Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Sopron KC – Arconic-Alba Fehérvár

Legutóbb két éve verte meg otthon az SKC az Albát.

Sopron KC - Arconic-Alba Fehérvár

Rájátszás, negyeddöntő, 2. mérkőzés.
Sopron, NOVOMATIC Aréna, kedd 19:00
Játékvezetők: Benczur Tamás, Goda László, Fodor Attila (Forrai Sámuel)

Sopron: Nichols - Meszlényi - Griffin - Gill - Molnár.

Alba Fehérvár: Chambers - Kass - Barnett - Philmore - Dickey.

A rájátszás negyeddöntőjének második mérkőzésén, a Sopron az Albát fogadja. Az első találkozón a Sopron egy félidőig bírta a Fehérvár tempóját, ám végül sima vereséget szenvedett.

Gasper Potocnik, Sopron KC: Nem szabad olyan gyengén kezdeni, mint tettük azt az első és a második félidőben. Az első félidő gyenge kezdése után még sikerült visszajönni, szünet után viszont már nem, akkor az Alba igazolta, miért is tudta legyőzni otthonában a Falco együttesét, és miért zárta a második helyen az alapszakaszt. Ellenfelünknél nagyon sok a jó képességű játékos, ugyanakkor egyes időszakokban azért megmutattuk, hogy ha koncentráltan, szervezetten védekezünk és okosan támadunk, fel tudjuk venni velük a versenyt. A probléma azzal volt, hogy ezt csak egyes időszakokban tudtuk megvalósítani. Ahhoz, hogy egy ilyen erős ellenfelet legyen esélyünk elkapni, az egész mérkőzésen, negyven percen át csúcsformában, vagy legalábbis annak közelében kell játszanunk. Bízom a srácokban, a közönségünk most mögöttünk áll majd, szurkolóink nagyon sokat segíthetnek a fiúknak. Optimistán várom a holnapi mérkőzést, amely után remélem, szurkolóink boldogok lesznek, és büszkék ránk. Hogy ez így történjen, megpróbálunk mindent kiadni magunkból!

Alejandro Zubillaga, Arconic-Alba Fehérvár: Nyilván annak ellenére, hogy sikerült megnyernünk az első mérkőzés nem dőlhetünk hátra, teljesen más lesz ez az összecsapás, mint a fehérvári. A rájátszás mindig különleges készen kell állnunk arra, hogy idegenben is jó teljesítményt nyújtsunk. A kulcs az lesz, hogy magas hőfokon, agresszívan játsszuk a saját játékunk, akkor is jól kell ragálunk, ha épp hullámvölgybe kerülünk. Nyugodt játékra van szükségünk, fontos a lepattanózás, ha a saját ritmusunkban tudunk kosárlabdázni, akkor lesz esélyünk megnyerni a találkozót.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
magister_officiorumPojacaSopronKCfan Recent comment authors
magister_officiorum
Olvasó

Győzni fogunk! Hajrá, Sopron! Hajrá, SKC!

Pojaca
Olvasó

Ezt a hazait hozni kell SKC!

SopronKCfan
Olvasó

Most vagy soha! Kemény védekezés, csapatjáték.
Előre SKC!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés