Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – Serco-TF-BP

Sabáli szerint nem szabad, hogy a tabella állása alapján tekintsenek a találkozóra, mert akkor nagy problémát okozhatnak saját maguknak.

Sopron KC - Serco-TF-BP

Bajnokság, 23. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, szerda, 19:00
V.: Benczur T., Török R., Csabai-Kaskötő B. (Gorka Sz.)

Sopron: Warner - Lemar - Fuller - Wiggins - Gordon.

TF-BP: Krnjajski - Szobi - Clark - McLane - Bergstedt.

A 12. helyezett Sopron a sereghajtó TF-Budapestet fogadja. Sabáli Balázs együttese 9 győzelemmel és 13 vereséggel áll, míg az újonc 2 győzelemmel és 20 vereséggel rendelkezik. A Ludovika Arénában 92-87-re nyert az SKC.

Sabáli Balázs, a Sopron KC vezetőedzője: A legutóbbi találkozónk óta – amikor is az eddigi egyetlen idegenbeli győzelmünket sikerült megszerezni – jelentős változásokon estek át a budapestiek, új edző és új irányító is érkezett hozzájuk. Más szisztémában is dolgoznak, mint korábban. Többször játszottak szoros meccset, két hete pedig Pécsen tudtak nyerni. Nem szabad, hogy a tabella állása alapján tekintsünk a találkozóra, hiszen akkor nagy problémát okozhatunk saját magunknak. Fontos lesz, hogy már az elejétől kezdve mi irányítsuk a mérkőzést, illetve, hogy meglegyen az egyensúly a külső és a belső játékosok között, nem utolsó szempont pedig, hogy jó dobószázalék is kell, ami legutóbb sajnos Egerszegen elmaradt, pedig akkor is sok üres helyzetünk volt. Egyedül Élő Bálint beteg, ő nem áll rendelkezésre, de a többiek harcra készen állnak.

Ales Pipan, a Serco-TF-BP vezetőedzője: A Sopron egy nagyon jó csapat, tehetséges játékosokkal. A fiúk keményen edzettek a héten, mindenki készen áll a mérkőzésre, kivéve Kozma Gergőt.

[totalpoll id=”10879″]

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MIELETom67darius96 Recent comment authors
MIELE
Olvasó

Elmegyek megnézem a meccset de szánalom amit idegenben műveltek idén 3 meccset kellett volna nyerni idegenben és felső házi csapat vagyunk! Ennek a csapatnak nem volt győzelmi szériája minden hazai győzelem utan jött az idegen cumi!

Tom67
Olvasó

Ha ezt a TF-et nem verik meg minimum 30 ponttal hazai pályán akkor elmehetnek a picsába!

darius96
Olvasó

Milyen “tabella állása alapján”? 2 vagy 3 hellyel vagyunk előrébb mint a TF. Ennek a szezonnak már úgyis mindegy. Bohócok!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés