Connect with us

Bajnokság

Sopron KC – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Wittmann Krisztián nélkül utazik a Kecskemét.

Sopron KC - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 12. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, szerda, 18:00
V.: Török R., Nagy V., Balogh Gy.

SKC: Elmore - Thompson - Borisov - Jogéla - Werner.

KTE: Thomas - Jaramaz - Djeraszimovics - Kucsera - Karahodzsics.

A 12. fordulóban mérkőzik meg egymással, a Sopron KC és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapata. A soproniak legutoljára az Albától kaptak ki, míg a kecskemétiek a ZTE ellen tudtak nyerni.

Kostas Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: Amikor a KTE keretéről beszélünk, akkor nemcsak az mondható el róluk, hogy nagyon jól képzett játékosok, hanem az is, hogy már jó ideje együtt játszanak, amiből következik; hogy összeszokottak és ez az egyik legnagyobb előnyük. Egyik legkiemelkedőbb játékosuk Wittmann, aki kiváló dobójátékos amellett, hogy jól tudja szervezni a csapatot, de nem szabad a többiekről sem megfeledkezni. Jobban kell játszanunk, mint a legutóbbi mérkőzésen tettük és több energiával is. A védekezés nagyon fontos lesz a mérkőzésen, emellett a lepattanókra is figyelnünk kell. Mint mindig, próbálunk most is csapatként játszani és a legjobb teljesítményt nyújtani.

 Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: Folytatódik a sorozatterhelés, két idegenbeli meccs vár ránk a héten, szerdán a hazai pályán rendkívül veszélyes Sopronhoz látogatunk. Sok változás történt náluk a szezon során, még csiszolják az új a csapatot. Ők is velünk hasonló helyzetben vannak, ha szeretnének a nyolc közé kerülni, akkor hazai pályán már nem hibázhatnak. Ennek fényében úgy gondolom, hogy megkettőzött erővel készülnek ellenünk, nagyon nehéz meccs vár ránk. Több szerkezetben is képesek felállni és eredményesen kosárlabdázni. Sajnos a munkánkat sérülések hátráltatják, a csapatkapitány Wittmann Krisztián biztosan nem utazik velünk. Ha ugyanazt a fegyelmezett játékot tudjuk bemutatni, mint a legutóbbi összecsapásainkon, akkor tovább növelhetjük sikereink számát.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MásikVégétFújdMegLajosExperttormentorGecse J. Márió Recent comment authors
Expert
Olvasó

Szoros hazai.

Lajos
Olvasó

Sima hazai!

Gecse J. Márió
Olvasó

Wittmann egyértelműen a hónap játékosa.

tormentor
Olvasó

Az évezred legjobb játékosa az egész Tejút-rendszerben. Nélküle 15 pontos soproni győzelem.

Gecse J. Márió
Olvasó

Én nem vennék rá mérget.

redmiller
Olvasó

A remek formában lévő Wittmann nélkül jóval nehezebb lesz bravúrt elérni… 🙁

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nahh, ha MOST nyer a Kecsó, akkor tényleg tud(nak) valamit !!! Kár, hogy egy ilyen meccsen nem tudok jelen lenni, jónak, izgalmasnak ígérkezik!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés