Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – Kaposvári KK

Ivkovics új védekezéssel készül, és azt mondja, tisztában vannak vele, hogy ezzel a mérkőzéssel akár nagyon sokat is veszíthetnek.

  •   

Sopron KC - Kaposvári KK

Bajnokság, 18. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, szombat, 18:00
V.: Kapitány G., Minár L., Kovács N. (Téczely T.)

Sopron: Kinney - Thompson - Takács - Rivers - Carter.

Kaposvár: Krnjajski - Norfleet - Ponjavics - Dramicsanin - Lalic.

A tizenkettedik a kilencediket fogadja, ám a csapatok között csak egy győzelemnyi a különbség. A Sopron egerszegi vereséggel, a Kaposvár az újonc Oroszlány legyőzésével hangolt a rangadóra. Október 27-én 87-59-re a somogyiak nyertek, ám akkor még egészen más felállásban szerepeltek a csapatok.

Kosztasz Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: Biztos vagyok benne, hogy újra egy kemény mérkőzés vár ránk, hiszen egy nagyon erős ellenfél érkezik Sopronba. Októberben simán győzött a Kaposvár, de nem szabad abból a mérkőzésből kiindulni, hiszen az egy teljesen másik sztori volt. Az első perctől a negyvenedikig komolyan kell koncentrálni és jól védekezni ahhoz, hogy vissza tudjunk vágni nekik. Nemcsak a legjobb dobóikra, nemcsak a külső sorukra kell figyelnünk, mert a magas embereik is nagyon veszélyesek. A jó védekezés mellett a lepattanózás lesz a kulcs, és persze az a csapat fog nyerni, amelyik kevesebbet hibázik. Jelen állás szerint mindenkire számíthatok.

Sztojan Ivkovics, a Kaposvári KK szakmai igazgatója: Az utóbbi időben elég jól játszik a Sopron. A játékosállományuk alapján egyébként is többre hivatottak, nem véletlen, hogy a szezon előtt is magasabb célokat tűztek ki maguk elé. Felkészültünk a támadójátékaikból, fő erősségük a tranzíciós játék, váltani fogunk védekezésen, kicsit mást fogunk védekezni, mint eddig, remélem, ez meghozza a gyümölcsét. Tisztában vagyunk vele, hogy ezzel a mérkőzéssel akár nagyon sokat is veszíthetünk, ezért mindent meg kell tenni, hogy nyerni tudjunk. Nálunk mindenki vállalja a játékot.

  •   
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Somogy011Kováts ImreKPSVRKKPlayer Recent comment authors
Somogy011
Olvasó

Kaposvár Kaposvár Kaposvár ma csak egy csapat nyerhet ezen a mérkőzésen és az a KKK!
Hajrá srácok !

Player
Olvasó

Ennyire erdektelen lenne a ket szurkolotabor, hogy a meccs napjan nincs egy hozzaszolas sem? Multkor azt irtam, hogy Kaposvaron megmozdult valami. Tevedtem volna?
Sopronban is megindult egy folyamat az uj edzo beszallasaval, s ezzel ok a mai meccs eselyesei.
Ivko vajon tud a zalaegerszegihez hasonlo kisebb csodat produkalni?
A mai meccs a szervezett es tartassal rendelkezo csapatrol, csapatjatekrol is szol. Meglatjuk!

KPSVRKK
Olvasó

Sajnos az érdektelenség minden téren jellemző Kaposvárra… Zegen a gárda sokkal erősebb, az új edző pedig megköveteli a védekezést. Bencze támadó csapatot épített, Ubilla pedig mindig beleszart a védekezésbe és végül az egész csapat hasonlóan tett. Uborka volt Bencze veszte. Sem Agafonovot sem a csapatot nem szolgálta ki és a védekezési morált is tönkre tette. Sztem, aki most ott nem védekezik, az ki van rúgva. A mostani mentalitást jól szemlélteti tegnapi Williams eset. Nálunk Ivko egyértelműen jó pedagógus, jól rotál, tud motiválni. Viszont van egy szint amikor, a csapat egységen túl az egyéni képességek döntenek. Sajnos ebben nem állunk jól.… Olvass tovább »

Kováts Imre
Olvasó

Mindenki várakozó álláspontra helyezkedett. Miért is motiválna bárkit is a bennmaradás? A Jászberény már biztos kieső, nekünk pedig – bár a Zalaegerszeg tegnapi győzelme ennek ellentmond – kevés az esélyünk a tízbe kerülésre. Persze a remény utoljára hal meg.Engem nem a jelen, hanem a jövő izgat jobban.

Kováts Imre
Olvasó

Hadd legyek elfogult, azért a zalaegerszegi és a pécsi idegenbeli győzelmekből mi is meríthetünk.

KPSVRKK
Olvasó

Egy biztos. Ivkovics mindent bele fog adni, mert választott.
Mint a magyar kosárlabda Mr. Wolfja kénytelen volt a kaposvári csapatot választani, ugyanis, ha ezt elengedi és elbukik, többet nem alkalmazzák sehol, mint probléma megoldót. Ezt a politika elintézné neki.
Ez nekünk pedig jó lehet. És ha lesz pénz is, minden lehet.
Nekünk szurkolóknak megmaradt a hit a 3 éves programban, a sok “ha” szócskával.
Ha okos, az MKOSZ felől pedig beéri zsebpénzzel és velük is megegyezik.

Meg mintha mostanában rájött volna, hogy cucikázni sem érdemes, mert ettől a szurkolók bedurciznak.

És, minta a cirkusz értünk lenne…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés