Connect with us

Bajnokság

Sopron KC – PVSK-VEOLIA

Akadnak sérültek mindkét oldalon.

Sopron KC - PVSK-VEOLIA

Bajnokság, 19. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, szombat, 18:45
V.: Tözsér D., dr. Mészáros B., Goda L.

Sopron: Thompson - Fazekas - Takács - Jogéla - Padgett.

PVSK: Ruják - Lewis - Dragasevics - Budimir - Meleg.

A 19. fordulóban játszik, a Sopron KC – PVSK-VEOLIA csapata. A két együttes még december eleji mérkőzésén a Pécs tudott nyerni. Az elmúlt fordulóban, a hazaiak pihentek, előtte a Kaposvárral játszottak, míg a pécsiek pár napja játszottak az OSE csapatával, amely meccset meg is tudtak nyerni.

Kostas Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: A héten már elkezdtük beépíteni az új irányítónkat Jon Elmoretet, de persze emiatt a csapaton is valamennyit változtatni kell, amihez idő szükséges. Próbáljuk a helyzetet minél gyorsabban megoldani. Nagy valószínűséggel már holnap megpróbáljuk “használni”, játszatni őt is. Sajnos van pár kisebb sérüléssel bajlódó játékosunk. Milos, Jogéla és Thompson, de azt gondolom számíthatok holnap rájuk. A Pécs keretét olyan játékosok alkotják, mint Ruják vagy Funderburk, akik nagyon jól dobnak, de ott van a rutinos Budimir is. A találkozón kulcsfontosságú lesz, hogy minél jobban koncentráljunk, kihozzuk magunkból a maximumot és hogy a lepattanókat megszerezzük. Nagyon nagy figyelmet kell majd fordítanunk az egy-egy elleni játékok védésére is. Kemény mérkőzésre számítok.

 Dragan Alekszics,  a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: A Sopron egy kemény csapat. Kisebb problémákkal küzdöttek, majd sikerült egy-két nagyon jó csapat ellen nyerniük, mint például a Falco. Nagyon jó edzőjük van, aki jól irányítja a csapatot, aki sok tranzíciós játékkal dolgozik és agresszív védekezést alkalmaz. Fontos lesz az egy-egy elleni védekezés, főleg olyan játékosok ellen, mint Thompson. Borisov nagyon jól dob, bármelyik csapat ellen veszélyes. Egy kemény mérkőzés után állunk, melyet az OSE ellen megtudtunk nyerni. A fő kérdés; hogyan tudunk regenerálódni a mérkőzésig. Sajnos Krivacsevicsre továbbra se számíthatok, és további három játékos szereplése is kérdéses még.

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés