Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – DEAC

Kiélezett csata várható.

Sopron KC - DEAC

Bajnokság, 1. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, szombat, 18:00
V.: Praksch Péter Árpád, Frányó Péter, Farkas Gábor (Forrai Sámuel)

Sopron: Joseph - Jones - Valerio-Bodon - Barnett - Durham.

Debrecen: Scott - Gumbs - Drenovac - Gáspár - Tóth.

Megkezdi a 2022/2023-as évadot a Sopron KC és a DEAC csapata is.

Kosztasz Flevarakisz, Sopron KC: Keményen dolgoztunk az elmúlt időszakban, éppen ezért kicsit fel szerettük volna frissíteni a csapatot a Debrecen elleni meccs előtt. Az új játékosunk ezen a héten érkezett meg, de rajta kívül is sok érkezőnk volt a nyáron, viszont úgy gondolom, hogy jó munkát végeztünk, jó helyzetben vagyunk és izgatottan várjuk a nyitányt. Jól ismerjük a Debrecen együttesét, minden tiszteletet megérdemel az ellenfelünk, sok jó játékossal rendelkezik. Számunkra a célunk mint mindig, most is ugyanaz. Nem számít, hogy a csapat mennyire van kész, harcolni akarunk a kezdetektől fogva, fontos, hogy küzdjünk egymásért és jó intenzitással lépjünk pályára. Megpróbáljuk megszerezni az első győzelmünket, de ehhez kint és a palánk alatt is jól kell védekeznünk. A játék más elemeiben is jó munkát kell végeznünk és koncentrálnunk kell, ha ezek megvannak, akkor lehet esélyünk megnyerni ezt a nehéznek ígérkező találkozót.

David Dedek, DEAC: Az első mérkőzés előtt minden csapatnál sok megválaszolatlan kérdés van, de tudjuk, hogy a soproniak edzője nagyon tapasztalt és mindig képes meglepni az ellenfelét, erre számítunk most is. A soproni egy nehéz aréna az ellenfeleknek a szurkolóik miatt. Az SKC szeret gyors kosárlabdát játszani, sok jó kinti dobó alkotja az együttesüket, ezekre készen kell állnunk.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
HaleLukaVadkakasejjha Recent comment authors
HaleLuka
Olvasó

Sajnos nem tudok kinn lenni a meccsen.
Most majd kezd kiderülni milyen is a csapatunk. Őszintén szólva nem tudom mi várható a csapattól. Reméljük a legjobbakat! Skc!

ejjha
Olvasó

Ha Drenovac nem hozza az erős átlagát, akkor szerintem a Sopron behúzza.

Vadkakas
Olvasó

Remélem hozza!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés