Connect with us

Bajnokság

Sopron KC – Jászberényi KSE

Idegenben játszik először a Jászberény.

Sopron KC - Jászberényi KSE

Bajnokság, 2. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, szerda, 20:00
V.: Benczur T., Minár L., Szilágyi B.

Sopron: Dillard - Thompson - Sitku - Takács - Wideman.

Jászberény: Penn - Treveon - Katona - Radukics - Milicsevics.

A második fordulóban bemutatkozik a Jászberény együttese. Miljan Csurovics tanítványai az Oroszlányban hosszabbításos vereséget szenvedő Sopronhoz látogatnak.

Kosztasz Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: A bajnokság elején tartunk, a felkészülés még tart, nem minden tökéletes. A Jászberényre nem volt egyszerű felkészülnünk, mivel nem volt olyan edzőmeccsük, amit meg tudtunk volna nézni, ki tudtunk volna elemezni, de amennyire lehetett, feltérképeztük őket. Magunkkal foglalkozunk inkább és készülünk, de sajnos a helyzetünkben most nem lehet tudni ki fog nálunk játszani, minden az utolsó pillanatban dől el. A szombati vereséget kielemeztük, átbeszéltük a hibáinkat, és dolgoztunk rajtuk. Megpróbálunk minél jobban játszani.

Miljan Csurovics, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Szerintem a felkészüléssel jól állunk, igaz az előszezonban nekünk is volt jó pár akadály, amely gátolt minket. A Sopronból próbáltunk minél jobban felkészülni és szerintem ez sikerült is. Tapasztalt játékosok alkotják a soproni együttest és van pár kiemelkedő játékosuk, mint Dillard, Thompson vagy Wideman, aki nagyon ügyes, erős a palánk alatt, de a legjobban Boriszovra kell figyelnünk, mivel szenzációsan dob. Szerencsére az egész csapat egészséges, így teljes kerettel tudunk kiállni.

Ön szerint ki nyeri a mérkőzést?

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
SárgaPárna Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Nagyon nagyon gyenge mindkét csapat, de ezt a Sopron nyeri!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés