Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – DEAC

A Sopron Andre Jones, a DEAC pedig Jimmie Taylor Jr. nélkül kezdi meg a helyosztó párharcot.

Sopron KC - DEAC

5-8. helyért, 1. mérkőzés
Sopron, NOVOMATIC Aréna, szerda, 18:00
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Györfy Rúben, Szilágyi Bálint (Forrai Sámuel)

Sopron: Joseph - White - Valerio-Bodon - Barnett - Durham.

DEAC: Govens - Mócsán - Neuwirth - Drenovac - Tóth.

A kupamásodik Sopron KC a Debrecen csapatával találkozik az 5-8. helyért zajló párharc legelső mérkőzésén. A soproniaknak vannak szebb emlékeik a bajnoki mérkőzésekről idén, hiszen mind a kétszer le tudták győzni az DEAC-ot.

Flevarakis Konstantinos, Sopron KC: “Az elmúlt időszakban bajlódunk pár nehézséggel, így pontosan még nem tudni, hogy ki is lesz bevethető szerdán. Ettől függetlenül, legyen szó fiatalról, idősebbről, magyar, vagy külföldi játékosról, mindenkitől ugyanazt várom el, hogy a legjobbját nyújtsa a pályán. Ez a Debrecen ellen sem lesz másképp, akár ki is lép majd pályára, azon látni szeretném az akaratot és küzdést.”

Andjelko Mandics, DEAC: “Ezúttal időnk volt készülni, keretünk viszont sajnos kevésbé, ugyanis az U20-as döntő, illetve a Piros-csoport rájátszásának kezdete miatt szinte az összes fiatal játékosunkat mellőznünk kellett. Ez tehát jócskán megnehezítette dolgunkat, ennek ellenére természetesen próbáltunk a legjobb tudásunk szerint készülni. Ez majd meglátjuk, hogy pontosan mire is lesz elég, de azt gondolom, hogy ezen a ponton a felkészülések sokkal inkább múlnak a mentális dolgokon, mint a fizikálisokon. Nyílván szeretnénk ebből a következő szériából a lehető legjobban kijönni, ennek érdekében pedig az első lépést szerdán a Sopron ellen tehetjük meg. Az SKC-ról tudjuk, hogy egy nagyon erős, nagyon jó csapat. Nemrég távozott tőlük Andre Jones, aki Olaszországba szerződött, ez azonban nem feltétlenül könnyíti meg a helyzetünket, hiszen vannak még játékosaik, akik komoly problémákat tudnak okozni. Végezetül, ami pedig a mi keretünket illeti, Jimmie Taylor Jr. játékára sajnos nem számíthatunk holnap, de rajta kívül remélhetőleg mindenki bevethető lesz.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés