Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – Atomerőmű SE

Idei első győzelmére hajt az ASE.

Sopron KC - Atomerőmű SE

Bajnokság, 6. forduló
Sopron, NOVOMATIC Aréna, szombat, 18:00
V.: Benczur Tamás, Tőzsér Dénes Kelemen, Jankovics Viktor Zsolt (Bognár Tibor)

Sopron: Nichols - Meszlényi - Griffin - Da Silva - Banyard.

Paks: Govens - White - Radics - Gulyás - Wright Jr.

A bajnokság következő fordulójában a Sopron a Paks együttesét látja vendégül. Az előző fordulót az SKC ismételten sikerrel zárta, szoros mérkőzésen aratott győzelmet a Kaposvár otthonában. Az ASE azonban továbbra is nyeretlen, edzőváltást követően legutóbb a címvédő ellen maradt alul.

Bors Miklós, Sopron KC: “A Paks együttesét fogadjuk. A tabellán elfoglalt helyük úgy gondolom, hogy nem tükrözi a valóságot, egy sokkal erősebb csapatról van szó. Magyarországon már ismert és bevált három mezőnyjátékossal rendelkeznek, akik közé természetesen Kovács Ákos is beletartozik, egy nagyon tapasztalt, rutinos játékos. Őket kell tehát elsősorban semlegesítenünk, valamint a palánk alatti magasembereikre kell odafigyelnünk, kizárnunk őket, majd ezt követően a lepattanókat megszereznünk. A palánk alatti csata ugyanis nagyon fontos szerepet fog játszani a találkozó során, mi pedig ezt szeretnénk megnyerni. Ami magunkat illeti, bízom benne, hogy sikerül folytatni azt a jó szériát, remek munkát, amit a Pécs ellen elkezdtünk, s bár továbbra is vannak kijavítandó hibáink, úgy érzem jó úton haladunk. Bízom benne, hogy a közönség mellénk áll majd és segít megszerezni zsinórban a harmadik győzelmünket.”

Sebastjan Krasovec, Atomerőmű SE: “Egy hete vettem át a csapatot, így azt gondolom, hogy még továbbra is az úgynevezett “ismerkedési” fázisban vagyunk. Ahogy viszont haladunk előre, hiszem, hogy meccsről-meccsre egyre könnyebb lesz majd a helyzet. Ismét idegenben lépünk pályára, méghozzá egy újabb kemény ellenféllel szemben, a Sopron ugyanis remek szériában van, jó formában kosárlabdázik. Kiváló játékosokkal rendelkeznek, akik nemcsak, hogy gyorsan, de okosan irányítják a csapatot. Ezzel szemben rajtunk eléggé nagy a nyomás, hiszen továbbra is az idei első győzelmünkért küzdünk. Ennek tudatában zajlott tehát a felkészülés, de szépen dolgoztak a srácok és azt gondolom, hogyha tarjuk a megbeszélteket, akkor jók a kilátásaink.”

HIRDETÉS
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
sobisSopronKCfan Recent comment authors
SopronKCfan
Olvasó

Banyard még mindig itt van? ????

sobis
Olvasó

Múltkor 6/0 talán ma csinál valamit

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés