Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – Naturtex-SZTE-Szedeák

Szrecsko Szekulovics: Kemény meccsnek nézünk elébe.

Sopron KC - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 17. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, szerda, 18:00
V.: Praksch P., Török R., Nagy V.

Sopron: Jackson - Thompson - Fazekas - Jogéla - Bagó.

Szeged: Kerpel-Fronius G. - Govens - Brown - Dzseletovics - Dickey.

A bajnokság 17. fordulójában méri össze erejét, a Sopron KC és a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata. A hazaiak egy kemény mérkőzést tudtak behúzni, míg a vendégcsapat egy magabiztos győzelmet aratott a Jászberény ellen.

Kostas Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: A Szeged egy nagyszerű csapat, olyan jó játékosok alkotják a keretet náluk, mint Dickey, Dzseletovics, vagy Brown. Nagyon erősek és dominánsak, ezt szerintem úgy tudjuk ellensúlyozni, ha olyan energiával és fegyelemmel játszunk, mint tettük azt a Falco ellen. A lepattanók megszerzése nagyon fontos lesz, ehhez Dickey-t ki kell vennünk a játékból. A védekezés lesz a kulcs, ha ugyanúgy tudunk dobni mint a múltkor, akkor van esélyünk a győzelemre.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Szerintem a bajnokság legerősebb csapatát győzte le a Sopron, ami mutatja, hogy mekkora akarat és energia van bennük. Nehéz mérkőzésre számítok, a keretüket nagyon jó játékosok alkotják. Az egyik legfontosabb dolog a védekezés lesz a mérkőzésen, ha sikeresen védekezünk akkor lesz sanszunk, hogy jó támadásokat vigyünk véghez. Szerencsére mindenki egészséges és a felkészülést, valamint a regenerációnkat sikeresnek mondanám. Mint mindig, most is mindent megteszünk a győzelemért.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés