Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Somogyi Ádám a Falco játékosa lesz a következő szezonban

Újabb válogatott játékost jelentett be a magyar bajnok.:

:

Somogyi Ádám személyében újabb magyar válogatott érkezett Szombathelyre. Ádám az utóbbi két évben a magyar NBI/A csoportjában bizonyított. 2019/2020 és a 2020/2021-es szezonban a DEAC csapatában összesen 37 alapszakasz mérkőzésen lépett pályára, amelyeken átlagban 5,5 pontot és 3,7 lepattanót szerzett.

A Falco új szerzeménye nyáron igazolt a kétszeres Bajnokok Ligája győztes Hereda San Pablo Burgos csapatához hosszú távú szerződéssel. A spanyol csapatnál a felkészülési mérkőzések többségén pályára lépett, jó teljesítménnyel segítette csapatát. A spanyolok az előző hét végén úgy döntöttek, hogy ebben a szezonban még nem tartják aktív keretükben a korábban három évet is Spanyolországban nevelkedő játékmestert, mivel egyelőre nem tudnak megfelelő mennyiségű játékidőt biztosítani neki, de hosszú távon számolnak vele. A felek megegyeztek abban, hogy a Spanyolországban is hazai nevelésűnek számító irányítót a 2021/22-es évad végéig kölcsönadják.

A kölcsönadás kapcsán külön kikötés volt, hogy erős bajnokságban, mindenképp nemzetközi kupában is szereplő csapat legyen Ádám idei állomáshelye, így esett végül a Falco KC Szombathelyre a választás. Ennek vonatkozásában történt egy alapos egyeztetés a FIBA-val is.

Somogyi Ádám már ma csatlakozhat Milos Konakovékhoz – tudtuk meg a játékos közvetítőjétől, a You First Sports irodától.

Nagyon örülök, hogy egy legendás múlttal rendelkező, igazi győztes klubnak lehetek a része. Igyekszem a legjobb tudásom szerint segíteni a csapatnak, hogy a tavalyi, történelmi szezonját is felülmúlhassuk együtt. Nagyon izgatottan és motiváltan várom a szezon kezdetét

– nyilatkozat Somogyi Ádám.

140 hozzászólás

140
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
40 Comment threads
100 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
55 Comment authors
DudiYoWassupFam97MTE00debrEmőkefan Recent comment authors
Dudi
Olvasó

Üdv Ádám a Falcoban! Remélem a játékával hallgattat el minden rosszindulatú károgót! ??

YoWassupFam
Olvasó

Népszerűtlen leszek de jelenleg itthon számára jobb opció nincsen. Egyetlen olyan csapat ahol a magyarokra építenek 100%ban az Szombathely ahol még eredmények is lehetnek nem beszélve a BL-ről ami mégis csak BL…a tálaláshoz meg őszintén van itt még olyan aki meglepődött? Erről szól kicsiny hazánk, ezen kár is vergődni.?

Redbid
Olvasó

Na most akkor, hogy így eggyűtt van a “külföldön képzelem el a jövömet” alkulat, már csak a magyar kosárlabda megmentője hiányzik! 🙂 Nem lenne probléma a szerződésével, hiszen a válogatott padjára ülne le, nem? 🙂 Meg amúgy is mindig az volt, hogy a vállogatott szempontjából jobb ha a válogatottak együtt játszanak, az egy plusz embert már észre sem vennénk. 🙂 Aztán ennyi erővel húzhatnátok a nemzeti színeket és akkor mindenhol csak nektek szurkolnának! Így, hogy mindenben viszitek a pálmát, a leg leg leg, leginteligensebb szurkplóktól, a legtisztességesebb, legaranyosabb de legszegényebb klubvezetésig, satöbbi, satöbbi, én megértem, hogy mindenki csak ott akar… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Mit tengert??? Óceánt! NBA-t!!!!!!! Gyuribá megmondta, hogy az NBAből figyelik a Falco játékosokat, csak éppen a német másodosztàlyba sem kellettek.
Az öreg az a fajta aki belájkolja a saját képét…..

Mendez
Olvasó

Látom megint nehéz elengedned egy Falco cikket, a hétre megvan a játékod.
Nagy céljaid nincsenek az életben.

Mendez
Olvasó

Vicces gyerek lennél, de ez az “eggyütt” meg “eggyetért”… 🙂
Alapvető dolgokkal van probléma (általános iskola első osztály), de azért a frankót azt nagyon meg szeretnéd mondani.

SárgaPárna
Olvasó

Én úgy élvezem, amikor nekteeeek fáááj, hisztiztek.

vasipasi
Olvasó

Teljesen naivan kérdezem, és tényleg nem álnaivan.
Tehát, ha jól értem többen azt állítják, hogy a Falco vezetősége, aki gondolom a 70 éves Gráczer György, szövetkezett a kétszeres Bajnokok Ligája győztes, Európa egyik legjobb bajnokságában játszó csapattal, hogy kamuból igazolja le a magyar bajnokságban 5 pontos Somogyit, kamuból játszassa a felkészülési mérkőzéseken, mindezt azért, hogy átverjék a Debrecent?
Ha ez így van, akkor a Grácznek kell lennie az MKOSZ elnökének, mert ekkora sportdiplomáciai sikert nem mostanában ért el senki a magyar kosárlabdában.

O1G
Olvasó

Managerek mire vannak azt tudod?

Soós Sándor
Olvasó

?

andrás
Olvasó

Egyébként nem lepődnék meg ha a Becsky Pisti és a Deac a végére járnának a dolognak egy kis bünti/kártérítés formájában, mert amellett hogy későn igazolt el (pótlás), még az átigazolási pénzzel is lenyúlták a Debrecent..

Van ott politikai és sportdiplomáciai befolyás..

Meg is érdemelnék ☝️

Vulcano
Olvasó

A DEAC inkább tanuljon meg szerződést írni…

andrás
Olvasó

Egyikünk sem olvasta a szerződést.
Arról szóltak a hírek, hogy későn jelzett, de nem állnak útjába hogy külföldre igazoljon.
Így viszont érvényesíthetik a jogaikat.

97MTE00
Olvasó

Most akkor rövid o, vagy hosszú ó?

Heindrich
Olvasó

111 hozzászólás talán túlzás

dbrcnfn
Olvasó

És most ismétlem magam: soha egy rossz szót nem szóltam még a Falco-ra, és most se fogok.
Somogyira sem.

Az eljárástól viszont hányok. Erről rendszerszinten kellene döntést hozni, hogy ilyen húzások fölött ne lehessen csak úgy nagyvonalúan továbblépni, mintha mindez tök rendben volna.

Emőkefan
Olvasó

nyugodtan hányhatsz! Utána könnyebb lesz , meglátod!

Szimba
Olvasó

Ezt mindenki tudta!Megoldották hogy a Debrecen ne kapjon pénzt!Nem volt szép,szerintem ezzel elásta magát az országba! Elég gerinctelenek lehetnek a sugói!Nem az első érdekes dolog a karrierjében!

calamites
Olvasó

Mindenki basztatja a Falcot.
Néhány éve a Szolnok csinálta ugyan ezt, de az Alba vagy az ASE is járt már hasonló cipőben, és vélhetőleg még fognak is.

Szerencsére minket nem fenyeget ez a veszély.

Dallas
Olvasó

Akkor mindenki minket basztatott,de szép idök voltak,volt zsé és játékos.
( Szolnok) xD
ja és bár nem tudom hogy honnan vagy,de tudod mit ? kivánom hogy nektek is jöjjön el ez az idöszak pár évig,én qurvára élveztem,jár neked is .)

Rózsabimbó
Olvasó

Még, még, még, ennyi nem elég!

JR.Benitez
Olvasó

Én csak kommenteket jöttem olvasni….. Amúgy meg srácok én jobban örültem volna ha marad Burgosban. Ez lett volna Somogyi, és a magyar kosárlabda érdeke is. Vegyük néha le a szemellenzőt és a rózsaszín szemüveget. Ekkora sztori minden nyáron van minimum 3… Nem ismerem Somogyit. De sikerült beszélnem 2 volt csapattársával. Igen, mindketten játszottak Olajban. Mindketten kiemelkedő hozzáállást, céljaiért tenni akaró srácként emlegették. Ha ez igaz, azt kívánom legyen ilyen még minimum 10 játékos. Vagy inkább 20. Ez mindannyiunk közös érdeke. Itt van nálunk? Na és? Bizonyitson… Persze szurkolok neki, de kb 5 hónapja megy az üzengetés. Most a tetteken a… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Ja, és nem kell velem egyetérteni. Csak próbáljuk meg kultúráltan.

Milo
Olvasó

Én is így gondolom. Nem mindegy, hogy egy játékos miért “problémás”. Azért, mert rossz a személyisége, hozzáállása stb, vagy mert pont, hogy fiatal és ambíciózus, céljai vannak és nem érzi, hogy ebben őt támogatná, segítené a saját csapata, miközben úgy érzi, hogy megérdemelné, mert megdolgozott érte. És igaza is van, mert a legjobb U23 jelenleg. Nekem nagyon tetszik a játéka, van benne potenciál és bármikor elfogadnám itt Szolnokon. Nyilván sajnálom, hogy Szombathelyre ment, de legalább nagy eséllyel csak egy évig lesz ott. Illetve továbbra is jobb nekünk, hogy ő érkezett és nem egy légiós a posztjára. Legalábbis addig, ameddig nem… Olvass tovább »

Bballfan90
Olvasó

Minden részrehajlás nélkül csak halkan jegyzem meg, hogy a morális megítélés kapcsán azt azért ne felejtsük el, hogy az ügy azzal kezdődött, hogy állítólag a DEAC volt az, aki nem tartotta be az ígéreteit, sőt Kerpel-Fronius leigazolásával még gördítettek is egyet Somogyi szöges hordóján, amivel a maradék bizalmát is végleg elveszítették.

debr
Olvasó

Ne haragudj de milyen ígéretet?
Hogy 1-est fog játszani? Kíváncsi vagyok a Falcoban mennyit fog irányítani 🙂
Illetve nem tudtam hogy ez így működik, ha én 210cm-es centerként kitalálom hogy irányítani szeretnék de a klub “nem tartja a szavát” akkor elmegyek így mert ez nekem nem tetszik?
Hagyjuk már :DD ez nem szerződés kérdése hogy mit játszatnak velem… Aláírtam? Igen. Ha azt mondják kettest játszok akkor kettest játszok, ilyen egyszerű…

Mendez
Olvasó

Semmiképpen nem akart Debrecenben maradni, hogy finoman fogalmazzak.
Az jobb lett volna nektek, ha erőszakkal ott tartjátok?
Kérdezzétek meg a körmendieket egy bizonyos Terry Allen-el kapcsolatban, hogy milyen teljesítményt nyújtott azután, hogy szezon közben nem engedték eligazolni a francia élvonalba.

Bballfan90
Olvasó

Senki sem mondta, hogy az igereteik szerzodes kerdese lenne, es ez nyilvan csak egy csepp volt a poharban. Azt pedig tudtommal nem “kitalalta” h 1est fog jatszani, hanem ahogy lenyilatkozta korabban, gyerekkora ota 1eskent jatszott es neveltek. De ha mar jogaszkodsz (alairta a szerzodest), akkor jogaszkodj szakszeruen, es ne hagyd figyelmen kivul, h a szerzodese szerint (amit a DEAC is alairt), kulfoldi klubhoz szabadon tavozhatott, tehat szerzodesszeruen jart el. A DEAC alairta? Igen. Ha tehat a Burgos leigazolta, engedniuk kellett, azt kovetoen pedig a Deacnak mar semmi koze hozza. Ilyen egyszeru…

O1G
Olvasó

Időben írt alá, ha a dátum lejártának pillanatában nem volt a kezében semmilyen dokumentum erről?

debr
Olvasó

Jogászkodhatunk:
Ha a szerződésben az van hogy külföldi Top ligába igazolhatok holnapig úgy hogy ezt a Klubbal egyértelműen közlöm, akkor ma nem tudom felmondani a szerződésem hogy bocs skacok megyek valahova ma, de majd két hónap múlva mikor már van csapatom megmondom, hogy melyik az a csapat és melyik bajnokság ? ezzel párhuzamosan mindenkinek szétkürtölöm hogy ez csak azért van hogy mehessek egy másik csapatba csak nem akarok fizetni.

Xero
Olvasó

Ha ez lett volna a valóság, akkor a Debrecen jogosan élne kárigénnyel.. de tekintettel arra, hogy mind az MKOSZ, mind a Fiba arra az álláspontra jutott, hogy ebben a storyban minden jogszerű volt, biztos, hogy nem így történt, vagy emellett még vannak más dolgok, amit a pletyi szivárogtatója nagyvonalúan elhallgatott..

Bballfan90
Olvasó

Ehhez jó lenne látni és ismerni a szerződést, és hogy a felmondás pontosan miként történt. Ennek körvonalait viszont egyelőre csak Becsky nyilatkozatából ismerhetjük, aki finoman szólva sem pártatlan az ügyben, tehát az alapján azért nehéz igazságot tenni. Egy tény: a Falco bejelentése alapján elvileg a FIBA és az MKOSZ is szabályosnak ítélte az átigazolást, és ők nyilván ismerik az iratokat.

nezo828
Olvasó

A hónapok óta nyílt titokként közszájon forgó történet hivatalossá vált. Most többen mégis úgy reagálnak, mintha váratlan fordulat történt volna… Mondjuk ezen reakciókat véleményem szerint nagyban generálja a cikk megfogalmazása is, gondolok itt a korábban több hozzászólásban is idézett “…így esett végül a Falco KC Szombathelyre a választás” szövegrészre, és azt sem tudhatom, hogy mennyire szó szerinti a nyilatkozat-idézet és valóban Somogyi ezeket a szavakat használta-e, hogy: “… legendás múlttal rendelkező … klubnak lehetek a része”, ugyanis ez nagyon úgy hangzik, mintha a Falco cikkek alatt amúgy is igen aktív Körmend és Szolnok szurkolók kedélyének borzolása miatt került volna így… Olvass tovább »

O1G
Olvasó

Messze a legkorrektebb komment!

andrás
Olvasó

Na bekaphatod Somogyi..
Meg a szövetség is, a kiskapuért ?

oilers
Olvasó

Meg a harmadik szereplő….(nem a spanyolok)

SárgaPárna
Olvasó

Na, beszéljünk fontos dolgokról:
Szolnok vett új hálókat a Spaldingtól, vagy háló nélkül tolják le a szezont?

WSreborn
Olvasó

Igen. Ugyanonnan rendeltük ahonnan ti 2018 szeptemberében…

SzhelY
Olvasó

TURISTA gyüjtő nafalko

Bezse
Olvasó

Gusztustalan.
“… így esett a választás végül…” — mintha nem tudta volna mindenki a kezdetektől fogva?! Szégyellje magát mindenki. Magyarisztán , a hazugságok és simlisségek országa.

kapuskiraly
Olvasó

Ezt most nem értem. Azt mondta beverekedné magát a Burgos meccskeretébe. Akkor most. Burgos magyarul Falco-t jelent? Eh? 🙂

Soós Sándor
Olvasó

Szeretném kérni Jollytól az Irigyeim sokan vagytok című számot. Küldeném sok szeretettel Szolnokra Szarvas Gábornak és drága szép buckalakóinak.

WSreborn
Olvasó

Inkább egy magyar buckalakó, mint egy osztrák adót fizető labanc korcs…

Xero
Olvasó

Már egy ideje nagyon próbálom megfejteni, hogy mégis miből gondolhatod, hogy ez a labancozás nekünk sértő? 😀 Ausztriában dolgozik sokunk legálisan, amiért jó fizetést kapunk, ezért ott fizetjük az adót.. és? Én konkrétan büszke vagyok erre. 😛
Amúgy a lényeg. Köszöntünk Ádám!! ??

oilers
Olvasó

Engem a hányinger kerülget, a szánalom undorral keveredve, írígység ?? és örülök h semmi közünk ehhez a bravúr igazoláshoz.

JR.Benitez
Olvasó

Voja ASE–>Olaj. Hmmmm….

Mendez
Olvasó

Gyorsan felejt a bucka. 🙂

oilers
Olvasó

Hogy lehet ezt összehasonlítani vojvoda átigazolásával??? Ha ennyit tudtok erre, meg buckázni hát nem túl sok. Ebből is látszik h igaz minden és nagyon fáj

Vulcano
Olvasó

Nem is értem. Hisz Voja átigzolása az a korrekt eljárás szótári definíciója volt.

oilers
Olvasó

Öszinte legyek fogalmad sincs voja olajba igazolásának körülményeiről!! csak írni akartál valamit h ha más is csinálja akkor nekünk is lehet

WSreborn
Olvasó

Azért érdekes állatfaj a sárga, hirtelen klasszis légiós lett Cakarun, Subotic, Badzim?????
Cakarunt végig fikázták tavaly hogy milyen szar csak könyökölni tud, Suboticot szintén hogy anno a Bonn színeiben milyen szar volt, Badzim ugye csak 3ast tud dobni……
Görbe tükröt kapnak és egyből megy a kamuzás ahogy szoktàk…
Elárulok valamit nektek ti agyilag zokni társaság, a légiósainknak köze nincs a klasszis szinthez, ha lenne, akkor elvitték volna őket jobb bajnokságba.
Imádnivaló hajtós szimpatikus játékosok, de messze nincsenek Milosevic, Andric, Perry, Trotter, Voja szinteken.

Vulcano
Olvasó

És én pont nem a mostani, hanem a régi szolnoki légiósokra gondoltam mikor klasszist emlegettem…

HajraKapos
Olvasó

Somogyi Ádám nem rossz játékos, de van még bőven hova fejlődnie (főleg fejben).
Én mondjuk tuti nem cseréltem volna el rá semmi pénzért tavaly Boriszt (Krnjajszki). 🙂

Tomi
Olvasó

Kovács Benedek kedveli ezt a bejegyzést.

Meg is érdemli!

Vulcano
Olvasó

Valamiért mégse nagyon akar hozzátok visszamenni…

Tomi
Olvasó

Már nem is kell ide, jó helyen van nálatok a padon. Nekünk van egy Csutink, annyit ő is hozzátesz.

Vulcano
Olvasó

Majd úgyis őt is elüldözitek.

Cibona5
Olvasó

Hogy egymásnak ugrik itt sok ember egy olyan hír miatt, amelyről már több mint egy hónapja tudunk. Nem is értem. Egy túlsztárolt, nagyképű játékos érkezett, akinél a tavalyi szezonban a korosztályában több játékos is jobb teljesítményt nyújtott.

Marillion
Olvasó

Olvasgatom majdnem mindenki tovàbbi légiós…légiósokról aposztrofàl! Mondjuk egy àtlagon felűli tudàsú jàtékost még magam is szívesen làtnik a keretben! Hosszú a bajnoksàg és nemzetközi szereplés…stb.

WSreborn
Olvasó

Egy újabb szombathelyi iskolapélda: Hogy kell egy tollvonással egy átigazolási és egy u23 szabàlyt is kijátszani.
Természetesen emellett még a legtisztességesebb csapat címre is igènyt tart a Falco, akik idén ismét messze nem a leggazdagabb csapat.
6 magyar válogatottal anno a régi Honvéd sem állt fel szerintem.
Várom a menetrendszerű további kamukat, pl. hogy 2 légióssal aztán 3 légióssal, utàna 4 majd végül 5 légióssal terveznek….
Ez is a magyar kosárlabda érdeke igaz Ivkovics???
Remélem kiesnek a BL-ből mint a szar.

crazybasket
Olvasó

Ezt akár a Szolnok is megtehette volna, mivel nemzetközi szereplés van, és ott is élne az u23-as szabály, ami miatt fixen meglennének ott is a Somogyi percei! Az, hogy a Falco megtalálta a kiskaput, ez a vezetőség érdeme! Meg az is, hogy nálunk a válogatott emberek az első számú opciók nem pedig a légiósok! Az meg hogy a legtisztességesebb csapat vagyunk-e? Szerintem ezt ne egy Szolnok, Alba vagy körmend szurkoló döntse el, legalábbis ne egy ember általánosítson erről, mert ahogy néha én is, ők is a saját csapatuk szemüvegén keresztül nézik a dolgokat, ilyen a szurkoló! Szerintem ezt inkább abban… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Na làtod ennyi a különbség PL. Közted és köztem amellett hogy ki hol lakik hogy én soha nem néztem nemzetköziben hogy az orszàgban melyik csapat és honnan,te meg gyűlölettől nem làtsz messzebb! Tehàt nàlam nemzetközi kupàban Hajrà Szolnok is! Maradok tisztelettel. HAJRÀ FALCO!

Mendez
Olvasó

Te szerencsétlen seggszáj!
Te ugatsz itt?
Akiket a 6.helyről indítottak nemzetközibe?
Akik egyetlen egy lejátszott meccs nélkül első helyre kerültek a középszakaszban?
Akik 6 légióssal játszottak 2 éve?
Te öngólkirály buckásparaszt!
???

WSreborn
Olvasó

Ez az nyomjad kiscsikó legalább mindenki làtja a szombathelyi értelmi szintet…

Mendez
Olvasó

Te beszélsz értelmi szintről?
Itt vonaglasz minden Falco cikk alatt nint valami fogyatékos földigiliszta.

WSreborn
Olvasó

És hol marad a “Szia Uram” megszólítás, ahogy a hozzád hasonlóak szoktàk?

Ewing
Olvasó

Bazd szájba sárga gecivel végre a jó édes kurva anyádat, te frusztrált sárga geci!!!

Mendez
Olvasó

???
Szedjél követ bucka!
???

Vulcano
Olvasó

A 6 válogatott mellé még mindig nincs 5 klasszis légiósunk mint a Szolnoknak. A 6 válogatott 2 légiós miben más mint a 4-4? Az pedig gondolom a magyar kosár érdeke volt, hogy azért átkellett alakítani a bajnokságot és odaadni az Olajnak az alapszakasz elsőséget alanyi jogon, hogy a Szolnok az ABA-ligában bohóckodhasson? Meg, hogy egy éppen a tabellán elhelyezkedő 5. hellyel is sikerült Szalaynak kilobbiznia a nemzetközi indulást. Meg vicces, hogy amíg az Olaj viaskodott nemzetköziben addig az Mkosz elnök/szolnoki polgármester nem tartotta fontosnak az u23-as szabályt. Aztán mikor 2 egész hónapig a földi halandók szintjén éltetek, akkor telesírtátok a… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Az az ABA ligában bohóckodás olyan csapatok ellen volt akik kb 20 ponttal verték azt a Belgrádot akik ellen még bírói segédlettel sem tudtatok szoros meccset játszani.
A vàlogatott jàtékosok a nagy pénzre mennek, tőlünk akkor mentek el amikor elfogyott a pénz.
Nem tudjátok felfogni hogy kb. 3x akkora költségvetéssel dolgoztok, mint a többi élcsapat???
Szombathelyen tényleg azt hiszik, hogy minden játékos álma Szombathelyen játszani, és ezért mennek oda?
Akkor ennyi erővel miért nem mentek oda 7-8 éve, vagy 10-15 éve??????????
Pénz pénz pénz, semmi más, csak ezt a marketing gèpezetetek kamu maszlaga okozta rózsaszín ködtől nem làtjátok.

Vulcano
Olvasó

De gondolom, amikor szanaszéjjel vertük a Brindisit, a Neptunast, a Bonnt, meg a Paokot, meg nagy küzdésben legyőztük a Dijont és a Zaragozát, az gondolom elkerülte a figylemedet. Azért jó látni, hogy más kivetnivalót nem találtál az írásomban.

WSreborn
Olvasó

Mindenre nem reagàlhatok külön, valamint tagadtam én valaha is hogy kirakatcsapat voltunk? NEM
A középszakasz kiemelés pedig nem jelentett bajnoki címet, lásd 2013as bukta az Alba ellen.
2014, 2015ben pedig 9-0 volt a playoffunk, lett volna jelentősége az alapszakasznak szerinted??????
Ismerjétek el hogy kurva sok pénzetek van, és igenis ti is játszotok cinkelt lapokkal.
Ne állítsátok be magatokat folyton erkölcsi győztesnek, és makulátlannak és egy szavam sem lesz.

Dallas
Olvasó

A Bl gyözelmekkel nincs igazad,amikor mi kupázni kezdtünk alapból csak Eurochallenge lehetett .)és hát klasszis légiós,Chakarun se fejlödni jött ide Spanyolból,Subotic pont a rájátszásba betlizett sokat,Badzim ? ha olyanjó lenne elvitték volna,amikor Nyergesék nem talicskával hanem billenös Tátrával hozták ide a közpénzt,akkor se tudtuk megtartani Trottert .) A Bl milyen fiatalszabályt jelent ? + még vagy 10 közhelyet írtál,de nincs már kedvem külön külön reagálni rá….

Vulcano
Olvasó

Hát Badzimot éppenséggel a Zaragozára rálicitálva sikerült elvinni. Én pedig a 5-10 évvel ezelőtti szolnoki légiósokra gondoltam. Trotter, Perry, Milosevics stb. Pl Perry már a Panathinikoszt erősíti, Holiday pedig NBA bajnok is volt. Nálunk meg az elmúlt tíz év legjobb légiósa, Bruinsma pedig egy török középcsapathoz tudta leadni magát. Ezek elég érzékelhető különbségek.

Zsarkov
Olvasó

Holidayt ne keverd a többiekhez, ő “jöttment csokimikulásként” (by Falco) érkezett és mi neveltünk belőle először magyar bajnok és kupagyőztest, illetve az NBA aranygyűrűjét is az itteni edzésmunkája alapozta meg…?

Dallas
Olvasó

Igen ,igen a Duck.us honlapon azóta is Pór Petiröl írnak,de nem vállalja az útat az Usá-ba,de remélem egyszer még ráveszik hogy ö legyen az edző,de nem bolondult meg hogy megint belevágjon 🙂

KD
Olvasó

Jól van, jól van, küldöm a zsepit.

oilers
Olvasó

Részt venni egy másik magyar csapat lehúzásában, átverésében? A hányinger kerülget! ” a magyar kosárlabdát képviselik nemzetközi szinten” Hogyan várjátok ezután h bárki is aki mondjuk semleges klub szinten drukkol nektek… Én értem h minél jobb játékost akar igazolni egy klub de így?

KD
Olvasó

Szerződést írni tudni kell. Nincs itt szó semmilyen lehúzásról, Somogyi a Burgoshoz igazolt, mivel a szerződése szerint megtehette, azt meg a Deac a Burgosnak már nem mondhatja meg,hogy megtartja vagy esetleg kölcsönadja Somogyit. A szerződés olyan kikötést nem tartalmazott, hogy magyarországi ( vagy bárhová) történő kölcsön esetén a Deac bármilyen átigazolási díjra vagy bármilyen térítésre igényt tarthat. Ennyi. Az erkölcsi prédikációkat pedig hagyjuk, ez egyesek, főleg a szolnokiak szájából nem hangzik hitelesen.

oilers
Olvasó

Pont ugyanígy mondják a DEAC-nál is ?????

JR.Benitez
Olvasó

Bezzeg mikor Voja át lett irányitva…. Az annyira korrekt volt hogy az ASE mai napig elégedett. Ja bocs, nem ide

Noname
Olvasó

Még-még, csaholj bucka!
Jól szórakozunk, ahogy dagad a fejed az idegességtől??

murphy
Olvasó

Egyértelműen a Falco intézett mindent. Nyár elején Gyuribá felhívta a Burgos elnökét,eldúdolta neki kétszer a Vamos a la playa-t ami olyan jól sikerült,hogy egyből leigazolták Somogyit 3 évre,hogy ezt követően kölcsön is adhassák a Falconak. Egetverő baromságokat én is tudok írni.

Mivanmivan
Olvasó

Itt nem a Falcoba igazolás a gáz, hanem a módja. Na de, ha hoz majd év közben a Falco még plusz légióst, az nyilván bizonyos magyarok elől veszi el az időt, szóval hiába lesznek többen, nem biztos, hogy ez ki fog jönni majd pozitívan. Ha későn hoznak, a BL-ről már lecsúsznak, a magyar bajnokságra meg nem biztos, hogy kell az már nekik. Véleményem szerint Falco-Deac döntő, Alba-Szolnok bronzcsata várható jelenleg.
A többi csapat meg nagyot fog küzdeni a 8-ért.

Doncickormealattapiszok
Olvasó

szóljon már neki valaki, hogy a legendás múlt az 27 kilométerrel délebbre van.

Vulcano
Olvasó

Ott már csak az van.

Doncickormealattapiszok
Olvasó

ez teljesen igaz! mert ha azt nyilatkozza, hogy a jelen és a közel múlt legeredményesebb csapatához igazol, akkor tökös.

KKKfanta
Olvasó

Aki csak tudja remélem megfingatja a falcot! Bárki aki ellen a mindenkit összevásárolt falco játszik, tuti annak fogok szurkolni legyen az bárki!! S nem mellesleg szerintem ezek a pénzéhes és az sem érdekel ha padon ülök egész évben csak hogy bajnok csapatba legyek válogatott sz*rdarabok, nálam teljesen leszerepeltek. Semmitérőek. Inkább nem játszanak ccsak jó helyen legyen a s*ggük! Szánalom!

majerle09
Olvasó

és ha a balliberális migráns válogatott ellen játszik?
;-))

Vulcano
Olvasó

A bábun elmutogatod hol ért hozzád a Falco?

Zsarkov
Olvasó

Nem rossz játékos, de – egyelőre – az arca nagyobb, mint a tudása, az meg 100 %, hogy legkésőbb februárra plusz 2 légiós is lesz…

donnarumma
Olvasó

Majd szólok ha 6 lesz…

Xero
Olvasó

Tavaly is ezt nyomtátok.. aztán hogy hogy nem végül nem igazoltunk. Nem tudom elképzelni, hogy 1-nél több légiós jöjjön. Felesleges is lenne, mert nem jutna neki perc. Én már annak is örülnék, ha 1 valakit igazolnánk, de az is lehet, hogy még 1-et sem fogunk.

Zsarkov
Olvasó

Fogtok…, de kell is, mert bármikor jöhet sérülés…, amúgy engem nem zavar, a BL-ben szurkolok nektek

Bencur2021
Olvasó

Nem lesz mar sajnos legios, pedig nagyon kellene.

KD
Olvasó

Örülök , hogy sokan úgy gondolják, Somogyi kölcsönvételével eldölt a bajnokság, de ez nem ilyen egyszerű. Nem csak a játékosok, hanem a szakmai stáb is legalább olyan fontos a sikerhez. Meg kell hogy legyen a kémia a csapaton belül, hogy mindenki egy irányba húzzon, és ebben nagy a szakmai stáb felelőssége, na meg meccselésben, az aktuális ellenfél feltérképezésében, a taktika kidolgozásában, mentális és fizikai felkészítésben stb. Pozitív példaként említhetném a Szegedet és Szrecskót tavalyról, negatívként pedig a nagy motívátorként is megismert szolnoki másodedzőt, Szarvast.

pecs007
Olvasó

Ez a Falco erős lesz, de főleg erős lehet. Az Alba, a DEAC és a Szolnok szerintem feltudja még venni a mostani keretükkel a versenyt, de ha hoznak még két jó légióst (vagy akár egyet) akkor nagyon nem kell izgulniuk.

Tomi
Olvasó

Nagyon szomorú hogy ennyi esze van ezeknek a fiataloknak. Ahelyett hogy elmennének egy olyan csapatba, ahol embernek számítanak és játszhatnak, elmennek a 7 embert játszató filkóba padot koptatni. Nemzetköziben egy percet sem játszanak majd, itthon meg lesz az összesnek 20 perce. Máshol meg egyedül lehetne 20 perces játékos…

Megbotránkoztató, hogy ezeknek tényleg ennyi eszük sincsen.

SárgaPárna
Olvasó

Tehát, ha jól értem, akkor a Somogyi tök hülye, hogy a Falcóba igazolt, mert ott csak 20 percet fog játszani holott más csapatokban akár 20 percet is játszhatna?
Az eddig is teljesen egyértelmű volt, hogy te segghülye vagy, de ez most azért még ezen is túltesz.

Debreceni
Olvasó

párna Te magadtól vagy ilyen hülye vagy valaki fogja a kezed?

Tomi
Olvasó

Te még annál is ostobább vagy mint ami látszik. Olvasni sem tudsz te fogyatékos?

Vulcano
Olvasó

Egy rejtély, hogy miért nem zalába igazolt, mondjuk legalább nem kéne félnie, hogy nemzetközi meccsen a padon fog csak ülni…

Leklibajsza
Olvasó

Az a baj Tomi, hogy te az a tipikus arrogáns hülye vagy, aki mindenkinél okosabbnak hiszi magát.

Xero
Olvasó

Szóval nem vesszük emberszámba a játékosokat.. de azért folyamatosan jelentkeznek be, hogy jönnének hozzánk.. Milyen hülyék ezek..?? ?

Tomi
Olvasó

Igen, én is ezt írtam. Buták.

Blizzard
Olvasó

Színjáték vége. Nem az a baj, hogy a Falcoba akart menni, hanem a módja. Külön poén, hogy még neki állt feljebb mikor ezen a Deac kiakadt. Jó játékos lesz, de problémás volt mindig is.

Baszketboll
Olvasó

Nekem sem az ízlésemnek való volt ez a színjáték. Abban is lehet igazad, hogy problémás a srác.
De a sztori úgy kezdődött, hogy a DEAC nem irányítóban képzelte el Somogyit. A pohár meg akkor telt be nála, amikor odavitték irányítóba Kerpel-Froniust.
Szóval gáz ez az ügy minden hogyan, de a DEAC egye meg, amit főzött, legyen sikeres Kerpel-Froniusszal. Nem ez az első, de nem is a második eset, hogy a DEAC-nál kicsesznek valakivel…

Blizzard
Olvasó

Tudom, magam sem szimpátizálok a klub döntéseivel. Lásd Bognár.

Vulcano
Olvasó

Mondjuk ha olyan körülményeket teremtenek és nem hoznak a posztjára valaki mást, akkor még lehet maradt is volna.

Blizzard
Olvasó

Anno a spanyoloknál is volt balhé a távozása előtt. Tavaly egy meccsen lezavarta az edző, utána keretben sem volt. Továbbra is azt mondom annak köze lehet a távozásahoz. Kerpel akkor még ötlet szintjén sem volt.

Bezse
Olvasó

Túlsztárolták már a vasasban is

olaj75
Olvasó

Sárga g…K összevásárolt zsoldos g…K

Vulcano
Olvasó

Badzim, Cakarun, Subotic, Pongó, Taiwo… Színtiszta tősgyökeres szolnokiak.

Dallas
Olvasó

Taiwoval mellélöttél,ö tényleg Szolnokon volt gyerek !,persze tudom Soros-Brüsszel-migránsok,de attól még hogy nem tud lóháton állva hátrafelé nyilazni és nem Kipcsak vére van,és talán barnább is az átlagnál, attól még ö itt volt Szolnokon GYEREK ,ergó nekem Szolnoki és Magyar .)

Vulcano
Olvasó

Elnézést kérek. Akkor helyettesítsd be helyette Solanot.

Kovacs
Olvasó

????
Írja ezt egy olaj szurkoló.

wiley
Olvasó

Ez mindig olyan hiteles egy szolnoki szájából… ?

oilers
Olvasó

Pont olyan igazolás, mint a csapat csak gratulálni tudok ???

Vulcano
Olvasó

Úgy van. Fantasztikus csapat, fantasztikus igazolás?⬛

oilers
Olvasó

Fair, egyenes, sportszerű

WSreborn
Olvasó

Mint mindig, csak becsületesen egyenesen, ja nem….hisz a Falcoról beszélünk

Vulcano
Olvasó

Üdv nálunk, Ádám. Sok sikert!?⬛?

Boban
Olvasó

Azért ez így, ilyen formában nettó kib.szás volt a DEAC-cal. Idén sincs sok értelme megrendezni a bajnokságot… 6 válogatott, az U23-as szabály is pipa, és van még 3 szabad légiós hely. Tudom, tudom, dehát Perl-Benke-Váradi gombokért, a játék szeretetéért játszik, ők igazából nem is nagyon keresnek, csak Vojvoda. 🙂

Vulcano
Olvasó

Mondod, úgy hogy tavaly nálatok játszott Vojvoda, a legkeresettebb magyar, Lukács az egyik legjobb u23-as, két jó kiegészítő magyar, Csorvási és Luka, egy jó kiegészítő u23-as, Omenaka +plusz 5db top kategóriás amerikai légiós. Ez nektek nem volt elég a 4-be kerüléshez, se a kupában, se a bajnokságban. Egy ilyen gáz szezon után én inkább nem dobálóznék ilyen szavakkal. Pláne úgy, hogy a hozzátok képest templom egere Szeged is olyan szinten a falhoz vert titeket, kétszer. A Deac pedig részletesebben dolgozza ki a szerződéseket és ne hagyjon kiskapukat legközelebb.

Boban
Olvasó

Csorvási és Luka, mint két jó kiegészítő? Vannak bajok. A kiskapuk kijátszása meg olyan igazi Falco-s. Nehogy már ti kérjetek számon bárkit is, hogy milyen keretünk van. Hát a Falcoban több értelmes magyar játszik, mint az összes többi csapatban együtt. Ezzel a gerinces húzással pedig nálatok játszik az egyik legjobb U23-as játékos – nálam egy szinten vannak Lukáccsal. Ha baj van, hozzatok még 3 légióst, talán elég lesz 6 magyar válogatottal. 🙂

Boban
Olvasó

Ja, és még annyit, hogy a Playoffban nem volt sem Curry, sem Ahmad, és így kaptunk ki a DEAC-tól 5. meccsen, idegenben. Kupában pedig sikerült belehúznunk rögtön az első körben. Ettől függetlenül nem a kerettel, hanem az edzővel volt főleg baj. Esetleg még valami? Ami amúgy nem tudom, hogy hogyan kapcsolódik a témához, de szívesen meghallgatom a szegény, elesett falcosok vergődését.

Vulcano
Olvasó

Csak vicces, hogy előadod a templom egerét miközben a tavalyi két keret ára kb megegyezik, legalábbis hasonló, és ti nem jutottatok 4-be,egyik versenyben sem, mi pedig megnyertük a kupát és a bajnokságot is. A bajnokságot ráadásul 5. meccsen, szolnokon, pályahátrányból. Aztán kb egész bajnokságban jó ha 6-7 játékosunk volt egyszerre egészséges. Szóval amíg a pénz és szakma amit mi a csapatba fektettünk az két aranyérem képében kamatozott, addig ti az ablakon szórtátok ki. Ezért megérte Vojvodának a csillagokat is lehozni…

Boban
Olvasó

Már hogy egyezne meg a két keret? Ezt te komolyan elhiszed? Keller-Váradi-Perl-Benke-Bruinsma-Lake-Barac-Anderson vs Vojvoda-Csorvási-Luka-Hearst-Curry-Davis-Ahmad-Gillon. Úgy, hogy az értelmes magyart aranyárban mérik. Ezt a mesét még beveszi valaki? Jössz az egészséggel, amikor a PO-t 3 légióssal nyomtuk, úgy, hogy az egyetlen értelmes magasunk, Ahmad, nem volt bevethető és Csorvási játszott végig? 😀 Uram atyám…

WSreborn
Olvasó

Szolnokon kisbetűvel? A városok neveit tudtommal a német nyelvben is naggyal írjàk, ha esetleg arrafelé nem tanítanának magyar nyelvtant…

CsakaSopron
Olvasó

A magyar bajnokság: Válogatott keret légiósokkal, és a többi csapat?. Persze, értem hogy Falco erős csapat és tele van pénzzel, de lassan ez már kezd olyan lenni hogy aki magyar, és jó játékos az Falco. Így borzasztó izgalmas bajnokságnak nézünk elébe ??. Vagy a magyar játékosoknál erősebb légiósok pattogtatnak, vagy a magyar válogatott (tehát elvileg Mo. 12 játékosaiból).
Hátha lesz meglepetés. Hajrá Sopron!

Bencur2021
Olvasó

Mashol 5 extra legios van itt 2 kozepes

Vulcano
Olvasó

Annyi a különség kb, hogy nálunk a magyarok a húzó a légiósok pedig a kiegészítő emberek. A többi csapatnál meg pont fordítva.

majerle09
Olvasó

De most komolyan, srácok. Azzal dőlt el végleg az idei bajnokság, hogy a Somogyi a Falco-ba igazolt?
Ne má’…

Boban
Olvasó

Az U23-as szabály miatt igen, k.rva nagy erősítés, főleg a többi Falco-s U23-as játékoshoz képest. Betömtek egy olyan lyukat, amit idén talán ki tudott volna használni a DEAC (Valerio) vagy az Alba (Lukács). Így, hogy megvan Somogyi, a felnőtt játékosok keretében senki nem tudja felvenni a versenyt a Falcoval. Úgy vannak hasonló szinten, hogy van 3!!! szabad légiós helyük. Ha csak egyet hoznak, már akkor is fő esélyesek nálam, ha kettőt, akkor meg toronymagasan.

donnarumma
Olvasó

Bocsánatot kérek

Bencur2021
Olvasó

Nyugi nem lesz mar legios, es vekonyak leszunk .

Dallas
Olvasó

Ráadásul én úgy emlékszem ??? hogy idén már a rájátszásba is érvényes az elsöfélidös U-23 szabály.

vasipasi
Olvasó

Óriási lehetőség ez a Falcónak, főleg az U23-as szabály miatt és nyitva maradt HÁROM légiós hely a sárga-feketéknél. A légiós ugye meg csak pénz kérdése, amit menet közben is lehet szerezni, ha baj van.

Redbid
Olvasó

Na látod el tudod te dönteni kinek is szurkolsz! És kérlek ne gyere most azzal, hogy te ennyit meg annyit áldoztál, mert én 40éve vagyok a csapat elkötelezett híve, az nagyonsokmindenre elég idő, de én nem verem magam erre, mert én azért az egy csapatért vagyok!! Érted?? És én sem vagyok hajlandó elfogadni, hogy ilyen libikóka, itt is vagyok ott is vagyok emberek azzal vádoljanak, hogy a kopaszé meg a faszomtudja kié, a polgármesteri hivatalból, akiknek ide ti próbáltok mindenáron beállítani, nyilvánvalóan magatokból kiindulva, ilyen módon önmagatok kommunikációját igazolva! Én nem az a fajta vagyok aki feleséget cserél, csak mert… Olvass tovább »

vasipasi
Olvasó

Arra is méltatlan vagy, hogy érdemben reagáljak rád.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés