Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – HÜBNER Nyíregyháza BS

Első győzelmére hajt a Nyíregyháza.

Sopron KC - HÜBNER Nyíregyháza BS

Bajnokság, 6. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, szombat, 17:15
V.: Frányó P., Török R., Győrfy R. (Forrai S.)

Sopron: Halász - Myers - Takács - Sitku - Montgomery.

Nyíregyháza: Johnson - Kiss - Bryce - Pipiras - Suárez.

A Sopron ellen szerezné meg első győzelmét a mostanra már öt légióst foglalkoztató Nyíregyháza. A találkozót az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Braniszlav Dzunics, Sopron KC: Nem úgy sikerült a felkészülésünk, ahogyan terveztünk. Sok sérült játékosunk van, ilyen szempontól nem tudtunk mindent gyakorolni. Megpróbáljuk valahogyan összeszedni azokat a játékosokat, akik egészségesek. A Nyíregyháza ellen mindkét oldalon okosan kell játszani, mert a Blue Sharks már megmutatta, hogy nem lesz könnyű ellenfele senkinek, főleg nem egy olyan együttesnek, amely ebben a pillanatban mi vagyunk. A két hátvédjükre különösen figyelnünk kell.

Pethő Ákos, Hübner Nyíregyháza BS: Szombathelyen egy kemény meccset játszottunk az utazással együtt, ez nem egy könnyű hét nekünk. Igyekeztünk a regenerációra is nagy hangsúlyt fektetni, amennyire ebben a feszített menetrendben csak lehet. Úgy érzem, hogy a csapat felkészült az első győzelem megszerezésére és ezt szeretnénk is elérni. Bár vannak kisebb gondjaink, de mindenki bevethető lesz holnap, Manuel Suárez játékára is számítunk.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés