Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Sokoldalú magasember a Nyíregyháza legújabb légiósa

Atletikus, van kinti dobása.



:

:

A Hübner Nyíregyháza BS vezetősége folyamatosan tárgyal azokkal a játékosokkal, akik a következő idényben a csapatot erősíthetik. Az egyeztetések eredményeként bejelenthetették második légiósukat – tudatja a csapat Facebook oldala.

A 203 centiméter magas, 4-es poszton bevethető Ty Groce négy éven át az Eastern Michigan játékosa volt, az előző szezonban a Butler Egyetemen pattogtatott. Az Eastern Michiganen töltött utolsó két évében abszolút alapembernek számított (az ez idő alatt játszott 50 meccsen kezdő volt), a 2020–2021-es idényben átlagban játszott 33 perc alatt 34 százalékos triplázással 15.2 pontot és 6.9 lepattanót jegyzett – utóbbi két kategóriában vezette csapatát. Az Eagles történetének tizedik legjobb labdaszerzője.

– Az utolsó két éve meggyőző volt az Eastern Michiganen, a koronavírus-járvány idején hozott szabályokat kihasználva az ötödik évben a jó hírű és erős programmal rendelkező Butlerre ment, ahol kiegészítő emberként számoltak vele egy nagyon jó csapatban – beszélt Pethő Ákos vezetőedző a 24 éves, amerikai magasemberről. – Alapvetően négyes pozícióban számítunk rá, de van olyan sokoldalú játékos, hogy akár több poszton is tud segíteni. Atletikus, van kinti dobása, újoncként azon kell majd dolgoznia, hogy minél előbb belerázódjon az európai kosárlabdába. Motiváltan érkezik, szeretné a csapatot segíteni és minél többet fejlődni.

Fotó: emueagles.com

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
zsoti Recent comment authors
zsoti
Olvasó

nekem is van kinti dobásom ha kimegyek a kosárpályára.de nem törödik vele senki.hajrá ZTE!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés