovács P. - Subotic - Cakarun.

Az első mérkőzésen egy nagyon szoros mérkőzést játszott a Sopron KC és a Szolnoki Olajbányász, így izgalmas találkozó várható Sopronban is.

Kostas Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: Az előző mérkőzésen 35 percen keresztül jól játszottunk, jó lenne ha most ez 40 percen keresztül sikerülne. Tudom, hogy a fiúk erre képesek. A Szolnokot senkinek sem kell bemutatni, minden posztra kiváló, megfelelő játékossal rendelkeznek. Szükségünk lesz egy-két jobb egyéni teljesítményre, de csapatként kell most is játszanunk, mint tettük az előző találkozón, hiszen sok problémát, nehézséget tudtunk okozni. A célunk az, hogy holnap jobban lepattanózzunk, továbbá hogy jobban védekezzünk és támadjunk.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász vezetőedzője: A Sopron már az első találkozón megmutatta, hogy milyen erős csapat. Azt gondolom, a rájátszásban szereplő nyolc csapat mindegyike képes megverni a másikat. Kemény ütközetre számítunk és tudjuk, hogy jobban kell teljesítenünk mint ahogyan tettük otthon, ha Sopronban szeretnénk nyerni. Próbáljuk a legjobb formánkat hozni és reméljük, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy sikeresek legyünk és ahogyan mondtam; egy kemény mérkőzésre számítok egészen az utolsó másodpercig.

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Tupen69szolnokbasketMásikVégétFújdMegRózsabimbóatibácsi Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kosztasz Flevarakisz: “A célunk az, hogy holnap jobban lepattanózzunk, továbbá hogy jobban védekezzünk és támadjunk.”

Szeretem, ha izgalmas, egyéni, egyedi nyilatkozatokat olvashatunk sportemberektől, edzőktől, menedzserektől. Ez is olyan. Végre valaki, aki nem közhelyekkel dobálózik! 😉

Tupen69
Olvasó

Jobban lepattanóztunk védekeztünk és támadtunk.. amit kért a közhelyes edzőnk.. ezzel meg elég simán meg is lett a meccs.. és az eddigi két meccs alapján a továbbjutás is meglesz! Köszönhetően a közhelyes edzőnknek! Aztán meglátjuk ki fujja meg kinek milyét a végén!!!?

Rózsabimbó
Olvasó
szolnokbasket
Olvasó

?

atibácsi
Olvasó

Szerintem, (az eredménytől vonatkoztassunk el) a Sopron extrábban játszott az előző meccsen, mint az Olaj, az eddig mutatott játékaikhoz képest. A Sopron inkább tart a zenitjén, míg a Szolnok, akiknek még mindig nem az igazi a játékuk, keresik a tökéletes formát. Boriszov nem fog mindig extrát játszani, sőt… A hosszabb pad, és a csapatok komplexitása döntő lesz. Lehet bízni abban, hogy az Olaj nem fog kintről ereményesen hajigálni, de ha repülnek is a téglák, a palánk alatt ott lesz Cakarun vagy Subotic. Nincs kizárva, hogy a Sopron borsot tör az orrunk alá ma, de a párharc kimenetele számomra egyértelmű. Hajrá… Olvass tovább »

Tupen69
Olvasó

Még mindíg úgy gondolod hogy annyira egyértelmű?? szerintem eléggé össze kell kapni magatokat mert az első épphogy meglett ez a mai meg nagyon sima hazai volt egy elég gyenge Borisovval..?

Olajheart2
Olvasó

Mindent bele Olajka ❤?

Modus operandi
Olvasó

HAJRÁ OLAJ!

SopronKCfan
Olvasó

Hajrá Sopron!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés