Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Sopron elleni bravúrral javítana a DVTK

Medgyessy Dóra szerint csapatán nagyon érződött a ZTE ellen, hogy húsz napja nem játszott bajnoki mérkőzést.:

:

A női bajnokság 12. fordulójának egyik rangadóját Zalaegerszegen rendezték. A ZTE NKK fogadta az Aluinvent DVTK csapatát, és győzte le 80-71-re. A találkozó esélyesének sokan a diósgyőri csapatot tartották, ám a zalaiak mégis képesek voltak egy újabb bravúrra. Medgyessy Dóra szerint ebben nem volt semmi meglepetés, mert tudták, hogy a ZTE nagyon erős hazai pályán.

– Természetesen minden találkozónak úgy futunk neki, hogy szeretnénk nyerni, de azzal tisztában voltunk, hogy ez Zalaegerszegen nem ígérkezik egyszerűnek – mondta Medgyessy Dóra, a DVTK válogatott játékosa a BB1.hu érdeklődésére. – A ZTE erős csapat, nem véletlen, hogy csak a Sopron tudott tőlük győztesen távozni. Tudtuk, hogy csak akkor lesz esélyünk a győzelemre, ha mindent úgy hajtunk végre, ahogy azt előzetesen megbeszéltük, és extrán dobunk. Sajnos ez nem így sikerült, ezért nem is nyerhettünk.

Érződött a társaságon, hogy húsz napja nem játszott mérkőzést. Kicsit enerváltan kezdtünk és a védekezésünk sem működött jól. A kulcsjátékosaikat ugyan sikerült kikapcsolni, de olyan játékosoknak engedtünk teret, akiknek nem lett volna szabad.

Nem volt igazán gördülékeny a támadójátékunk sem, kevés kosarat dobtunk gyors indításokból. Mindenképpen tanulnunk kell a hibáinkból.

Már csak azért is javulnia kell Cziczás László csapatának, mert a folytatás még nehezebbnek ígérkezik. Vasárnap a veretlen Sopront fogadják, a papírforma borításához pedig nagy bravúrra lenne szükség.

– Ez a Sopron egy Euroligában szereplő csapat, tele sztárjátékosokkal – folytatta a játékos. – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, főleg ha nyerni szeretnénk. Hazai pályán, szurkolóink támogatásával viszont úgy gondolom, hogy veszélyesek lehetünk rájuk. Ehhez mindennek össze kell állnia, extrán kell teljesítenünk. Biztos, hogy nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni, mi ezt hazai pályán nem tehetjük meg.

Kiemelt kép: mkosz.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés