Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – Atomerőmű SE

Fontos játékosok hiányoznak a hazaiaktól.

Sopron KC - Atomerőmű SE

Bajnokság, 3. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, szombat, 19:00
V.: Tözsér D., Söjtöry T., Kovács N., (Bognár T.)

Sopron: Halász - Myers - Borisov - Sitku - Montgomery.

Paks: Brown - Karosi - Brzoja - Melvin - Eilingsfeld.

A harmadik fordulóban játszik egymás ellen a Sopron KC és az Atomerőmű SE csapata. A hazai gárda legutóbb a Falco otthonában szenvedett vereséget, így 1-1-es mutatóval rendelkezik, míg a paksiak eddig még nem nyertek bajnokit.

Braniszlav Dzunics, Sopron KC: A paksiaknál sok változtatás történt a nyár során, erős csapatról van szó. Lehet, még nem állt össze teljesen a csapat, de minden lehetőségük megvan egy jó együttes kialakítására. Sok jó játékos közül szerintem Brown az egyik legkiemelkedőbb az első két meccs alapján. Több sérült játékosunk van, nem tudom pontosan kire számíthatok, de mindenképp a maximumot szeretnénk nyújtani, aztán meglátjuk mire lesz majd ez elég.

Teo Hojc, Atomerőmű SE: Zsinórban a harmadik kemény mérkőzésünk következik és szeretném kihangsúlyozni, hogy minden egyes találkozón szeretnénk bizonyítani és ezért megteszünk mindent. Egy újabb komoly ellenfél, de úgy gondolom, hogy a játékosaim mérkőzésről mérkőzésre próbálnak fejlődni és igyekszünk kijavítani azokat a hibáinkat, amelyek kiküszöbölésével nyerhetünk. Holnap mindent megteszünk azért, hogy abban a helyzetben lehessünk, hogy megnyerjük a meccset, de tudjuk, hogy a Sopron milyen színvonalat képvisel, minőségi játékosok alkotják a keretét. Próbálunk a lehető legjobban felkészülni a holnapi ütközetre.

HIRDETÉS
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SopronKCfanArtur DokipepperpowerExpert Recent comment authors
SopronKCfan
Olvasó

Bravúr lenne a győzelem, de semmi sem lehetetlen. Mi ott leszünk a csapat mögött!
SKC!

Artur Doki
Olvasó

Nagyon kéne a győzelem…
Hajrá ASE!

Expert
Olvasó

A Sopron kezdő irányító, Supola és Juhos nélkül. A Soproni csapat is teljesen kicserélődött ahogy a paksi, szóval itt sincs soproni előny.
Ez vendég gyanús. Ha a Paksnak nem sikerül, akkor nagyobb gondban lesznek idén mint gondoltam. A hazai tűnik nekem inkább erős bravúrnak.

pepperpower
Olvasó

Jól látod!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés