Connect with us

Bajnokság

Sopron KC – OSE Lions

Élesedik a harc a rájátszásért.

Sopron KC - OSE Lions

Bajnokság, 14. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, szerda, 18:00
V.: Cziffra Cs., Török R., Nyilas I. (Forrai S.)

Sopron: Elmore - Thompson - Borisov - Werner - Padgett.

OSE: Washington - Kucsora - Abell - Bíró - Bailey.

A nyolcba kerülés szempontjából fontos csatát vív meg a Sopron és az Oroszlány együttese a 14. fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlásán. A két együttes már találkozott egymással a szezon során, akkor a Lions hosszabbítás után szerezte meg a győzelmet.

Kosztasz Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: Minden meccs nagyon fontos, most az OSE elleni a legfontosabb, hiszen ők a soron következő ellenfelünk. Ez a találkozó más lesz, mint az októberi, hiszen az ellenfelünk azóta átalakult. Azóta több atletikus játékosuk van, akik remekül támadják a gyűrűt, mint például Washington, Anderson, vagy Abell. Végig koncentráltan kell játszanunk és oda kell figyelnünk a tranzíciós játékukra. Jól egy-egyeznek és jól mennek a lepattanókért. Ezek a szegmensek lesznek a kulcskérdések és emellett természetesen továbbra is jól kell együttműködnünk csapatként mind a támadó, mind a védőoldalon. Thompson az előző mérkőzésünk előtt kisebb sérüléssel bajlódott, de úgy tűnik, hogy azóta már jobban van, remélhetőleg mindenki 100%-ot tud majd nyújtani.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Ez egy nagyon fontos meccs lesz a számunkra, hazai pályán hosszabbításban vertük őket. Az az összecsapás is jól mutatta, hogy közel van egymáshoz a két együttes. Azért is fontos ez a mérkőzés, mert még mindig van esélyünk a rájátszásra, de az eléréséhez nyernünk kell. Ráadásul akkor egymás elleni eredményben is 2-0-val állnánk a Sopronnal szemben. Biztos, hogy mindkét csapat felkészült erre mentálisan. Mindenki egészséges, készen állunk a harcra.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
elfogult vagyokSkcforeverOroszlanyi BanyaszTom67 Recent comment authors
elfogult vagyok
Olvasó

Nagy arc visszaüthet!

Skcforever
Olvasó

Azért óvatosabban fogalmaznék, minden Ose elleni meccset lenéztünk nagyjából, eredménye 3-0 az Oroszlánynak, mióta feljutottak. Tény, hogy a múltkori meccsen eléggé foghíjasak voltunk, de azért sima 20at kiáltani, hát nem tudom… Jó lenne végig koncentrálni és megverni végre őket. SKC!!

Tom67
Olvasó

Miről beszél ez a Krasovec? Közel áll egymáshoz a két csapat? Sima 20-al nyerünk, de csak akkor ha nem jól játszunk, mert ha megy a játék akkor több lesz! Nem is értem ez annyira hülye, hogy azt nem veszi figyelembe, hogy ősszel úgy játszottunk velük idegenben hosszabbítást, hogy 6 játékosunk hiányzott.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Holnap meglátjuk. 😉

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés