Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sokáig jól tartotta magát a Körmend, de a Falco nyerte a rangadót

A negyedik negyedben léptek meg a sárga-feketék.

Egis Körmend - Falco KC Szombathely 78-86 (17-24, 22-17, 21-23, 18-22)

Bajnokság, 5. forduló
Körmendi Városi Sportcsarnok
V.: Földházi T., Tőzsér D., Török R. (Bodrogváry I.)

Körmend: Stokes 16/6, Takács 2, White 8, Szavics 4, Garrett 20. Cserék: Kiss -, Ferencz 15/9, Durázi 9/3, Krivacsevics 4.

Szombathely: Váradi 16/6, Somogyi 7, Benke 20/6, Golomán 8, Keller 11/3. Cserék: Verasztó -, Perl 12/3, Clark 7/3, Barac 5.

Körmenden rendezték az idei szezon első “vasi el Clásicóját”. A piros-feketék eddig három idegenbeli találkozót vívtak az idény során, két győzelem és egy vereség a mérlegük, míg a szombathelyiek négyből négy találkozót nyertek, már ami a magyar bajnokságot illeti.

Egy szép Váradi-Golomán akció nyitotta a mérkőzést, White egy távoli hármassal azonnal fordított (3-2). Szigorítottak a védekezésükön a vendégek, míg a túloldalon a festékből viszonylag könnyen szerezték a kosarakat, végül Váradi triplája után kért időt Antonisz Konsztantinidesz (5-13). A kis szünet után viszonylag hamar meglett a közte tíz, egyre jobban szakította le a körmendieket a Falco, újra időt kért a piros-fekete együttes, hiszen az előző óta nem szereztek kosarat (5-21). Ferencz Csaba percei következtek, aki két triplával (és közte egy kapott technikaival) visszahozta tízen belülre a csapatát (12-21). A hátralevő percben felváltva jöttek a kosarak, a negyedet White ziccere zárta. 17-24.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Durázi azonnal elsüllyesztett egy hármast, már csak négy volt közte (20-24). Bár Clark triplája még beesett, sokkal jobban kezdte a második felvonást az Egis Körmend, amely Garrett 2+1-es akciójával már csak kettővel volt lemaradva (27-29). Megakadt a Falco, Benke eladott labdáját követően Garrett zsákolt, egyenlítettek a piros-feketék. Keller kritikus pillanatban célzott jól a triplavonalon túlról, ezzel megint kezdett meglépni a Szombathely (32-38). Stokes kapott sportszerűtlen hibát, amiből Somogyi csak az egyik büntetőjét dobta be, a túloldalon White vitte végig (34-39). Az utolsó másfél percet megnyomta az Egis Körmend, végül kétpontos Falco-előnnyel mentek nagyszünetre a felek. 39-41.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A fordulás után sokkal jobban jött ki a pályára a Körmend, amely egy 10-0-ás futással 49-41-re lépett meg. Váradi szerezte a második félidő első szombathelyi kosarát, de Stokes hármasa egyből jött a túloldalon (52-43). Ezúttal a vendégek kerekedtek felül, folyamatosan szerezték a kosarakat, össze is jött a fordítás (52-53). A későbbiekben felváltva érkeztek a kosarak, egyik gárda sem tudott érdemben ellépni, négypontos előnnyel várhatta a záró etapot a Falco. 60-64.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Egy perc sem telt el a negyedik negyedből, máris jött Antonisz Konsztantinidesz időkérése, hiszen 4-0-val nyitott a Szombathely (60-68). Stokes állt bele egy távoli duplába, míg Krivacsevics egyik büntetőjét sem dobta be, így sokkal közelebb egyelőre nem tudott jönni a Körmend, sőt, egyre jobban lépett el a Falco (62-76). Egy hazai időkérés után 8-0-át mentek Ferenczék, 76-70-re jött fel a piros-fekete alakulat. Ennél közelebb már nem tudtak zárkózni a hazaiak, rangadóhoz méltó mérkőzésen győzött a Falco KC Szombathely. Az összecsapás krónikájához hozzátartozik, hogy a találkozó végén hosszú percekig összeakaszkodott a két tábor. 78-86.

Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu fotói a mérkőzésről:

HIRDETÉS

390 hozzászólás

390
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
67 Comment threads
323 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
88 Comment authors
tortajanosDudipályaszélsőDrazsen PetrovicsPL Recent comment authors
tortajanos
Olvasó
Dudi
Olvasó

Gondoltam, elolvasom a kommenteket, de kb 20-25 darb után feladtam. Tényleg ennyire primitívek vagyunk? Ezt klubszíntől függetlenül kérdezem. Mint az óvodában :Ő kezdte-nemis, Ő kezdte!!
1. Ha vki idegenbeli meccsre megy, annak ki kell kerülni a provokálàsokat. A hazai szurkolók mindig provokálnak, legyen az Körmend, Szhely, Szolnok stb.
2. Ez egy alapszakasz meccs volt. Nem a világvége. Nem élet – halál.
3. A szervezők azért elgondolkodhatnak, hogy mikor hibáztak (először).
4. Grat mindkét csapatnak. Jó meccs volt. Ha a Körmend képes így játszani,akkor újra vasi döntő lehet.

pályaszélső
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek, mert kiválóan játszott és ragyogóan helytállt a “Magyar válogatott” ellen!Azonban,ha a három korrupt,hozzá nem értő MAJMOK /bírók/ Földházi,Tőzsér,Török/,ítéletükkel, nem támogatják a Falcot,akkor vereséggel távoztak volna! Azt nem értem, hogy minek van ott a BAJFASZ komiszár,ha nem lép fel ilyen kirívó pártatlanság ellen??? Sorozatosan engedték Váradi ,szándékos KÖNYÖKLÉSÉT, sőt az ő javára fújtak! Ejnye Benedek,ennek a gátlástalan könyökléseknek odafent, édesanyád sem örült?! Jó lenne,ha valaki véget vetne ennek a játékvezetési stílusnak,amit feltehetően Győrffy,játékvezető,mint MAFFIA VEZÉR irányít!!!

Zsarkov
Olvasó

Gratulálok a nagy tradíciókkal bíró, szívvel-lélekkel küzdő, nagyságrendekkel kisebb költségvetésű MTE-nek…, a bírók amikor kellett, mindig megtolták a cinegék szekerét…, a sárga csürhe meg minősíthetetlen volt…, aki vendégségben így viselkedik, az ne csodálkozzon, ha pofán b@sszák!

Mendez
Olvasó

“körmEND szolnok két jó barát együtt szopják egymás f@szát.”
???

SzhelY
Olvasó

te meg apádét

egismte1
Olvasó

Te nyikhaj

SzhelY
Olvasó

nézd el neki még csak 12 éves

oilers
Olvasó

Betartják ők is az edzői utasítást

Vulcano
Olvasó

A költsgévetésről meg a bírói segítségről mondjuk ti biztos sokat tudnátok beszélni.

Vulcano
Olvasó

Szóval ha valaki elmegy Körmendre számítson rá, hogy pofán vágják,még akkor is ha gyerek. Azért szép, hogy 2021-ben még mindig nem sikerült 21.századi vendégszektort kialakítani. Vicc.

Marillion
Olvasó

A kőltségvetés átruházása Szolnokról érkezett! Egy világ szenzáció lenne ha csak 1 Olaj szúrkolót találhatnánk az országban aki be meri vállani azt a mondatot,hogy utálom a Falcot,de mi jogon basztatjuk őket mikor jogosan emlegetik fel a mi klubunkat az elmúlt évek lehetőségei miatt! Hol a sportszerűség Olaj szúrkolók,de kötekedni az megy?!

rickipicasso
Olvasó

Sziasztok, A tegnapi balhéhoz néhány gondolat: Sajnálom a kissrácot, de megtanulta valószínűleg, hogy ha másfél órán keresztül kurva anyázik,faxxxopózik, cigányozik akkor ez van. A Falco szurkolóinak minden korosztálya ezt nyomta végig. A szülei helyében ha csak nem álltak mellett, otthon én is megpofoznám szülőként. A biztosításáról: Azért fajult a dolog eddig, mert az bizony nagyon gyenge volt. A secusok csak nyugtatgatnak, illetve hazai oldalon is csak azzal keménykednek, akivel ránézésre lehet. Ezt meg kell oldani, nekem bérletem van, amiért fizettem a két tábor rendbontói miatt nem akarok zárt kapus meccset. Ha még is az lesz a büntetés, akkor következményét is… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

ezt mondtam én is aki anyázik elöbb utób lesre fut ja hogy elfelejtett elfutn?!

Mendez
Olvasó

Még szerencse hogy nálatok senki sem anyázik..
Azért ha véletlenül valamelyik körmendi megteszi az Arénában és felpofozzák remélem majd akkor is helyeselni fogsz.

egismte1
Olvasó

Ratyi nyikhaj

Marillion
Olvasó

Álltalában mindig saját kommentjeimet szoktam megvédeni ha úgy érzem jogtalanul hurrognak le,és nem szorulok más védelmére,de mendez amellett hogy nyersebb az átlagnál attól függetlenűl ez a hozzászólása a tisztánlátásért van! Csak kérdés kik akarnak tisztán látni?! És kik azok akik bármi áron is de őrők elfogultak maradnak!

Drazsen Petrovics
Olvasó

Nincs rendben az anyázás, a 15 éves fiú pofon ütése sem, de ettől még ugyanaz a gyalázkodó, gúnyolódó, Körmend-,Szolnok- és minden Falco ellenfelet minősítő kommentelő vagy, a szurkoláshoz nincs köze a kommentjeidnek.
Csak a KDMTE!

Tom84
Olvasó

Ez a benke gyerek, már nem tud hova buzulni. Valaki szóljon neki, hogy nem kellene női cipőbe ugrálni a pályán.

KD
Olvasó

Vigyázz, mert a pedofiltörvény miatt nem járhatsz meccsre, ha nem a meccset, hanem a kosarasok cipőjét bámulod. Olvass kevesebb Vas Népét.Írjál légy szíves arról is valamit, hogy ki volt a mezőny legjobb pontdobója, szívesen átfutom az erről szóló esszédet.

Tom84
Olvasó

A legjobb pontdobó Garrett volt, mivel csak az egyik oldalt nézed.

KD
Olvasó

Hát ez esszének elég gyenge.

Marillion
Olvasó

A Falco meg nyerte az El Classicót! Csapat szempontból meg mi jártunk jobban!

SzhelY
Olvasó

a nézők

Kovacs
Olvasó

Boldog buzi lennél, ha csak fele annyira tudnál kosárlabdázni, mint ő…..

Tom84
Olvasó

A szivárványt inkább meghagyom másnak, van rá igény bőven sajnos.

Vulcano
Olvasó

Csak gratulálni tudok aki erre pluszt nyomott.

Marillion
Olvasó

Miattam lehet mezitlább vagy akármiben…amig szórja a kosarakat Folco címeres mezben! Hajrá Szili!

KD
Olvasó

A nöi cipöröl meg annyit, hogy most nézem a Baskonia-Obradoiro meccset és Filipovity Márko és még vagy hárman az általad kifogásolt « nöi » cipöben nyomják. Akkor most ezek mind nöi cipöben ugrálnak? Mondtam, hogy ne dölj be a kormánypropagandának, a Vas Népén és a többi Kesma lapon kivül olvass mást is, és ne csak az M1-et bámuld, akkor talán szélesebb látókörü leszel. Szívesen.

nick19
Olvasó

Délután csak a 2. félidőre értem haza, az első félidőt csak most tudtam megnézni az M4 Sporton. Öröm volt nézni a körmendi csapat küzdelmét, hősiességét, a “Megveszünk mindenkit is” (nem Aldi áron 🙂 ) zsoldoshadsereg ellen. Óriási a körmendi csapat és a körmendi tábor egysége, de ez a csoda évtizedek óta működik, szerencsére én is részese lehet több, mint 30 éve. Ez óriási érzés a mai minimális vereség ellenére is. Ez volt a papírforma, de azért egy Mócsán Bálinttal kiegészült rotációval, és egy korrekt fújással akár más végeredmény is születhetett volna. Érthetetlen számomra, hogy Váradi első félidő végén történt szabálytalanságát,… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Zsoldoshadsereg… A Falcoban a 12-ből hat saját nevelés játszott. A nagy utánpótlás nevelő Körmendben mennyi? A fújásról meg, annyit, vicces hogy 18:25-ös büntetőaránynál is bírtok bírozni. Plusz nálunk Somogyit még ki is pontozták.

Kormend3
Olvasó

Nézd végig a meccset..divatszurkolok.szombathelyi honvéd..jól írták előttem. Elfogyasztása a pénz ti iseltuntok a csarnokbol szivárványos gexik

Vulcano
Olvasó

Na szóvál hány saját nevelés játszott a Körmendben? Mert nálunk 6.

Marillion
Olvasó

Most megint az a korszak van hogy megy az u20-nak Körmenden,de ki marad közülük ott ahol a háttérben aknamunka megy! Rend legyen ezen dolgozzatok vagy megint,elfogytok,és ne állandóan a Falcoval foglalkozzatok,mert ezzel csak hátrafelé haladtok!!

csakakörmend
Olvasó

Sziasztok! Csak azután érdeklődnék, hogy az a szurkolótársam jól van-e, akit egy harmadik szurkolótársunk dobott fejbe?:))

Redbid
Olvasó

Ja azt amelyiket papírzsepivel?
Amelyikről a felvételt már Polgármesterúr nicken beraktad 🙂

Ő jól van igen, ha tovább menne a felvétel akkor az is látszik, hogy észre sem vette mi történt vele 🙂

Lacataylor
Olvasó

Anno fel lett avatva az új /csarnok/szerü, most fel lett avatva az új parkett ,most még volt végig Áram is…

PL
Olvasó

igen, a szarénát mi avattuk fel ?

Marillion
Olvasó

De azóta sem mehettetek be sehova vendégként annyian mint ide Szombathelyre! Úgyhogy csak ennyire szarozd az Aréna Savariát! Vagy ha továbbra is ez a véleményed akkor meg otthon kell maradni ha Falco-Kőrmend van! A tornaterem biztos hogy biztonságosabb!

Csippa
Olvasó

A Falco a jobb csapat, nem vitás. Viszont Földházi tövig C*miuta őket a kritikus pontokig. 3 technikai, plusz labda többször, másik oldalon ugyanazért semmi, pedig végig reklamált, szineszkedett a Falco is, ez bizony kettős mérce…..

Vulcano
Olvasó

És még így is 25-18 lett a büntetőarány. Őrület.

Marillion
Olvasó

Semmi stat nem számit nekik! Falco már a szezon előtt megvette a JV bizottságot,az MKOSZ-t a Szolnoki polgármesterrel egyűtt,a toronyórát meg láncostúl! Várom még vissza Filipovityot is,meg Voja is jőhetne már,miért éppen Szombathelyt hagyná ki a pályafutásából,Rosco Allen gyere te is,jaj a Hangát ki ne hagyjuk már tisztelt Falco menedzsment! Úgye lesz pénz mindenkire….Had útáljanak csak minket még jobban…már tők 1-re megy!

SzhelY
Olvasó

nagyigazság végre valaki

KD
Olvasó

Ne csodálkozz ezen, kis hazánk az irigykedők és a gyülölködök országa lett, és nem csak kosárlabdában. A toleranciának, a másik elfogadásának nyoma sincs. Sajnos….

SzhelY
Olvasó

és erről ot fent tehentnek, a bátrak a parlamentben nem csak a kirmánypártmindegyik

SzhelY
Olvasó

ja de ha a nem lefujt szabálytalanságokat is nézd persze nem megy technikai plusz 2 pont számolj!

nick19
Olvasó

Egyetértek! Váradinak pl. k.rva sokat megengednek. Az 1. félidő végén technikait kellett volna kapnia, sportszerűtlen volt, akkor amikor a labda nem is volt játékban, de semmi…… és még sok ilyen volt,.

agyas
Olvasó

A balhé azért tartott sokáig, mert Stoki nem találta a biciklijét.

PolgármesterÚr
Olvasó

Ezért tartunk ott ahol…:

https://fb.watch/8xJ1KruDjL/

PL
Olvasó

ez a sok kamunick. Nehogy belekeveredj! ?

Roundmend
Olvasó

Ez ma egy verhető Falco lett volna…nyilván sokat kivehetett belőlük a hétközbeni Athén meccs,de még így is néha úgy éreztem, hogy fél erővel játszanak csak…A játékvezetőkkel kár foglalkozni,sajnos a balfaszok ugyanúgy a játék tartozékai,mint a normálisak…Bár nagyon sok nem hiányzott a bravúrhoz, egy korrekt játékvezetést önmagában akkor is kevésnek találtam volna. Az akarással nem volt gond, de fizikálisan sokkal keményebben,agresszívabban kellene menni!

Kovacs
Olvasó

Az edző volt a leggyengébb.

PolgármesterÚr
Olvasó

Ti görények! Kinek az iskolázatlan buta falusi paraszt agyából pattant ki a covidos kiírás? Áljon elém azonnal ha mer! Mit képzeltek magatokról? Minimum a körmendi emberekre lennétek tisztelettel, akiknek a szerette elhunyt a vírus következtében! Ők is megundorodtak tőletek egy életre ma! Ezer meg egy opció lett volna az ellenfelet heccelni, de ez.. a legalja! Gerinctelen gyáva banda vagytok egytől egyig!

Redbid
Olvasó

Na mivan öcsike kibújt a szög a zsákból mi, eddig mindenhol Körmendinek játszottad magad, most meg kiderül a metropolisz parasztja vagy mégiscsak! 🙂 🙂 🙂

Marillion
Olvasó

Akkor ezek szerint te is inkább a Covidot….???? Nem akarlak sértegetni mert nem ismerlek meg ekképp főleg jogom nincs hozzá,de akármi mással lehetett volna oda b…ni a másiknak…mint coviddal érvelni! Akkor is tapsikoltál amikor nem mehettél meccsre?! Hát inkább nem jellemzem az ilyen gondolkodású embereket!

SzhelY
Olvasó

n mivan de őnérzetes valaki

PL
Olvasó

vigyazz a nickneveidre sárgaszar! ?

Savaria
Olvasó

2003 óta, minden egyes szezonban azaz 18 éve körmenden elhangzik a következő mondat, ami ma is sokak száját hagyta el:, Na majd talán jövőre!’.

Rouge
Olvasó

Szombathelyi divatok.

Divatra van pénz,
kultúrára, kosárlabda kultúrára nem marad…

Csak egy csapat van Vas megyében.
MTE.

Mendez
Olvasó

Lúúúzer rúúúzs… ötödik meccsen adjuk meg a kegyelemdöfést.
???????
Kosárlabda kultúra szolnoki módra=dobáljuk meg kővel az ellenfelet.Rúúúzs visszatértél de megint, megint egy hatalmas öngól a vége.
?????

Lacataylor
Olvasó

A 10. meg a 11. ja meg 9. 24. de a 6.,meg a 30. 13.ja és a 14. mind(kutya) a szabadságot majd a Sugár úton irják ki szopnokra!

Vulcano
Olvasó

Ezaz. Végre. Több kínkeserves hét vagy hónap után újra itt van Rouge. Meg is könnyeztem mikor megláttam a képedet. Többé ne menj el.

Lacataylor
Olvasó

Most tellett le a sok kivett szabi…..

Leklibajsza
Olvasó

Elemeznéd kérlek, Rúzsos az 5. meccs után történteket? Kíváncsian várnék egy esszét róla.

Lacataylor
Olvasó

Ide bőgsz be TE Sz@rvasgerinctelen,igaz sz@arvasbőgés van,nagy szünetet tartottál,most kaptál netet ,hogy jön a vadászidény,szánamas soraid az esszéidhez képest is Sz@rvaskalapos,okoskodó!!

Marillion
Olvasó

Már vártunk…téged is szívesen elolvasunk…! Volt egy csapat elöttünk aki ezt a szintet már élvezte PÉNZ,PÉNZ,PÉNZ! kultúráról meg pont ne meséljenek olyan helyről ahol a vendégszúrkolók meg vannak félemlitve! Őlelkezzetek velük oda vissza!

Lacataylor
Olvasó

A Zsarkovval mehetnétek eggyűtt vada$zni, és ha lőttök egy bakot, a sok másik mellett,ne adja ISTEN Sz@rvast,mondhatnatok, hogy fel vagyunk Sz@rvazva…..(

olaj75
Olvasó

Undorító Szombathelyi honvéd. Zsoldos sárga g…k

Vulcano
Olvasó

?

Marillion
Olvasó

A szokásos gazdag szókincses! Ez aztán az iskolázottság!

Red ball
Olvasó

Próbálok realista lenni. Ma a szív megszakadt, de emelt fővel jöhettünk le a parkettről.
Nem szeretek bírózni…tévedhetnek, mint bárki más. A technika ma már lehetővé teszi, hogy visszanézzenek dolgokat. Nem tették. Mindegy.
Knézit én nem szidnám. Forrait viszont nem nevezném független “szakértőnek”. Egy eredményektől mentes túlsztárolt pasi, aki – hogy is mondjam finoman – elkötelezett híve a szhelyi kosárlabdának.
Mindentől függetlenül szép volt fiúk!!!
Csak az MTE !!!

CsakazMTE
Olvasó

Ha elzárják a pénzcsapot szilverhelyen akkor is ekkora lesz az arc?

kacsa79
Olvasó

Akkor csak simán a régi nóta lesz. Az az 1-2 száz néző átlagban.

Marillion
Olvasó

Hagytátok a klubért felelősőknek hogy züllesszék azt amit az elődök megteremtettek! Akkor most nem azzal kéne foglalkozni hogy mit, miért és meddig a Szomszédban!

SzhelY
Olvasó

de mi .ég igy is itt vagyunk és ti elötte majd utánna ,adig örülj mig a hali nb2 es mennyeibe játszik

Marillion
Olvasó

Talán ha a háttérben rendben mennének a dolgok akkor most Kőrmenden lenne az ami most Szombathelyen van! Akkora fanatikusoknak tartjátok magatokat akkor miért nem csináltok rendet ott ahol kell! Ennyi!

Savaria
Olvasó

Foglalkozz inkább a saját csapatoddal, lassan 20 éve nem értek el semmit!
Én már nem is tekintelek titeket például riválisnak, annyiszor lettetek megalázva az elmúlt években.

SzhelY
Olvasó

de közbe csak lett egy kupa vagy az nem számit janem.mert nektek csak 1 van

PL
Olvasó

ki nem szarja le, hogy te kinek tekintesz minket? ?

Mendez
Olvasó

Ha a faluból lelép az egis akkor is ekkora lesz az arc?
Amúgy szilverhelyezzen bárki a magyar nb1-ből de egy szántó-vető paraszt szájából ez több, mint megmosolyogtató. ???

CsakazMTE
Olvasó

Ha lelép az egis mi akkor is itt leszünk
Emlékezz vissza kb 2012/13/14 körül mikor ingyenes volt a falco házi meccse és még így is kb 300 meber volt kint ?‍♂️
Ezek után nincs miről beszélni, senkik vagytok továbbra is az én szememben.

Marillion
Olvasó

És Körmendre mennyi Szombathelyi jár át meccsre,és miattuk mennyi helyi lakos nem jut jegyhez vagy bérlethez?! Csak az őszintét oké! Még olyat nem olvastam hogy fel lennének háborodva a helyiek hogy nem jutnak be!

SzhelY
Olvasó

na látod ez a tradivió amit ti nem értetek mert aki körmendre járt mecsre az ott ismaradt mert az a csapata , légy rá büszke te meg futtottál falkosnak vagy drága volta vonatjegy?

Marillion
Olvasó

Hát épp ezaz…senki nem vitatja el a múlt sikereit…de az mindent visz,hogy Szombathelyiekkel lehet csak garantálni az állandó full házat…!

SzhelY
Olvasó

volt hogy nem volt mégis körmende voltvan lessz kosárlabda

PL
Olvasó

SZILVER! ?

egismte1
Olvasó

Ratyi nyikhaj

Németh Róbert
Olvasó

Lejjebb kèrdeztem, hogy mi az a MTE?
Nem válaszoltál,fogalmad sincs. Divat.

Lacataylor
Olvasó

!!!!!!!!! :munkás torna egyesület,de ebből egyik sem valósult meg….szerintem sok körmendinek segítettem ,hogy eddig mit kiabált tudatlanul..

Endre
Olvasó

Medosz Technikus Egyetértés

Örülök, hogy segìthettem.

Marillion
Olvasó

Dózsa…rajtuk kivűl még az Újpestieknek volt szerethető ez a név!

SzhelY
Olvasó

perszehisz ez szombathely

Tamás
Olvasó

A pályán meg mellette is sz.ptak! Egyszerűen senkik vagytok! Hulladékok vagytok!Hányszor akartok még megfázni parasztok??⚫?

CsakazMTE
Olvasó

Pálya mellett? ?Ha nem avatkoznak közbe a rendőrök egytől egyik a földön lettetek volna

Mendez
Olvasó

Óriási dicsőség lett volna 1800 embernek földre küldeni 200-at.
De szavadd ne feledd, tavasszal vegyetek csak nyugodtan jegyeket az Arénába a hazai szektorokba.

CsakazMTE
Olvasó

Ne ess túlzásba kb ugyan annyian vettek részt a balhéban mind a két táborból

Vulcano
Olvasó

A Falco szurkolók legalább nem ütöttek meg gyereket.

PL
Olvasó

de leontottek sörrel egy tolószékest!

a 15eves k..anyazo meg nem gyerek!

CsakazMTE
Olvasó

Az igaz, de egy gyerek ne kurva anyázzon mert ugyan úgy megkapja a pofont

Marillion
Olvasó

A rendőrség miatt kizárt a csőrte…belűl és kivül is! Estleg egy ustawka titkos helyre leszervezve!

SzhelY
Olvasó

minek a Körmend áljon ki maga ellen a falkotábor inkább bezárkózik anyuci mellé a szobába

Endre
Olvasó

Azt csak normàlis brigádok szoktak szervezni a falcoè az nem az. 😉

SzhelY
Olvasó

mert mi lessz mindenkit leszopsz buzigyuri

andrás
Olvasó

Fiatalkoromban aki kurvaanyázott, az nem lepődött meg ha kapott érte egy taslit ?

Szép küzdés volt Körmend, Debrecenből ?

Somogyi meg tökéletesen illik az új csapatába erkölcsileg is ?

Mendez
Olvasó

Szerencsétlen debreceni elhiszem hogy könnyen azonosul a körmendivel…????

Redbid
Olvasó

Nekem is ez jutott eszembe amikor “jó sportszerűen” szándékosan beállt Garett alá!
Csoda, hogy nem verte pofán senki, mert kosárlabdában ennél nincs aljasabb, és ezt ő is nagyon jól tudja!
Szomorú, hogy a bírók mindebből nem láttak semmit!!

Marillion
Olvasó

Vissznéztem…nem mentem fel Somogyit de őrült már annak is hogy ki tudott fordulni a kezei a testéhez szoritva a felé repülő Amerikait látva! Most akkor mit kellett volna csinálnia? Az amerikai saját testi épségét kockáztatva akart nagyot szabni,tudta hogy ott van a Somogyi előtte!

Senki
Olvasó

Az Igen végén még Garett a hibás,sőt mikor Váradi neki ment akkor is ő volt mert nem ment arrébb…

Marillion
Olvasó

Itt a Somogyi féle esetről van szó…ne háritsunk másik szitura…és különben is teljesen más testhelyzet volt a két két játékos között!

Motoros
Olvasó

Szemüveg esetleg Marika???

Marillion
Olvasó

Neked meg mélytorkos! Ki az a Marika csak nem a kúrvád? Ja és gyárilag himnemű vagyok,meggyözödhetsz róla…mikor és hol?!

IstiPisti
Olvasó

Nem értem a ciprusit , szándékosan veszítette el a meccset a 4. negyed kezdő 5-ösével . Egy agyrém .

Kovari Andras
Olvasó

Jo meccs volt melyen a Kormend az elejetol kezdve nyomas ala akarta helyezni a birokat. A ciprusi kritikan aluli volt ha a meccsre halyezte volna a hangsulyt lehet mas az eredmeny. Ami teny valoban kaptunk egy enyhe fujast de nem volt indokolt ez a fajta pressing amit a birokra akartak helyezni. A balherol nem akarok velemenyt mondani, nem voltam ott nem tudom mi tortent. Gondolom van kamera majd az illetekesek kielemzik. Stokes jo jatekos de amikor azt hitte mvp lehet sokat segitett nekunk, hogy atvegyuk a vezetest. Konstantinidis meg nem kispadra valo, taktikailag nulla a pali. fanatizalni tud de semmi… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Rendezői hiányosságok miatt, zárt kapus lesz 2 hazai meccs?

Redbid
Olvasó

Azért mert a részeg sárga parasztok nem bírtak ketrecen belűl maradni?
Mondjuk lehet az volt a gond, hogy nem volt ráírva,
“az állatokat eteni tilos” 🙂

Lacataylor
Olvasó

Semmilyen állat nem húgyozik a saját ketrecébe,ha néha ki van engedve onnan…még a Sz@rvas sem mindig!

Marillion
Olvasó

Akkor én is felhozom a nyilvánvalót hogy a Kőrmendiekhez meg folyamatosan kellett odafutkosni a biztonságiaknak…ez is csak az ott mindenkor megszokott viselkedéskultúra! A biztonsági szolgálatot át is nevezhetjűk akkor ketrecnek! Idomárok kerestetnek!

Endre
Olvasó

Nàllatok azèrt nincs ilyen, mert körmendiek biztosìtjàk a hazai meccseiteket. 😀 😀 😀

Best2
Olvasó

Kinéztem és láttam, hogy falun youth is marad is…ilyen egy fost

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Ez a Youth összeb*szna titeket egytől-egyig. Pszt!

Mendez
Olvasó

???
Néztem őket.
Olyan válluk van mint egy vízisiklónak.
3 megtermetted óvodás elintézné őket.

Autodelta
Olvasó

Szegény Ivkovics! Ilyen gyönge válogatottal nem sok babér fog teremni a vb selejtezőkben…
majdnem leégtek, de “hála Istennek” a sporik is sárga mezben voltak ma.
B… váradi meg hozta a sumák, tapló formáját…nem csoda, hogy nem tud külföldi szerződést kapni.

Mendez
Olvasó

Azért elég mélyen lenyomta a torkotokon a kékerest szokás szerint szántó – vető parasztok! ???

Autodelta
Olvasó

tényleg az a baj, hogy sokáig fog még itt a filkóban színészkedni meg sunyizni, mert NEM KELL SEHOVA!!!!

IstiPisti
Olvasó

Azért elég mélyen lenyomták anyád torkán a kékerest szokás szerint a szántó – vető parasztok biztos nem is egyszer , mert jól emlékszel rá !!!!!!!!!!!!!!!!!

SzhelY
Olvasó

anyádén is apád csak visszaokádott és belekente a p.nájába,hogy te agytalan nyomorék megszülesél!

Mendez
Olvasó

????
Söprűs huggyos cigányok egyszerűen senkik vagytok egy rühes istállóban nem tudjátok megfékezni a részeg fasszopó szurkolóitokat

Red ball
Olvasó

Olvasd vissza mit írtál. Ha egy normális szurkoló feljelentést tesz becsületsértésért, akkor is vagány leszel? Gyűlölj, de ne általánosítsál. Még az is lehet, hogy hamarosan találkozunk!!! Drága lesz!!!!!!!

Mendez
Olvasó

????

Mendez
Olvasó

Fuss gyorsan anyucihoz! ???

Ewing
Olvasó

Írd helyesen, te faszszopó…

Marillion
Olvasó

Adjon a kőrmend elég játékost a válogatottba akikkel jobbak lehetűnk,mint a Falcosokkal,és akkor jogos a kritika!

97MTE00
Olvasó

Ez a hangulat minden csapat, játékos vágya. Minden alkalommal beleborzongok. CSAK AZ MTE. Nem vitás az ellenfél játékos keretének erőssége, éppen ezért dicséretes a fiataljaink szerepeltetése. Sajnos a bírók nem tudtak felnőni a feladathoz. Össze-vissza fújtak. Többször fújtak személyit olyan esetre, amiből van 40 egy meccsen. És amíg nálunk osztották a tecnikait, addig túloldalon elmaradtak. 1. Keller szövegelése, hisztis viselkedése, nézőknek mutogatása . 2. Váradi nézőknek magyarázása, mutogatása, mindezt megteheti a bírók előtt. 3. Clark rekamálás, háttal a bírónak labda eldobás. Ezek ellenére partiban voltunk a magyar válogatottal. Szurkolok: kiemelni 8-10 embert, kitiltani örökre, Van tv felvétel kik dobták a… Olvass tovább »

Anthony
Olvasó

De akkor mindkét oldalról legyenek kiemelve a rendbontók, mert szerintem egyik fél sem volt itt szent

SzhelY
Olvasó

az összeset összegyüjteni oszt beléjük verni az illemet,régen ígycsinálták

Marillion
Olvasó

De Kőrmendieket is….mert azok elé meg folyamatosan be kell futkosni,hogy ne a pályán rázzák az őklüket!

SzhelY
Olvasó

így igaz

Mendez
Olvasó

25:18 büntetőarány.
????

97MTE00
Olvasó

Ebben igazad van. Igazából a bírók ténykedésére akartam rámutatni, Válogatott példaképek?

Mendez
Olvasó

Szombathelyen beültök a hazai nézők közé zéró balhé… milyen érdekes.!

Németh Róbert
Olvasó

Enyhèn szólva is elfogult vagy.

CsakazMTE
Olvasó

Vas megye szegénye az egész falco tábor a csapattal együtt a bírókkal az élen..

VASember
Olvasó

Az ország szégyene meg a körmEnd tábor gyerekverő, sördobáló, hugyozós, Stb…

CsakazMTE
Olvasó

Akkor is senkik vagytok, az voltatok és maradtok?‍♂️

GaborZ
Olvasó

Jólvan hugyos sírjál csak….

Kormend3
Olvasó

Anyad sír miattad

Mendez
Olvasó

És ezek a senkik orrba-szájba szopatják a csapatodat már évek óta! ???????????

Marillion
Olvasó

Látom én a három csillagot,de ennyi nekünk is van! A Magyar kupa meg úgyis csak másodlagos kár számolgatni!

SzhelY
Olvasó

lessz ot másis a vitrinben olvazsd el ajánlom a vikipédiát

Marillion
Olvasó

Nézhetem én a wikit meg bármi mást is…de a bajnoki cimek számítanak minden csapatnál N01 és ebből meg Körmenden és Szombathelyen is jelenleg még ugyan annyi van! Ezután ha van nemzetközi kupában elhozott arany az a következő jelentős tényező! Na ebből a fajtából meg mostanában se itt se ott nem várható gyűtögetés továbbá gyarapodás! Ennyi!

Kormend3
Olvasó

Milyen gyerekverő te faszkalap …megint kitaláltak valamit aztán ezen rugoztok osszevasarolt válogatott

Marillion
Olvasó

Majd megkérdezem a H.Z.-t, vagy T.T-t akik ott volt a biztonságiak között alkalmazva,a képeken is látszik/látjuk őket…/velük napi szinten találkozom/…hogy ki kezdte,mi váltotta ki? Amit majd ők mondnak az lesz a hiteles szitu!

Csabika
Olvasó

Gyerek verő csőcselékek.

SzhelY
Olvasó

apád isaz csak elbaszta mert még mindig irsz

Mendez
Olvasó

25:18 paraszt mond ez neked valamit?

kormendinekjo
Olvasó

Nyert a csapatod, de gyalázod az ellenfelet. Azt a Körmendet, aminek a múltját köszönheti a Falco.
De ez nem is lényeges, gondolkodj gyalázkodó, attól nem lesz vki tisztességesebb, jobb, vagy éppen ellenkezője, hogy melyik csapatnak szurkol. Nem a szurkolói identitásunktól függ az, hogy milyenek vagyunk. Ez vonatkozik az összes csapatra.
Ték-ték-ték…
Csak az MTE!

Marillion
Olvasó

De a Körmend sem tiltakozott,hogy akik nem fértek be a keretbe azok épp Szombathelyen jussanak játéklehetőséghez! Úgyhogy ekképpen tálcán kinálták a Falconak a folyamatos fejlődés lehetőségét! A tőbbi ténymegállapításod teljesen rendben van!

SzhelY
Olvasó

most meg felvádároljátok őet jó az utánpotlásnnevelés

Mendez
Olvasó

Ti még az utánpótlást is úgy vásároltátok össze.

Németh Róbert
Olvasó

Legalább te tudod mit jelent az MTE?
Sok körrmendinek fogalma sincs?

SzhelY
Olvasó

mocsánnal tlán meg lett volna

Karolin
Olvasó

Ez mekkora?

Vulcano
Olvasó

Sőt, ha még Delas is játszik…

SzhelY
Olvasó

van bentvalami

Heindrich
Olvasó

Könyök már megy, megtanul csulázni és legenda lesz.

Mendez
Olvasó

Mondja ezt egy bucka ahol Subotic és Cakarun a könyöke nélkül elveszett ember lenne.

Gézuka
Olvasó

naaaa azért nektek volt egy Könyök Csulászlótok, most meg egy Könyö Váraditok… Egyiket Kalve takarította el, a másikat pedig Cakarun. Nincs ezzel baj. Grundon már rég elverték volna Csulászlót és Színész Váradit is.

Mendez
Olvasó

Ennyi.
Cakarun és Kalve a grundra való Laci és Beni meg a kosárlabdapályára.

nyolcmegnyolc
Olvasó

A meccs fénypontja, szokás szerint Beni megmuzdulása volt. Ez még hokiban is hiba itt a sporik semmit nem láttak. Vagy ide, vagy oda fújni kellett volna

donnarumma
Olvasó

Benke letarolása volt hasonló a döntőben..
Azzal ráadásul Ti meccset nyertetek..
Nem tudom miért nem fújnak ilyenkor “valamit”

Mendez
Olvasó

25:18 a büntetőarány bucka.
Tudom hogy fáj de nagyon örülök neki ????

nyolcmegnyolc
Olvasó

Annak fújnak aki több büntit dob?
Csak kérdezem!
Falco-Olaj… ki dobott többet? Csak kérdezem!
Szerinted szsbályos volt az a megmozdulás?
Csak kérdezem!

donnarumma
Olvasó

szerintem nem volt az..azert is írtam, hogy fújni kellett volna.
Ti érveltetek akkor azzal, hogy ellenetek fújtak,mert a büntető arány…

Ha valakinek fújnak, azt a büntetőkkel faultokkal tudják legkönnyebben megtenni..

De aki nem tör be a palánk alá, az nem fog annyiszor odaállni a vonalra! Jó példa a mai meccs!Az MTE betört bátran-dobhattak is! A Falco ellen is lehet büntit dobni- csak nem akkor, ha tempókat hajigálnak…

Kovari Andras
Olvasó

valoban nem volt szabalyos mint ahogy tavaly az alapszakaszban Subotic hasonlo belemenese Benkebe majd a donto elso meccsen Warner belemenese Benkebe. Mindketto meccset befolyasolo tenyezo volt. Ezt is tamadonak kellett volna fujni meg azokat is

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ennyi

Gézuka
Olvasó

Somogyi beállása sem volt gyenge amikor a körmendi zsákoló feka alá belépett 2 az 1-ben. ismétlésen tisztán látszott azt kereste mikor tud belépni a dobó játékos alá.. okádék

Marillion
Olvasó

Már annak is őrült,hogy kitudott fordulni,háttal neki,mert ha szemből kapja a repűlőst akkor még most is a parketten van vagy a korházban! Azt is látnod kellett hogy Somogyi megtántorodott a kamera felé ahogy át akarta zsákolni,de a gyűrű messze volt!

Motoros
Olvasó

Őrült????

Marillion
Olvasó

Te még gépeléskor sosem ütöttél félre egy betüt sem ugye?

Marillion
Olvasó

A dőntőben a legfontosabb szituációban Benke Szili ellen rőgbi meccsre illő megmozdulás az igen úgye? Azt lehet úgye? Ott miért nem fújtak arra semmit? Vagy védőt vagy támadót! Mert ha megfújták volna mondjuk az egyértelműt a Szolnokira akkor még most is csatatér lenne a tiszaliget!

Kendeffy Botond
Olvasó

1.Knézyt el kellene tiltani a képernyőről.
2.Ez a sárga csapat jó, úgy mint a kommunizmusban a Honvéd. Össze szednek minden épkézláb válogatott játékost, és ha nem kapnak orbitális hazai pályát idegenben vinyognak.
3. A jobb csapat győzött, de a fordulópontok többségénél mindig a sárga Honvédot tolták meg a fütyülősök.

Amúgy meg MTE forever!

donnarumma
Olvasó

??? mondtam, hogy számít a fizetés..a sok fröccs

Vulcano
Olvasó

Ne zavarjon, hogy mi nem 4-5-6 légióssal játszunk, hanem 2 kiegészítővel. Azért jó, hogy 18:25 volt a büntetőarány a Körmendnek, Somogyit kipontozták, és még így is riányálnak sokan, hogy a Falcot tolták. Hány büntetőt kellett volna dobnia a Körmendnek,hogy ne a Falcot tolják? Ötvenet?

Gézuka
Olvasó

Viheti magával Forray-t is

VASember
Olvasó

Elismerés jár a körmendi csapatnak, jók voltak. Várható volt hogy nem lesz egy könnyű meccs. De összehoztuk! Csak a Falco!!!!

Szurkolói részről ismét bemutatkozott, hogy a körmend tábor mekkora csürhe… Gyerekpofozás és sörhajigálás. Bohócok…

Pbask
Olvasó

Valahogy a tény leírása után nem látom azokat a habzó szájúakat, akik eddig minket hívtak szégyennek 🙂 Emberségből jeles.

Very Alba
Olvasó

Nem mindennapi élmény volt látni,hogy a Falkoban a légiósok epizódszereplők voltak.Hajrá Alba.

Anthony
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, nem volt könnyű, de sikerült behúzni, valaki mindig a csapat élére tudott lépni, büntetőket viszont megint iszonyúan dobtuk.
Körmend nem rossz idén, szerintem felsőházba odaérhetnek, és fognak sok csapatnak kellemetlenséget okozni.

Hajrá Falco!

KD
Olvasó

Grat a csapatnak, a szerdai BL után csak kibrusztoltuk. Elég hullámzó meccs volt, mintha nöi teniszmeccsen lettem volna. A Körmend is jól küzdött, nálunk Benke és Váradi húzták a csapatot, ma Perl Zolinak nem ment annyira,de az a jó, hogy valaki mindig elö tud lépni. A hármasokkal és a büntikkel ma is eléggé hadilábon álltunk, de kompenzáltunk idöszakonként jó védekezéssel.

Szurker
Olvasó

Grat a csapatoknak, izgalmas rangadót hoztak össze! Röviden a meccsről: az elején 5-21 után, ha kicsit jobban rákapcsolunk és elmegyünk 20-al, valszeg sima lett volna. Kicsit élesebb játék kellett volna. Clark-al kapcsolatosan eléggé vegyesek az érzéseim, vagy az állandó bizonyítási vágy miatt, vagy a statgyártás végett, de még kicsit kilógni látszott ma, bár való igaz, hogy voltak ígéretes megmozdulásai. Ki tudja, reméljük, hogy beérik ő is és akkor lesz igazán kész a csapat. A hazaiakat nagy dícséret illeti, nagyot harcoltak, szinte végig ott voltak a sarkunkban, sőt vezettek is többször, de nagyon hullámzott a játékuk. a játékvezetésről: sokkal következetesebben kellene… Olvass tovább »

Egyszer fent Egyszer lent
Olvasó

Amúgy lehet mutogatni mind a két oldalra, de kérdem én, hogy minek vannak a rendezők, rendőrök hogy ha képtelenek ellátni a feladatukat, a REND fenntartását … és ez mind megelőzhető lett volna, ha időben lépnek és cselekednek a rend fenntartó biztonságiak és rendőrök …

Kormend3
Olvasó

Megérdemelt fika siker de a bírók is tettek érte…élvezzétek ki amíg van love mert utána megint sehol se lesztek divatok…

donnarumma
Olvasó

mert ti most sehol sem vagytok?

Black Bird
Olvasó

Sikerült kitúrnod a fikât? Ügyes vagy. De ez hogy jön ide? Amig van love, az meg valóban jó, éljen a szerelem ?

Marillion
Olvasó

Kőrmend is más szituban lenne ha végre valaki a háttérből az asztalra csapna! De amig ez lesz nem betesznek inkább elvesznek! De hoppá ki az a fika? Ilyen csapat is leadta a nevezését a bajnokságban? Én nem találom a tabellán!

Mendez
Olvasó

25:18 a büntetőarány.
Mikor lennél elégedett ha a Falconak mindent a Körmendnek meg semmit sem fújtak volna le?

SzhelY
Olvasó

jut eszembe a fő ember hol van??

Pbask
Olvasó

Ti ott voltatok meccsen, akik suttyózzák a Falcot?
Oda megy egy körmendi, felpofoz EGY GYEREKET, ÉS SZERINTETEK EZ A NORMÁLIS, ÉS A FALCO A SZAR?
Na ezért nem kommentelek ide, ember agya megáll a gyűlöletetektől..

Vulcano
Olvasó

Szerinted a sok zegi, szolnoki ott volt? Csak szeretnék kiéllni magukat egy Falco cikk alatt. Még képesek egy 25-18as büntetőarányos meccsre is azt mondani, hogy a Falconak fújtak.

Pbask
Olvasó

Utána meg átdobálták a sörüket, meg mutogattak.
Mi legyünk kussban,meg amugyis a kurva anyánkat.
Agyfasz. Szégyen.

Marillion
Olvasó

Nem ismétlem magam! Körmenden nem volt szokás álltalában az hogy megtapsoljuk az ellenfelet! Kivéve ha azok is piros feketék!

Pbask
Olvasó

Én azt értem, csak itt a sok okostóni kiélte magát, mert hogy mekkora paraszt a szurkolótáborunk, az eset után ha valaki meg leírja mi történt, lapulnak mint szar a fűben.
Ez visszás. Vagy egy gyerekverés/pofozás rendben van mert akkor nem a Falco csinálja? Számodra nem undorító ez a felfogás?

Marillion
Olvasó

Sok kellemetlen percet átéltem már Kőrmenden Falco szúrkolóként! Mindig megkérdeztem magamtól hogy Szombathelyről kiruccanva biztos hogy még Vas megyében vagyok kosármeccsen?

SzhelY
Olvasó

ember az a kiskölök azt hitte ,hogy ő az atyaúristen csakhát nam az apjátol kapott egy atyait hanem egy embertől mitvársz nézdmeg kik alkotják a nagy falko tábort

Szurker
Olvasó

Így van, szerintem verjék is agyon, minek ment oda nem? Idióta..

SzhelY
Olvasó

értő olvasás

Szurker
Olvasó

Legközelebb jobban figyelek, nehogy pofon legyen a vége..

SzhelY
Olvasó

jól válaszoltál?

Vulcano
Olvasó

Majd én is elmegyek hozzátok és lekeverek egyet a gyerekednék. Mert én úgy gondolom. Örülnél neki?

SzhelY
Olvasó

te butus nem kell mutogatni meg kanyázni a kiskölöknek apukával együtt és akkornem kap egy fülest

Marillion
Olvasó

Akkor meg játsza le egymással a két felnőtt,de ne a gyereket! Gyáva senkiházi az ilyen! Ez pont olyan mikor egy férfi megüt egy nőt! Az nem férfi hanem egy aljadék!

Mendez
Olvasó

A mutogatás meg anyázás eddig is ment minden meccsen ugyaúgy ahogy most is.
A tettlegesség viszont már egy más kategória.

VASember
Olvasó

Legközelebb laposra is vertek egy gyereket? Mit is várunk, ebből a kommentből is látszik mekkora faparasztok alkotják a kiskörmend tábort.

SzhelY
Olvasó

tebuta szombathelyi gyökér

Marillion
Olvasó

SzhelY az nem Szombathelyi? Múltkor egyszer kiszaladt tőle,hogy ő is itt lakik csak Kőrmendre jár meccsre! Akkor most saját magát/ad is megszólította/d!? ŐNGÓL!

SzhelY
Olvasó

ez van senki se szent sehol ez már politika,

Marillion
Olvasó

Megnéztem….a felnőttnek meg ennyi esze van hogy megűt egy gyereket! bátor cselekedet!

SzhelY
Olvasó

tudod te sem vagymai gyerek velem együtt a mi időnkben az volta gyerek neve,hogy kuss! nehogy márgratuláljunkk neki mekkora csaszi hogy átkurvaanyázik mertmögötte20 felnőtt áll

Marillion
Olvasó

Akkor is két felnőtt dolga elrendezni…és nem ütöm meg más gyerekét..hanem a gyereket majd az apjának helyre tenni! OKÉ.

SzhelY
Olvasó

de valszeg apuka vagNem volt ott mert a normális apuka az ilyenkor leálitja a kisfiát ja hogynem az már az ő bajuk

Mendez
Olvasó

Te agyhalott ha minden anyázás után pofozkodás lenne akkor a legtöbb rangadó kb. a második perben tömegverekedésbe menne át.

Marillion
Olvasó

Amig ki nem öregedtem a Falco táborból…minden Körmendi turnéban ezt kaptuk! Még akkor is amikor még nem volt esélyes Kőrmenden a Falco! Kőrmendinek nem jó ha van megyei rivális!

Boban
Olvasó

Ezek azok a kisgyerekek, akik a B középben üvöltve k.rva anyáznak, mutogatnak, meg a f@szukat fogdossák?

SzhelY
Olvasó

igen

Boban
Olvasó

Na, a végén azért csak láthattunk egy kis vasi kultúrát, eszmecserét. 🙂

Vulcano
Olvasó

Szerencsére Fehérváron a nézők hiánya miatt ilyesmitől nem kell tartani.

Boban
Olvasó

Inkább legyünk kevesebben, mint büdös p@rasztok. Dehát kinek mi… 🙂

Marillion
Olvasó

Ebbe ne fojj bele…nem voltál ott! Fehérváron nyugi van ez a lényeg!

Boban
Olvasó

Fojj? Uram atyám. Okés. 🙂

Ewing
Olvasó

?

Marillion
Olvasó

Elirtam beismerem igen…de neked nem fogom bizonygatni hogy tudom-e a helyesírást!

Boban
Olvasó

Nem is kell. Több hozzászólásodból látszik, hogy k.rvára nem tudsz helyesen írni. ??

Motoros
Olvasó

Marikán nincs szemüveg,
Nem ismeri a betűket,
Régi barátja az ABC,
Nem segít már rajt a Grétsy????

Marillion
Olvasó

Még jó hogy te hibátlanul irsz mindenkinek! Ja nem!

Marillion
Olvasó

Csak azt nem mond hogy nálam nem olvastál rosszabbúl iró gépelő hozzászólásokat,másoktól mióta BB1 létezik!

Savaria
Olvasó

Az az igazság, hogy a körmend kb. az életéért küzdött, nekünk pedig a mai egy meccs volt a sok közül, nagyjából 30-40%-os pörgéssel.

Motoros
Olvasó

Azért jó volt látni mikor átvettük a vezetést, a kis kopasznak becsusszant a sportszelet??

Vulcano
Olvasó

Jó tudni, hogy a bíróság mellett ráérsz meccsre is járni.

Marillion
Olvasó

Azért olyan nagy félnivalója nem lehet…ha ráér a Falcoval foglalkozni?! De a saját csapatáról még egyszer sem szólt hozzá! Egyáltalán van neki?

Mendez
Olvasó

Becsusszant???
Aztán megmutattuk a parasztoknak, hogy mi az a kosárlabda.
Te szerencsétlen lúúúzer. ???

Marillion
Olvasó

Te voltál az alsógatya hogy láttad a csusszanást?

Motoros
Olvasó

Ne legyen vulgáris Marika?

Marillion
Olvasó

Már tőbbször kérdeztem hogy ki az a Marika akinek a nevében engem szólítgatsz?! Talán a kurvád volt aki aztán elhagyott,és még azt síratod!

Yellow
Olvasó

Ez igaz. Ha egy gyengébb (Szolnok, AEK meccsekhez képest) teljesítménnyel is verjük otthonukban simán a Körmendet, akkor azért az nem rossz.

Marillion
Olvasó

Nem volt ez azért olyan sima!

Yellowblack
Olvasó

Irigyeim sokan vagytok..

2lee14
Olvasó

Semleges szemmel elég jó meccs lehetett. A két tábor számára inkább hullámvasútra hasonlított. 5/5. Megyünk tovább az úton!
Hajrá Falco!??

Sajka
Olvasó

A Falcó jó csapat, ez tény, megérdemelten nyert. A Körmendnek is jár a gratuláció, hiszen megszorongatták a Falcót.
Ami azonban szégyen a Falcóra nézve, hogy a szurkolói közül az izomagyú, bunkó csoport szépen bemutatkozott ország-világ előtt.

Karolin
Olvasó

Hazai szektorból egy részeg faszi oda ment és megpofozta a 15 éves gyereket utána meg bedobta a sőrét a vendég táborba. Utána tőrt ki a balhé.Mindíg az a csúnya Falco tábor kezdi igaz??

Sajka
Olvasó

Aha… Biztos így volt….Tudjuk, mindig a másik kezdte.
A tévében ellenben az látszott, hogy kopasz részeg, hadonászó, majom módjára üvöltöző, korláton mászkáló Falcó “szurkolók” comboskodnak a biztonságiakkal.

Marillion
Olvasó

Akkor a hazai szektor korlátján kik kapaszkodtak,mutogattak,fenyegettek? A biztonságiaknak tőbben kellett ősszeállni azok elé mint a Szombathelyiek elé! Csak tényszerűen oké!

jozsi67
Olvasó

Nagy meccs volt, Ennyivel talán jobb is a Falco. Ettől függetlenül ma némi játékvezetői támogatást kaptak, így tudtak ma nyerni. Kell egy 5-ös center, mindenképp már a palánk alá. Reméljük mielőbb felépül. Kiélezett és érdekes bajnokság lesz ez. Apropó, mi volt a nézőtéri box apropója ? Már ha tudja valaki, mert általában úgy kezdődik az ilyesm, hogy a másik visszaütött. 🙂

Soós Sándor
Olvasó

Hazai szektorból egy részeg faszi oda ment és megpofozta a 15 éves gyereket utána meg bedobta a sőrét a vendég táborba. Utána tőrt ki a balhé…

Karolin
Olvasó

A hülye paraszt remélem kapott pár taslit ?

Pbask
Olvasó

Így van,így történt. Páran meg is ijedtek. Szégyen amit műveltek, de persze megint lehet mindket szarozni.

Marillion
Olvasó

A Kőrmendi csarnok az mindig olyan barátságos és vendégszerető pláne azoknak a csapatoknak akiket táblás vendégszektor kisér el! Főleg ha nem hazai győzelem a vége!

Kissadam91
Olvasó

Kosárlabdázás szégyene: Szombathely

Vulcano
Olvasó

Fórumozás szégyene: Kissadam91

Marillion
Olvasó

Mesélj még!

SPARTAN
Olvasó

Knézy: De lennék biztosítás parancsnoka, akkor nem történne ilyen…

Ott sírnál a sarokban apukám egy fincsibb attacknál…???

Dallas
Olvasó

Igen,igen,a hozzád hasonlók miatt lesz 500 komment,azért mert spártainak hiszed magad még nem vagy az .) Focira jársz e ? 🙂

SPARTAN
Olvasó

?

Boban
Olvasó

Ez a félkegyelmű bohóc ehhez is ért. Már csak közvetíteni kéne megtanulni. Szegény apja…

Dallas
Olvasó

Neked se foghatom a pártodat a témába,amugy a kis Knézy szolgált pár évet a készenléti rendörség,vagy a TEk.be,csak gondolom rájött hogy a Tv jobb pénz,és miért nem volt igaza ? ö arra célzott hogy 2-3 perc pofozkodás után szaladtak be a a rendörök KINTRÖL ! egyértelmüen elhangzott : a rendörök kint (cigiztek-beszélgettek) percekig vártak mire bejöttek,ez miért a Knézy hibája ??? akkor meló lett volna ha nem 8-10-12 ,csak 3-4 ott benn nézi a meccset a két tábor között ?…. persze kint jobb idö volt,és ezek szerint a kosárlabdát se szerették….mert hogy a végén bejöttek 16-an… ha csak 4 vannak… Olvass tovább »

Godemperor
Olvasó

Ez nem így működik. Egy sportrendezvény biztosítása a biztonsági cég feladata. Ha nagy a balhé, akkor szólnak a zsaruknak, és csak akkor mennek be. Ez mindenhol így van.

Dallas
Olvasó

nem értek egyett,itt Szolnokon is mindig igy volt : rendezök,de nagyobb szurkolótáboroknál mindig !!! benn vannak a rendörök is.. kb 32-34 éve látom…. nézöként és nem szurkolóként… .) szóval nem igy van…. baromira nem igy van… mind a 4 sarokbejáratnál is ottvannak de föleg ott ahol a vendég jön be hozzánk arra a “magaslesre”. és még mindig ott tartunk hogy miért több perc késésel jöttek be ?? nem gúnyolodni akarok !!! de nem olyan nagy a körmendi csarnok,hogy pont 5 mp alatt ne érjenek oda…csak még elszívták….

SPARTAN
Olvasó

Dallas, neked fogalmad sincs egy sportmérkőzés biztosításáról, a szabályokról, feladatokról. Ugyanúgy, mint a riporternek se volt. Maradjunk is ennyiben.

És leszögezem, mélységesen felháborít mindennemű erőszak, sporthoz nem méltó viselkedés pályán és azon kívül is.

Boban
Olvasó

Nincs hát, csak ugat. A rendezvény biztosításáért a rendező a felelős, aki kérheti a rendőrök közbeavatkozását. De hagyd rá, azt hiszi, hogy okos. 🙂

Dallas
Olvasó

Anyád ugat teliholdnál, én normálisan írtam, a két okostojás szakértő, nem a közbeavatkozást kell kérni hanem hogy legyenk többen,föleg hogy bizonyos nézöszám fölött megvan hogy mennyi rendör kell amugy is…ha balhé van kérvényt kell benyujtani?…. értem, tehát ha félholtra veri egymást két húsz fös csoport a Magyar rendörség nem fog beavatkozni mert kérni kell.. fasza grat tényleg ELHISZEM nektek hogy igy van,de szerintem ti is elvagytok tévedve.. pedig én nem értek hozzá,(nem is akarok)csak nem vagyok hűlye hogy majd elhiszem nektek hogy ha kitör a verekedés akkor kérni kell hogy gyertek már,épp a nyakán állnak valakinek….amugy spartan fogalmazása önmagáért beszél… Olvass tovább »

Boban
Olvasó

Hát pedig de, “hűlye” vagy. 🙂

SPARTAN
Olvasó

Dallas! Most komolyan az a bajod, hogy azt írtam “fincsi”? Ne már! Komolyan zárjuk le a témát, rohadt szomorú, hogy vannak akik képesek gusztustalanul viselkedni egy mérkőzésen, de az nem azt jelenti, hogy a rendezők és a rendőrök végzik rosszul a munkájukat.
Tiszteletben tartom a véleményed, de nem értek veled egyet!
Beszéljünk a kosárlabdáról… jó meccs volt.
Gratula a Falconak, és hajrá Körmend!

Dallas
Olvasó

Ez egy korrekt válasz ,igy én is korrektül válaszolok : fincsi attackról az jutott eszembe hogy te is szereted a jó kis verekedéseket meccs elött-után, egyszerüen igy jött le .) amugy most olvastam hogy a rendörök nem kinn cigiztek hanem akkor kellett ” megrendelni” öket 🙂 talán ott értettük félre egymást hogy én az akartam írni : ha vannak kinn rendörök és verekedés tör ki ne kelljen már szólni nekik hogy segítsetek ,de ezek szerint NEM voltak kinn .) én ugy értettelek benneteket hogy akkor is külön kérni kell öket egy balhénál ha ott vannak a csarnokba ,erre írtam hogy… Olvass tovább »

Gézuka
Olvasó

Ő csak a feleségét verte el párszor, tudja hogy megy ez.

Lightbringer
Olvasó

Végül 25 – 18 lett a büntetőarány a Körmend javára. Akik értenek a bírózáshoz azok megírhatnák, hogy mennyinek kellett volna lennie egy jó fújáshoz.

Motoros
Olvasó

Kapcsold fel a villanyt és akkor elmúlik a sötétség, majd számold össze a technikaikat mind2 oldalon?

Lightbringer
Olvasó

A pincében laksz mester? Még le sem ment a nap.

Motoros
Olvasó

Hú de gyenge, ennyire futja silverhelyen sötét??

Lightbringer
Olvasó

Nehéz felérni erre a szellemi magasságra. silverezés, sötétezés, valahogy nem tudok belejönni a primitív gyalázkodásba.

Motoros
Olvasó

Csak add önmagad??

Lightbringer
Olvasó

Az kevés neked, két sorral fentebb írtad. Ennyire ne ess már szét fejben.

Karolin
Olvasó

Te sárvári?

Marillion
Olvasó

Neked meg csak állandóan annyi hogy vesszen a Filko…tökfilkó! Húúú de gyenge ez is!

Motoros
Olvasó

Esetleg egy helyesírási kéziszótár Marika? ?

Mendez
Olvasó

Mélytorkos Gecse fasszopó Homokos Balázs!
????

Marillion
Olvasó

Férfi vagyok és nem nő! Neked meg esetleg dutyi!

Motoros
Olvasó

Dutyi dili Marcsi ??

Mendez
Olvasó

Silverhelyezi a paraszt azt a csapatot amelyik 5 éve a földbe döngöli, megalázza, hálót vág, söprűt ad a csapatának.
?????

Yellow
Olvasó

Kosarazni kell, nem reklamálni, az edzőnek meg jól menedzselni a meccset. De szerintem a Körmend így is kihozta a maximumot.

Vulcano
Olvasó

Ha 50-20 lett volna a Körmend javára, akkor talán, TALÁN elismernék, hogy kiegyenlített volt a meccs.

Tyubin
Olvasó

Végül 28-9 lett a büntetőarány a Falco javára (az Olaj ellen)
Akik értenek a bírózáshoz, azok megírhatnák, hogy mennyinek kellett volna lennie, egy jó fújáshoz…?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés