Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sopron KC – Alba Fehérvár

Jól akarja lezárni az évet az Alba.

Sopron KC - Alba Fehérvár

Bajnokság, 13. forduló
Sopron, Novomatic Aréna, vasárnap, 18:00
V.: Földházi T., dr. Mészáros B., Fodor A. (Forrai S.)

Sopron: Kinney - Thompson - Takács - Rivers - Carter.

Alba: Ljubicsics - Guyton - Markovics - McDuffie - Csorvási.

Tovább folytatná jó sorozatát a Sopron, amely a legutolsó két meccsén győztesen hagyta el a parkettet. Az Alba Fehérvár eddig idegenben nem tudta azt a teljesítményt nyújtani, mint hazai pályán, de feltehetőleg mindent megtesznek majd Jesús Ramírez fiai, hogy javítani tudjanak.

Kosztasz Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: Ez a hét mindig különleges, a karácsony miatt ilyenkor más egy kicsit az atmoszféra. Ettől függetlenül ugyanúgy a következő meccsünkre koncentráltunk. Minden héten egy kicsit máshogy készülünk, mivel minden meccs más. Más az ellenfél kerete, a védekezése, támadása, az edző filozófiája. Az Alba tele van tehetséges, nagy támadópotenciállal rendelkező kosarasokkal, bármikor képesek 100 pont körül dobni. A külső játékosaik nagyon veszélyesek, jól dobnak kintről, de képesek megbontani is a védelmet. Tudnak pontot is szerezni, de helyzetet is teremtenek a társaknak, ezért nagyon jó munkát kell végeznünk hátul. Ezen kívül két remek, erős, magyar belső emberük van, szóval egy teljes, jó felépítésű keretük van. Támadásban különösen jók, kemény szabályokat kell betartanunk védekezésben és ez egy-egy elleni szituációkban is hatékonynak kell lennünk. Vannak kisebb sérüléseink, de senki sem fog emiatt hiányozni.

Jesús Ramirez, az Alba Fehérvár vezetőedzője: A holnapi egy nagyon fontos meccs lesz számunkra, ennek a tudatában készültünk a héten. Láthatjuk a bajnokságban, hogy vannak csapatok, amelyek remek dinamikával játszanak és a Sopron is ilyen. Jól akarjuk lezárni az évet, ezért is kell győznünk holnap, hogy az új esztendőt jó hangulatban tudjuk elkezdeni. Még egyszer hangsúlyozom, nagyon fontos mérkőzés ez nekünk, így is készültünk. Karácsony napján nem edzettünk, de a többi lehetőséget mind kihasználtuk. Mindenki készen áll a holnapi ütközetre.

[totalpoll id=”39875″]

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
JokicTom67Csakegyfanbippa1SopronKCfan Recent comment authors
Csakegyfan
Olvasó

Országos 1es, irány a fogadóiroda

bippa1
Olvasó

Görög edzőnk hangsúlyozta: a Szeged elleni győzelem alkalmával ő és a társaság is megérezte, tapasztalta, menyit segíthet a szurkolótábor, és mennyire hálás egy győzelem alkalmával.
Nem titkolta, ezt az érzést ő és játékosai most vasárnap is szívesen átélnék…

Szeretnék megkérni minden szurkolót és a b-közepet,hogy mutassuk meg a CSAPATNAK tudunk mi hasonló hangulatot teremteni mint amit Kostas átélt a görögöknél.Legyünk ismét a hatodik ember,mert ahogy küzdenek mostanában megérdemlik és akkor még bár mi előfordulhat a szezonban.Hajrá SKC!!!

SopronKCfan
Olvasó

Remélem sikerül folytatni a jó sorozatunkat és a szezon második felére erős csapat leszünk! Hajrá Kostas! Hajrá SKC!

Cibona
Olvasó

Következő 3 meccsből ha egy jön lehet mar örülhetünk… Sopron idegenben mindig mumus volt Pakson sima vereség Szolnok meg mar nem az alekszics csapat…de ne legyen igazam de úgy érzem érik az edző váltás a pAks meccs után…vagy mar a Sopron meccs után ?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Decemberi fizuduplázó : Sopron ➡️2,1-es odds. Itt olvastad először. Ingyen volt, szívesen.

Expert
Olvasó

Országos 2-es. Fizetés nullázó.

Tom67
Olvasó

Nyugodtan rárakhatod házat, kocsit, asszonyt, mindent hogy ez sima hazai lesz.

Jokic
Vendég
Jokic

Szabika ne okoskodj… Frusztrál, hogy a csapatod ellen kb mindenkit 1.05-re adnak? 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés