Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Ez lesz a forduló egyik rangadója.

Sopron KC - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Bajnokság, 16. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, vasárnap, 18:00
V.: Győrffy P. A., Minár L., Pozsonyi L.

Sopron: Jackson - Thompson - Fazekas - Jogéla - Bagó.

Falco: Anderson - Váradi - Doktor - Bruinsma - Searcy.

A 16. fordulóban mérkőzik meg egymással, a Sopron KC – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely. A hazaiak egy magabiztos győzelemmel, míg a vendégek a Bl-ben szerzett sikerrel várják a találkozót.

Kostas Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: A legjobb és legtapasztaltabb csapatot fogjuk fogadni holnap. Egy nagyon nagy siker után, kemény, győztes mérkőzéssel a hátuk mögött érkeznek hozzánk. Számunkra továbbra is az a fontos, hogy minél jobban teljesítsünk a jó csapatok ellen is, természetesen ehhez mindenkire szükségünk van a pályán.  A legnagyobb problémánk, hogy egy magas szerkezetű csapat ellen Wideman hiányozni fog. Próbálunk minél jobban csapatként játszani és reméljük, egy kis meglepetést is tudunk okozni. Támadásban és védekezésben is mindent bele kell adnunk, hogy ez így legyen.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Biztos vagyok benne, hogy a Sopron könnyedén a rájátszásban lesz. Jó csapatuk, jó edzőjük van. Debrecenben is nyerni tudtak, egylabdás mérkőzést játszottak a Körmenddel, illetve Paks ellen. Ezek a mérkőzések jól mutatják, milyen kemény csapattal állunk szemben. Természetesen mindent meg fogunk tenni a győzelemért, de ehhez negyven percnyi koncentráció és küzdés szükséges. Szerencsére mindenki egészséges, így teljes kerettel tudunk holnap utazni.

 

HIRDETÉS

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
JR.BenitezSkcforeverNémeth Józsefdarius96 Recent comment authors
JR.Benitez
Olvasó

Kostas biztos jobban ért hozzá. De!!!! Hol vagyunk mi magas szerkezettel???? Hol van 210es cenyánk? Hol van magas ruganyos SF vagy PF???? Mert szerintem sehol….

darius96
Olvasó

Mégis mi a búbánat van már Wideman-nel? Jó lenne ha végre mondanának valamit! Hetek óta nem játszik, de azt se tudjuk hogy kiment a bokája vagy lázas. Látjuk még idén egyáltalán??

skc-brasil
Olvasó

Fáj a lába… Már mondták?
Két oldali munka undorba szenved! Egy bohóc

Skcforever
Olvasó

az achillesével van valami problémája

JR.Benitez
Olvasó

Pedig jó játékosnak tűnik, vele otthon bárkit le tudtok győzni. Nélküle palánk alatt izgalmas, mert Anderson remekül passzolja a mi belső embereinket

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés