Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Sopron KC – Budapesti Honvéd Sportegyesület

Gasper Potocnik és Amadou Sidibe is bemutatkozik hazai közönség előtt.

Sopron KC - Budapesti Honvéd Sportegyesület

Bajnokság, 11. forduló
Sopron, Novomatic Aréna
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Minár László Balázs, JAKAB László Imre (Páli dr. Kálmán)

Sopron KC: Nichols - Griffin - Meszlényi - Da Silva - Sidibe.

Budapesti Honvéd Sportegyesület: Kopácsi - Djokovics - Bazsó - Henry - Peringer

A bajnokság 11.fordulójában a Sopron KC hazai pályán fogadja a Budapesti Honvéd Sportegyesületet. Nem egyszerű a Sopron helyzete, hiszen Gasper Potocnik nem régóta van a csapattal és új centerüket is be kell építeniük, míg a Honvéd sorozatban öt mérkőzést bukott el.

Gasper Potocnik, Sopron KC: “Hiába vagyok már majdnem két hete a csapattal, még mindig elég új, ismerkedünk a játékosokkal. Az edzésen mindenki a maximumot nyújtja, és én is igyekszem nekik a lehető legjobb instrukciókat adni. Lépésenként haladunk előre, hogy jobbak és jobbak legyünk. Az utolsó mérkőzéseit a Honvéd elveszítette, de mindig közel vannak az ellenfeleikhez. A kulcsembereik közül valaki sérült, de így is egy nagyon kemény mérkőzésre számítok. Nekünk ugyanolyan fontos ez a találkozó, mint az összes többi, a megfelelő energiákkal és mentalitással kell pályára lépnünk. Csak az előttünk álló feladatra készülünk. Felkészülten és motiváltan vágunk bele a találkozóba.”

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd Sportegyesület: “Egy nehéz meccs elé nézünk. A mérkőzés favoritja egyértelműen a Sopron. Egy tapasztalt edzővel dolgoznak és új játékost is igazoltak, valamint az öt légiósuk is nagyon erős. Mi azonban nem erre fókuszálunk, csak magunkra figyelünk, hiszen az utóbbi 4-5 mérkőzésen sérülésekkel küzdöttünk. A lehető legjobban fel fogunk készülni most is. Az utóbbi találkozókon sokat fejlődtünk, de a lefújás előtti 4 percben kaptunk ki mindig, mert nálunk kevesebb a tapasztalat. Ez idővel majd jönni fog, keményen dolgozunk és szeretnénk idegenben egy jó meccset játszani.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés