Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A Sopron vette el a Falco veretlenségét

A végén fordított az SKC.

Sopron KC – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 101-98 (21-27, 30-25, 23-30, 27-16)

Bajnokság, 16. forduló
Sopron, Novomatic Aréna
V.: Győrffy P. A., Minár L., Pozsonyi L. (Bodrogváry I.)

SKC: Jackson 12/6, Thompson 24/12, Fazekas 6, Jogéla 22/9, Bagó 2. Csere: Borisov 26/9, Takács N. 9/6, Halász -, Supola -, Werner -, Sitku -.

Falco: Anderson 22/12, Váradi 14/6, Doktor 2, Bruinsma 18/6, Searcy 6. Csere: Perl 12, Milosevics 10, Lake 7, Benke 7, Kovács B. -.

A hat meccs után is veretlen Falco-Vulcano Energia KC Szombathelyt fogadta a Sopron KC a bajnokság 16. fordulójában.

Egy-egy kosárral indult a meccs mindkét oldalon, majd a Falco kezdett meglépni, de Jogéla egy hármassal visszavett a vendégek lendületéből. Sorozatban öt újabb vasi pont következett, Jackson triplája is kellett a Sopronnak, hogy ne legyen túl hamar tíz közte (8-14), majd Jogéla talált be ezúttal közelről. Állandósult a 4-6 pontos Falco-vezetés, és amikor már-már megléptek volna a szombathelyiek, mindig jött egy pontos hazai tripla – 21-27-nél kezdték a második tíz percet a csapatok.

Anderson vezetésével kezdett ismét ellépni a hazaiaktól a Falco, Milosevics duplája és Perl büntetői után pedig már a tízet is átlépte a különbség (26-38). Jackson fújt riadót, ő kezdte és zárta a Sopron 9-0-s szakaszát, amivel rögtön egy kosárnyira jött fel a házigazda – időt is kértek a vendégek. A negyed közepére meglett mindkét oldalon az öt-öt fault, Váradi helyre is tett két büntetőt, de Borisov rögtön válaszolt egy hármassal (40-42). Ugyanő próbálkozott egy újabb triplával, de az kimaradt – egyelőre nem tudta átvenni a vezetést az SKC, viszont az egyenlítés meglett: Borisov a büntetővonalról nem hibázott. Maradt az előny a Falcónál a félidő utolsó másodperceiben is, de szoros folytatást vetített előre az 51-52-es állás.

A második félidő első perce három jó támadást hozott: két Sopron-pontra négy Falco-pont érkezett. Majd Anderson és Bruinsma is hintett egy-egy triplát – 53-62-nél ismét a tízet közelítette a különbség. Sőt, Bruinsma kettesével már át is lépte a tízes határt a differencia – időt kértek a soproniak. Jackson dobhatott három büntetőt, kettő sikerült is. Anderson tripláját azonban újabb soproni időkérés követte, 73-59-nél kezdte lehagyni ellenfelét a Falco. Azonban a Sopron Takács és Thompson tripláival gyorsan zárkózott, Bruinsma viszont a negyed hajrájában szintén egy hármassal szomorította a hazaiakat – 74-82-nél zárult a harmadik negyed.

Jogéla két gyors triplával nyitotta az utolsó tíz percet, Anderson igyekezett tartani vele a lépést. A Sopron magasabb sebességre kapcsolt, és Borisov hármasával át is vette a vezetést – Milosevics gyorsan reagált egy kettessel, így a fór egyelőre rövidéletű volt (89-90). Azonban a soproni légiós újabb kettest tett helyre, ráadásul támadásban is hibázott a Falco, amit Jogéla büntetett (93-90). Milosevics egy büntetőt dobott be, Thompson ellenben egy duplát – érett a meglepetés. Váradi és Milosevics gyorsan visszahozta a Falcót, 96-95-re már a vendégek vezettek. Fazekas is betalált, Anderson büntetői viszont ismét a Falcónak jelentettek előnyt (97-98). Két perc volt ekkor vissza, de a hajrát kíméletlenül lehozta a Sopron: két dupla érkezett a hazaiaktól úgy, hogy a Falco már nem tudott pontot szerezni, így 101-98-as hazai siker született.

Kiemelt kép: hunbasket.hu

98 hozzászólás

98
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
38 Comment threads
60 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
40 Comment authors
BezseWSrebornKKK72ColePraenoricum Recent comment authors
Bezse
Olvasó

Szép skalp Sopronban ! Gratulálok .

WSreborn
Olvasó

Grat a Sopronnak. Többen írjátok hogy jövőre kevesebb pénz lesz Szombathelyen, még ha ez igaz is, akkor is ez sok csapatra igaz, tehát arányaiban nem sok változás lesz. Ami viszont ebből következhet, az az hogy ASE, ALBA a két topcsapat, ugyanis az ilyen költségvetési problémák az elmúlt 20 évben tapasztaltak alapján őket nem igazán érintik. Vannak csapatok ahol 1-2-5-10 évig sok zsé van, és vannak, ahol mindig sok volt és mindig lesz is, ennyi…… Ha van esze Benkének és a vírushelyzet engedi, akkor külföldre megy. Ha csökkennek a büdzsék, akkor hatványozottan fontos lesz, hogy megtartsa a saját neveléseit, mert ha… Olvass tovább »

KKK72
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak ! Senkit sem akarok megsérteni de ez a meccs nagyon Tippmix szagú érzésem szerint.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Tippmix szagú? Mert kikaptak?
Ez nem a Steaua. A legjobb csapat nem a második legjobbtól szokott kikapni, hanem egy közepestől. Picit csökkent a koncentráció, sok volt a győzelem és n rossz az ellenfél

Cole
Vendég
Cole

Izé…hát 1-1 vereség belefér nyilván, Zaragoza elleni győzelem, karácsony, mindenki nehezebb a sikertől, bejglitől, meg a tojáslikőrtől, stb. 😀
Okron nyilatkozata aggasztó inkább. És nem miatta, hanem a csapat kapcsán.

Ezt a meccset sajnos nem láttam ugyan, de a hozzáállás problémája már nem először merül fel 1-1 “szépen lejátszott” nemzetközi meccs után 1-1 játékos (vagy a csapat) esetében és amit Okorn mond, annak minden szavát elhiszem a csapattal kapcsolatban.

Pbask
Olvasó

No Okorn pont olyan jelzőket használt,amit írtam legelső kommentemben.

“Rövid leszek: szégyen! Minden felelősség az én vállamat nyomja, de ha egy csapat képes ellened 101 pontot dobni, és te csapatod 98 ponttal nem tudja megnyerni a meccset, akkor minden világos. Részünkről ez undorító volt. Nem számít, hogy a hazaiak jól játszanak-e, mi nem teljesíthetünk így, és ez már nem az első eset. ”

http://hunbasket.hu/merkozes/x2021/hun/hun_1422

Marillion
Olvasó

Okorn nyilatkozatát ajánlom Wiley szurkolótársam figyelmébe….aki állandóan azzal támad hogy én csak negativ vagyok ha a csapat kikap ! Na akkor ha Okornnál nem mindegy hogy hogyan akkor már én is had döntsem el hogy a látottak alapján mit irok le/gondolok!

wiley
Olvasó

De te folyamatosan ezt csinálod minden szezonban…
Senki nem mondta, hogy rendben volt a mai meccs.
De hagyjuk is. Te negatívabban látod a dolgokat, én pozitívabban. Vhol a kettő közt van az igazság.

Marillion
Olvasó

A lényeg szerintem kettőnket illetően hogy amig élünk csak is a Falco…hajrá Falco…és ennyi….

Cole
Vendég
Cole

Marillion!
Egyetértek.
Van olyan vereség (Okornnál néha még győzelem is), amikor egy szurkolónak igenis kritikát KELL megfogalmazni. Joga pedig bármikor máskor is van rá.
Előző szezonban én is nem 1x elégedetlen voltam 1-1 játékos (de volt hogy a csapat) hozzáállásával, pl. semmi esetre sem tudtam elfogadni, amikor Reddic sokkal jobban odatette magát a nemzetközi meccsen, mint az NB1-ben.
Oké, olyan szurkoló is van, aki mindig csak ész nélkül tapsikolni szeretne. Felőlem hadd tegye, én nem szándékozom kritizálni érte, de az azért vicces lenne, ha ők kritizálnák a gondolkozni és meccsen mutatott hozzáállástól függően korrektül dícsérni/bírálni szándékozó szurkolókat.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak! A legtöbbet hozták ki magukból. A Falconak voltak jó periódusai, de ezek rövidek voltak és amilyen gyorsan össze tudtak szedni 8-10 pontos előnyt, azt ugyanolyan gyorsan le is tudták adni és egy pillanatra sem sikerült megtörni az ellenfelet. A bajnokságot a legjobban védekező csapatok szokták nyerni, ez a Falco számára nem jó jel. Az elmúlt években azért volt mezőny élén a Falco, mert rendre a legkevesebb pontot kapta. Idén az Fehérvár és a Szolnok is kevesebb pontot kapott átlagban. Nem ez volt az első meccs, hogy megszórták a csapatot. Feltűnően sok pontot kap a csapat triplákból, zömmel… Olvass tovább »

Gézuka
Olvasó

hol vagy párna?

Szofibacsi
Olvasó

Ne izguljal gyökér,mindenkit megbaszunk!Csak a Falco alé!!!!!

Mendez
Olvasó

🙂
Ha tudnának védekezni esetleg.
De ez a csapat annyira nem tud, hogy a végén 5 embernek kellett volna 3-ra figyelni.
Nem sikerült.

QQRIQ
Olvasó

Itthon zengett az SKC, SKC, a barátokkal, de izgultunk ha hosszabbítás lesz akkor nem érünk haza 8-ra

QQRIQ
Olvasó

Szép volt fiúk! Kostas a király és végre Takinak is összejött…. Jól kiböjtöltük! Rájátszásban nézőkkel nem lesz ellenfelünk!!! SKC SKC SKC

Marillion
Olvasó

Sokan irjátok…itt,hogy nem lesz…nem jut a jövőben olyan költségvetés a csapatra mint eddig…namost ha ez valóban igy van/lesz akkor szép lassan de nem kell kritika ha esetleg jönnek majd a gyengébb teljesítmények…és vele párosuló becsúszó vereségek….játszunk le minden meccset amit lehet és meglátjuk hova érünk…akkor is Hajrá Falco!

Zsarkov
Olvasó

Onnan fogjátok tudni, hogy kevesebb lett a zsé, hogy Benke – szigorúan a szakmai fejlődés érdekében – a f@szszopókhoz igazol

Pbask
Olvasó

Jup,szerintem sanszos lesz hogy jövőre Alba.
Nekünk azért itt marad Zozó és Beni,rájuk kell építkezni,hogy legyen egy szerethető csapatunk.
Gondolom Gaspernek is lesznek jobb lehetőségei..

Pbask
Olvasó

Baszki. Zaragoza győzelemnél mindenki odáig volt,most meg játékosokat küldenénk el,mert kikaptunk, köztünk olyanokkal akik minden évben kárognak és nem jó soha sem semmi. Ezt ma elcsesztük,a spanyolok elleni győzelem miatt kissé elszálltunk,és a magyar bajnokság pár csapatát kissé magas lóról szemléljük. Tavalyi elnök úr után én igen is megtudom becsülni az utolsó negyedes Milosevicet. És ennyi a büdzsé,páran nem veszitek észre. Van 3 válogatott szintű játékosunk 5 légiósunk, melyek közül 2-t extrának lehet mondani. Önkormányzatokat kb tönkretették, nem fogunk és tudunk upgardelni játékosokat,cserélgetni. 40 milliót pótolt pár napja így is az önkori a Falco felé. Más nagyobb szarban van,becsüljük meg… Olvass tovább »

wiley
Olvasó

+1
Minden szavaddal egyetértek!

Cole
Vendég
Cole

Pbask! Nem biztos, hogy mindig jogtalanul teszik, amikor egy játékos már a sokadik meccsen nyújt nagyon gyenge teljesítményt. Én is elküldtem volna Milosevicet már meccsekkel ezelőtt is (sőt az ideigazolását sem láttam feltétlenül jó ötletnek), de ezt amúgyis Okornnak kell eldöntenie, nem nekünk. Viszont ha Searcy ne adj Isten több meccsre dőlt ki, akkor még akár össze is függhet a 2 dolog, mert ha mindenképp centert kell hozni, akkor melyik jobb? Itt tartani pluszba a csapat szekerén nem sokat toló Milosevicet is és még plusz pénzért centert hozni, vagy helyette centert hozni (nyilván sajnos ki kell pótolni, de ez van)?… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

Grat Sopronba, ez nagyon komoly fegyvertény! Lehet, hogy az utóbbi évek legerősebb SKC-ja jön össze idén…

Szakács Tibor
Olvasó

Mi van sárgapárna hogy basznádtelibeaszájbabaszottkurvaanyádat? Leszoptok egy Soprontól akiről pár hete még azt írtad, hogy kurva gyenge? Ráadásul teljes kerettel, úgy hogy a Sopron legjobb légiósa hiányzik? Szánalmas szarcsimbók!!!

Godemperor
Olvasó

Az ne zavarjon, hogy köze nincs a Falcóhoz. Gyanítom egy unatkozó tini, vagy egy szexuálisan elhanyagolt férj, aki itt éli ki magát.
Szerencsére nincs egyedül itt van Mendez is. 🙂
Persze valszeg csak skizofrén, aztán ugyanaz mindkettő.

Mendez
Olvasó

Te önimádó kis ratyi 🙂

Godemperor
Olvasó

Frappáns. Akkor maradok a tininél, legalábbis agyilag.

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Bravó Sopron. Dupla vasi bukta.

lujo
Olvasó

Grat Sopronba! Kezdene izgalmas lenni a bajnokság,kár hogy nem élhetjük át előben…

JR.Benitez
Olvasó

Grat Sopronba! Van ilyen, megyünk tovább, tanulni kell belőle! FALCO!

Mendez
Olvasó

Megyünk tovább, ha kérhetjük a következő ellenfélnél a center és irányító mellett bedobó se legyen a csapatban.

Blizzard
Olvasó

Boris megint milyet ment.

*Z*T*E*
Olvasó

Bravó SKC!!!!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gratulálok Sopronba.

Marillion
Olvasó

A falco már évek óta csak 1 centerrel indul a bajnokságnak + már a második BL szezonnak is…és ha pont ott sérülés van akkor hogyan tovább ? A Molosevics helyett talán ide centerbe kellett volna még egy használhatóbb játékost igazolni ! Gásper jó edző…nemzetközi tapasztalattal is….hát kérdem én ezt hogy nem reagálja le…?

Hubie Brown
Olvasó

Searcy és Lake a Falco 2 centere.
Tavaly Reddic és Lake volt a 2 center.

wiley
Olvasó

Te az egész szezonon keresztül való károgáson kívül tudsz mást is? Tavaly is végig,idén is… ?‍♂️
1 vereség és már temetitek a csapatot, meg a fél keretet elküldenétek.

Marillion
Olvasó

bazdmeg…. az károgás hogy látok is ki a fejemből nemcsak nézek…Senki nem temeti…de ezt okos játékkal nyerhettük volna….és megint megszórtak bennünket….akkor ez nálad fasza mi? Nem akarok saját szúrkolótársammal ősszekapni de egy meccset néztünk?

wiley
Olvasó

Marillion,te egész szezonban ezt csinálod,ahogy tavaly is. Semmi se jó sosem…
Ne legyél már ennyire negatív!

Marillion
Olvasó

Akkor most kéretik a részedről az edzőnket is kiosztani….mert amit a mai meccs után nyilatkozott ahhoz képest az én észrevételem csak puding! Akkor most ki is a hunyó? Semmi sem jó nekem? Ezt azért ne állitsd! Dicsérek én csapatomat is ellenfelet is….ma is sportszerü voltam azthiszem a Soproniakkal is! Igen….bajnokcsapat vagyunk…mindenki ránk feni a fogát….tehát mindenkit komolyan kéne venni….ettől még ki lehet kapni nem ezzel van a baj…Okorn is azt sérelmezte hogy a lazaság egyre gyakrabban jelentkezik! Ne szálljunk már el nem vagyunk akkora sztár klub sztár csapat !

Mivanmivan
Olvasó

Számomra nem született meglepetés. Grat Sopronba.

Tuboly Ervin
Olvasó

Valaki sírni fog egy PÁRNA-pig! 😀comment image

wiley
Olvasó

Nem fog sírni,mert köze nincs a Falcóhoz. Azt a selejtest csak a Körmend érdekli…

baltazar
Olvasó

Itt most pl. Mendez néven írogat a selejtje…

SárgaPárna
Olvasó

wiley!
gondolom te elsősorban a Körmend veresége miatt vagy szomorú, sírjál a körmendi haverjaiddal ne velem foglalkozz…

Skcforever
Olvasó

Hát itt vagy ???

wiley
Olvasó

Leszarom a Körmend mit játszik, az csak téged érdekel… ?‍♂️

Marillion
Olvasó

Köze nincs a csapatunkhoz….de még velünk is fél találkozni….Kőrmend és Bebes fóbiás….

Mendez
Olvasó

Sokan írják, hogy center nélküli Sopron.
Az utolsó negyedben már irányítójuk sem volt, mert kipontozódott.
Így sikerült kikapni 3!!!!!!! embertől!
Jobb is , hogy nem nyerünk bajnokságot, mert jövőre kb. 8-ba igyekvő csapatot tudunk indítani az önkori megvágott támogatása után.
Olyan csapat meg ne égesse Magyarországot a BL-be.

Godemperor
Olvasó

Remélem te a büdös életbe nem jössz az Arénába! Mivel ilyen felfogással-a te szavaiddal élve-minket égetsz!
Köszi!

Mendez
Olvasó

Nem kellek én a nagy égéshez.
Menni fog az nélkülem is! 🙂

baltazar
Olvasó

Sárgapárna ez, csak másik nicknéven. Mit vártál, értelmes gondolatokat?

Leklibajsza
Olvasó

Szerintem fel kéne oszlatni a csapatot.

Mendez
Olvasó

Figyu, ha nem vagyunk képesek arra, hogy két fronton harcoljunk, akkor engedjük át másnak ezt a nemzetközi szereplést.
Rohadt unalmas már, hogy kiugró eredményt úgysem tudunk elérni a BL-ben, de emiatt a fáradtságra hivatkozva meg lenyeljük, hogy a hazai bajnokságban háromemberes csapatok hülyét csinálnak belőlünk évről-évre.

Godemperor
Olvasó

Neked annyi közöd van a Falcóhoz, mint nekem a Szolnokhoz.
Amúgy nekem rejtély, hogy mit élveznek páran azon, hogy trollkodnak. Most komolyan, van aki erre megy el?
Mondjuk én fiatal koromban nem a neten névtelenül éltem az életem az tuti.

Mendez
Olvasó

???
Azért nincs közöm a Falcohoz, mert nem tudom elfogadni ezt a hozzáállást?
Akkor tapsolj csak nekik az ilyen meccsek után, megérdemlik.

Marillion
Olvasó

Mendez akárki vagy…troll nem troll nem is érdekel….úgy jársz mint én…nem szeretik a negatív kritikát,kiosztanak érte….én koromnál fogva már az NB1 B csoportos falco mellett is ott voltam mint szúrkoló még akkoron az idegenbeli meccseiken is pedig az nem tegnap volt…tehát tudom milyen az a falco szív…Ma ez csak Beniben és Zozóban van meg…bocs ha esetleg még valakit kihagytam….

Expert
Olvasó

Fosóka merre van?

Expert
Olvasó

Hinnye

felismersz
Olvasó

Én nem szurkolok egyik csapatnak sem, nem is érdekel ki győzött, de amilyen fújást láttam vicc volt, mind két csapattal szemben. Szerintem nagyon elfújták a meccset. Gratulálok Sopronnak. És igen Pbask leírta előttem, hogy a Falco játékosai milyen és ezzel egyetértek.

bigiboy
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak,nagyon akartak.
Milo a negyedik negyedre feljött,de az előző játékrészekben megint a nullával egyenlőt tett a kalapba….
Sajnálom, főleg így, hogy Wiedman nem is játszott, papíron verhető lett volna ez a Sopron. Ma azonban győzött az akarás, mindenki odatette magát a házigazdáktól. Ezt így kell csinálni és mindjárt megfogható bárki.Lehet tanulni….

Pbask
Olvasó

Bízzunk benne hogy Milo önbizalma most kicsit helyrejött,és ha ezt tudja hozni amit a végén,akkor én részemről nem fogom basztatni többet.

Jagerman
Olvasó

Milot szépen el kell küldeni a lehető leggyorsabban.. Olyan, mintha behúzott kézifékkel szeretnénk gyorsulni. Jó összehasonlítás Boriszovval, akivel egy korosztály mégis ég és föld a két játékos teljesítménye közötti különbség, nem csak a mai meccsen, hanem az egész idényben. Jórészt Milosevicsen ment el a meccs. Én mindig utáltam, erre idehozták majdnem Szolnokról. Azt gondolták majd megszeretjük. Jó teljesítménnyel persze tehetett volna érte, de ez sansztalan és nem is reális. Neki már lefőtt a kávé és minél tovább marad, annál nagyobb bajt fog csinálni. Nagyon rossz igazolás volt, ennél nagyobbat nem lehetett volna mellényúlni. Az utolsó negyed előtt 8 fával mentünk,… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Ma pont nem a Milosevicsen ment el a meccs.
A végén ő szedett 2 támadólepattanót amiből szerezhettünk volna kosarat.
Ez a csapat sajnos B csoportos szinten védekezik.
3 embertől, köztük egy nyugdíjastól kapunk 100 pontot.
Center és irányító nélküli csapat agyonver egy BL résztvevőt a végjátékban.
Sajnos sok illúzióm nincs a továbbiakban.
Ezt a mezőnyt a Falcoval együtt az Alba keresztbe-hosszába lenyeli.

Jagerman
Olvasó

A negyedik negyed elején eladott egy labdát, Boriszov köszönte és behintett egy hármast, amivel 3 pontra zárkózott a Sopron. Volt kihagyott büntetője és a végén is eladott egy labdát, persze mondhatjuk, hogy a 10 pontja nagy részét az utolsó negyedben szerezte és sok lepattantót is begyűjtött, de a plusz, minusz mutatója -15 lett, ami az egész mezőnyben a legrosszabb. Csak összehasonlításképpen Boriszov mutatója +15 lett és 26! pontot dobott, amiből 3 trojka volt.

Cole
Vendég
Cole

Össze fogják szedni magukat szerintem, de Milosevic helyett akkor is ésszerű lenne egy használaható játékost hozni.
Az Alba szerintem max. akkor fogja “lenyelni” a bajnokságot, ha mindenhol extra hazai pályán fog játszani.

Marillion
Olvasó

Én meg nem várnék már tovább….és körülnéznék egy használhatóbb magas embert hoznék Searcy mellé….

Jagerman
Olvasó

Igen, fontos lenni minél előbb lépni. Még van két meccs a BL-ben. Akár még tovább lehetne menni az újabb csoportkörbe és márciusban már talán majd szurkolni is lehetne élőben. Ehhez persze Lublinban mindenképpen nyerni kell és szurkolni a Zaragozának, hogy verjék idegenben a Nyizsnijt, mert akkor az oroszok elleni 1 pontos győzelem is újabb csoportkört érhetne. Szerintem BL csapatként jobb sanszunk van centert idehozni még akkor is, ha ez most nehéz időszak és átigazolási/leigazolási szempontból sem könnyű…

Mendez
Olvasó

Miből?
Idén is 40 milliót pótolt az önkormányzat, felejtsétek el, hogy itt bármi változás lesz.
Nagyon meglepődnék, ha ezeket a játékosokat ki tudnánk fizetni szezon végéig.

Godemperor
Olvasó

Kurvára képben vagy!
Minden évben van hiánypótlás, mivel más a gazdasági év!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ez nem pár ezer forintomat vitte,hanem egy havi fizetésem…

Azért gratulálok Sopronba!

Mivanmivan
Olvasó

Sima hazai volt, ugyanúgy hazait raktam, mint Pécsen. Várhato volt, hogy buknak. A Sopron jó kis csapat idén, a Falco meg nem annyira jó, mint amennyire sztárolják őket. Nagy skalpot vágtak a bl-ben, jó meccsen, várható volt, hogy jön egy bukó. Körmendnél szintén, ott most van baj.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Azért az hatalmas túlzás,hogy várható volt. A Pécs,az Olaj és a Szeged 35,5 hendi volt várható, a Falco zakó nagyon nem.

De grat,ha nyertél! Én most pár hétig leteszem a lantot…

Skcforever
Olvasó

Hát Szabi ha jól számolom(javítsatok ki ha tévedek) akkor az elmúlt 8 évben csak 2szer nyert a Falco Sopronban. Nem biztos, hogy ez volt életed fogadása?

Leklibajsza
Olvasó

Ha Boldizsár még mindig nálatok játszana, akkor soha többé nem is nyernénk.

Marillion
Olvasó

Hatalmas gratuláció Sopronba….mi pedig már rég elfelejtettünk védekezni…már a sokadik ellenfelünk szór meg minket….Ma azt láttam a csapaton,hogy legyünk túl rajta valahogy és de persze a vége meg győzelemmel! De azt kell mondjam a Soproniak ma jóbban megérdemelték a győzelmet….! Lehet velem vitatkozni….és loltani…

kancsofroccs
Olvasó

Center nélkul!! Jajj szegeny fALCO!!

Pbask
Olvasó

Sajnos Searcy megsérült,maradt egy hektikus Lakeünk,amibe mi is kb center nélkül futottunk bele. Ti felszívtátok magatokat, mi meg basztunk védekezni,majd ugy is meglesz alapon.
Megérdemeltük azt a vereséget,mert ez nem így müködik,és megmondtam jó pár héttel ezelőtt,nem rossz ez a Sopron. Nem tévedtem.

crazybasket
Olvasó

Ez a Görög edző tudja hogy verjen meg minket sajnos..de rohadtul meg is érdemeltük ma…csalódott vagyok de jókor jött a pofon, talán pont időben! Grat a Sopronnak!

Ui.: Milosevic out, eddig nem írtam de most el kell engedni a csávót! Borsiov aki “fél pénzért” beajánlja magát Sopronba, hogy játszhasson szana szét szopatta!

Marillion
Olvasó

És most mindenki gondolkodjon el hogy a hasonló poszton…Boriszov vagy a Milosevics lenne-e jobb ha már a korosabb játékosok közül válogat Gásper Okorn!

Pbask
Olvasó

Milosevic védekezése fényévekkel jobb Borisnál. Csak hát a játék minden más szeglete Boris felé billenti azt a bizonyos mérleget.

Godemperor
Olvasó

A mostani Milora gondolsz? Mert ebben nem lennék biztos. Azt meg leszarom hogy két éve milyen volt, mert nem releváns.

Marillion
Olvasó

Már az sem a régi nála…hamar beüti a fultokat lábbal sem tudja lekövetni ….sérülése leépítette….meg mintha itt a Falcoban nem is találja a helyét…a nyugat magyarországi levegő…sem jőn be neki…Szolnok….Debrecen…az más világ neki…

Cole
Vendég
Cole

Milosevics semmi erősítést nem jelent a csapatnak (még az NB1-ben sem), ez van, ezen szerintem nincs is mit ragozni.
De ha “csak” ennyi lesz a gond hosszútávon a csapatnál azt szerintem még túléljük. Washingtonnal ugyanez volt a helyzet, 10-ből 9x nettó emberhátrány volt.
Viszont Boriszov…arra jó, hogy meccseket döntsön el hajigálással egy kiscsapatnak, csak tapasztalatom szerint ne lesz túl jó az arány a végén…
A Sopronnak most véletlenül szerencséje volt vele és nem is kívánom nekik, hogy ez változzon, de Boriszovot ismerve a statisztika nem ígér pozitív arányt.

Skcforever
Olvasó

Párni, párni, ez a bűn rossz Sopron… ugye-ugye… Gratulálok a csapatnak, első számú center nélkül óriási skalp. Nagyon jó meccs lehetett, kár, hogy nézők nélkül kellett játszani. 3. éve verjük a Falcot hazai pályán, szerintem ez páratlan itthon. SKC!!

zetomee
Olvasó

Sokan féltettek minket, hogy center nélkül nagy zakó lesz. Hát mi jobban akartuk ezt szerintem. CSAPATMUNKA!!!!
Gratula az egész mérkőzéshez, hogy két negyedben is nagyobb hátrányból visszahoztuk.
Egyetlen gond, hogy nem lehettünk kint szurkolni, jó lett volna a hangulat.

Leklibajsza
Olvasó

Legsportszerűbb csapat vagyunk, ugyanis ha a Sopron nem játszat centert, akkor mi sem.
Nagyon kreatív volt a végjatékunk: adjuk oda a labdát Andersonnnak, aztán csináljon vele, amit akar…

Pbask
Olvasó

Anderson ma kicsit statisztikát akart gyártani. Kár érte..

Pbask
Olvasó

Abszolút megérdemelt győzelem,Wideman nélkül!
Azt mondjuk csíptem,hogy Kostas úgy érezte mintha egy Lakerst győzött volna le 🙂

Mi srácainknak:
Szégyen. Na nem az szégyen,hogy kikaptunk,ha nem az hogy lenézünk egyes csapatokat, hogy ugy is meglesz,néha védekezünk,aztán nyakunkra engedjük ellenfelet,megint kiengedünk, és hagyjuk hogy szórjanak meg minket. Nem csak a BL -re kell felpörögni.
Ose ellen is ez volt,idő kérdése volt a dolog. Több respectet a többi csapatnak! Nem vagyunk mi olyan nagyok,mint pár ember képzeli.

Pozitivum: Milo 3 negyeden át fos volt,de negyedik negyedre teljesen rendben volt,remélem tudja állandosítani 🙂

Widemannel pedig irány a felsőház a Sopronnak,további sikert nektek!

SopronKCfan
Olvasó

Öröm volt nézni, ahogy Kostas örült a végén. Óriási volt.
Nektek is sok sikert!

Leklibajsza
Olvasó

Tényleg jó volt látni, ahogy Kostas mester a tribün előtt őrjöngve ünnepli a bajnoki címet.?
(Bár kétségtelen, hogy abszolút megérdemelte a győzelmet.)

Skcforever
Olvasó

Korrekt! Köszönjük, nektek pedig természetesen szurkolunk a Bl-ben!

Skcforever
Olvasó

igenigenigen!! ez egy szép utókarácsonyi ajándék nekem 😉
Hajrá Sopron, SKC

810509
Olvasó

A Sopron jobban akarta a győzelmet, jár a gratuláció!

SopronKCfan
Olvasó

Kétszer jöttünk vissza hatalmas mélységből, 4 légióssal, center nélkül. Óriási meccs volt! És megint elvertük itthon a Falcot!
Szép volt srácok, micsoda tartás és küzdés volt! Hajrá SKC!

Mendez
Olvasó

Óriási gratula Sopronba!
Sajnos a BL-es csapatunknak!!!! sikerült 3 embertől beszopni a mélytorkost!
Köztük a 34 éves Boriszovtól!
Albának nagyon nagy balszerencsesorozat kellene ahhoz, hogy ne húzza be a bajnokságot!

Pbask
Olvasó

Arra mi is felszívjuk magunkat. Remélem egy Olaj-Alba ellen nem ilyen nagyképűen játszunk.

Marillion
Olvasó

Hátha már azon kell aggodni hogy ki ellen igen és ki ellen nem fogunk reményeink szerint majd nemnagyképüzni akkor rég baj van….

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés