Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – Atomerőmű SE

Flevarakisz szerint a mentalitáson lesz a hangsúly. Dzunics elmondta, mi a helyzet Pittsszel.

Sopron KC - Atomerőmű SE

Bajnokság, 9. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, szombat, 19:00
Cziffra Cs., Minár L., Nepp L. (Gorka Sz.)

Sopron: Thompson - Supola - Rivers - Jones - Carter.

ASE: Evans - Harris - Faust - Coleman - Lóránt.

Az átalakuláson keresztülmenő Sopron látja vendégül az egyre magabiztosabb játékot mutató Paksot. A hazaiaknál a legfrissebb szerzemény, James Kinney még szinte biztosan nem lép pályára.

Kosztasz Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: Ez volt az első teljes hetem itt Sopronban, elsősorban azzal töltöttük az időt, hogy megismerjem a játékosokat és az ellenfeleinket. Úgy gondolom, hogy a kosarasaim jól reagáltak a helyzetre, próbálják most megszokni az én filozófiámat és mentalitásomat. Remélem, hogy ebből már holnap is fog látszani valami, hogy egy csapatként küzdünk és nem adjuk fel egy pillanatra sem. Jelenleg ez lesz a legfontosabb. Kinney még nem érkezett meg, ő késő este jön, kétlem, hogy pályára lép holnap. Volt egy-két kisebb sérülésünk a héten, de semmi komoly, azok a játékosok, akik itt vannak, bevethetőek lesznek.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Igaz, hogy az elmúlt négy meccsünket megnyertük, de még mindig van javítanivalónk, főleg védekezésben. Az utolsó mérkőzésen például az OSE ellen a játék ezen elemét nem úgy csináltuk, mint ahogy kéne. Nem foglalkoztunk sokat az ellenfelünkkel. Tudjuk, hogy voltak változtatások, pont ezért inkább saját magunkkal foglalkoztunk. Ebben a bajnokságban nagyon ritkán tudunk kiállni teljes csapattal. Most is, Jackson szerintem nem fog tudni játszani. Ő azt mondta, megpróbálja, de szerintem nem számolhatok vele, egy elég kellemetlen, hátsó combhajlító húzódása van. Pitts azért eddz nálunk, mert Coleman nagyon jó barátja tavalyról. Hozzá eljött és megkérdezte, hogy mozoghat-e velünk, így került hozzánk. Egyáltalán nincs róla szó, hogy szerződtetnénk, van egy remek, külföldi irányítónk Shannon Evans személyében.

[totalpoll id=”35893″]

HIRDETÉS
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ExpertSopronKCfanSkcforever Recent comment authors
Expert
Olvasó

A felsőházhoz ez kötelező lenne a Paksnak.
Viszont ez hazai lesz.

Skcforever
Olvasó

Hmm, pedig Pitts pont passzolna Dzunics filozófiájához: agyatlan, statgyáros, street ballos néger. Mondjuk az agyatlan jelzővel Fausthoz különösképpen illene ? Ami minket illet,a
mi helyzetünkben továbbra se hiszem, hogy győzelmet kéne elvárnunk egy Paks ellen, inkább csak szedjük fel a parkettát aztán majd alakul. SKC!!

SopronKCfan
Olvasó

Végre egyet tudok veled érteni! Hajrá SKC!

Skcforever
Olvasó

Hát eddig se rajtam múlott, hogy egyet érts velem ???

SopronKCfan
Olvasó

Mindennek eljott a maga ideje. Holnapra jó szurkolást! ?

Skcforever
Olvasó

Ott leszünk! Neked is!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés