Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Söpréssel, zsinórban harmadszor döntős a Falco

A lehetőségeihez képest abszolút helytállt a szolnoki “csikócsapat”.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Szolnoki Olaj KK 102-75 (28-24, 23-25, 26-10, 25-16)

Elődöntő, 3. mérkőzés
Szombathely, Aréna Savaria, 2800 néző
V.: Cziffra Cs., Papp P., Török R. (dr. Gincsai J.)

Falco: Govens 14/3, Curry 17/12, Váradi 18/6, Bruinsma 14, Reddic 14. Csere: Tóth N. 10, Perl 4, Balmazovics 4, Bíró 5/3, Hódi -, Verasztó -, Körmendi 2.

Szolnok: Airington 12, Pallai 18/6, Vojvoda 18/6, Malesevics 9/6, N. Milosevic 16/3. Csere: Várbíró 2, Balogh -, Orbán -, Gilszki -.

Ahogy azt a BB1.hu megjósolta, Airington-Pallai-Vojvoda-Malesevics-Milosevic ötössel kezdett a bajnok.

Milosevic jegyezte az első kosarat. A Falco vezetgetett, de jól tartották magukat a vendégek. A hetedik percre meglógott tízzel a Szombathely (22-12). Pallai ügyeskedett, miközben elkezdtek könnyelműsködni a vasiak, az utolsó percre fel is jött a címvédő 24-22-re, végül az első negyed 28-24-es állással zárult.

Curry hármasára Pallai felelt, sőt Malesevics is kintről volt eredményes. 33-32-nél kezdtek elszabadulni az indulatok, Alekszics gyorsan időt is kért. Továbbra is ment a húzd meg – ereszd el, a tartalékos, ám annál lelkesebb vendégek folyamatosan ott tapadtak a hazaiak nyakán. Malesevics büntetőkből egyenlíthetett volna, de a második kimaradt, Pallai viszont eszméletlen volt, triplájával elérte a tizennégyet, nem mellesleg a táblán 45-45 állt. Sőt Vojvoda büntetőivel még fordított is az Olaj. Curry zsákolásával 51-49-cel fordultak a csapatok.

A szünetben mindenki Pallairól beszélt. Rendkívül feszülten szívta a bagót a félidőben Okorn mester, aki aztán rendet tett a fejekben. Megnyomta a harmadik negyed elejét a Falco, a játékrész derekán, 67-55-nél Alekszics kért időt. Hiába, a húszat súrolta a különbség. Ez a huszonkilencedik percre meg is történt. 77-59-ről várták a csapatok a folytatást.

A mérkőzés eldőlt, az olló egyre nagyobbra nyílt, már csak a végeredmény volt a kérdés. Száz fölé jutottak a vasiak, az utolsó néhány percre megérkezett a szolnoki keménymag is, így a két tábor elkezdte kóstolgatni egymást. A Falco teljesen megérdemelten jutott túl a negyeddöntő után az elődöntőn is söpréssel, a megfogyatkozott bajnokcsapat előtt viszont le a kalappal, számukra marad a bronzcsata. „Vár a finálé!” – zengett a hazai B-középből.

117 hozzászólás

117
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
42 Comment threads
75 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
43 Comment authors
MeszarosbelaPraenoricumKoopsbimboMarillion Recent comment authors
ldd
Olvasó

A kiváló, az NB-I-ben is bizonyító szolnoki fiatalok ma kikaptak a Ceglédiektől. Oda a feljutás ha holnap a Cegléd nyer a nyeretlen Sopron ellen! És ezért nem utaztattátok el az addig csapatban játszó srácokat Szombathelyre.Parasztvakítók!

derryl
Olvasó

Közöd?

Rouge
Vendég
Rouge

Igazad van.

Viszont látod, milyen furcsa véletleneket produkál az élet:
ha ezek a srácok elutaznak Szombathelyre,
akkor nekünk a nagycsapatban (jövőre)
nincs egy Pallaink…

Egyébként, ha mi vagyunk a parasztvakítók,
akkor te vagy a paraszt, ugye?

ldd
Olvasó

Honnan tudod, hogy jövő szezonban beépítik a csapatba?
Csak maradt annyi pénz,hogy vesztek a posztjára valakit …

Rouge
Vendég
Rouge

“….Honnan tudod, hogy jövő szezonban beépítik a csapatba?…”

Nincs az a hülye aki kihagyná.

Te kihagynád? Nem.

Na látod…

ldd
Olvasó

Dehogy hagynám…
Csak az elmúlt években nem volt jellemző a magyar kosárlabdára a fiatal tehetségek beépítése a csapatokba.

Marillion
Olvasó

Hidd el nem ezt a forgatókönyvet tervezték Szolnokon….és igazuk van az Olajosoknak igy megnyílt az út annak a Pallai srácnak…..Ne sértegessünk….

Praenoricum
Olvasó

Elismerés illeti Pallait a helytàllàsàért. Nagyon jó mentalitással, ügyesen élt az adódott lehetőséggel. Mielőtt azonban àtesnénk a ló túloldalàra tegyük hozzà, hogy tette ezt egy olyan mérkőzésen, ahol a Falco finoman szólva sem védekezett keményen az első félidőben. Minden jàtékos annyira tud élni a pàlyàn, amennyire a védekezés engedi. Az első félidőben nem vették komolyan, a màsodikban màr odafigyeltek rà. Nem Vojvoda lett rosszabb jàtékos a Paks elleni meccsek óta, csak szorosabb védekezést kapott, így nem dobhatott negyven pontot. Ettől ugyanolyan zseniàlis jàtékos. Pallai is tehetséges, ezt bizonyította tegnap. Mielőtt azonban túl nagy terhet tenne rà bàrki, vagy elhitetné vele,… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Van valami infó, mi történt tegnap Cegléden?

moldi56
Olvasó

27 pontos Olaj II.győzelem.

derryl
Olvasó

Az szép! Grat a srácoknak!

moldi56
Olvasó

Mindig arra gondolunk,hogy mi lenne,ha mi is kinevelnénk egy Vojvodát,akit a Kaposvár nevelt ki.Az eredmény ismert:Voja szerintem nemcsak Magyarországon,hanem Európában is szárjátékosnak számít.Nos itt lenne a nagy lehetőség.Nem kell mindig bajnoknak lenni,türelemmel és sok munkával is lehet eredményt elérni.A tegnapi meccsen jobban örültem Pallai berobbanásának,mint annak hogy kiestünk.A példa a Körmend és a Falco játékos kinevelési módja adott.Emlékszem Körmenden mikor a két Fodor,Trummer,Grebenár,Németh szinte egyszerre játszottak,eleinte ők is csak zakóztak,aztán…robbantottak.Említhetném még Perl Zolit,vagy az általam nagyon nem kedvelt Váradi Benedeket,ők is saját nevelésű játékosok,most a csapatuk nagy erősségei.Bízom benne,hogy Pallainak a tegnapi meccs nemcsak fellángolás,hanem egy komolyabb pályafutás kezdete.MINDÖRÖKKÉ OLAJ!

RRichieG
Olvasó

És itt volt a srác végig a csarnokban, csak épp a lelátón…
Ha az elejétől nem vakon cserélgetnénk a légiósokat, meg tesztelgetnénk őket, hanem bizalmat adtunk volna Pallainak, Franknak, Taiwonak, akkor most valószinüleg döntőt játszanánk a sérülések ellenére is..

Marillion
Olvasó

Minden jó szándékú Olaj szurkolónak további jó egészséget,hosszú életet kívánok….Az a Pallai Tamás meg egy kincs….ha minden igaz akkor benne megvan az a Voja képesség amellyel majd idővel méltó utódja lesz a csapatukban…..
Ami a Falco játékával kapcsolatban szembetűnő hogy rendszeresen képtelen az elejétől felpörögni…mindig csak a fordulás után….vajon miért van ez? A Fináléban főleg pálya hátrányból ez nem fér bele….

bimbo
Vendég
bimbo

Ezt a pályahátrányt ne ird még le sajna Körmenden nagyon vékonyak lettünk centerbe,de bizom benne ,hogy csak átmeneti volt a zavar tegnap.Jó lene behuzni a 4.-et.

boston_celtics
Olvasó

Tegnap az volt az érzésem, hogy senki nem akar lesérülni a döntőre. Nem megbántva ezzel a Szolnokot, de azt gondoltuk, hogy elég túldobni őket. Egy ilyen meccsre nagyon nehéz felpörögni, és végig koncentrálni. Szerintem a döntőben teljesen más lesz minden.

Nyugat
Olvasó

Gratula a Falconak a döntőbe jutásért

Falcomarci
Olvasó

Kenézy Jenő:
“Ma fekve halt meg a Szolnok,és az mtSZ is!!!!?????

Setback
Vendég
Setback

Mièrt gratulálnak a falco drukkerek ehhez a győzelemhez? Ez egy kötelező feladat volt.
Minden tiszteletem az olajnak!

ldd
Olvasó

Azért mert döntőbe jutott a csapatuk.

Setback
Vendég
Setback

😀 “okos” válasz. De a kérdés ugyanaz. Miért akkora nagy dolog egy ezer sebből vérző olaj elleni sikerhez gratulálni?

Sok ezüst van a vitrinben, de biztos vagyok abban, hogy több azok közül fényesebben csillog, mint a mostani esetleges mostani arany.

pbask
Vendég
pbask

ez az egész szezon egy fos

derryl
Olvasó

Pedig a szpíker szerint a meccs végén állva tapsoltátok, éltettétek Okornt.

boston_celtics
Olvasó

Ha megnézed hogy honnan indultunk, hol tartottunk februárban, és most, azt hiszem ez nem meglepő. Tény, hogy kapott hideget, meleget, de csak beállított mindenkit a sorba, megtalálta a csapaton belüli hierarchiát. A sok jó játékosból szezon végére csapatot gyúrt.

Godemperor
Olvasó

Nem olvastam a hozzászólásokat, mert hát… nem volt kedvem na
Mindenesetre az Olaj is elgondolkozhatna azon, hogy esetleg a fiataloknak adhatna némi esélyt. Megérdemlik!

ldd
Olvasó

Ezért küldte a tehetséges fiataljait az NB-II fináléjára, ami paraszt vakítás

derryl
Olvasó

Mint sok másik csapat is, nem csak ad hoc.

Godemperor
Olvasó

De tényleg, egyszerűen fosnak a fiataloktól az edzők. Persze eredménykényszer van, ezt is meg lehet érteni. Meg hát hosszú távon jönne ez be, akkor meg már hol lenne az aktuális edző…

oilers
Olvasó

Hajrá Körmend (Pécs)!!!!!! A kupa örök emlék marad és remélem az is h majd ugy emlékszünk vissza néhány év múlva erre szezonra h a magyar válogatott Rudner, Frank, Pallai és a többbiek bemutatkozó szezonja Én optimista vagyok, jövőre vissza veszük a helyünket!!! Olaj!!!!!

ldd
Olvasó

Ha lessz pénzetek …

derryl
Olvasó

Majd lottózunk!

Koops
Olvasó

Van ott pénz megsúgom! Taylor-ért be jelentkezett az Olaj!
Nagy valószínűséggel viszik tőlünk sajnos!
Nem baj legalább jó helyre kerül, ahol tovább bonthatja majd a szárnyait!

pbask
Vendég
pbask

PÁLLAI KIRÁLY VAGY!! Így tovább! Rudner-Taiwo duó a cipőjét se köthetné be!
tóthádám tessék mintát venni róla, tudod nem csak sötétséggel meg fehérjeporral lehet valaki kosárlabdázó,van kosáriqja ami a te sügér fejedből hiányzik.
HAJRÁ TOMIKA!

2lee14
Olvasó

Gratula fiúk. Vár a fináléééé!!!
Grat Szolnokra a helytálláshoz. Sérülteknek mielőbbi felépülést.
Nyerjük meg az aranyaaaaaat!!!!!
Hajrá Falcoooooo!

nazol
Olvasó

Grat a Falconak. Mi emelt fővel jöhetünk haza, és készülhetünk a bronzcsatára. Idénre úgy gondolom ez volt a maximum a bajnokságban, mert piszkosul elfogytunk.
Lehet hogy egyedül vagyok vele, de attól függetlenül hogy megdobta a pontjait, ma nálam Dávid szar volt. Van ilyen, nincs ezzel gond, de sztem ki kell néha ezt is mondani.
A döntőben személy szerint a Körmendnek szurkolok (nem meglepetés), de a vigyor akkor lenne igazán nagy, ha a tavalyi Perry hálóvágás után, idén Ferencz ollózná le a hálót Szombathelyen. Az, kupadöntő kudarca után még egy akkora pofánbaszás lenne idén a Falconak, hogy még.

derryl
Olvasó

Dávid szar volt? Mit vártál? Magas labdát Szibériából? Ő is emberből van, egész évben a hátán viszi a csapatot, mostanra totál kész van. Meg kellett volna halnia a pályán? Ezen a meccsen? No ne!

nazol
Olvasó

Látom amit írsz, de nem értem. Most akkor szerinted is szar volt?! 😀
Tréfát félretéve, ez egy vélemény volt. Nem veszem én el az eddigi érdemeit! Fáradt? Oké. Sérült? Szarul van? Akkor ne játsszon. Ma játszott, és szerintem (!) nem jól. Ennyi a sztori.
Nem vártam én ma senkitől sem semmit, csak azt, hogy az Olajhoz méltón jöjjön le a meccs végén a pályáról. Ez rendben is volt.

derryl
Olvasó

Valóban nem ez volt élete meccse. De ott kellett lennie a pályán, ha sérülten is ott volt, mert kellett. Most is kellett. A srácok miatt! A csapat miatt! A közönség miatt! Az élete miatt!

Ő VOJA!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Gratula srácok a döntőbe jutáshoz! ???
Szolnoknak is gratula,szépen helytàlltak!
Ezt a Pallai gyereket becsüljétek meg,nagyon bátran játszott,ügyes. Egymaga sokkal tehetségesebb,mint a Rudner,Frank,Taiwo trió összesen!

Drazsen
Olvasó

Azon kívül, hogy bejutottunk a döntőbe, a mai meccs legnagyobb pozitívuma Pallai Tamás játéka volt. Megjegyeztük a nevét, remélem még sokszor fogunk róla hallani. Ha nem jön közbe valami sérülés ( adja Isten, hogy ne !!!), akkor csak rajta múlik, hogy a válogatottig viszi.

Roland
Olvasó

Hiába nyernek aranyat,(ha nyernek) az nem úgy fog fényleni,ez így nem győzelem.

boston_celtics
Olvasó

Tavaly, amikor a döntőn Govens ujjrögzítővel játszott, Norfleet bokasérüléssel, és amikor a végén eltörött Váradi talpcsontja, és pályára sem léphetett, akkor az milyen győzelem volt a Szolnoknak? Nem igazi? Dehogynem, és ez is az lesz, ha megnyerjük!

WSreborn
Olvasó

Azért továbbra is azt mondom, hogy nem ugyanaz a szint, ott csak 1 ember nem játszott itt 5. Ugyanis az mindegy ha valaki játszik az nem sérült….

derryl
Olvasó

Gyerekek! Hagykátok már, ennek semmi értelme! Nem jutottunk a döntőbe, a körülményelet mindenki ismeri. Nincs szégyenkezni valónk, ebből a szezonból más sem hozott volna ki többet. Ez van, van még két, vagy 3 meccsünk és ennyi volt, jövőre pedig újra nekifutunk!

Csak az Olaj!

NPeeter
Olvasó

Nem az indulatokat akarom szítani, de a bajnoki cím azt jelenti, hogy az adott évben (és az adott körülmények között) az adott csapat volt a legjobb. Azt őszintén sajnálom, hogy a Szolnok csapatát ennyi balszerencse sújtotta, de erről egyik ellenfelük sem tehet és az együttérzésen kívül nem lehet reális elvárás bármif3le kompenzáció. (Tudom, hogy sovány vigasz, de Pallai Tamás az élő példa, hogy még pozitív hozadéka is lehet a dolognak.) Nem hiszem, hogy Szolnokon bárkiben is felmerül, hogy a 2006/2007-es szezonban érdemtelenül lettek bajnokok, pedig a döntőben – ha jól emlékszem – a körmendi csapatból hiányzott sérülés miatt két légiós… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

Maradjál már …

Rouge
Vendég
Rouge

Tizenegy. Idén tizenegy sajátnevelésű játékosunk kapott kisebb-nagyobb szerepet a bajnokságban, persze sokan csak epizód szerepet kaptak, de volt, aki végig játszott egy győztes kupadöntőt. Messze nálunk szerepelt a legtöbb fiatal a nagycsapatban… igaz, hogy a szükség hozta így, de akkor is. És még az utolsó meccsen is előhúzunk egy Pallait. Már most látszik, hogy négy-öt fiatal stabil NB1-es játékos lehet; jó lenne megtartani az értékeinket, jó lenne beépíteni őket a felnőttcsapatba… ez a két dolog nyilván szorosan összefügg… Ez az alapvető érdekünk, de nemcsak a miénk, hanem az egész magyar kosárlabdasporté is. Át kell állítani az agyunkat, a gondolkodásunkat és… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

Rúzs !
Ahogy fogy alóvé, úgy jön vissza az eszeg …

Rouge
Vendég
Rouge

Akkor neked most megy el.

Heindrich
Olvasó

A Gladiátor című film ugrott be. Csak az OLAJ!!!!

makelovenotwar69
Olvasó

Gratulálok a Falconak a döntőbe jutáshoz. Visszaadott valamit a sors az elmúlt évek után, már csak a hiányos és fáradtabb MTE-t kell legyűrni. Azért a játékuk ma is ingadozó volt, de mindig előlépett valaki. De Govens miért akar Jane Fonda-nak öltözni? (vicc volt, ne lőjetek) A Szolnok tisztességgel helytállt, gratula nekik. Bebizonyosodott, hogy Airington és Malesevics töltelék emberek. Milo 2 és a magyarok küzdöttek. Kiemelném az ifjú Pallait, akire nagyon kellene vigyázni: kerüljön jó kezekbe, fejlesszék, menjen fel az u20-ba, legyen nevezve a nagycsapatba, stb. Ilyen srácokra van szükség, akik 18 évesen is tökösen mennek fel a pályára és van… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, totál esélytelenül, tisztességesen játszottak, helytálltak a mezőny legerősebb állományú csapata ellen. Külön köszönet a kölyköknek, nem beszarva, az Olaj mezhez méltón játszottak. Gratulálok a Falkónak, nem teljes gőzzel, sportszerüen játszott a csapat, de Váradi csak nem hazudtolta meg magát. Nekem egyszerűen undorító, ahogy dobálja magát, mint egy hímringyó. Csak azt tudnám, ilyenkor hol van a tekó? A látottak alapján azt kell mondanom, benne van a pakliban a sárgák bajnoki címe, kb 60/40 arányban. Amit ma a Körmend játszott…. Szerintem ők sem tudják mit akartak. A közvetítésről csak annyit, ez a két manus beszélni sem tud, ezekre max… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Derryl! A közvetítés szerintem sem túl szakmai… Sajnos! Biztos van aki jobban ért hozzá de most ők vannak ott. Szolnokon is lecserélték azt az idegesítő, kosárlabdához full fogalmatlan idiótát, mostani pali korrekt volt.

derryl
Olvasó

Az a Horti volt, egy pesti fasz, nem tudom milyen apropóból volt ott, Pisti évek óta profi szinten közvetít.

Azért kicsit égő, hogy a városotokban nincs egy újságíró, aki beszélni tud, van mondanivalója a nézőknek. Vagy ez is pofára működik?

És grat nektek, revidiálom az álláspontom, nagyon úgy néz ki, ezt a bajnokságot csak ti veszíthetitek el. Ha mégsem nyertek, na akkor tényleg igazi lúzerek vagytok!

J.R.Benitez
Olvasó

De van ilyen ember. Csak szerintem nem engedik oda. Azért Körmenden nyerni macerás ám…. Tudom fura ezt mai Mte meccs után irni.

derryl
Olvasó

Az Mte teljese elfogyott a végére, amit ma műveltek, az a kosárlabda megcsúfolása volt. A Pécs erőlködés nélkül leiskolázta őket. És ezek után még Taylorékat se írjuk le!

Tarifa
Olvasó

Na ugye!!!! Vannak tehetséges fiataljaink. Miért csak most kell rájönni.
Ha a vezetők saját pénzükkel játszanának, akkor talán előre látóbbak lennének.
Hajrá olaj, hajrá fiatalok!!!!!

ldd
Olvasó

Ahogy fogy a lóvé, úgy jön vissza az eszetek …

RRichieG
Olvasó

Na ez volt a kis Pallai.U14ben egyedül nyert meg meccseket. Minden tulzás nélkül.Köszönet érte Maroska Mariann edzőnek. Aki szeretné, hogy gyermekéből kihozzák a maximot a kosárlabdában, hozzá vigye nyugodt szívvel.
Aleksicnek rengeteget tanított az élet ebben az évben, reméljük megjegyezte a leckét, és hasznunkra válik.
Köszönjük Voja, hogy nem adtátok fel!!!
A Falconak gratulálok az újabb ezüsthöz,… megérdemlik……….

Aramis
Vendég
Aramis

Ricsi…egyet ígérj meg!
Nem leszel öngyi ha arany lesz.
Fogy a magyar, valamire még te is jó leszel….

Tarifa
Olvasó

A tanulásban másnak is részt kellett volna venni. Reménykedem, hogy tényleg “egy jó fejű” a vezető edzőnk.

ldd
Olvasó

Látod barát !
Többet kellett volna baszogatni a szakvezetést, hogy többet játssza a fiatalokat !

Meszarosbela
Olvasó

Maroska Mariann nem volt Pallai edzője. Miért kell valótlanságokat állítani?
Inkább azoknak kell köszönetet mondani akik tényleg pallérozták Tamást! Név szerint Szolnoki Zoltán, Tasnádi Zoltán és Honti Viktor! Nem kell hazudozni, sem túlozni!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az Olajkk-s oldalon vannak képek a szombathelyi típusú teltházas vagy mindenjegyelkelt meccsre. Érdekes…
Tudom így is több, mint Szolnokon.
Szóval minden jegy elkelt?

derryl
Olvasó

Ha nézted, láthattad, erősen besütött a nap, csak azért tűnt úgy, hogy sok az üres szék. A szurkolás meg egyszerűen siralmas volt.

nyolcmegnyolc
Olvasó

A fotón van olyan, ahol 4 sorban ül összesen 8 néző.

derryl
Olvasó

Láttam én is!

derryl
Olvasó

Uraim! Nem a minuszokat kell nyomkodni, hanem ki kell menni a meccsre! Most sem volt több 2000 nézőnél!

Aramis
Vendég
Aramis

Igen tudjuk derryl.
Nem fogadjuk el a hivatalos adatot, inkább hiszünk egy névtelen arctalan mindig objektív szolnoki szimpatizánsnak! 😀 😀 😀

derryl
Olvasó

Én pedig a saját szememnek hiszek arctalan vagyonőrkém

J.R.Benitez
Olvasó

Nyertünk és döntőben vagyunk. Ott meg bármi lehet. Én innentől már nem leszek elégedetlen, ott apróságok fognak dönteni! Persze azért nyerjük meg!!! Gratulálok Szolnokra! Maiért főleg a Voja Milosevics PALLAI TAMÁS triónak! Igen, csupa nagybetűvel! Igen ez a srác tényleg ügyes és volt töke is bátran játszott!!! Viszont a másik 2 légiós még ilyenkor sem képes húzni Olajt. Azt hiszem most tényleg nem illik a csapatunkat vagy a szurkolókat szidni mert abszolút korrektak voltunk. Sok sikert mindkét csapatnak! Várjúk az ellenfeleket. FALCO!

Rouge
Vendég
Rouge

“….R.Benitez
Ricsifiú! Biztos ügyes a srác. Sok sikert Neki! Kell minimum 10 tehetség pár even belül magyar kosárlabdának! De! Doncichoz ne…. Az ciki. Még Váradihoz se. Sőt a 18 éves Váradihoz se.
2019.06.07. 17:40…”

J.R.Benitez
Olvasó

Tartom továbbra is! Tudod van egy olyan elvem hogy tétmeccsen kell igazán megmutatni! Ne haragudj, de ez nem volt az. Mindkét csapat jó kis edzőmeccsnek fogta fel, az is volt. De! Tényleg ügyes a srác!!!! Nem volt betojva, sokra viheti. Alázat és sok meló. Még 10 ilyen fiatalt kívánok a magyar kosárlabdának! És ne feledd: évekig cukkoltak Titeket saját nevelés hol van. Akkor Ti mondtátok más most az utatok. Kivánom hosszú idő után találjátok meg az egyensúlyt a 2 véglet között!

derryl
Olvasó

DDD!!!
Hát ne is hasonlítsuk hozzá a 18 éves Váradit! Tamáshoz méltatlan lenne!

J.R.Benitez
Olvasó

Uraim. Ennyi idosen Zozó és Beni stabil ember volt A csoportban. Zozó konkrétan csapatkapitány! De tényleg örülök ha ügyes srácot látok! Nem elkapatni meg sztárolni, hanem hajtani előre!

Rouge
Vendég
Rouge

Nem emlékszem sem Zozo,
sem Beni első meccsére.

Pallaiéra mindenki fog élete végéig.

Egyelőre(!) ennyi a sztori.

Aramis
Vendég
Aramis

Azért nézz utána, hogy mekkora öngólt lőttél megint!
Keresd elő, hogy Váradinak mennyi NB1-es meccse volt 18 évesen.
😀 😀 😀

Aramis
Vendég
Aramis

Rûzsos…azzal azért tisztában vagy ugye, ha nincs sėrült az olajkåban akkor ez a tehetséges gyerek ugyanott végezte volna ahol Tóth hálótvágnitudódekosarazninem Zolika??

derryl
Olvasó

Szerintem nem, csak kicsit göröngyösebb lett volna az út. A Tóth gyerek meg csak az apja miatt volt ott, ahol. Semmi potenciál nem volt benne.

Rouge
Vendég
Rouge

“…ugyanott végezte volna ahol Tóth hálótvágnitudódekosarazninem Zolika??…”

Nuni, a mi csapatunkban az egy fontos szempont, hogy valamelyik játékosunk tudjon hálót vágni.

A falcoban ez nem számít, nálatok nincs semmi,
de semmi jelentősége.

Szilverhelyen a játékosok nem hálót vágnak,
hanem hálót szőnek…

Lightbringer
Olvasó

Grat a csapatnak és az Olajnak is. Biztos sajnálják, hogy ez a Pallai srác nem otthon mutatkozott be, lett volna minek örülni.

dell
Olvasó

Szép volt srácok! Ez egy elfogadható eredmény az ismert körülmények mellett. Többen itt -70 pontokat jósoltak. Én a döntőben a Körmendnek szurkolok de a mostani vereségük lehet nekünk is jókor jött a bronzcsata előtt.

J.R.Benitez
Olvasó

-70? Dehogy. Egy Voja egymaga stabillá tesz egy egész csapatot.

moldi56
Olvasó

Nem biztos hogy rossz nekünk az MTE hazai veresége.Egy kis szusszanásnyi időt mi is nyertünk.

moldi56
Olvasó

Komolyan mondom nem gondoltam volna,hogy ekkora tehetség van a 18 évesek között.Az egy dolog,hogy én mit gondolok,de Alekszics ugyanezt tette…eddig.Most rá volt kényszerítve,hogy bedobja a srácot a mélyvízbe.Hatalmas gratuláció Pallai Tominak,be lett bizonyítva,hogy Szolnokon is van megfelelő utánpótlás nevelés.Remélem lesz folytatása.MINDÖRÖKKÉ OLAJ!

ldd
Olvasó

Teljesen korrekt.
A fiatalok azon tulajdonsága hogy teher nélkül adják, amit tudnak.
Azért kell őket év közben játszatni, hogy szokják a “NYOMÁST”.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Na akkor most jöhet aki 90fillért érhet. Legalábbis EGYFORINTOTSEÉR.
Most kell bocsánatot kérned.
Nem azért mert nem volt igazad (nem volt), hanem mert bunkó voltál egy gyerekkel. Képzeld, ha van még 2 ilyen, mint te és beszólnak más kölyköknek is nyerünk.

donnarumma
Olvasó

Szép volt fiúk

Józsipapa
Olvasó

Állva halt meg az OLAJ !!!!!!!
Pallai Tamás játszott 33:48 percet a ” nagyok között ” ;
és dobott 18 pontot ..nagyot játszott.
Hajrá OLAAAAAAAJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!

ldd
Olvasó

Miért nem előbb játsuattátok ?

Kovács Gábor
Olvasó

Egyébként remélem ez tanulság volt,sajnos várható volt egy vereség,bár nem otthon. De most jobban hiszem,hogy nem lesz több idén! Innentől megmutathatja a csapat az igazi arcát! Hajrá Körmend!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Perl+Váradi ketten egy kicsivel többet dobtak, mint Pallai. Ő az akiről egy szagértő megállapította, hogy nem lesz belőle első osztályú játékos. Mert vékony. Egy igazi szagértő. Gratula mindenkinek. A Falconak is a döntőhöz.

Falcobb
Olvasó

A szolnoki fiataloknak gratula, tisztesen helyt álltak.
A bírói fújás szörnyű volt, bármikor történhetett volna sérülés vagy balhé az első félidőben.

A döntőben oda kell tennünk magunkat, aztán előre a bajnoki címért! Hajrá Falco!

Rouge
Vendég
Rouge

Ezt a Pallai gyereket nem cserélném el
két Zozoért sem.

SZÉP VOLT FIÚK!

Rougenoil
Olvasó

Én sem cserélném el a Zozót egy fél Pallaiért

Aramis
Vendég
Aramis

Hidd el mi sem 😀

panther
Olvasó

Ezt betudom az elfogultságodnak! 🙂

Mindenesetre a mai teljesítményéért nyilvánvalóan dicséret illeti a srácot, de azért Zozó már letett ezt-azt az asztalra…

Az elkövetkező 2-3 év mutatja majd meg, hogy megleltétek-e a “szolnoki Zozót”?

Üdv!

derryl
Olvasó

A két szpíker meglelte Zozókát, mikor nála volta a labda, még a bokájukat is lefosták.
Sajna, maradjunk annyiban, nagyon úgy néz ki, Zozókának ezerszer nagyobb az önbizalma(vagy a managerének, ami ugye anyagilag érthető), de soha nem lesz egy Voja, Hanga kaliberű játékos. Képtelen egy stabil átlagot hozni, egyszerűen néha rossz ránézni, olyan kétségbeesett pofát vág. Semmi csibészség, határozottság, elszántság, sumákság nem jön le az arcáról, ami ehhez a játékhoz elengedhetetlen.

J.R.Benitez
Olvasó

Senki nem mondta hogy Voja vagy Hanga Ádi szint. De mi szeretjük. Szemünk előtt nőtt fel. 18 évesen csapatkapitány volt. Az összes korosztályos válogatottat hátán cipelte. Nem anyáz, nem üt, tiszteli a cimeres mezt. Szülei egy korrekt, tisztességes fiút neveltek belőle! Nekem ez elég. Tudom nem szidni akartad de ezt le akartam irni.

derryl
Olvasó

Benitez!

Soha nem kérdőjeleztem meg Zozo korrektségét, tisztességét, sportszerűségét. De a magánéletét ti ismeritek, én csak arról mondtam véleményt, amit a pályán látok. Azok a tulajdonságok kellenek, ha nincs a vérében, akkor meg kell tanulni, egyébként sosem fog tudni tovább lépni külföldön. Azért hoztam fel Ádit, ha emlékszel, ő ugyan így járt. De megtanulta a leckét! Zozónak is ez kell!

J.R.Benitez
Olvasó

Igen. Zozóban nincs meg a csibészség. Külföldön is ez lehetett a baj, úgymond nem kaparta ki edzésen a társai szemét. Nem tudom ez mennyire tanulható, valamennyire biztosan. De ami érdekes, a válogatottban sokkal bátrabbnak érzem. Bár nem szeretem Sztojant, de biztos neki is köszönhető.

Aramis
Vendég
Aramis

Mondj csak egyetlenegy szolnoki nevelésű játékost aki többet tett le az asztalra, mint Zoli 24 évesen.
Na ugye.

derryl
Olvasó

Sőt, a komcsik meg azt csinálták…..! Ha nem rémlik, Zozóról beszélgettünk. Bocs!

Aramis
Vendég
Aramis

Azért Vojvodát se vedd egy kalap alá Hangával…

Rouge
Vendég
Rouge

“Szolnoki Zozo”?

Pár évtized múlva, ha megöregszünk,
lehet hogy Zozóról fogunk úgy beszélni, hogy:

“-Emlékszel arra az ügyes kis játékosra a falcoból?
Aki sorba nyerte az ezüstöket…
Tudod, a szombathelyi Pallai….”

Józsipapa
Olvasó

AZ is lehetett volna a főcím, hogy:
” Két zsinórban elbukott döntő után ismét döntőben a Falco !!!!! “

derryl
Olvasó

Kupadöntők után:

“Negyedszer söpörték ki a Magyar kupa döntőjében szombathelyi csapatot!” ????

MoBamba
Olvasó

Tisztes helytállás ilyen kerettel! Pallai külön öröm, nagyot játszott! Szép volt Szolnok!!!

closer
Olvasó

Na mi van egyforintotseer? A “rezgő csontú, nulla fizikumú” 18 éves srác dobott nektek 18 pontot?:)

WSreborn
Olvasó

Grat a döntőbe jutáshoz a Falconak, és ehhez a meccshez korrektül álltak hozzá. A döntőben nem nekik szurkolok, de sztem ő lesznek a bajokok látva az MTE játékát.
Hajrá Olaj!!!

Piffinger
Olvasó

Na hát a közvetítés sem volt sámli, de ez az alcím… Gratula a köbön!!! Hát zozó már nem csikó?
S ha már döntő és lovak…”nyeretlen hány évesek”?
Na jó, ne húzzátok fel rajta magatokat srácok! Egy kis poén jöhet így a vesztes oldalról, nem?
Remélem a jövőben itt Szolnokon komolyabban veszik a csikókat!
Óriási voltál TOMI!!! Köszönjük mindenkinek a helytállást, mert állva haltunk meg!!!

HAJRÁ OLAJ!!!!!!!!!!!

Rougenoil
Olvasó

Jól helytálltak a szolnoki fiatalok, gratulálok nekik!

Olajheart
Olvasó

Pallai Tamás Pallai Tamás.. A Mi szívünk már örökre Szolnoké… A Körmend veresége nagyon nem hiányzott.. Gyerünk piros – feketék a bronz meccsen és a döntőben!

Kovács Gábor
Olvasó

ez így volt megírva a forgatókönyvben,hogy a falcosok köpködhessenek a semmiért.aztán majd megnyeretik velük a címet.Egyelőre úgy tűnik ők voltak a könnyebb ágon,de ezt soha nem fogják elismerni. MTE!

Olajheart
Olvasó

Nem nyeretnek semmit olyan nem lehet)) Mi állva HALTUNK meg.. Ti pedig állva lesztek bajnokok.. Mert a piros fekete szín kötelez 🙂

Aramis
Vendég
Aramis

Tessék már megnyugodni néni.
Ez egy játék.
Nem kell meghalni itt senkinek.
Az egyik csapat majd nyer, utána meg új nap kezdődik.

Kangu
Olvasó

Hajrá Falco, előre a bajnoki címért!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés