Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – MVM-OSE Lions

Mindkét csapat lényegesen átalakult a nyáron.

Sopron KC - MVM-OSE Lions

Bajnokság, 1. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, szerda, 19:00
V.: Kapitány G., Török R., Makrai M. (Gorka Sz.)

Sopron: Collins - Myers - Borisov - Sitku - Montgomery.

Oroszlány: Ihring - Miliszavljevics - Carev - Minchev - Molnár M.

Az első forduló zárómérkőzése a Sopron KC és az MVM-OSE Lions mérkőzése lesz. Mindkét csapat komoly átalakuláson esett át a nyáron.

Braniszlav Dzunics, Sopron KC: A lényegesen átalakult Oroszlány csapatát fogadjuk. Több poszton is megerősödtek a magyar és a külföldi játékosokat tekintve. Nekünk sikerült egyben tartani a magyar magot, de az új játékosok beépítésére nem volt sok időnk a korai kezdés miatt, viszont jó ütemben haladunk. Remélhetőleg ez már a holnapi meccsen is megmutatkozik. Szeretnénk egy jó meccsel bemutatkozni a hazai közönség előtt.

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: Egy kicsivel rövidebb volt az előszezon, mint azt megszokhattuk, de minden csapatnak ugyanennyi idő állt a rendelkezésre, szóval nem panaszkodhatunk. A Sopron nagy átalakuláson esett át a nyáron, pár magyar játékoson kívül még az edzőjük is új. Ebben kicsit hasonlóan állunk, hiszen nálunk is sok volt az új érkező és ha ezt vesszük figyelembe, akkor egy kicsit korán kell pályára lépnünk, de meg kell próbálnunk a lehető legjobban játszani. Van öt nagyon jó légiósuk és egy remek, rutinos edzőjük Braniszlav Dzunics személyében, aki tudja, hogy hogyan kell nyerni a magyar bajnokságban. Úgy gondolom, hogy a Sopron mindenkinek kemény ellenfél lesz az idei szezonban. Éppen ezért nehéz idegenbeli meccsre számítok egy nehéz ellenfél ellen. Meg kell próbálnunk a legjobbunkat nyújtani és figyelnünk kell az egyéni kvalitásaikra.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Oroszlanyi Banyaszdonnarumma Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Legyen egy jó meccs, vendég győzelemmel. On tour, végre!

donnarumma
Olvasó

Na, ezt a meccset nagyon várom!
Hajrá OSE

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés