Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – Naturtex-SZTE-Szedeák

A győztes nagy lépést tehet a biztos bennmaradás felé.

Sopron KC - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 11. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, vasárnap, 18:00
V.: Praksch P., Csabai-Kaskötő B., Balog Gy. (Várhalmi Zs.)

Sopron: Kinney - Thompson - Takács - Rivers - Carter.

Szeged: Miliszavljevics - Wirth - Krapic - Balmazovics - Asbury.

Izgalmas csatára van kilátás, mivel két olyan csapat méri össze a tudását a 11. fordulóban, amely azonos mérleggel áll, és igyekszik elkerülni az utolsó két hely valamelyikét, így amelyik együttes győz, az nagyot léphet a céljai elérésének érdekében.

Kosztasz Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: Tudjuk, hogy nem lesz könnyű ez a meccs és azt is, hogy a Szeged is felfelé törekszik, a legutolsó mérkőzését meg is nyerte, ráadásul jól is játszott. Nagyon fontos nekünk a mérkőzés, mivel a Sopronnak még nincs hazai győzelme a szezonban, ezért mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a saját közönségünk előtt is eredményesek legyünk. Az együttesem napról-napra jobb, sikerült nyernünk Pécsen és azon dolgozunk, hogy még jobbak legyünk. Felkészültünk a Szegedből, tudjuk, hogy mik az erősségeik. Negyven percen keresztül kell küzdenünk, harcolnunk, védekeznünk, megnyerni a lepattanócsatát és támadásban pedig vigyáznunk kell a labdára. A találkozón minden játékosom bevethető lesz.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Komoly felkészülést csináltunk a héten a soproni ütközet előtt. Nehéz összecsapás lesz, de a Sopronon is van nyomás, mert mindkét félnek kiemelt fontosságú ez a meccs, hiszen aki nyer, az sokat tud javítani a tabellán, nagyot lép a bennmaradás felé. Ott is volt edzőcsere, látva az utóbbi 2-3 meccsüket, azt kell, hogy mondjam, hogy jól játszottak. Remélem, hogy megfelelően tudunk majd koncentrálni és olyan keményen védekezni és szervezetten támadni, mint legutóbb az OSE ellen. Ebben az esetben tudunk nyerni. Kerpel-Fronius Gáspár játékán kívül mindenkire számíthatok.

[totalpoll id=”39109″]

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
DudiTom67bippa1SopronKCfan Recent comment authors
Dudi
Olvasó

Sztem hazai, és nem lesz körömràgós. Bocs Szrecsko!

bippa1
Olvasó

Sima hazai.

SopronKCfan
Olvasó

Nehéz meccsre számítok, pár pontos győzelem valamelyik oldalra. Hajrá Sopron!

Tom67
Olvasó

Hát én nagyon csodálkoznék ha ez szoros lenne. Én sima hazaira tippelek.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés