Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sokat tett a győzelemért, felsőházba jutott a Jászberény

A Szeged nem tudott csodát tenni idegenben.

JP Auto - JKSE - Naturtex-SZTE-Szedeák 85-68 (22-18, 21-19, 16-12, 26-19)

Bajnokság, 23. forduló
Jászberény, Belvárosi Általános Iskola
V.: Földházi T., Goda L., Lengyel Á. (Hartyáni Zs.)

JP Auto - JKSE: Pitts 21/3, Rakics 16/3, Brbaklics 4, Alekszandrov 11/9, Pantelics 12/3. Cserék: Czirbus 8, Cseh -, Ruják B. -, Kerpel-Fronius B. 13/9, Szegedi -.

Naturtex-SZTE-Szedeák: Boltics 4, Wirth 2, Ponjavics 13/3, Krapic 18/6, Sulovics 15/3. Cserék: Révész -Juhos 5/3, Kerpel-Fronius G. 6, Vágvölgyi -, Bonifert 5/3, Goldring -, Mayer -.

Felfokozott hangulatba várta a mérkőzést a hazai csapat, hiszen győzelem esetén biztosították volna felsőházi tagságukat. A Szegednek már nem igazán volt tétje, ők biztosan az alsóházból kell kivívják a bennmaradást.

Ennek ellenére a vendégek nem edzőpartnernek érkeztek. Sokáig jól tartották magukat Bolticsék, de a Jászberény már a mérkőzésnek ennek a szakaszában is jelezte, hogy más célokért küzd a két csapat. Pantelics nagyon jól játszott a palánk alatt, míg kívülről Rakics és Pitts termelte a kosarakat. Az első negyedet négy, a másodikat két ponttal nyerték.

A mérkőzés a harmadik negyedben sem dőlt el, a szegediek becsületére váljék, nem adták könnyen magukat. Sok volt a hiba mindkét oldalon, pontszegényre is sikeredett ez a játékrész.

A negyedik negyedben aztán dülőre vitte a Jászberény. A végén mindkét csapat bevetette a teljes cseresorát, és a JKSE, lelkes szurkolótábora előtt, besétált a felsőházba.

A mezőny legjobbja a 21 pontos Pitts volt.

 

Kiemelt fotó: Gémesi Balázs

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
IronikusCsapajevmakelovenotwar69MásikVégétFújdMeghp12 Recent comment authors
Csapajev
Vendég
Csapajev

A Jászberény az idei bajnokság meglepetéscsapata,, ez tény.
Az elmúlt években általában a bennmaradásért küzdöttek, de idén robbantottak.
A fák nem nőnek az égig, de kíváncsi vagyok a rájátszásra.

makelovenotwar69
Olvasó

Grat Berénybe! Jó a kémia a csapatban, még egy sérültet is elviseltek, stabil a teljesítmény.
További sok sikert!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Szép-szép, hogy megvan a felsőház, de ott alighanem rengeteg lesz ám a ruha, zakó, bukta, pofon, meg a dádázás… 🙁 🙁

jaszberenyikse
Olvasó

Köszönjük hallottunk már hasonlókat egy párszor a szezon során. 🙂 És csak nevettünk rajta,hogy hihihi meg hahaha meg kackac-kukac 🙂

Ironikus
Olvasó

Jajjj te kis butuska, álmodozó ?, ….ábrándozol itt nem létező dolgokról, megnemtörtént eseményekről, pedig ha okos lennél, de nyilván nem vagy, akkor tudnád, hogy csak az a biztos, ami már megtörtént, mint pl az, hogy a te csapatod IS bizony bizony benyelte azt a bizonyost…????

hp12
Olvasó

Szép volt fiúk ! Szinte hihetetlen, de ott vagytok, ahol az idény elején sokan nem gondolták volna ! Le a kalappal Nikola előtt, emberileg is egy remek gárdát rakott össze, meccsek után jó látni, ahogy egymást ünnepli a csapat és a közönség. Csak így tovább, jobbulást a sérülteknek !

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nem szaporítom a szót. Gratulálok a csapatnak, gratulálok Nikolának, gratulálok a szurkolóknak és köszönjük a vezetőségnek!

Felsőház!????

Jászberény megüzente, Jászberény megcsinálta : “Karnevál, gála, ünnep, Play-off!”
Hajrá Berény! ???

jaszberenyikse
Olvasó

Szép volt fiúk!!! A számos kedves “jóakarónk” minden jóslata ellenére sem akar pukkanni az a lufi. A Szedeák az 5. csapat a szezonban akiket oda-vissza vertünk,míg minket csak az MTE vert meg mindkétszer. Eddig a szezonban 2 olyan meccs volt amin nagy különbséggel kaptunk ki (Pécs,Körmend). Akárhogy is alakul a szezon további része ez számunkra már hatalmas eredmény. A 3. negyed elején kicsit ránk ijesztett a Szeged de azon kívül elég sima volt úgy is,hogy Pitts ma nem játszott extrán. Kerpinek külön gratulálok,végre van önbizalma. Hajrá Berény!!!

Tudodki
Olvasó

Pitts 21 pont és 9 gólpassz. Extrának nem extra, de azért ez nagyon jó stat! És igen, elképesztő az amit leírtál, valami nagyon jól el lett találva idén Jászberényben, eredmények és játékképe alapján is.

Kosár122
Olvasó

Ez a mai nap kosár ünnep számunkra 5 év mulva ujra az 5 ben. Jó volt nézni, hogy a csapat nem tört össze coleman hiányától es siman győztünk. Magyarok nagyon igyekeztek és nagyszerűen játsszottak. Kerpi megtalálta régi formáját.Szép volt fiúk! A playoffra ha coleman visszatér még el is érhetunk valamit. Hajrá JKSE !!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés