Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Sopron KC – DEAC

Lezárná a párharcot a Sopron.

Sopron KC - DEAC

Rájátszás, 7-8. helyért, 2. mérkőzés.
Sopron, NOVOMATIC Aréna, kedd 18:00.
Játékvezetők: Nagy Viktor, Farkas Gábor, Földesi Ádám (HOFFMANN Gergely)

Sopron: Nichols - Meszlényi - Griffin - Gill - Molnár.

Debrecen: Edwin - Neuwirth - Drenovac - Williamson - Buljevics.

Folytatódik a harc a hetedik helyért, kedden a Sopron a DEAC-ot fogadja. A hazaiak egy győzelemmel lezárhatják a párharcot, míg a Debrecen meghosszabbítaná azt.

Gasper Potocnik, Sopron KC: A mérkőzés elejétől koncentrált voltak a srácok Debrecenben, a szervezett védekezésből sikerült több könnyebb kosarat is szerezni rendezetlen védelem ellen. Ezen túlmenően pedig támadásban is csapatként játszottunk, és az előző hetek teljesítményeivel ellentétben ezúttal jóval hosszabb volt az az időszak, amikor fókuszáltan, hatékonyan tudtunk játszani. Holnap is erre lesz majd szükség, és akkor szurkolóink segítségével szépen zárhatjuk a szezont.

Andjelko Mandics, DEAC: Nehéz bármit is mondani az elmúlt mérkőzések után, mentálisan és hozzáállásban sem tudtuk megfelelően felpörögni, így pedig nagyon nehéz nyerni. Ezek mellett fontos, hogy védekezésben is javuljunk, valamint, hogy agresszívebbek legyünk, nem engedhetjük meg, hogy 30 pontot kapjunk egy negyedben, úgy, hogy 2-3 faultot ütünk csak be. Ha ezeket sikerül megfelelően menedzselni, akkor van esélyünk meghosszabbítani a párharcot.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés