Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Soha nem mondanék olyat, hogy nem jönnék vissza Magyarországra”

Brynton Lemar úgy érzi, ez a liga sokkal jobb, mint amit az emberek gondolnak róla.:

:

Brynton Lemar leigazolása telitalálat volt Sopronban, az amerikai hátvéd nagy erőssége volt a csapatnak. A játékos elárulta, hogy sokat hallott a magyar liga megerősödéséről, így nem véletlenül döntött amellett tavaly nyáron, hogy hazánkban folytatja pályafutását.

– Tetszett ez a szezonom Magyarországon, jól éreztem magam Sopronban – mondta Brynton Lemar a BB1.hu-nak. – A magyar bajnokság nagyon kiegyenlített, versenyképes. Mindig hallottam, hogy egyre jobb és jobb kezd lenni, ezért is örülök annak, hogy részese lehettem a bajnokság felemelkedésének. Úgy érzem, hogy a magyar liga sokkal jobb, mint amit az emberek gondolnak róla. Összességében elmondhatom, hogy Sopron is tetszett. Nem túl nagy város, de a szurkolók rendkívül szenvedélyesek voltak.

A soproniaknak voltak nehéz pillanatai a szezonban, sokáig úgy nézett ki, hogy nem lesznek ott a rájátszásban. Az alapszakasz után azonban a középszakaszra nagyon összekapta magát Sabáli Balázs csapata, és végül az ezüstérmes Körmend jelentette számukra a végállomást. A nyolcadik hellyel elégedettek lehettek.

– Azért iparkodtunk végig, hogy bejussunk a rájátszás során a legjobb négy közé, ami végül nem sikerült. Viszont boldog vagyok, mert a sérülések ellenére is sikerült bejutnunk a play-offba. A kulcs az volt, hogy nagy hangsúlyt fektettünk a védekezésünkre, annak a javítására fókuszáltunk. Ennek köszönhető, hogy ilyen nagyszerűen alakult a szezon második fele. Sikerre akartam vezetni a soproni csapatot, mindent megadni a társaimnak és az edzőmnek, amit elvártak tőlem.

Lemar remek párost alkotott Warnerrel, az egyik legjobb hátvéd duó volt az övék a magyar bajnokságban. Előbbi 18.6 pontot átlagolva a bajnokság hetedik legponterősebb játékosa volt, emellett pedig 3.4 lepattanó és 3.3 gólpassz is a neve mellé került meccsenként.

– A saját teljesítményemmel elégedett voltam, de a folytatásban szeretnék még jobb játékossá válni és folyamatosan fejlődni. A győzelem a legfontosabb dolog, és sokat tanultam ebből. Tudom, hogy a legjobbakkal is fel tudom venni a versenyt. Nem tudom még, hogy mit tartogat számomra a jövő. Soha nem mondanék olyat, hogy nem jönnék vissza Magyarországra játszani. Csak az idő fogja eldönteni, hogy hol folytatom.

Fotó: Wölfinger Béla/Sopron KC Facebook oldal

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Tom67zetomeeArtur Dokihp12 Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Kérőben szerintem nincs hiány…

zetomee
Olvasó

Csak tudja is megfizetni, mert jelentősen nőttek az igények, igaz a stat jól mutat majd az idei évről. Nagyszerű srác, sztárallűrök nélkül.
Fuller megjelenésekor volt mély gödörben, a debreceni sérülés után viszont nagy szerepe volt a rájátszásba jutásunknak. Védekezése csiszolható még bőven.
Örülnék ha maradna, de nagyon kicsi az esélye…

hp12
Olvasó

Csak az utolsó mondatra: inkább a pénz…

Tom67
Olvasó

A Tóth Norbertre állítólag elég! Felháborító hogy ilyenek egyáltalán eszükbe jutnak!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés